Skip to main content

Νορβηγία, ο δρόμος του Ατλαντικού, με εκτεταμένη επίσκεψη της περιοχής των φιορδ | Απρίλιος-Ιούνιος 2023 από 1099€

26/4, 30/5, 1/6 με Lufthansa και το Καλοκαιρι με AEGEAN: 16/6, 21/6, 28/6, 7/7, 26/7, 28/7, 11/8, 18/8, 21/8, 23/8, 30/8

Διάρκεια: 8, 10 ΗΜΕΡΕΣ

 

  • Πλούσια 8ήμερη διάρκεια για να έχουμε όλο τον χρόνο να απολαύσουμε την απερίγραπτης ομορφιάς φύση της Νορβηγίας!
  • μία ξεχωριστή εμπειρία: μία σπάνια διανυκτέρευση μέσα σε φιορδ! Στη διαδρομή από το Μπέργκεν στο Όσλο αφιερώνουμε μία διανυκτέρευση στο φιορδ Χάρντανγκερ.
  • περιλαμβάνει 5 διανυκτερεύσεις στο πιο όμορφο και πιο ακριβό κομμάτι της εκδρομής που είναι η περιοχή των φιόρδ (Κρίστιανσουντ, Γκέιρανγκερ, Σόγκνεφιορντεν, Χάρντανγκερ). Μόνο έτσι μπορούμε να απολαύσουμε τα πανέμορφα οροπέδια, το απίστευτο πράσινο, τους αμέτρητους καταρράκτες και τις καταπράσινες όχθες των φιόρδ. Σε πολλά προγράμματα η Νορβηγία «κουτσουρεύεται» για μείωση κόστους ή η περιοχή των φιορδ περιορίζεται σε λιγότερες διανυκτερεύσεις λόγω δυσεύρετων και ακριβών διαμονών, και συνδυάζεται με άλλες πόλεις της Νορβηγίας. Στο παρόν πρόγραμμα οι μόνες μεγάλες πόλεις που περιλαμβάνονται είναι το Μπέργκεν και το το Όσλο.
  • Διαδρομή στον «Δρόμο του Ατλαντικού», μία από τις πιο εντυπωσιακές διαδρομές στον πλανήτη, σύμφωνα με κορυφαίους ταξιδιωτικούς οργανισμούς.
  • Διανυκτέρευση σε κεντρικό ξενοδοχείο στην κουκλίστικη πόλη Μπέργκεν της Νορβηγίας, που συνήθως παραλείπεται από τα προγράμματα (ή γίνεται εκτός Μπέργκεν η στην περιφέρειά του). Έχουμε σχεδιάσει το πρόγραμμα με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουμε επαρκή χρόνο και στο Μπέργκεν αλλά και στην πρωτεύουσα Όσλο!
  • Πολύ καλά ξενοδοχεία 3* sup. και 4*, προσεκτικά επιλεγμένα.
  • Κρουαζιέρα στο φιορδ Γκέιρανγκερ (Geirangenfjord), που έχει ενταχθεί στον κατάλογο των μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.
  • Επίσκεψη στον παγετώνα Μπρίκσνταλ (Briksdal), και στην παγετωνική λίμνη με ειδικά ηλεκτροκίνητα οχήματα Troll Cars μέσα από μια πραγματικά υπέροχη διαδρομή. 
  • Διαδρομή με φέρρυ-μποτ από το Μάννχελλερ στο Φόντνες.
  • Διπλή διαδρομή με τραίνο από το γραφικό Φλομ (Flåm) για την εκπληκτική διαδρομή Φλομ-Μύρνταλ, καθώς και από το Μύρνταλ στο Βος, μια διαδρομή που θεωρείται από τις ωραιότερες στον κόσμο.
  • εμπειρότατος Έλληνας αρχηγός, που γνωρίζει την Σκανδιναβική κουλτούρα κι έχει τεράστια προϋπηρεσία στην περιοχή.
  • προσφέρει διπλανή θέση κενή στο πούλμαν (εκτός αν είστε οικογένεια)
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά

 

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – Όσλο (ξενάγηση) – Χαμάρ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο, πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για το Όσλο και άφιξη στη νορβηγική πρωτεύουσα. Θα ξεκινήσουμε τη γνωριμία μας με το Όσλο, όπου μεταξύ άλλων θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το επιβλητικό Δημαρχείο, την Όπερα, το Εθνικό θέατρο, το Πανεπιστήμιο, το υπέροχο κτίριο του Υπουργείου Εξωτερικών (όπου κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου είχε τα γραφεία της η Γκεστάπο), τη χιονοδρομική εξέδρα του Χολμενκόλεν, καθώς και το μοναδικό παγκοσμίως Πάρκο Φρόγκνερ με τα έργα του Γουσταύου Βίγκελαντ, που μόνο στο Όσλο μπορεί να δει κανείς.

Κατόπιν αναχωρούμε οδικώς για το Χαμάρ (Hamar). Καθοδόν θα συναντήσουμε και τα πρώτα φιορδ του ταξιδιού μας, αλλά και τη μεγαλύτερη λίμνη της Νορβηγίας, τη λίμνη Μγιόσεν. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: Χαμάρ – Λιλεχάμερ – Κρίστιανσουντ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση οδικώς για την Κρίστιανσουντ, στις ακτές του Ατλαντικού Ωκεανού. Η διαδρομή μας μέσω της νορβηγικής υπαίθρου είναι πραγματικά συγκλονιστική. Θα θαυμάσουμε τους χρωματισμούς του ποταμού Mjosa που τροφοδοτεί την ομώνυμη λίμνη, θα σταματήσουμε στην κωμόπολη Λίλεχαμερ, που μαζί με το Χαμάρ φιλοξένησαν το 1994 τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να βγάλουμε φωτογραφίες στη διάσημη πίστα του Λίλεχαμερ με την πανοραμική θέα της μικρής αυτής πόλης. Από εδώ, και διασχίζοντας ένα από τα πρώτα υποθαλάσσια τούνελ της χώρας, θα συνεχίσουμε μέχρι την Κρίστιανσουντ (Kristiansund). Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: Κρίστιανσουντ – Δρόμος του Ατλαντικού – Μόλντε – Περιοχή Γκέιρανγκερ – κρουαζιέρα στο φιορδ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε με προορισμό μας το φιορδ του Γκέιρανγκερ. Για να φτάσουμε θα ακολουθήσουμε τον περίφημο Δρόμο του Ατλαντικού, μία από τις πλέον εντυπωσιακές και άκρως… φωτογενείς διαδρομές στον κόσμο! Η διαδρομή κινείται κατά μήκος του Ατλαντικού Ωκεανού ενώνοντας νησάκια, περνώντας από ανισόπεδες γέφυρες και γεμίζοντάς μας με εικόνες που οι λέξεις μοιάζουν φτωχές να περιγράψουν.

Στόχος μας πάντα είναι το πανέμορφο, παγκοσμίου φήμης, φιορδ της Νορβηγίας, το Γκέιρανγκερ, με το χαρακτηριστικό σχήμα S, την παρθένα φύση, τους ψηλούς καταρράκτες και τα βουνά γύρω του. Όχι τυχαία, το φιορδ Γκέιρανγκερ έχει ενταχθεί στον κατάλογο των μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Η παροιμιώδης ομορφιά του τοπίου που θα απολαμβάνουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας θα μας αφήσει άφωνους. Φτάνουμε πια στην περιοχή του φιορδ Γκέιρανγκερ (Geirangenfjord), όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για ξεκούραση. Στη συνέχεια θα απολαύσουμε την κρουαζιέρα μας στο φιορδ, με το πέρας της οποίας θα φτάσουμε στο Βάλαμπεν ή στο Φόσναβαγκ (ανάλογα με την αναχώρηση), όπου και θα διανυκτερεύσουμε. Συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: Βάλαμπεν (ή Φόσναβαγκ)/Περιοχή Γκέιρανγκερ – Παγετώνας Μπρίκσνταλ (μεταφορά με troll cars/μικρά ηλεκτροκίνητα αμαξάκια) – Baldestone – Σόγκνεφιορντ

