Skip to main content

Βενετία - Μιλάνο 28η Οκτωβριου 2021 απο 645,00

Πάντοβα, Βερόνα, Σιρμιόνε  Μια ιδιαίτερη ταξιδιωτική πρόταση σε εκπληκτικής ομορφιάς πόλεις του Ιταλικού βορρά.

27 Οκτωβρίου Aegean Πρωι με Απογευμα!

 

Η Πόλη των Δόγηδων, η ανεπανάληπτη Βενετία, η φοιτητούπολη Πάντοβα, η πόλη των αιώνιων εραστών του Σαίξπηρ, η ρομαντική Βερόνα, το κτισμένο στο νότιο άκρο της λίμνης Garda μεσαιωνικό Σιρμιόνε, καθώς και η οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας, το Μιλάνο, αποτελούν σταθμούς αυτού του πανέμορφου οδοιπορικού!

  • Εξαιρετικές απ΄ ευθείας πτήσεις με AEGEAN AIRLINES - πρωινή αναχώρηση από Αθήνα   και απογευματινή από Μιλάνο
  • Τρεις διανυκτερεύσεις και ξενάγηση στην ανεπανάληπτη Βενετία
  • Εκδρομή και ξενάγηση στην φοιτητούπολη Πάντοβα
  • Δυνατότητα επίσκεψης στην όμορφη Τεργέστη
  • Περιήγηση στην ρομαντική Βερόνα
  • Επίσκεψη στο μεσαιωνικό Σιρμιόνε
  • Μια διανυκτέρευση και περιήγηση στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας και την οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας, το Μιλάνο
  • Τέσσερις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4*
  • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  • Εμπειρότατος Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας

 

1η μέρα: Αθήνα - Μπολόνια - Βενετία

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με AEGEAN για την Μπολόνια. Άφιξη και άμεση αναχώρηση για την Πόλη των Δόγηδων, την ανεπανάληπτη Βενετία. Μεταφορά στο Τρονκέτο, απ΄ όπου θα επιβιβαστούμε στο βαπορέτο με προορισμό την φημισμένη Πιάτσα Σαν Μάρκο, το "ωραιότερο σαλόνι της Ευρώπης" κατά τον Ναπολέοντα. Εκεί, θα δούμε την ομώνυμη εκκλησία  με  τους  πέντε τρούλους, το παλάτι  των Δόγηδων, τον Πύργο του Ρολογιού, τις παλιές φυλακές, την περίφημη Γέφυρα των Στεναγμών και θα καταλήξουμε σε ένα από τα λίγα εργαστήρια κατασκευής Murano. Χρόνος ελεύθερος, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο NH LAGUNA 4*  ή παρόμοιο. Διανυκτέρευση.

 

2η μέρα: Βενετία - Πάντοβα - Βενετία

Πρωινή αναχώρηση για την φοιτητούπολη Πάντοβα, την αρχαιότερη πιθανόν πόλη της βόρειας Ιταλίας, σύμφωνα με την ημερομηνία ίδρυσής της, τον 12ο αιώνα π.Χ. από τους Τρώες. Θα δούμε το φημισμένο πανεπιστήμιό της (ένα από τα αρχαιότερα της Ευρώπης), την μεγαλοπρεπή Βασιλική του Αγίου Αντωνίου με τους Βυζαντινούς τρούλους και τον πολυτελή εσωτερικό διάκοσμο, που θεωρείται από τους σημαντικότερους λατρευτικούς χώρους της Ιταλίας και τέλος, την Prato della Valle, μια ελλειπτική πλατεία 88.000 τετραγωνικών μέτρων, η οποία θεωρείται η δεύτερη μεγαλύτερη της Ευρώπης. Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Βενετία. Διανυκτέρευση.

 

3η μέρα: Βενετία, Ελεύθερη μέρα, Προαιρετική εκδρομή στην Τεργέστη

Ελεύθερη μέρα για να περιπλανηθείτε με τις γόνδολες στα κανάλια της πόλης, να απολαύσετε τον καφέ σας ή ένα κοκτέιλ Μπελίνι, το εθνικό ποτό του Βένετο, στο πασίγνωστο Φλοριάν στην πλατεία του Αγίου Μάρκου. Επίσης, μπορείτε να λάβετε μέρος σε μια προαιρετική εκδρομή στην όμορφη Τεργέστη/Trieste (έξοδα ατομικά), τα νεοκλασικά κτίρια της οποίας μαρτυρούν το αυστριακό παρελθόν της. Άφιξη και περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων την Πλατεία Ενότητας της Ιταλίας (Piazza Unità D´Ιtalia), μία από τις μεγαλύτερες και ομορφότερες πλατείες της Ευρώπης, με το Δημαρχείο και τα άλλα εντυπωσιακά κτίρια που την οριοθετούν, την Κρήνη των Τεσσάρων Ηπείρων, τον γοτθικό Καθεδρικό ναό του Σαν Τζούστο (San Giusto), την ελληνική εκκλησία του Αγίου Νικολάου, όπου συνέλαβαν τον Ρήγα Φεραίο με τους συντρόφους του και τους παρέδωσαν στους Τούρκους του Βελιγραδίου (1η Δεκεμβρίου 1797) κ.ά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Βενετία. Διανυκτέρευση.

 

4η μέρα: Βενετία - Βερόνα - Σιρμιόνε - Μιλάνο

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για τη ρομαντική Βερόνα, την πόλη των αιώνιων εραστών του Σαίξπηρ, όπου θα θαυμάσουμε την Ρωμαϊκή Αρένα, τις όμορφες πλατείες Ντέλε Έρμπε και Ντέι Σινιόρι που περιβάλλονται από άριστα διατηρημένα μεσαιωνικά κτίρια και βέβαια το αρχοντικό των Καπουλέτων με το θρυλικό μπαλκόνι της Ιουλιέτας. Συνεχίζουμε για το όμορφο μεσαιωνικό Σιρμιόνε, κτισμένο στο νότιο άκρο της λίμνης Garda, όπου και θα περπατήσουμε. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε έναν καπουτσίνο και συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα της Λομβαρδίας, το Μιλάνο, την οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας και το παγκόσμιο κέντρο μόδας. Τακτοποίηση σε ξενοδοχείο 4*.  Διανυκτέρευση.

 

5η μέρα: Μιλάνο - Αθήνα

Πρωινή περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε το μεγαλύτερο γοτθικό κτίριο της χώρας, τον Καθεδρικό ναό (Ντουόμο), την περίφημη σκεπαστή στοά Γκαλλερία Βιτόριο Εμμανουέλε Β΄, το νεοκλασικό θέατρο της Σκάλας του Μιλάνου και το μουσείο του. Αναχώρηση νωρίς το μεσημέρι για το αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση για την Αθήνα.

 

Σημειώσεις:

  • Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι από τα αναγραφόμενα
  • Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

 

Αναχώρηση

 

27 Οκτωβρίου 

 

~  5 μέρες

Τιμή κατ΄ άτομο

Δίκλινο

645

3ο άτομο έως 12 ετών    

545

Μονόκλινο

845

Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, check points/φόροι πόλεων, parking: + € 250

Επιβάρυνση από Θεσ/νίκη: € 70 και από άλλες πόλεις: € 140 με AEGEAN (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα)

 

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΜΙΛΑΝΟ-ΑΘΗΝΑ με AEGEAN AIRLINES

 

 

Οι πτήσεις μας

 

1η μέρα

Α3 682   

ΑΘΗΝΑ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ 

10.00΄ - 11.15΄

 

5η μέρα

Α3 665   

ΜΙΛΑΝΟ - ΑΘΗΝΑ

18.00΄ - 21.30΄

  • Τέσσερις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4*
  • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  • Εισιτήριο για το βαπορέτο την 1η μέρα
  • Μεταφορές, περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν, όπως αναγράφονται στο αναλυτικό πρόγραμμα
  • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.

 

Δεν Περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι σε μουσεία και λοιπά αξιοθέατα, πέραν εκείνων που αναγράφονται στα περιλαμβανόμενα 
  • Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα
  • Ό,τι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κλπ.