Skip to main content

Μαδαγασκάρη, Μαυρίκιος, Ρεουνιόν Καλοκαίρι-Νοέμβριος 2020 από 3990,00

Ειδικό Πακέτο: Προγραμματίζω Ανέμελα

Αναχωρήσεις : 28/7, 18/10, 22/11

 16 ΗΜΕΡΕΣ

 

Ειδικό Πακέτο: Προγραμματίζω Ανέμελα

  1. Οργανωμένα Ταξίδια με ΜΙΚΡΕΣ ταξιδιωτικές ομάδες Διπλανή θέση κενή στο Πούλμαν
  2. Δυνατότητα κράτησης ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΉ, μέχρι να σας πούμε εμείς ότι πρέπει να αποφασίσετε, και αφού οριστικοποιηθούν οι υγειονομικές διατάξεις που θα ισχύσουν σε κάθε χώρα.
  3. Αν προσβληθείτε από τον COVID-19 πριν ταξιδέψετε αναλαμβάνουμε όλα τα ακυρωτικά και μεταφέρουμε το ταξίδι σας οποιαδήποτε στιγμή νιώθετε καλά για να το πραγματοποιήσετε
  4. Όλες οι πληρωμές καθώς και οι διατυπώσεις μπορούν να γίνονται και ηλεκτρονικά χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία.
  5. Αν θέλετε να μας επισκεφτείτε στα γραφεία μας, ενημερώστε μας τηλεφωνικά πρώτα να κλείσουμε ραντεβού για να είστε πιο άνετα χωρίς κόσμο,  και θα είμαστε εδώ τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας που έχει επιβάλει η Πολιτεία!
  6. Ηλεκτρονικό Τσεκ Ιν στις πτήσεις από εμάς!
  7. Αυστηρή τήρηση υγειονομικών πρωτοκόλλων των χωρών
  8. Έχουμε οργανώσει τα προγράμματα έτσι ώστε να αποφεύγουμε τον συγχρωτισμό.
  9. Έχουμε μελετήσει και θεσπίσει νέους κανόνες που θα εφαρμόζονται από την συνάντηση μας στο αεροδρόμιο μέχρι την επιστροφή μας στην Ελλάδα και θα μας προστατεύουν όσο το δυνατόν περισσότερο.

1η ημέρα: Αθήνα – Μαυρίκιος

 

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για τον Μααυρίκιο.

2η ημέρα: Άφιξη στον Μαυρίκιο

 

Άφιξη στο νησί του Μαυρίκιου. Στην πρωτεύουσα Πορτ Λουίς ζει μία σύγχρονη, πολυσύχναστη, πολύβουη πόλη, γεμάτη από γεύσεις, χρώματα και αρώματα της Ανατολής. Μοντέρνα, πολυώροφα εμπορικά κέντρα μπερδεύονται με αποικιακού ρυθμού κτίρια, κινέζικες παγόδες με εργοστάσια, ινδουιστικοί ναοί και μουσουλμανικά τζαμιά με αποθήκες και μια υπέροχη αγορά, μεταξύ αραβικού παζαριού και γαλλικής αγοράς. Το Πορτ Λούις μπορεί να είναι η πρωτεύουσα, το Κουρεπίπε όμως είναι όλα τα λεφτά. Στην κυριολεξία. Πολιτικοί, επιχειρηματίες, γιατροί, δικηγόροι, όλη η άρχουσα τάξη κατοικεί εδώ, σε μια πανέμορφη πόλη, στην καρδιά του νησιού, με μεγάλους δρόμους, μεγάλες πλατείες και μοναδικά κτίρια.

Το μεγαλύτερο πάρτι γίνεται στο Γκράντ Μπέι, το Σαιν Τροπέζ του Μαυρίκιου. Κάθε μέρα και κάθε νύχτα εδώ, είναι μια μοναδική εμπειρία. Για διασκέδαση, για ψώνια, για φαγητό, για κολύμπι, για σπορ, ότι κι αν σκεφθεί κανείς, αυτή η γωνιά εδώ, στο βορειοδυτικό μέρος του νησιού, είναι από τις ιδανικότερες στον πλανήτη.

Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Μαυρίκιος (Ξενάγηση)

 

Ξεκινάμε σήμερα τη γνωριμία μας με το νησί, εστιάζοντας κυρίως στο βόρειο τμήμα του, για να δούμε τον Βοτανικό Κήπο, το Κτήμα-Μουσείο της Ζάχαρης και την πρωτεύουσα Πορτ Λουίς. Ο Βοτανικός Κήπος, από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα στον Μαυρίκιο, δημιουργήθηκε πριν από τριακόσια χρόνια, ως οι προσωπικοί κήποι του τότε Γάλλου κυβερνήτη του νησιού. Στον αχανή κήπο φύονται πάνω από 650 είδη φυτών και δέντρων, ανάμεσά τους τα διάσημα μπαομπάμπ, τα νούφαρα-γίγαντες και δεκάδες θεραπευτικά βότανα. Συνεχίζουμε με το Κτήμα-Μουσείο της Ζάχαρης, μία τεράστια έκταση περίπου 5.000 τ.μ., όπου θα ανακαλύψουμε τα πάντα για τη σπορά, την καλλιέργεια, την παραγωγή και την επεξεργασία της ζάχαρης. Από τη ζάχαρη του Μαυρίκιου παράγεται επίσης εξαιρετικής ποιότητας ρούμι, που θα έχουμε την ευκαιρία να βρούμε και εδώ!

Κεντρικό ρόλο στη σημερινή μας περιήγηση έχει φυσικά η πρωτεύουσα Πορτ Λουίς: θα δούμε υπέροχα κτίρια γαλλικής αποικιακής αρχιτεκτονικής, το Θέατρο, τον αγγλικανικό και τον καθολικό καθεδρικό, το Ανώτατο Δικαστήριο, την τοπική αγορά, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το φρούριο του 18ου αιώνα καθώς και την προκυμαία στο Caudan Waterfront, με τα καταστήματαμε όλες τις διεθνείς φίρμες. Με το τέλος της περιήγησής μας επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Μαυρίκιος – Πτήση για Ανταναναρίβο (Μαδαγασκάρη, ξενάγηση)

 

Μετάβαση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Μαδαγασκάρης, την Ανταναναρίβο, πρώην Ταναναρίβη ή Τάνα, όπως ονομάζουν χαϊδευτικά οι ντόπιοι την πόλη αυτή που βρίσκεται στο κέντρο σχεδόν του νησιού, σε υψόμετρο 1.380 μέτρων. Άφιξη στην πρωτεύουσα της Μαδαγασκάρης. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, και στη συνέχεια ξενάγηση στην ξεχωριστή αυτή πρωτεύουσα του Ινδικού Ωκεανού. Κατά τη διάρκειά της θα δούμε το προεδρικό μέγαρο και τα παλάτια στην κορυφή του υψηλότερου λόφου, καθώς και το Βοτανικό κήπο με τη σπάνια πανίδα. Οι γεμάτοι ζωή δρόμοι της πόλη κατεβαίνουν μέχρι τη λίμνη Ανοσίν. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την πρώτη πρωτεύουσα του νησιού (που βρίσκεται σε 24 χλμ. από τη σημερινή), την Αμπουιμάνγκα, έδρα του βασιλείου των Μερίνα - ένα αφρικανικό βασίλειο που κυριάρχησε στη Μαδαγασκάρη στο διάστημα 1540-1897. Η σκληρή φυλή των Μερίνα (που έδωσε περίφημους πολεμιστές, βασιλιάδες, αλλά και αυταρχικές βασίλισσες σαν την καταραμένη Ραναβαλόνα, την οποία εκθρόνισαν οι Γάλλοι) κατοικεί σήμερα στην πρωτεύουσα και στα γύρω βουνά, ασχολούμενη με τη γεωργία και την κτηνοτροφία με τα περίφημα zebu (βόδια με μεγάλες καμπούρες). Τα βόδια είναι για τους Μερίνα σύμβολα του πλούτου και της δύναμης. Όποιος δεν έχει βόδια δεν κατέχει καλή κοινωνική θέση, ο κόσμος δεν τον σέβεται και δεν είναι σε θέση να τιμήσει τους προγόνους του με θυσίες ζώων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Ανταναναρίβο – Πτήση για Τούλεαρ – Ρανοχίρα

