Skip to main content

Βρυξέλλες – Μπρυζ – Παρίσι Πασχα 2022 από 695€ !!!

αυθεντικό πρόγραμμα, με προορισμό το Βέλγιο και το  Παρίσι !

                   Αναχωρήσεις  :  21 , 25  Απριλίου ’22

 

1η μέρα:   ΑΘΗΝΑ  - ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ  (ξενάγηση πόλης)  

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και  πτήση για την πρωτεύουσα  του Βελγίου τις  Βρυξέλλες . Με  την  άφιξη  θα  ξεκινήσει η πανοραμική περιήγηση  στην αριστοκρατική πόλη, έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  Θα δούμε την πανέμορφη πλατεία Γκραντ Πλατς με το εντυπωσιακό Δημαρχείο, το κτίριο που στεγάζει το Μουσείο της Πόλης, τα φλαμανδικά αναγεννησιακά κτίρια, αλλά και το αγαλματίδιο του Μανεκέν Πις, που είναι το σύμβολο της πόλης ,το Βασιλικό Παλάτι, το Βελγικό Κοινοβούλιο, τον γοτθικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Μιχαήλ και της Αγίας Γουδούλης, τα κτήρια της Ευρωπαϊκής ‘Ενωσης, την Αψίδα του Θριάμβου στο πάρκο Σενκαντενέρ και τέλος το Ατόμιουμ που είναι το σήμα κατατεθέν των Βρυξελλών. Μεταφορά  στο  ξενοδοχείο  μας . Τακτοποίηση στα   δωμάτια. Διανυκτέρευση.

 

2η μέρα: ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΜΠΡΥΖ     

Πρωινό στο ξενοδοχείου. Αναχώρηση για την  πρωτεύουσα της επαρχίας της Δυτικής Φλάνδρας, μια από τις ομορφότερες πόλεις της κεντρικής Ευρώπης, τη Μπρυζ. Θα περπατήσουμε στο ιστορικό κέντρο της  πόλης και θα δούμε το πάρκο με τη «Λίμνη της Αγάπης», το παλαιότερο νοσοκομείο στην Ευρώπη του Αγίου Ιωάννη, το Ναό της Παναγίας, τη πολυφωτογραφημένη   γέφυρα του Αγίου Βονιφάτιου, το Μέγαρο των Αρχόντων, τους κήπους Arends και τέλος  το Κολέγιο της Ευρώπης, το πρώτο χρηματιστήριο στον κόσμο,  μοναδικό στολίδι της πόλης . Επιστροφή   το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στις Βρυξέλλες.  Διανυκτέρευση.    

 

3η μέρα:  ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ  -  ΠΑΡΙΣΙ  (ξενάγηση πόλης)

Πρωινό στο  ξενοδοχείο μας. Αναχώρηση  για  την πόλη του Φωτός  το κοσμοπολίτικο Παρίσι.   Ακολουθώντας τη χρονολογική και καλλιτεχνική εξέλιξη του Παρισιού θα ξεκινήσουμε την πανοραμική ξενάγηση, όπου θα δούμε το Τροκαντερό, τον Πύργο του Άιφελ, την μεγαλύτερη αψίδα του κόσμου, την Αψίδα του Θριάμβου, την διάσημη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, το μικρό και το μεγάλο παλάτι, την πλατεία Ομονοίας (το σημείο που διαδραματίστηκαν τα σημαντικότερα γεγονότα της ιστορίας της Γαλλικής επανάστασης), την εκκλησία της Αγίας Μαγδαληνής, τα πολυσύχναστα Μπουλεβάρτα, το εντυπωσιακό κτίριο της Όπερας, τις φημισμένες πυραμίδες του Λούβρου, την Γαλλική Ακαδημία, την πλατεία του Σατλέ, το Δικαστικό Μέγαρο, την νέα γέφυρα Ποντ Νεφ, το Δημαρχείο της πόλεως, την Παναγία των Παρισίων, το περίφημο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης , το Πάνθεον, τους πανέμορφους και με γαλλική φινέτσα κήπους του Λουξεμβούργου, την Εκκλησία του Αγίου Σουλπίκιου, τις καλλιτεχνικές γειτονιές γύρω από το Σαν Ζερμαίν ντε Πρε με τα διάσημα καφέ, την Σχολή Καλών Τεχνών, τον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό που σήμερα έχει μετατραπεί στο μουσείο Ορσέ και τέλος το περίφημο πολεμικό μουσείο, όπου είναι θαμμένος ο Ναπολέων, γνωστό ως το μέγαρο των Απομάχων. Χρόνος    ελεύθερος  στην διάθεσή σας.   Μεταφορά   στο ξενοδοχείο. H δική μας πρόταση είναι να πραγματοποιήσετε προαιρετική Κρουαζιέρα στο Σηκουάνα με τα περίφημα μπατώ μους και βραδινή βόλτα στη μαγευτική Μονμάρτη, στην Πλατεία των καλλιτεχνών.    Διανυκτέρευση.

 

4η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ – ΛΟΥΒΡΟ (ξενάγηση) – ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΣΤΙΛΗΣ – ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΜΑΡΑΙ & ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΛΑΤΙΝΩΝ

Πρωινό και αναχώρηση για ξενάγηση στο μουσείο του Λούβρου, όπου στην ξενάγηση μας θα δούμε την Τζοκόντα, την Αφροδίτη της Μήλου, την Νίκη της Σαμοθράκης, όπως επίσης την ελληνική, την ρωμαϊκή, και ένα μέρος της αιγυπτιακής πτέρυγας. Επίσης θα θαυμάσουμε τους μοναδικούς πίνακες του “David” και του “De la Croix”.Αμέσως μετά   θα γνωρίσουμε ένα πολύ όμορφο και σημαντικό κομμάτι της ιστορίας της πόλης , την Πλατεία της Βαστίλης,  Σύμβολο της αυθαιρεσίας και της καταπίεσης,που  κατελήφθηκε από τον επαναστατημένο λαό του Παρισιού στις 14 Ιουλίου 1789. Ο διοικητής της, Λονέ, είχε διατάξει να πυροβολήσουν κατά του πλήθους που την πολιορκούσε. Η ημερομηνία της πτώσης της Βαστίλης, που σήμαινε για τη Γαλλία το τέλος της βασιλικής αυθαιρεσίας, καθιερώθηκε από το 1880 ως εθνική γιορτή της Γαλλίας. Στη συνέχεια θα περιπλανηθούμε στην πανέμορφη συνοικία Μαραί που περικλείει την πλατεία Βοζ με το σπίτι του Βίκτωρος Ουγκώ και θα καταλήξουμε στην συνοικία των Λατίνων. Δαιδαλώδη δρομάκια, αμέτρητα μπιστρό και καφετέριες συνθέτουν ένα μοναδικό μποέμ σύνολο. Η γειτονιά αυτή φιλοξένησε τους μεγαλύτερους διανοούμενους της εποχής οι οποίοι απολάμβαναν τον καφέ τους στα διάσημα μαγαζιά της περιοχής. Υπόλοιπο ημέρας  ελεύθερο. Διανυκτέρευση. 

² Για την ξενάγηση στο Μουσείο του Λούβρου θα πρέπει πριν την αναχώρηση σας να δηλώσετε συμμετοχή. Το κόστος εισόδου είναι 30€ για ενήλικες και 10€ για παιδιά (δικαίωμα κράτησης). Στις τιμές περιλαμβάνεται σύστημα ενοικίασης ακουστικών. Υποχρεωτική κράτηση και προπληρωμή εισόδου πριν την επίσκεψη. Σε άλλη περίπτωση δεν υπάρχει δυνατότητα να εξασφαλίσουμε την είσοδό σας με επίσημο ξεναγό στο Μουσείο του Λούβρου. 

²  

 

5η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ –DISNEYLAND

Πρωινό και η μέρα σας είναι αφιερωμένη στο υπέροχο Βασίλειο του DISNEY , ένα από τα δημοφιλέστερα πάρκα διασκέδασης. Είναι ένα τεράστιο θεματικό πάρκο με ποικίλλων μορφών δραστηριότητες. Αποτελείται από πολλά λούνα παρκ, παιδικές χαρές και πίστες ενώ στήνονται τεράστια κτίρια, ξεπεταγμένα από παραμύθια του Walt Disney. Ανήκει στην εταιρεία Walt Disney και λειτούργησε για πρώτη φορά στις 17 Ιουλίου του 1955.Επισκεφθείτε τον Πύργο της Ωραίας Κοιμωμένης, ταξιδέψτε στην χώρα του Πήτερ Παν και του Πινόκιο, ζήστε την περιπέτεια στην Άγρια Δύση, στο Βουνό των Κεραυνών και περπατήστε στα βήματα του Ιντιάνα Τζόουνς. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Παρίσι. Διανυκτέρευση.

 

6η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ –  ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ  (Όνφλερ   , Ντοβίλ , Tροβίλ)

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για  μία ολοήμερη εκδρομή στην υπέροχη Νορμανδία. Πρώτος μας σταθμός η παραμυθένια Ντoβίλ, γνωστή ως «Μονακό του Βορρά»,  παλιό αριστοκρατικό θέρετρο όπου σώζονται εξαίσια σπίτια. Περπατήστε στα γραφικά σοκάκια της πόλης και επισκεφθείτε την σκεπαστή αγορά της Ντοβίλ όπου κανείς μπορεί να βρει τοπικά προϊόντα . Τέλος σας συνιστούμε μια φωτογραφία στην διάσημη παραλία της πόλης όπου έχουν γυριστεί πολλές γαλλικές και διεθνής ταινίες Στην συνέχεια επιβίβαση στο πούλμαν και διασχίζοντας την Τρουβίλ , αγαπημένη πόλη των ιμπρεσιονιστών , θα πάρουμε την Cote Fleurie , μέσα από μια καταπράσινη διαδρομή και θα φθάσουμε στο παλιό ψαράδικό χωριό των Βίκινγκς, την Honfleur, μία ιστορική περιοχή αμφιθεατρικά χτισμένη γύρω από το λιμανάκι,  σημείο εκκίνησης όλων των μεγάλων θαλασσοπόρων της Γαλλίας. Χρόνος ελεύθερος για αγορές , φαγητό και καφέ. Επιστροφή στο Παρίσι. Διανυκτέρευση.

 

7η μέρα:  ΠΑΡΙΣΙ –  ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ  - ΑΘΗΝΑ  

Πρωινό . Σήμερα αποχαιρετάμε την πόλη του φωτός  και  αναχωρούμε για  το αεροδρόμιο των  Βρυξέλλων για την πτήση επιστροφής μας στην Αθήνα.   

   

Τιμοκατάλογος

Τιμή κατ’ άτομο σε Δίκλινο

Παιδική τιμή (έως 12 ετών)

Παιδική τιμή

(3ο & 4ο παιδί)

Τιμή κατ’ άτομο σε Μονόκλινο

Early Booking

695€

495€

595

935€

Κανονική τιμή

745€

545€

645

985€

 

Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων

 & δημοτικοί φόροι  ξενοδοχείων  215€

           

                                                                                                             

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα - Βρυξέλλες - Αθήνα με την Sky Express.
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* (Βρυξέλλες  - Ηotel  Pullman  Brussels center midi (αναχ. 21.04)  ΝH Grand Place Arenberg(αναχ. 25/04)  & Holiday Porte De Clichy  στο Παρίσι) .
  • Πρωινό  μπουφέ  καθημερινά.
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις & εκδρομές με πολυτελή κλιματιζόμενα λεωφορεία, σύμφωνα με το  πρόγραμμα.
  •  Όλες οι περιηγήσεις πραγματοποιούνται με υπερσύγχρονο στόλο λεωφορείων EURO6, ο μοναδικός που διαθέτει ειδική κλιματιστική μονάδα με φυσικό ψυχικό αέρα και φίλτρα ενεργού άνθρακα εντός της καμπίνας, εξασφαλίζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και φυσικά, την ασφάλειά σας.
  • Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.
  • Τοπικός  ξεναγός  στο Μουσείο Λούβρου.
  • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
  • ΦΠΑ.
  • Μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά.
  • Μια βαλίτσα μέχρι 20 κιλά.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ό, τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Είσοδος  στο  Πάρκο της Ντίσνευλαντ.
  • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων & δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων  (215€).
  • Προαιρετική ασφάλεια Covid-19 (20€).

 

Πτήσεις

 

Αναχώρηση : 21.04 Αθήνα – Βρυξέλλες  10.45  - 13.00 
Επιστροφή :  27.04  Βρυξέλλες – Αθήνα   14.00 - 18:00

 

Αναχώρηση : 25.04  Αθήνα – Βρυξέλλες   10.45  - 13.00 

Επιστροφή :   01.05  Βρυξέλλες – Αθήνα   20.25 -  00:25

 

  

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  1. Διαφοροποίηση στη ροή – σειρά των επισκέψεων του προγράμματος, ενδέχεται να πραγματοποιηθεί, χωρίς να παραλειφθεί καμία επίσκεψη.
  2. Για τους επιβάτες που ταξιδεύουν με τη Sky Express, και επιθυμούν να ταξιδέψουν με εσωτερικές πτήσεις, το επιπλέον κόστος για όλη την Ελλάδα είναι 75€-95€.
  3. Το πρόγραμμα  στις  04   θα  πραγματοποιηθεί αντίστροφα       

 

ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Δυνατότητα συμμετοχής στα οργανωμένα ταξίδια μας στο εξωτερικό έχουν οι κάτωθι κατηγορίες:

  • Οι ενήλικες με πιστοποιητικό εμβολιασμού (14 ημέρες μετά την τελευταία δόση του εμβολίου).
  • Τα ανήλικα παιδιά με γονείς που έχουν και οι δύο το πιστοποιητικό εμβολιασμού (14 ημέρες μετά την τελευταία δόση του εμβολίου). Μάλιστα, για τα ανήλικα παιδιά δεν απαιτείται καν μοριακό τεστ.
  • Οι ενήλικες με πιστοποιητικό ανάρρωσης από τη νόσο, έχοντας περάσει 11 μέρες από τη διάγνωση ή έως 175 ημέρες από το θετικό τεστ

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ 20€)

…Απόλαυσε κάθε σου ταξίδι χωρίς άγχος. 

Ήρθε ώρα να ταξιδέψουμε ξανά! 

Το ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα που ακολουθεί, διασφαλίζει εσάς & την οικογένεια σας, έναντι δύσκολων καταστάσεων που μπορεί να παρουσιαστούν τόσο κατά την διάρκεια της εκδρομής όσο και πριν την αναχώρηση.

ü  Επιστροφή των χρημάτων σας σε περίπτωση ακύρωσης για λόγους υγείας . 

ü  Επιστροφή των χρημάτων σας σε περίπτωση  νόσησης COVID - 19 πριν την αναχώρηση. ( Επιστροφή 100% του προκαταβληθέντος ποσού.)

ü  Έξοδα ξενοδοχείου λόγω καραντίνας ( COVID - 19). 

ü  Αποζημίωση για την απώλεια αποσκευών . 

ü  Έξοδα λόγω καθυστερημένης άφιξης των αποσκευών  . 

ü  Επαναπατρισμός των συνταξιδευόντων μελών της οικογένειας του Ασφαλισμένου . 

ü  Έξοδα διαμονής και επικοινωνίας του Ασφαλισμένου εξαιτίας απώλειας των ταξιδιωτικών του εγγράφων.

ü  Έξοδα λόγω καθυστέρησης της πτήσης .

ü  Έξοδα του Ασφαλισμένου εξαιτίας πρόωρης διακοπής του ταξιδιού του.

ü  Έξοδα μετάφρασης (Απώλεια εγγράφων , νοσηλεία , διάγνωση κ.α). 

ü  Έξοδα για αποστολή φαρμάκων του Ασφαλισμένου.

ü  Έξοδα για νομική υποστήριξη.

ü  Έξοδα μετακίνησης και διαμονής , στενού συγγενή του Ασφαλισμένου που νοσηλεύεται.

ü  Έξοδα νοσηλείας εκτός χώρας μόνιμης διαμονής.

ü  Έξοδα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης εκτός νοσοκομείου.

ü  Ιατρικές συμβουλές και πληροφορίες Συντονιστικού Κέντρου (Χωρίς περιορισμό χρήσης).

ü  Υγειονομική μεταφορά του Ασφαλισμένου (Χωρίς όριο κόστους).

ü  Προσωπική Αστική Ευθύνη έναντι τρίτων.

    Τώρα μπορείς να ταξιδέψεις ξανά !

  Νιώσε την ασφάλεια σε κάθε σου ταξίδι ... 

     Δεν ξεχνάω πριν από κάθε μου αναχώρηση , την ασφάλεια μου !