Skip to main content

ΙΟΥΝΙΟ 2022 ΙΤΑΛΙΑ! Τελική Τιμή με Φόρους 630€

*Ρώμη - Βατικανό*

Αιώνια Πόλη… Αιώνια Ομορφιά…

10 – 14 Ιουνίου 2022 (5 Ημέρες)

Κατακόμβες – Καστέλ Γκαντόλφο (Ορβιέτο – Τόντι)

1η Ημέρα: Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / ΑΘΗΝΑ – ΠΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΡΩΜΗ / ΓΥΡΟΣ ΠΟΛΗΣ

 

Αναχώρηση από τη Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης στις 07.10, παράδοση αποσκευών και πτήση για Αθήνα Sky Express στις 08.25 – άφιξη στις 09.30.

Αναχώρηση από την Αθήνα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Αθήνας και πτήση για Ρώμη με την Sky Express (GQ-820) στις 10.55 και άφιξη στη Ρώμη στις 12.00 ώρα τοπική.

 

Άφιξη, επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για το κέντρο της Αιώνιας Πόλης. Η ξενάγηση ξεκινάει από το αμφιθέατρο των Φλάβιων, δηλαδή το διάσημο Κολοσσαίο. Το τεράστιο μέγεθος του, αδιάψευστη μαρτυρία του μεγαλείου αλλά και της βαρβαρότητας της αρχαίας Ρώμης.

Συνεχίζουμε διασχίζοντας την οδό των αυτοκρατορικών αγορών με κατεύθυνση τον λόφο του Καπιτωλίου. Σε αυτή τη διαδρομή, βλέποντας τα σημερινά ερείπια των Ρωμαϊκών και Αυτοκρατορικών αγορών, μπορούμε να γνωρίσουμε το εμπορικό, διοικητικό, πολιτικό αλλά και θρησκευτικό κέντρο της αρχαίας Ρώμης. Πάνω στον λόφο του Καπιτωλίου είναι εξαιρετική η θέα προς τη ρωμαϊκή αγορά και αριστουργηματική η πλατεία, πλαισιωμένη από το  Δημαρχείο, τα δύο κτήρια των Μουσείων του Καπιτωλίου, τη μεγάλη σκάλα και το έφιππο άγαλμα του Μάρκου Αυρηλίου. Η ομορφιά της πλατείας οφείλεται  στον σχεδιασμό και στις δημιουργικές παρεμβάσεις της ιδιοφυίας του Μιχαήλ Αγγέλου.

Πολύ κοντά βρίσκεται και η κεντρική κομβική πλατεία της Ρώμης, η Πιάτσα Βενέτσια. Παίρνει το όνομά της από το βενετσιάνικο μέγαρο του 15ου αιώνα που υπάρχει σ ‘αυτή. Σήμερα μουσειακός χώρος, υπήρξε στο παρελθόν  κυβερνητική έδρα του Μουσολίνι για περίπου δύο δεκαετίες. Στην πλατεία υπάρχει το τεράστιο και εντυπωσιακό μαρμάρινο Μνημείο της Πατρίδας ή Βιττοριάνο, αφιερωμένο στην Ένωση της Ιταλίας και στον πρώτο της βασιλιά, Βίκτωρα Εμμανουήλ τον β’.

Συνεχίζοντας μέσα από στενά, φθάνουμε μπροστά από το διασημότερο σιντριβάνι της Ρώμης, την ξακουστή Φοντάνα ντι Τρέβι. Ένα κέρμα, μια ευχή και πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες.

Κατόπιν διασχίζοντας κάθετα τη βία ντελ Κόρσο, τον κεντρικό εμπορικό δρόμο της πόλης, συναντάμε την Πιάτσα Κολόνα  με τη μεγάλη θριαμβική στήλη και το πρωθυπουργικό μέγαρο. Δίπλα βρίσκεται και η Πιάτσα ντι Πιέτρα με τον ναό του Αδριανού. Λίγο πιο κάτω, τα στενά μας οδηγούν στην Πιάτσα Ροτόντα και στο υπέροχο Πάνθεον, ένα από τα καλύτερα διατηρημένα ρωμαϊκά μνημεία. Χρόνος ελεύθερος  για καφέ, παγωτό, φαγητό, κ.λ.π.

Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση. Αργότερα όσοι επιθυμούν μπορούν να ακολουθήσουν τον συνοδό της εκδρομής, σε μια  βραδινή έξοδο στις όμορφες πλατείες της πόλης. Η έξοδος θα γίνει με τα πόδια ή κατά περίπτωση χρησιμοποιώντας κάποιο δημόσιο μέσο, με κατ’ ιδίαν έξοδα. Διανυκτέρευση.

Σημείωση: Προτεινόμενα  τυπικά ρωμαϊκά  πιάτα: Μπουκατίνι αλ αματριτσιάνα, σπαγγέτι καρμπονάρα, ριγκατόνι αλα γκρίτσια (ορφανή από αυγό καρμπονάρα), τοναρέλι κάτσιο ε πέπε (φρέσκα ζυμαρικά με σάλτσα λειωμένου πρόβειου τυριού και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι), κόντα αλα βατσινάρα (βοδινή ουρά σε κόκκινη σάλτσα), σαλτιμπόκα αλα ρομάνα (λεπτή μοσχαρίσια μπριζόλα με προσούτο), καρτσιόφι αλα τζιουντία (τηγανιτές αγκινάρες). Τοπικό κρασί από Φρασκάτι ή από Καστέλι Ρομάνι.

 

2η Ημέρα: Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

ΒΑΤΙΚΑΝΟ – ΜΟΥΣΕΙΑ – ΑΓΙΟΣ  ΠΕΤΡΟΣ

Προγευματίζουμε και αναχωρούμε  για την πόλη κράτος του Βατικανού. Πρώτα θα ξεναγηθούμε στα περίφημα Μουσεία του, τα οποία περιλαμβάνουν εξαιρετικές και πλούσιες συλλογές αρχαίων και αναγεννησιακών έργων τέχνης. Διασχίζοντας τις μεγάλες στοές, με την πλειάδα των αγαλμάτων και εκθεμάτων, τους εντυπωσιακούς τοιχοτάπητες και  τις αίθουσες με τις νωπογραφίες του θεϊκού ζωγράφου Ραφαήλ, θα οδηγηθούμε στην Καπέλα Σιξτίνα, που είναι το ιδιωτικό παρεκκλήσι των παπών. Εδώ θα  θαυμάσουμε τούς παράλληλους βίους του Χριστού και του Μωυσή, δημιουργία των μεγάλων ζωγράφων της Αναγέννησης, όπως Μποτιτσέλι, Περουτζίνο κ.ά. Κυρίως όμως θα μαγευτούμε  με την ανυπέρβλητη  ‘’Δημιουργία του Κόσμου’’, αλλά και την αριστουργηματική ‘’Τελική Κρίση’’ του Μιχαήλ Αγγέλου, που βρίσκονται στην οροφή και πίσω από την Αγία Τράπεζα αντίστοιχα.

Από εκεί θα περάσουμε στη μεγαλόπρεπη πατριαρχική βασιλική του Αγίου Πέτρου, που είναι χτισμένη πάνω από τον τάφο του Αποστόλου. Ανάμεσα στα άλλα, θα θαυμάσουμε την ‘’Πιετά΄΄ του Μιχαήλ Αγγέλου, το κιβώριο του Μπερνίνι, αλλά και την πλούσια διακόσμηση από μάρμαρα, αγάλματα και ψηφιδωτά, που κοσμούν τα υπέροχα παρεκκλήσια.

Βγαίνοντας από την εκκλησία θα βρεθούμε στη μεγάλη και θαυμαστή πλατεία, την οποία αγκαλιάζει η τετραπλή ελλειπτική κιονοστοιχία, που   φέρει στην κορυφή της αγάλματα Αγίων, έργο του μεγάλου μαέστρου της τέχνης του μπαρόκ, Τζιανλορέντζο Μπερνίνι. Την πλατεία στολίζουν ακόμα, δύο όμορφα σιντριβάνια και ο μεγάλος αιγυπτιακός οβελίσκος.

Μετά την ξενάγηση, υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ – ΝΑΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ – ΚΑΣΤΕΛ ΓΚΑΝΤΟΛΦΟ

 

Μετά το πρωινό,  επίσκεψη στις κατακόμβες του Αγίου Καλλίστου ή της Αγίας Δομιτίλλας ανάλογα και σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα. Οι κατακόμβες, βρίσκονται έξω από τον ιστό της πόλης και είναι υπόγειες στοές, σε διάφορα επίπεδα, με μεγάλο συνολικό μήκος και πολλούς τάφους. Χρησιμοποιήθηκαν για αιώνες από τους εβραίους, αλλά κυρίως από τους χριστιανούς για τον ενταφιασμό των νεκρών τους, αλλά και ως χώρος λατρείας. Η ξενάγηση διαρκεί περίπου 40 λεπτά.

Μετά την ξεχωριστή αυτή εμπειρία, επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση  για την παλαιοχριστιανική βασιλική εκκλησία του Αγίου Παύλου, προστάτη μαζί με τον Άγιο Πέτρο, της Αιώνιας Πόλης. Η εκκλησία βρίσκεται έξω από τα ρωμαϊκά τείχη και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη μετά τον Άγιο Πέτρο. Είναι κτισμένη στον τόπο, που όπως λέει η παράδοση, ο μαθητής του Απόστολου Τιμόθεος, ενταφίασε το αποκεφαλισμένο σώμα του Δασκάλου του. Από τότε έγινε τόπος προσκυνήματος για όλους τους χριστιανούς. Η εκκλησία εντυπωσιάζει με το μέγεθος, την αρχιτεκτονική  και τα ψηφιδωτά της.

Στη συνέχεια  αναχώρηση για το υπέροχο μεσαιωνικό Καστέλ Γκαντόλφο, που βρίσκεται 25 περίπου χιλιόμετρα νότια  της Ρώμης και είναι ένα από τα διαμάντια των ‘’Καστέλι Ρομάνι’’.

Χτισμένο σε εξαιρετική θέση, στα 250 μέτρα υψόμετρο, πάνω από την ηφαιστειακή λίμνη Αλμπάνο, προσφέρει μαγευτικές  πανοραμικές εικόνες προς τη λίμνη και τα κοντινά καταπράσινα βουνά. Δεν είναι τυχαίο, ότι από το 1620  βρίσκεται εδώ το εξοχικό μέγαρο - κατοικία των παπών, με τους μεγάλους και ωραίους κήπους. Χρόνος ελεύθερος για γνωριμία, καφέ, λίγη πορκέτα με ένα ποτήρι τοπικό κρασί και λίγη ξεκούραση στο κέντρο της γοητευτικής κωμόπολης. Ακολουθεί επιστροφή στο ξενοδοχείο και υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

 

4η Ημέρα: Δευτέρα 13  Ιουνίου 2022

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ή ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΟΡΒΙΕΤΟ & ΤΟΝΤΙ

 

Σήμερα η μέρα είναι ελεύθερη για να γνωρίσετε και να απολαύσετε τη Ρώμη με προσωπικό τρόπο.

Περιπλανηθείτε στα στενά και στις πλατείες, στους δρόμους και στις αγορές, χαρείτε τις ομορφιές της πόλης, τον καφέ σας, το τιραμισού και κυρίως, ζήστε και απολαύστε τις ελεύθερες στιγμές σας, στην πόλη που έχει χαρακτηριστεί ‘’Αιώνια’’. Μπορείτε βέβαια να ακολουθήσετε και κάποιες από τις προτάσεις μας, που συνοδεύονται από ακριβείς πληροφορίες και οδηγίες.

Προτάσεις για προσωπική επίσκεψη στην Γκαλερία Μποργκέζε, στον Παλατιανό λόφο, στο κάστρο του Σαντ’ Άντζελο, στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Λαθερανού, Σάντα Μαρία Ματζιόρε κ.τ.λ. Λεπτομέρειες πάνω σε αυτό, θα δοθούν στο ενημερωτικό, πριν την αναχώρηση της εκδρομής. Αργά το απόγευμα όσοι επιθυμούν, μπορούν να ακολουθήσουν τον συνοδό, για μια νέα έξοδο και επίσκεψη σε κάποια άλλη όμορφη γωνιά της πόλης. Διανυκτέρευση.

Η άλλη μας πρόταση, είναι η προαιρετική εκδρομή  για να γνωρίσουμε τα δύο υπέροχα μεσαιωνικά διαμάντια της Ούμπριας

Πρώτα θα επισκεφθούμε το Ορβιέτο  (απέχει 120 χιλ. από τη Ρώμη), μια γραφική - ιστορική πόλη,   που είναι χτισμένη πάνω σε λαβικό ύψωμα. Το Ορβιέτο είναι γνωστό για την θέση του, την μεσαιωνική του ρυμοτομία, την αρχιτεκτονική και το πηγάδι του Αγίου Πατρικίου (1527-37), ένα θαύμα μηχανικής για την εποχή που έγινε (βάθος 54 μέτρα, διάμετρο 13 μέτρα, 248 σκαλιά που οδηγούν στον πυθμένα και 72 παράθυρα για να φωτίζονται αυτά). Κυρίως όμως για τον Καθεδρικό του Ναό, μια επιτυχή σύνθεση ρομανικού – γοτθικού ρυθμού, με πλούσια και ωραία διακόσμηση. Η εντυπωσιακή πρόσοψη, μοιάζει με τρίπτυχο πίνακα. Εδώ η αρχιτεκτονική συναντάει την γλυπτική, με τα περίοπτα και τα ανάγλυφα, πρόστυπα και  έκτυπα, αλλά και με την τέχνη των ψηφιδωτών. 

Στο εσωτερικό, ξεχωριστή θέση κατέχει στον χώρο της τέχνης, το παρεκκλήσι του Σαν Μπρίτσιο, με την εξαιρετική ζωγραφική διακόσμηση του Λούκα Σινιορέλι, την οποία θαύμασε και μελέτησε ο ίδιος ο Μιχαήλ Άγγελος. Παρουσιάζει εντυπωσιακές αποκαλυπτικές σκηνές, του ερχομού του Αντίχριστου και της ήττας του, αλλά και το τέλος του κόσμου και την Τελική Κρίση με την Άφιξη του Χριστού, ως Μέγιστου πλέον Κριτή. Λίγος χρόνος ελεύθερος για βόλτα και καφέ ή ένα τοπικό λευκό ποτήρι κρασί, στα όμορφα στενά δρομάκια της πόλης και αναχώρηση για το Τόντι ακολουθώντας μια υπέροχη διαδρομή, δίπλα στο πάρκο του ποταμού Τίβερη και της λίμνης Κορμπάρα.

Άφιξη στη μικρή και μεσαιωνική πόλη του Τόντι, ένα από τα διαμάντια της Ούμπριας. Δεσπόζει λόγω της θέσης του – 400 μ. υψόμετρο – στην τριγύρω όμορφη περιοχή και γοητεύει με την μεσαιωνική του ταυτότητα και τη μακρόχρονη ιστορία του. Η κεντρική πλατεία Πιάτσα ντελ Πόπολο, είναι μία από τις ομορφότερες της Ιταλίας, με τον Καθεδρικό ναό και τα παλαιά κτήρια της διοίκησης που τη στολίζουν - όλα πέτρινα και με κεραμοσκεπές -, μας ενθουσιάζουν και μας ταξιδεύουν πίσω στον χρόνο.

Το Τόντι, είχε επιλεγεί το 1989 από αμερικάνικο πανεπιστήμιο ως ιδανικότερος τόπος για να ζει κάποιος, με κριτήρια τις περιβαλλοντικές συνθήκες, τη θέση και το μέγεθος της πόλης, την ομορφιά του τόπου, τα ποιοτικά προϊόντα της γης, την ασφάλεια και τον ευχάριστο  και χωρίς άγχος τρόπο ζωής, σε συνδυασμό με την ιστορία και τα μνημεία της πόλης. Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στη Ρώμη. Υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

Σημείωση: Τι τρώμε και τι δοκιμάζουμε στο Ορβιέτο και το Τόντι.  Πολύ καλά αλλαντικά όπως καποκόλο, λομπέτο, προσούτο ντι Νόρτσια και τυριά κατσιότα, πεκορίνο  και ότι έχει σχέση με την τρούφα, μπρουσκέτες και τορτίνι, ζυμαρικά ανιολότι με σάλτσα – νιόκι σε σάλτσα πάπιας- παπαρδέλες με ραγού κουνελιού η αγριόχοιρου – πάστα αλα Νορτσίνα- στρανγκότσι η στροτσαπρέτι με τρούφα  - ταλιατέλες με μανιτάρια, αρνί, πορκέτα (γουρνοπούλα ψητή)  και πίνουμε λευκό κρασί Ορβιέτο DOC ή Γκρεκέτο DOC στο Τόντι.  

 

5η Ημέρα: Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

ΡΩΜΗ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ – ΑΘΗΝΑ / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  

Πρωινό στο ξενοδοχείο και check out. Επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση στις 10.00 για το Αεροδρόμιο.

Πτήση επιστροφής με Sky Express (GQ-821), στις 13.00 τοπική ώρα και άφιξη στο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 15.55.  Συνεχίζουμε για Θεσσαλονίκη με την πτήση (GQ-388)  στις 21.30 και άφιξη 22.25.