 

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Τουλεάρ. Καθώς οι βροχοπτώσεις εδώ στον Νότο είναι σπάνιες και χαμηλής έντασης το τοπίο είναι ξηρό, ενώ και πολλές κατοικίες είναι φτιαγμένες μόνο από λάσπη. Άφιξη στην Τουλεάρ και αναχώρηση οδικώς για τη Ρανοχίρα, ακολουθώντας μια διαδρομή μέσα από διάφορα χωριά αφρικανικών φυλών, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε τους περίφημους τάφους Mahafaly, καθώς και τα παράξενα δέντρα μπαομπάμπ, που μοιάζουν σαν να είναι φυτεμένα ανάποδα - τα κλαδιά τους μοιάζουν σαν ρίζες δέντρου. Άφιξη στη Ρανοχίρα, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Ρανοχίρα – Εθνικό Πάρκο Ισάλο – Ρανοχίρα

 

Η Ρανοχίρα είναι τοποθετημένη ανάμεσα στον ορεινό όγκο του Ισάλο και το οροπέδιο Χορόμπε. Αυτή ακριβώς η χωροταξική της τοποθέτηση την καθιστά ιδανική αφετηρία για τις εξορμήσεις στο Εθνικό Πάρκο Ίσαλο: Η φύση με την απλότητά της για ακόμα μια φορά θα σας εντυπωσιάσει. Η χλωρίδα και η πανίδα μοναδική, δεν συναντώνται πουθενά αλλού στον κόσμο και σίγουρα θα σας δημιουργήσει μία αίσθηση δέους! Πεδιάδες εναλλάσσονται με παράξενους βραχώδεις σχηματισμούς, μοναδικούς στον πλανήτη, που ο αέρας και το νερό τούς έχουν δώσει περίεργες μορφές που ξαφνιάζουν. Ανάμεσα στους παράξενους σχηματισμούς των βράχων υπάρχουν τάφοι της Φυλής Μπαρά. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε μια περιοχή του πάρκου που μοιάζει με όαση ανάμεσα στο πέτρινο τοπίο! Η περιοχή αυτή θα σας μαγέψει με τη φυσική «πισίνα» και τον Καταρράκτη Ναμαζάχα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα: Ρανοχίρα – Αμπαλαβάο (Πάρκο Άντζα, Εργοστάσιο Χαρτιού) – Φιαναραντσόα

 

Πρωινή αναχώρηση για την πόλη Φιαναραντσόα, ακολουθώντας μια διαδρομή μέσω του οροπεδίου Χορόμπε.

Καθοδόν, επισκεπτόμαστε το Πάρκο Άντζα, ένα προστατευόμενο καταφύγιο άγριας ζωής, όπου παρατηρείται η μεγαλύτερη συγκέντρωση «μάκι», των λεμούριων με τη δαχτυλιδωτή ουρά. Οι μάκι ζούσαν σε μεγάλη αφθονία στη Μαδαγασκάρη, πολλοί ντόπιοι μάλιστα διατηρούσαν ένα εισόδημα πουλώντας μάκι, μέχρι που το 95% του πληθυσμού εξαφανίστηκε! Τότε οι κάτοικοι έθεσαν σε εφαρμογή ένα σχέδιο προστασίας και διάσωσης των λεμούριων μάκι, αποτέλεσμα του οποίου είναι και το Πάρκο Άντζα.

Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας θα κάνουμε στάση στην Αμπαλαβάο, μία οινοπαραγωγική περιοχή με τη μεγαλύτερη αγορά ζεμπού στη χώρα. Φτάνοντας στην Αμπαλάβαο, θα επισκεφτούμε το παραδοσιακό εργοστάσιο χαρτιού Antaimoro, όπου με τη χρήση ενός είδους μουριάς, της Avoha, δημιουργούν το περίφημο αυτό χαρτί. