Skip to main content

ΠΡΑΓΑ ΒΙΕΝΝΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ Αναχ. 20/09/22! από 825€

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 20-27/09/2022

8 ΜΕΡΕΣ

  • ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚOTΕΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
  • ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ
  • ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ
  • ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΔΟΥΝΑΒΗ
  • ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ
  • ΤΣΕΣΚΥ ΚΡΟΥΜΛΟΒ

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣ ΕΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

  • ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΑΡΚΑ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ
  • ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΗ ΔΟΚΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΧΕΣ ΚΑΘΩΣ ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ
  • ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΜΠΥΡΕΣ
  • ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
  • JAZZ CLUB ΓΙΑ ΧΟΡΟ

Και φυσικά..

ΒΙΕΝΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΟΥΝΤΕΛ ΜΗΛΟΥ

ΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΟΚΤΑΗΜΕΡΟ  ΤΑΞΙΔΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ...........

Βουδαπέστη: Η πρωτεύουσα της Ουγγαρίας , είναι μία από τις πιο όμορφες ευρωπαϊκές πόλεις . Είναι χτισμένη στις όχθες του Δούναβη που χωρίζει τη Βούδα από την Πέστη οι οποίες συνδέονται με γέφυρες. Η Βούδα βρίσκεται στη δυτική όχθη με καταπράσινους λόφους και πλακόστρωτα σοκάκια , ενώ η Πέστη στην ανατολική όχθη μας γοητεύει με τις πανέμορφες λεωφόρους , τα πολυτελή μέγαρα και τη νυχτερινή ζωή που συναρπάζει. Μέρος του εντυπωσιακού αυτού τοπίου της Βουδαπέστης είναι και το νησάκι που βρίσκεται στη μέση του Δούναβη, το νησί της Μαργαρίτας. Εκεί μπορείτε να απολαύσετε την πανέμορφη φυσική ομορφιά, γεμάτη λουλούδια, αγάλματα και σιντριβάνια, στων οποίων τη θέση υπήρχαν μοναστήρια λίγο πριν την εισβολή των Τούρκων στη χώρα. Μπαρόκ κτήρια, μέγαρα art nouveau, και ρομαντικά μαγαζάκια συνθέτουν το μωσαϊκό της πόλης, ενώ δεν πρέπει να παραλείψετε το «πέρασμα» από τη μεγαλύτερη πλατεία της Βουδαπέστης. Η Πλατεία Ηρώων, βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της πόλης και εντυπωσιάζει με το πόσο μεγάλη είναι. Στο κέντρο της είναι το Μνημείο της Χιλιετίας, με τον αρχάγγελο Γαβριήλ στην κορυφή του. Επίσης, περιστοιχίζεται από τα αγάλματα των Ούγγρων βασιλέων. Αξίζει να επισκεφτείτε και το μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, το κάστρο της Βούδας. Στο λόφο του Κάστρου θα βρείτε και την πιο  νεομπαρόκ γειτονιά με τα λιθόστρωτα σοκάκια, στην οποία θα βρείτε παλαιοπωλεία με νοσταλγικά παιχνίδια, μπαμπούσκες, παλιά τρενάκια και μουσικά κουτιά με μελωδίες Λιστ. Στα ατελιέ των Ούγγρων καλλιτεχνών και στα καταστήματα με σουβενίρ, μπορείτε να αγοράσετε  αυθεντικές ουγγρικές παραδοσιακές στολές, μοναδικές κοσμηματοθήκες και χειροποίητους σελιδοδείχτες. Όλα αυτά φυσικά, σε μια γειτονιά που ενώ είναι άκρως τουριστική, δεν μπορείς να αποφύγεις. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στη ιδιαίτερη κουζίνα της Ουγγαρίας , με βάση την πάπρικα και τα πολύ καλά και αγνά κρέατα που διαθέτουν και συνταγές που θυμίζουν περισσότερο Βαλκάνια παρά Κεντρική Ευρώπη. Η πόλη είναι πολύ φιλική για τους λάτρεις της πεζοπορίας , αφού είναι κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό επίπεδη. Επίσης σε όσες και όσους επιδίδονται στο shopping οι τιμές είναι πολύ φυσιολογικές για τα δικά μας επίπεδα. Γενικά είναι μια πόλη που ενδείκνυται για μικρές και ανέμελες αποδράσεις μόλις 2 ώρες με το αεροπλάνο από την Αθήνα.

