Skip to main content

ΜΠΑΝΣΚΟ με ξεναγήσεις Χριστουγεννα Φωτα 2021 απο 355,00

γιορτές στις Βαλκανικές Άλπεις  4 μερες  23/12 και 6/1 

Με διαμονή στο πολυτελές PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT 5* Deluxe

 

1η μέρα: Αθήνα - Μπάνσκο

Αναχώρηση στις 06:00 το πρωί από Αθήνα για το συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα. Μετά από το σύντομο έλεγχο (απαραίτητο διαβατήριο ή νέου τύπου ταυτότητα) συνεχίζουμε για το Μπάνσκο. Το Μπάνσκο, κατά τη χειμερινή περίοδο, θεωρείται ένα από τα καλύτερα χιονοδρομικά θέρετρα των Βαλκανίων και τους υπόλοιπους μήνες, ένας από τους ομορφότερους φυσιολατρικούς προορισμούς. Βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Πίριν, το οποίο περιλαμβάνεται στον κατάλογο μνημείων παγκόσμιας φυσικής κληρονομιάς της UNESCO. Άφιξη και τακτοποίηση στο πλήρως ανακαινισμένο και πολυτελέστατο ξενοδοχείο PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT  5* Deluxe. Μπουφέ δείπνο.

 

2η μέρα: Ρίλα

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το Βουνό Ρίλα, όπου θα επισκεφτούμε το ιστορικό ομώνυμο μοναστήρι και το μουσείο του με τα ιστορικά και θρησκευτικά κειμήλια. Το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη της Ρίλα, γνωστό απλά ως μοναστήρι της Ρίλα, είναι η μεγαλύτερη και πιο φημισμένη ορθόδοξη μονή στη Βουλγαρία. Το 1976 ανακηρύχθηκε εθνικό ιστορικό μνημείο της χώρας και το 1983 χαρακτηρίστηκε από την UNESCO ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο Gala.

 

3η μέρα: Σόφια

Μπουφέ πρόγευμα και πρωινή αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, την Σόφια. Θα περιηγηθούμε στους δρόμους της και θα επισκεφτούμε σημαντικά μνημεία της όπως τον καθεδρικό ναό του Alexander Nevski, τη βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, το ναό του Αγίου Νικολάου, το Κοινοβούλιο κ.α. Αν το επιτρέψει ο χρόνος και οι καιρικές συνθήκες, θα επισκεφτούμε και το πάρκο-βουνό Βίτοσα (έξοδα ατομικά) για να απολαύσουνε το καταπράσινο ορεινό τοπίο και τη θέα της Σόφιας πανοραμικά. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο και μπουφέ δείπνο.

 

4η μέρα: Σαντάνσκι - Αθήνα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Αθήνα, με στάση στο Σαντάνσκι για μια σύντομη γνωριμία με την όμορφη πόλη η οποία είναι κτισμένη ανάμεσα σε δύο ποταμούς και είναι γνωστή για τα ιαματικά της νερά και την φθηνή αγορά της. Επιστροφή στην Αθήνα αργά το βράδυ.

Διαβατήριο ή νέου τύπου ταυτότητα είναι απαραίτητα για την είσοδο στην Βουλγαρία.

 

Τιµή κατ’ άτοµο µε Πούλµαν µε ηµιδιατροφή.

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

 

4 µέρες

23 - 26 Δεκεμβρίου

4 μέρες

6 - 9 Ιανουαρίου

Δίκλινο

355

365

3ο άτοµο

320

320

3ο άτοµο ως 5 ετών

146

145

3ο άτοµο 6 ως 12 ετών

270

255

Μονόκλινο

425

492

 

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές - εκδρομές του προγράμματος με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο πολυτελέστατο πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT 5* Deluxe στο Μπάνσκο Βουλγαρίας • Μπουφέ πρόγευμα και μπουφέ δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή) • Gala δείπνο στις 24/12 στη θέση του δείπνου της ημέρας • Ξενάγηση στη Σόφια • Αρχηγός /Συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών • Φ.Π.Α.

 

 

Δεν περιλαμβάνονται: Εισιτήρια τελεφερίκ & εισόδων σε χώρους επισκέψεων, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα και ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.

 

Σημαντική ενημέρωση περί COVID 19 : το Βουλγάρικο Υπουργείο Υγείας με βάση την οποία, για την είσοδο των πελατών στο ξενοδοχείο είναι απαραίτητη η επίδειξη ενός από τα παρακάτω έγγραφα :

 Α) πιστοποιητικό εμβολιασμού

Β) Αρνητικό rapid test (με διάρκεια 48 ωρών) ή  αρνητικό PCR test (με διάρκεια 72 ωρών)

Γ) πιστοποιητικό νόσησης από covid, με διάρκεια 6 μηνών μέγιστο.

Σε περίπτωση που κάποιος πελάτης δεν διαθέτει κάποιο από τα παραπάνω έγγραφα το ξενοδοχείο έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την είσοδο στις εγκαταστάσεις του.