Το πρωί αναχωρούμε οδικώς για να ανακαλύψουμε τον λόγο για τον οποίο λένε ότι η φύση της Νορβηγίας είναι «εξωπραγματική»: τα νορβηγικά φιόρδ, τα οροπέδια, το απίστευτο πράσινο, οι αμέτρητοι καταρράκτες – πόση ομορφιά αντέχετε; Πρώτη μας επίσκεψη θα είναι στον παγετώνα Μπρίκσνταλ (Briksdal), που βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο Jostedalsbreen, ο οποίος καταλήγει σε μια μικρή παγετωνική λίμνη, την Briksdalsbrevatnet. Η μεταφορά μας προς και από τον παγετώνα γίνεται με Troll Cars μέσα από μια πραγματικά υπέροχη διαδρομή.

Στο δρόμο για το ξενοδοχείο μας θα κάνουμε μία στάση για να θαυμάσουμε το Balderstone, ένα μνημείο ιστορικό αλλά και… γεωλογικό. Γεωλογικό διότι είναι ένας τοποθετημένος κάθετα στη γη βράχος 8 μέτρων, και αυτό τον καθιστά τον ψηλότερο βράχο στη Νορβηγία. Αλλά και ιστορικό, διότι η τοποθεσία που βρίσκεται υπήρξε νεκροταφείο των Βίκινγκς!

Μετάβαση στο ξενοδοχείο μας στο Σόγκνεφιορντ (Sognefjord), ένα από τα μεγαλύτερα και βαθύτερα φιορδ της χώρας. Η θέα που προσφέρουν οι καταπράσινες όχθες του είναι πραγματικά ασύλληπτη… Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην περιοχή και διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: Σόγκνεφιορντ – Μάνχελερ – με φέρρυ στο Φόντνες – Φλομ – με τραίνο στο Μύρνταλ – με τραίνο στο Βος – Μπέργκεν

Πρωινή αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας και μετάβαση οδικώς στο Μάνχελερ (Manhehher) από όπου θα πάρουμε το φέρρυ για μια υπέροχη κρουαζιέρα μέχρι το Φόντνες (Fodnes). Από το Φόντνες θα μεταβούμε οδικώς στο γραφικό Φλομ (Flåm), όπου θα επιβιβαστούμε σε τραίνο και θα κάνουμε την εκπληκτική διαδρομή Φλομ-Μύρνταλ, απολαμβάνοντας μία ακόμα εντυπωσιακή πλευρά της νορβηγικής φύσης. Η διαδρομή με τραίνο ανάμεσα στο Φλομ και το Μύρνταλ θεωρείται από τις ωραιότερες στον κόσμο και κατά καιρούς συμπεριλαμβάνεται στις προτάσεις των κορυφαίων ειδικών του ταξιδιού!

Από το Μύρνταλ θα συνεχίσουμε ξανά με τραίνο για το Βος, δεύτερη διαδρομή με το τραίνο για να δούμε ακόμα περισσότερα από τη φύση της Νορβηγίας, και από εκεί θα συνεχίσουμε οδικώς για το Μπέργκεν. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ θα χαρούμε έναν περίπατο στη γραφική αυτή πόλη με τα πολύχρωμα σπίτια. Διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: Μπέργκεν (χρόνος στην πόλη) – Καταρράκτης Βόρινγκφος – Διανυκτέρευση στο φιορδ Χάρντανγκερ (στο Ulvik ή στο Oyestese, ανάλογα με την αναχώρηση)

ΞΞεκινάμε την ημέρα μας απολαμβάνοντας την πόλη του Μπέργκεν, από τις πιο γραφικές και διεθνώς γνωστές πόλεις της Νορβηγίας, με τις χαρακτηριστικές εικόνες των σπιτιών με τις πολύχρωμες προσόψεις να απλώνονται κατά μήκος της προκυμαίας. Το Μπέργκεν καταφέρνει με τον τρόπο του να εναρμονίζει τον σύγχρονο τρόπο ζωής με τη στενή επαφή με τη φύση και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά απίστευτα θελκτικό! Θα έχουμε αρκετό χρόνο στη διάθεσή μας να γνωρίσουμε την πόλη και να την περπατήσουμε με τον αρχηγό μας. Για όσους το επιθυμούν, υπάρχει η δυνατότητα (προαιρετικά) μιας βόλτας με το περίφημο τελεφερίκ (Floibanen cable car) για μια πανοραμική άποψη της πόλης!