 

  

 

ΒΙΕΝΝΗ: Πρωτεύουσα της Αυστρίας , είναι μία πόλη στην καρδιά της σύγχρονης Ευρώπης. Η πόλη διατηρεί τον αυτοκρατορικό χαρακτήρα της και αυτό είναι εμφανές, τόσο στο ιστορικό κέντρο με τα νεοκλασικά κτίρια ,αλλά και τους ναούς γοτθικού ρυθμού, με κύριο εκφραστή τον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου , που δεσπόζει στην πλατεία Schwedenplatz. Επίσης, κατά μήκος της δακτυλίου λεωφόρου Ring (δαχτυλίδι) θα  συναντήσουμε τα σπουδαιότερα κτίρια , όπως η Όπερα, τα μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Ιστορίας της Τέχνης, το νεογοτθικό Δημαρχείο το Εθνικό Θέατρο κ.α. Περιδιαβαίνοντας την πόλη θα συναντήσει κανείς υπέροχα καφέ όπως το Central ή το Landtmann που προσφέρουν εκτός από καφέ και υπέροχα γλυκά. Η Βιέννη είναι γνωστή για την κουλτούρα της , ως πόλη της Μουσικής και των Τεχνών. Κατά την διάρκεια της διαμονής του κάποιος μπορεί να επισκεφθεί κάποιο από τα μουσεία του ενδιαφέροντος του. Οι ταξιδιωτικοί μας σύμβουλοι είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να σας ενημερώσουν σχετικά. Επίσης στη Βιέννη, μας δίνεται η ευκαιρία να παρακολουθήσουμε κονσέρτα κάθε λογής από μουσουργούς που έζησαν και δημιούργησαν το έργο του σε αυτή την εμπνευσμένη πόλη. Η πόλη την σημερινή εποχή συνδυάζει το κλασικό με το μοντέρνο της πρόσωπο. Στον κεντρικό πεζόδρομο Kaertnerstrasse , θα συναντήσει κάποιος πολλούς οίκους μόδας, ενώ στην Mariahilferstrasse πολλά καταστήματα για μεσαία βαλάντια που έχουν να κάνουν περισσότερο με την ένδυση και την υπόδηση.

Ο ταξιδιώτης μπορεί να χαρεί επίσης τα υπέροχα πάρκα και του υπέροχους πεζόδρομους για βόλτες και περιπάτους σε όλη την πόλη , με σημείο αιχμής την περιοχή του Δούναβη που έχει αξιοποιηθεί πολύ. Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε τα υπέροχα εστιατόρια , που δημιουργούν μεγάλη παράδοση , όπου κανείς μπορεί να γευθεί κουζίνες από όλο τον πλανήτη με πρώτη και καλύτερη την περιοχή της αγοράς Naschmarkt πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης. Βέβαια πολύ περισσότερα θα δείτε και θα ανακαλύψετε κατά την διάρκεια της επίσκεψης σας , γιατί κάθε εποχή η πόλη έχει την μαγεία της και μας προσφέρει απλόχερα την φιλοξενία της.

ΠΡΑΓΑ: Η "χρυσή πόλη" ή «μητέρα των πόλεων», όπως την αποκαλούν συχνά, είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Τσεχίας. Ένα μείγμα γοτθικής και μπαρόκ αρχιτεκτονικής, χτισμένη στις όχθες του  ποταμού Μολδάβα. Αποτελεί ένα κόσμημα βγαλμένο από το παρελθόν καθώς από τους  δύο παγκόσμιους πολέμους έμεινε σχεδόν άθιχτη.