  

 

Τελική Τιμή με Φόρους ανά Άτομο σε Δίκλινο

Αναχώρηση από Αθήνα: €630

Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη: +€80

Μονόκλινο: +€240

Κρατήσεις με προκαταβολή €250 το άτομο

Αναχωρήσεις από άλλες πόλεις της Ελλάδας & Κύπρο:

Ηράκλειο

+€80 χρέωση ανά άτομο

Χανιά

+€80 χρέωση ανά άτομο

Αλεξανδρούπολη

+€80 χρέωση ανά άτομο

Ρόδος

+€80 χρέωση ανά άτομο

Κύπρος

+€120 χρέωση ανά άτομο

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Αεροπορικά εισιτήρια με τη Sky Express με επιστροφή, Αθήνα-Ρώμη-Αθήνα.
  • Φόροι αεροδρομίων.
  • Μια (1) αποσκευή 20 κιλών και μία (1) χειραποσκευή 8 κιλών.
  • Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στη Ρώμη σε επιλεγμένο κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων.
  • Πρωινό σε μπουφέ καθημερινά στο ξενοδοχείο.
  • Μεταφορές με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Έμπειρος αρχηγός – συνοδός (κος Γιάννης Λουκάς).
  • Τοπικοί ξεναγοί την 1η ημέρα στην Ρώμη και στην ξενάγηση στο Βατικανό.
  • Φόροι εισόδου λεωφορείου εντός πόλεων (check Point), Parking.
  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης & Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εισιτήρια σε αρχ. χώρους, μουσεία, αρχ. θέατρα, εκκλησίες και όπου αλλού ζητείται.
  • Γεύματα εντός και εκτός ξενοδοχείου.
  • Δημοτικός Φόρος πληρωτέος απ’ ευθείας στα ξενοδοχεία (σύνολο €24).
  • Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά – Όπου και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.
  • Η προαιρετική εκδρομή στο Ορβιέτο - Τόντι που θα πραγματοποιηθεί αν υπάρξει ελάχιστη συμμετοχή 15 ατόμων, με κόστος €50 ανά άτομο.
  • Προαιρετική Ασφάλιση Covid-19 με την εγγύηση της INTERAMERICAN με κόστος €15.

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

  • Μουσεία Βατικανού: €30 οι ενήλικες - €20 οι κάτω των 18 ετών και οι φοιτητές έως 25 ετών (εισιτήριο + προκράτηση + ακουστικά στα μουσεία + ακουστικά για τον Άγιο Πέτρο). Κάτω των 6 ετών δωρεάν χωρίς ακουστικά.

Σημείωση: Όσοι ενδιαφέρονται για την ξενάγηση στα μουσεία του Βατικανού, θα πρέπει να το δηλώσουν 15 ημέρες πριν, για την έγκαιρη προαγορά των εισιτηρίων από το γραφείο. Μετά από αυτή την ημερομηνία δεν είναι εγγυημένη η εύρεση εισιτηρίων.

  • Κατακόμβες: Ενήλικες €8, από 7 έως 16 ετών €5, κάτω των 6 ετών δωρεάν.

Σημείωση: Οι κατακόμβες έχουν σταθερή θερμοκρασία 16 βαθμούς και υψηλή υγρασία. Δεν συνιστώνται  για τους κλειστοφοβικούς.

 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

  • H ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19 ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΠΕΡΙΟΔΟ / ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ.
  • Μπορείτε να ταξιδέψετε με Ταυτότητα ή Διαβατήριο.
  • Η ταυτότητα πρέπει να έχει τα στοιχεία και σε Λατινικούς χαρακτήρες.
  • Το διαβατήριο πρέπει να έχει ισχύ άνω των 6 μηνών και φωτοτυπία του διαβατηρίου ή της ταυτότητας πρέπει να κατατεθούν στο γραφείο μας.
  • Απαιτούνται ταυτότητα ή διαβατήριο για όλα τα μειωμένα και δωρεάν εισιτήρια (οι φοιτητές και τη φοιτητική ταυτότητα).
  • Στους αρχαιολογικούς χώρους, είναι πιθανόν η ξενάγηση να γίνει με χρήση ακουστικών με κόστος €2. Αυτό εξαρτάται από το μέγεθος του γκρουπ.
  • Κάποιες φορές, που φιλοξενούνται περιοδικές εκθέσεις εντός των επισκέψιμων χώρων, το κόστος του εισιτήριου ανεβαίνει €3-€5.
  • Τα ωράρια/τιμές ισχύουν ως έχουν αν και υπάρχει η πιθανότητα κάποιας αλλαγής.
  • Καλό παπούτσι για περπάτημα, νερό, καπέλο ή ομπρέλα (ανάλογα την εποχή).
  • Η σειρά του προγράμματος ενδέχεται να αλλάξει, χωρίς όμως να παραληφθεί κάτι.
  • Μία εβδομάδα πριν την αναχώρηση θα δοθούν αναλυτικές οδηγίες για το ταξίδι.