Αναχωρώντας από το Μπέργκεν προσεγγίζουμε το φιορδ Χάρντανγκερ και φτάνουμε στη Γέφυρα Χάρντανγκερ και τον καταρράκτη Βόρινγκφος (Voringfoss). Τα νερά του πέφτουν από 145 μέτρα ύψος (182 αν συμπεριλάβουμε και ένα βραχώδες κομμάτι όπου τα νερά δεν πέφτουν κάθετα), και είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της Νορβηγίας. Αφού τον θαυμάσουμε σε όλο του το μεγαλείο, συνεχίζουμε τη διαδρομή μας μέχρι την καρδιά του φιορδ. Το φιορδ Χάρντανγκερ θεωρείται το πέμπτο μεγαλύτερο φιορδ στον κόσμο (και το δεύτερο μεγαλύτερο στη Νορβηγία), φτάνοντας περίπου τα 179 χιλιόμετρα σε μήκος! Ανάλογα με την εποχή του χρόνου τα χρώματα της περιοχής κάνουν το τοπίο να φαίνεται τόσο διαφορετικό! Σήμερα λοιπόν θα μείνουμε στην περιοχή του Χάρντανγκερ για να απολαύσουμε στο έπακρο αυτή την απίστευτη ομορφιά! Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο φιορδ Χάρντανγκερ, στο Ulvik ή στο Oyestese, ανάλογα με την αναχώρηση. Διανυκτέρευση.

ΑΠΟ 16/6 ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ ΤΗΝ 7Η ΜΕΡΑ

 

7η ημέρα: Χάρντανγκερ φιορδ – Όσλο (ελεύθερος χρόνος για επισκέψεις σε μουσεία)

Είναι πραγματικά πολύ όμορφο να ξυπνάμε σε ένα τέτοιο περιβάλλον! Μετά το πρωινό μας λοιπόν θα αναχωρήσουμε από το Χάρντανγκερ για το Όσλο, τη δυναμική νορβηγική πρωτεύουσα. Φτάνοντας στην πόλη θα έχουμε αρκετό ελεύθερο χρόνο για πολλές βόλτες αλλά και για να επισκεφθείτε κάποια από τα μουσεία για τα οποία φημίζεται η πόλη.

Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: Όσλο – Πτήση επιστροφής σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα

Μετάβαση στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής μας.

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  26/4/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - 8 ημέρες - Τιμή από 1099€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1099 € 400 €
  Twin Room 1099 € 400 €
  Triple Room 1099 € 400 €
  Single Room 1559 € 400 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  30/5/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - 8 ημέρες - Τιμή από 1099€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1099 € 400 €
  Twin Room 1099 € 400 €
  Triple Room 1099 € 400 €
  Single Room 1559 € 400 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  1/6/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - 10 ημέρες - Τιμή από 1359€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1359 € 400 €
  Twin Room 1359 € 400 €
  Triple Room 1359 € 400 €
  Single Room 1989 € 400 €

 

ΤΙΜΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1269 € 440 €
  Twin Room 1269 € 440 €
  Triple Room 1269 € 440 €
  Single Room 1729 € 440 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  16/6/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 1219€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1219 € 440 €
  Twin Room 1219 € 440 €
  Triple Room 1219 € 440 €
  Single Room 1679 € 440 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  11/8 ΚΑΙ 18/8 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 1369€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1369 € 440 €
  Twin Room 1369 € 440 €
  Triple Room 1369 € 440 €
  Single Room 1829 € 440 €

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό
  • Ξενοδοχεία 3*sup & 4*.
  • Πρωινό καθημερινά
  • Μεταφορές με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν
  • Ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • εμπειρότατος Έλληνας αρχηγός που γνωρίζει την Σκανδιναβική κουλτούρα και έχει τεράστια προϋπηρεσία στην περιοχή - ανάλογα με την αναχώρηση ο αρχηγός μπορεί να σας περιμένει στην Σκανδιναβία
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα ελληνικά

Δεν περιλαμβάνονται

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, επιπλέον πακέτο ασφάλειας κλπ., τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 400 - 440 €
  • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα που δεν αναφέρονται στα περιλαμβανόμενα

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

LH 1757

26/04/202

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

06:00

07:35

LH 2452 

26/04/2023

ΜΟΝΑΧΟ – ΟΣΛΟ

08:40

10:50

LH 861

03/05/2023

ΟΣΛΟ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

13:05

15:10

LH 1284

03/05/2023

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

17:30

21:15

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

LH 1757

30/05/2023

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

06:00

07:35

LH 2452 

30/05/2023

ΜΟΝΑΧΟ – ΟΣΛΟ

08:40

10:50

LH 861

06/06/2023

ΟΣΛΟ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

13:05

15:10

LH 1284

06/06/2023

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

17:30

21:15

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

LH 1757

01/06/2023

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

06:00

07:35

LH 2452 

01/06/2023

ΜΟΝΑΧΟ – ΟΣΛΟ

08:40

10:50

LH 861

10/06/2023

ΟΣΛΟ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

13:05

15:10

LH 1284

10/06/2023

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

17:30

21:15

10 ήμερο με 2 παραπάνω διανυκτερεύσεις στο Όσλο για να το απολαύσουμε ακόμα περισσότερο

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα
?φιξης

Α3 756

16/06/2023

ΑΘΗΝΑ – ΟΣΛΟ

07:50

10:45

Α3 757

23/06/2023

ΟΣΛΟ - ΑΘΗΝΑ

11:30

16:15

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα
?φιξης

Α3 756

21/06/2023

ΑΘΗΝΑ – ΟΣΛΟ

07:50

10:45

Α3 757

28/06/2023

ΟΣΛΟ - ΑΘΗΝΑ

11:30

16:15

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα
?φιξης

Α3 756

28/06/2023

ΑΘΗΝΑ – ΟΣΛΟ

07:50

10:45

Α3 757

05/07/2023

ΟΣΛΟ - ΑΘΗΝΑ

11:30

16:15

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα
?φιξης

Α3 756

07/07/2023

ΑΘΗΝΑ – ΟΣΛΟ

07:50

10:45

Α3 757

14/07/2023

ΟΣΛΟ - ΑΘΗΝΑ

11:30

16:15

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα
?φιξης

Α3 756

26/07/2023

ΑΘΗΝΑ – ΟΣΛΟ

07:50

10:45

Α3 757

02/08/2023

ΟΣΛΟ - ΑΘΗΝΑ

11:30

16:15

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα
?φιξης

Α3 756

28/07/2023

ΑΘΗΝΑ – ΟΣΛΟ

07:50

10:45

Α3 757

04/08/2023

ΟΣΛΟ - ΑΘΗΝΑ

11:30

16:15

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα
?φιξης

Α3 756

11/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΟΣΛΟ

07:50

10:45

Α3 757

18/08/2023

ΟΣΛΟ - ΑΘΗΝΑ

11:30

16:15

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα
?φιξης

Α3 756

18/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΟΣΛΟ

07:50

10:45

Α3 757

25/08/2023

ΟΣΛΟ - ΑΘΗΝΑ

11:30

16:15

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα
?φιξης

Α3 756

21/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΟΣΛΟ

07:50

10:45

Α3 757

28/08/2023

ΟΣΛΟ - ΑΘΗΝΑ

11:30

16:15

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα
?φιξης

Α3 756

23/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΟΣΛΟ

07:50

10:45

Α3 757

30/08/2023

ΟΣΛΟ - ΑΘΗΝΑ

11:30

16:15

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα
?φιξης

Α3 756

30/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΟΣΛΟ

07:50

10:45

Α3 757

06/09/2023

ΟΣΛΟ - ΑΘΗΝΑ

11:30

16:15