Πρωτοκατοικήθηκε περίπου  το 700μ.χ αλλά ξεχώρισε τον 14ο αιώνα και για τους επόμενους 2 αιώνες ως εμπορικός κόμβος της Κεντρικής Ευρώπης. Εκείνη την περίοδο χτίστηκαν αρκετά από τα σημερινά αξιοθέατα  , όπως η γέφυρα του Καρόλου που τότε ήταν η μεγαλύτερη σε ολόκληρη την μεσαιωνική Ευρώπη , ο Καθεδρικός του Αγίου Βίτου και ένα από τα παλιότερα πανεπιστήμια της Ευρώπης, το πανεπιστήμιο του Καρόλου. ‘Άλλωστε από το 1992, το ιστορικό κέντρο της Πράγας ανήκει στον κατάλογο μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Στην νεότερη ιστορία η Πράγα έζησε διάφορες εποχές. Πολλοί θα  γνωρίζουν και την «βελούδινη επανάσταση» το 1968. Τα τελευταία χρόνια η Πράγα γνώρισε και με την  βοήθεια της τουριστικής «έκρηξης» σημαντική ανάπτυξη και σήμερα αποτελεί ένα οικονομικό, πολιτιστικό και τουριστικό κέντρο. Η σημαντική πολιτιστική κληρονομιά (Κάφκα, Μούχα, Σμέτανα), τα jazz club, το μαύρο θέατρο, τα caffe όπου σύχναζαν οι διανοούμενοι των αρχών του προηγούμενου αιώνα και η αύρα μιας άλλης εποχής που αποπνέει τοποθετούν την Πράγα ανάμεσα στις πιο ατμοσφαιρικές και δημοφιλείς  ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

1Η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΠΡΑΓΑ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΚΑΣΤΡΟΥΠΟΛΗΣ & ΠΑΛΑΙΑΣ ΠΟΛΗΣ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην ‘‘χρυσή πόλη’’ και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας, επιβίβαση στο λεωφορείο και η ξενάγησή μας αρχίζει με το μοναστήρι του Στράχοβ και το Λορέττο ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της Πράγας, στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στη μαγευτική Καστρούπολη, την Ακρόπολη της Πράγας που απλώνεται πάνω στο λόφο της Μάλα Στράνα και καταλήγουμε στον εντυπωσιακό Γοτθικό ναό του Αγίου Βίτου και στην ‘‘βασιλική’’ του Αγίου Γεωργίου. Θα συνεχίσουμε με το ‘‘Μικρό μέρος’’ (Μάλα Στράνα), μία από τις παλαιότερες ιστορικές συνοικίες στην Πράγα. Κατόπιν, θα περπατήσουμε από την γραφική Γοτθική γέφυρα του Καρόλου μέσα από τα μεσαιωνικά δρομάκια της ‘‘Βασιλικής οδού’’ ως την πλατεία της παλιάς πόλης, με το Δημαρχείο και το φημισμένο αστρονομικό ρολόι και την ‘‘παρέλαση των Αποστόλων’’ καθώς και στην πλατεία του ιστορικού κέντρου της Πράγας. Στη συνέχεια, είστε ελεύθεροι για μια βόλτα στην πόλη. Για το βράδυ σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε μια παράσταση «Μαύρου Θεάτρου». Άλλωστε βρίσκεστε στην πόλη όπου γεννήθηκε η ιδέα του Μαύρου Θεάτρου!

2Η ΗΜΕΡΑ: ΠΡΑΓΑ – ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ

Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε από την Πράγα με προορισμό την γνωστή λουτρόπολη Κάρλοβυ Βάρυ στη Δυτική Βοημία, γνωστή λόγω των ιαματικών πηγών της. Τον 14ο αιώνα ονομάστηκε «Βασιλική Πόλη» από τον αυτοκράτορα Κάρολο τον 4ο και έκτοτε καθιερώθηκε σαν τόπος συνάντησης προσωπικοτήτων των γραμμάτων, των τεχνών και της πολιτικής. Διασχίζοντας τον κεντρικό πεζόδρομο δίπλα στον ποταμό Τέπλα καταλαβαίνουμε γιατί ο Γκαίτε, ο Σίλερ, ο Μπετόβεν, ο Μπαχ ο Τσάρος της Ρωσίας κ.α. περπάτησαν τον ίδιο δρόμο. Μετά την ξενάγηση μας στην πόλη θα έχουμε ελεύθερο χρόνο. Αναχώρηση για την Πράγα. Βράδυ ελεύθερο.

3Η ΗΜΕΡΑ: ΠΡΑΓΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ – ΔΡΕΣΔΗ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)

 Πρωινό στο ξενοδοχείο. Η σημερινή ημέρα είναι ελεύθερη. Μπορείτε να περιηγηθείτε στην πόλη, να πάτε για ψώνια ή να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να δείτε την πόλη που αποτελεί την πολιτιστική πρωτεύουσα της Γερμανίας.  Η πρώτη εντύπωση που έχει κανείς, όταν φτάνει στην πόλη, μπορεί να συμπυκνωθεί σε μία λέξη: «δέος». Ιδίως εάν ο καιρός είναι αρκούντως ζοφερός, η αίσθηση που προκαλεί η θέα αυτής της Δρέσδης, είναι αρκετή για να μαγνητίσει αμέσως τον επισκέπτη και να τον τυλίξει με την μαγεία της. Στην Theaterpatz, την κεντρική πλατεία, στέκει η όπερα Semperoper. Στο  Zwinger, πολυμουσείο με έργα του Ραφαήλ, υπάρχουν επίσης πίνακες των Giorgione, Rembrandt, Vermeer, Rubens ακόμα κι ένας του El Greco. Θα θαυμάσετε την τοιχογραφία από πορσελάνη όλων των ηγεμόνων της Σαξονίας, μεταξύ των οποίων και του Αυγούστου του Μέγα. Η μεγάλη εκκλησία στην πλατεία είναι η λεγόμενη Frauenkirche (Frauen = γυναίκες), που αποτελούσε και αποτελεί το σύμβολο της πόλης. Η γέφυρα του Αυγούστου αξίζει να την περπατήσετε ως το μνημείου του Χρυσού Ιππότη. Το απόγευμα επιστρέφουμε στην Πράγα. Το βράδυ ελεύθερο. Φαγητό ή ποτό στο ρολόι.

