Skip to main content

Λισσαβώνα Καθαρά Δευτέρα, 25η Μαρτίου & ΠΑΣΧΑ 2022! από 895€

5 ημέρες

Αναχωρήσεις: 04, 25/03, 22/04/2022

 Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.

1η μέρα: Αθήνα – Λισσαβώνα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και  πτήση  για την Λισσαβώνα, την πορτογαλική πρωτεύουσα, η οποία είναι κτισμένη στους επτά λόφους του ποταμού Tagus. Αφιξη στην γενέτειρα του fado με τα στενά, γραφικά σοκάκια, τα σπίτια με τις κεραμοσκεπές και τις στολισμένες με πολύχρωμα πλακάκια προσόψεις. Μεταφορά, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Περπατήστε ως την Placa Rossio, εκεί που χτυπάει δυνατά η καρδιά της Λισσαβώνας, αφεθείτε στις γαστρονομικές απολαύσεις και παρασυρθείτε στους έντονους ρυθμούς της πόλης.

2η μέρα: Λισσαβώνα

Η σημερινή μας ξενάγηση είναι αφιερωμένη στην γραφική και φιλόξενη πόλη, που διατηρεί έως και σήμερα το λατινικό ένδοξο χαρακτήρα της. Ένα από τα πιο φημισμένα αξιοθέατα της πόλης είναι το Μουσείο με τις Βασιλικές Άμαξες, όπου θα θαυμάσουμε μια μοναδική σε πολυτέλεια και πλούτο συλλογή που χρονολογείται ανάμεσα στον 17ο και 19ο αιώνα. Επόμενος σταθμός μας είναι το μοναστήρι των Ιερωνυμιτών, το πιο εντυπωσιακό σύμβολο της πορτογαλικής δύναμης και πλούτου. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το μνημείο των Ανακαλύψεων καθώς και τον χαρακτηριστικό Πύργο του Μπελέμ, που χτίστηκε το 1515 κοντά στις όχθες του ποταμού Tagus για να προστατεύσει τις εκβολές του ποταμού και έχει χαρακτηριστεί από την UNESCO ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς. απ’ όπου ξεκίνησαν οι Πορτογάλοι θαλασσοπόροι για τα πέρατα της γης. Το απόγευμα περιπλανηθείτε στα στενά καλντερίμια της μεσαιωνικής συνοικίας Αλφάμα ως το Κάστρο Του Αγίου Γεωργίου για να απολαύσετε μια πανοραμική θέα της Λισσαβώνας. To βράδυ σας προτείνουμε να απολαύσετε τα παραδοσιακά πορτογαλικά τραγούδια fado, που έγιναν γνωστά σε όλο τον κόσμο από την φημισμένη τραγουδίστρια Αmalia Rodrigues.

3η μέρα: Λισσαβώνα – Σίντρα – Κασκάις – Εστορίλ – Αθήνα

Μετά το πρωινό, αναχωρούμε για μια ευχάριστη εκδρομή στα περίχωρα της Λισσαβώνας. Πρώτη μας στάση η Σίντρα, θερινή κατοικία των βασιλέων, μια πόλη που αφθονεί σε φυσική ομορφιά και χαρακτηρίζεται από την ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της. Το Παλάθιο Ρεάλ, δεσπόζει στην κορυφή ενός καταπράσινου βουνού. Στη συνέχεια θα περάσουμε από το Κασκάις, ένα παραδοσιακό ψαροχώρι που αναπτύσσεται δίπλα στην πρωτεύουσα και το Εστορίλ, το θέρετρο όλων των εποχών, το οποίο θεωρείται από τα πιο σημαντικά τουριστικά σημεία παγκοσμίως και παρέχει ποικίλες δραστηριότητες όπως γήπεδο γκολφ, αγωνιστική πίστα καθώς και ένα από τα μεγαλύτερα καζίνο της Ευρώπης. Τελευταία μας επίσκεψη το δυτικότερο σημείο της Ευρώπης, το Cabo da Roca. Επιστροφή το μεσημέρι στο ξενοδοχείο και απόγευμα ελεύθερο.

4η μέρα: Λισσαβώνα

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ημέρα ελεύθερη. Μπορείτε να επισκεφτείτε το Πάρκο των Εθνών που διαμορφώθηκε το 1998 για την διεθνή έκθεση EXPO και να θαυμάσετε την πιο μεγάλη γέφυρα της Ευρώπης “Vasco da Gama”, μήκους 17km. Σας προτείνουμε μια εκδρομή στο μεγάλο κέντρο του καθολικισμού τη Φάτιμα, το πανέμορφο μεσαιωνικό χωριό των καλλιτεχνών, Όμπιτους και το τουριστικό ψαροχώρι του ατλαντικού τη Ναζαρέ. Το απόγευμα επιστρέφουμε στη Λισσαβώνα όπου μπορείτε να απολαύσετε τις αγορές σας στα μεγάλα εμπορικά κέντρα της πόλης.

5η μέρα: Λισσαβώνα – Αθήνα

Μετά το πρωινό μεταφορά στο αεροδρόμιο και γεμάτοι αναμνήσεις πετάμε πίσω στην Ελλάδα. Άφιξη στην Αθήνα.

Κόστος κατ’ άτομο

Δίκλινο

Μονόκλινο

Παιδί

895€

1.185€

835€

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια με Aegean
  • 4 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 5* (Dom Pedro Palace 5* ή παρόμοιο)
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
  • Μεταφορές , μετακινήσεις όπως αναφέρει το πρόγραμμα
  • Ξεναγήσεις / περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Αρχηγός / συνοδός του γραφείου
  • Ενημερωτικά έντυπα / Χάρτες
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων 145€
  • Covid-19 PCR test που ενδέχεται να ζητηθούν από την κάθε χώρα, αναλόγως των κανονισμών την περίοδο της επιλογής σας
  • Είσοδοι σε μουσεία
  • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο

Πτήσεις: Λισσαβώνα 04/03 με Aegean Airlines – 04/03/2022

A3 720

ATH LIS

08:35

11:05

A3 721

LIS ATH

12:00

18:00

Πτήσεις: Λισσαβώνα 04/03 με Aegean Airlines – 25/03/2022

A3 720

ATH LIS

08:35

11:05

A3 721

LIS ATH

17:35

23:30

Πτήσεις: Λισσαβώνα 04/03 με Aegean Airlines – 22/04/2022

A3 722

ATH LIS

20:35

23:00

A3 721

LIS ATH

17:35

23:30

 

Γενικές σημειώσεις:

  1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
  2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
  3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων .
  4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
  5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
  6. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες .
  7. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή) : ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35.
  8. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.
  9. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής όπως αναφέρονται στο site μας