4Η ΗΜΕΡΑ: ΠΡΑΓΑ- ΤΣΕΣΚΥ ΚΡΟΥΜΛΟΒ- ΒΙΕΝΝΗ

 Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την όμορφη πόλη της Βιέννης, μέσα από μία όμορφη διαδρομή. Σε απόσταση λίγων ωρών από την Βιέννη, θα κάνουμε 2ωρη στάση στη δεύτερη πιο όμορφη πόλη μετά την Πράγα, στο «Τσέσκυ Κρούμλοβ». Χείμαρροι του ποταμού Βλτάβα τρέχουν σε πολλά σημεία αυτής της μεσαιωνικής πόλης η οποία, όπως και η Πράγα, είναι στην λίστα των διατηρητέων πόλεων της Ουνέσκο. Αποτελεί πολιτισμικό στολίδι με τα ιδιαίτερα καλοδιατηρημένα γοτθικού και αναγεννησιακού ρυθμού κτήρια της, τις εκκλησίες της και τα στενά δρομάκια της. Τα τείχη του Κρούμλοβ εσωκλείουν θησαυρούς ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής και πολιτισμικής αξίας όπως η ‘’κρυφή γέφυρα’’. Επισκεφθείτε το κάστρο της πόλης και θαυμάστε από ψηλά την πανοραμική θέα. Νωρίς το απόγευμα αναχωρούμε με προορισμό την Βιέννη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ: ΒΙΕΝΝΗ -ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Πρωινό και αναχώρηση για την ξενάγηση στην αριστοκρατική αυτή πρωτεύουσα, την πόλη της Μουσικής & των Μουσείων. Θα διασχίσουμε την περίφημη Ring Strasse  με τα επιβλητικά μέγαρα του 19ου αιώνα, την μεγαλοπρεπή Όπερα, τα Μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Ιστορίας της Τέχνης, το ελληνιστικού ρυθμού εντυπωσιακό Κοινοβούλιο, το μεγαλοπρεπές Δημαρχείο, το Πανεπιστήμιο, την κατοικία του Έλληνα ευεργέτη Σίμωνα Σίνα και το Musikverein. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το παλάτι της Σίσσυ, το περίφημο Schönbrunn, όπου θα ξεναγηθούμε στο εσωτερικό των ανακτόρων (δωμάτιο Ναπολέοντα, κινέζικο σαλόνι, σαλόνι της Ελισάβετ κλπ.). Το παλάτι οφείλει τη σημερινή του μορφή στη Μαρία Θηρεσία. Στο εξωτερικό τμήμα δεσπόζουν οι έξοχοι μπαρόκ κήποι, ισάξιοι των Βερσαλλιών, καθώς και ο παλαιότερος ζωολογικός κήπος του κόσμου. Τέλος θα καταλήξουμε στο κέντρο της πόλης, όπου βρίσκεται ο μητροπολιτικός ναός της Βιέννης, Άγιος Στέφανος. Χρονολογείται από τον 12ο αιώνα σε μεικτό ρομαντικό και γοτθικό ρυθμό και φέρεται ως κεντρικό αξιοθέατο της πόλης, με κυριότερο χαρακτηριστικό την πολύχρωμη, ψηφιδωτού ύφους, στέγη του. Κατόπιν θα περπατήσουμε στην ιστορική συνοικία της ελληνικής παροικίας, όπου βρίσκεται ο Καθεδρικός Ναός της Αγίας Τριάδας του 18ου αι. σε βυζαντινό ύφος. Ακριβώς δίπλα συναντούμε το ναό του Αγίου Γεωργίου και το σπίτι που έδρασε ο εθνομάρτυρας και πρόδρομος της Ελληνικής Επανάστασης Ρήγας Φεραίος. Αμέσως μετά θα επιβιβαστούμε στο λεωφορείο μας και θα κατευθυνθούμε στο ξενοδοχείο, όπου θα τακτοποιηθούμε και θα έχουμε χρόνο για ξεκούραση. Απόγευμα ελεύθερο. Προτείνουμε μια βόλτα στην φωταγωγημένη πόλη, να περπατήσετε στο κέντρο, στην παλιά ελληνική συνοικία, όπου βρίσκονται τα όμορφα εστιατόρια της περιοχής για καλό φαγητό, εκεί όπου σύχναζαν οι Έλληνες έμποροι τον 19ο αιώνα. Το βράδυ σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε ένα υπέροχο Βιεννέζικο κονσέρτο .

6Η ΗΜΕΡΑ: ΒΙΕΝΝΗ – ΒΙΕΝΝΕΖΙΚΑ ΔΑΣΗ - ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για τα περίχωρα της Βιέννης, τα περίφημα Βιεννέζικα Δάση. Πρώτα θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού το Xαϊλιγκενκρόιτς. Κατόπιν στην τοποθεσία Mάγιερλινγκ, θα δούμε το άλλοτε κυνηγετικό περίπτερο των Αψβούργων, γνωστό από τη θλιβερή ιστορία του πρίγκιπα Ροδόλφου, τελευταίου διάδοχου του Θρόνου και της Mαρίας Bετσέρα και τέλος θα κλείσουμε την εκδρομή μας με επίσκεψη και γνωριμία της γνωστής λουτρόπολης Mπάντεν. Χρόνος ελεύθερος .Θα συνεχίσουμε για την Μπρατισλάβα , την πανέμορφη πρωτεύουσα της Σλοβακίας όπου θα έχουμε την ευκαιρία για μια πανοραμική ξενάγηση. Τελευταίος σταθμός, η Βουδαπέστη. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 

7Η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Πρωινό και η μέρα μας ξεκινάει με την ξενάγηση στην Πέστη. Θα σταματήσουμε στην πλατεία των Ηρώων που είναι στολισμένη με τα υπέροχα αγάλματα των Ούγγρων βασιλέων. Στην συνέχεια θα περάσουμε από το εκπληκτικό κτήριο της Όπερας και κατόπιν, μέσω της οδού Αντράσσυ, ενός από τους πιο όμορφους και εμπορικούς δρόμους της πόλης, θα καταλήξουμε στον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου, ο τρούλος του οποίου φαίνεται από όλες τις γωνιές της πόλης. Η ξενάγηση μας ολοκληρώνεται διασχίζοντας την ομορφότερη από τις 8 γέφυρες της πόλης, αυτή των αλυσίδων, για να βρεθούμε στην παραμυθένια πλευρά της Βούδας και να δούμε τον Πύργο των ψαράδων, όπου θα απολαύσουμε την θέα σε όλη την πόλη. Το βράδυ σας προτείνουμε κρουαζιέρα στον Δούναβη ή την συμμετοχή σας σε παραδοσιακή ταβέρνα της Βουδαπέστης.

8Η ΗΜΕΡΑ : ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΑ ΧΩΡΙΑ – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε για την εκδρομή μας στα παραδουνάβια χώρια. Μόλις 15 χιλιόμετρα από την Βουδαπέστη θα συναντήσουμε το γραφικό χωριό των καλλιτεχνών, τον Άγιο Ανδρέα, όπου μπορείτε να ψωνίσετε κρύσταλλα, πορσελάνες και πολλά αναμνηστικά δώρα. Στη συνέχεια, θα ανηφορίσουμε στο Βίσενγκραντ με το μεσαιωνικό κάστρο και την υπέροχη θέα. Επιστροφή στη Βουδαπέστη. Το απόγευμα αναχώρηση για το αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ & ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ AEGEAN

ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ

(PRG) DIPLOMAT 4*

or Similar

(BUD) MERCURE KORONA 4*

or similar

(VIE) AMEDIA WIEN 4*

or similar

 20-27/09/2022

EW 4217 ΑΤΗ 11:25 -  PRG 13:05

  Α3 879 BUD 18:15 - ATH 21:10

825€

300€

725€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:                                                                                                                           ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

}  Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Πράγα &  Βουδαπέστη – Αθήνα.

}  3 διανυκτερεύσεις στην Πράγα σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό μπουφέ.

}  2 διανυκτερεύσεις στην Βιέννη σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό μπουφέ.

}  2 διανυκτερεύσεις στην Βουδαπέστη σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό μπουφέ.

}  Μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα, με πολυτελές - κλιματιζόμενο πούλμαν που τηρεί απολύτως τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

}  Ξενάγηση του Κάστρου & Παλαιάς πόλης  της Πράγας με ελληνόφωνο ξεναγό

}  Ολοήμερη εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ

}  Εκδρομή στο Τσέσκυ Κρούμλοβ κατά την διαδρομή μας προς την Βιέννη.

}  Ξενάγηση στη Βιέννη με Έλληνα ξεναγό

}  Εκδρομή στα Βιεννέζικα Δάση

}  Πανοραμική ξενάγηση της Μπρατισλάβας.

}  Ξενάγηση στη Βουδαπέστη με ελληνόφωνο ξεναγό.

}  Εκδρομή στα Παραδουνάβια χωριά.

}  1 χειραποσκευή έως 8 κιλά και μία αποσκευή έως 23 κιλά ανά επιβάτη

}  Ελληνόφωνος τοπικός αρχηγός – συνοδός.

}  Ενημερωτικά έντυπα.

}  Ταξιδιωτική ασφάλεια.

}  Φ.Π.Α.

 

}  Φόροι αεροδρομίων (180€).

}  Είσοδοι μουσείων, ανακτόρων και είσοδοι στα διάφορα αξιοθέατα.

Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο και ό,τι ρητά δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ!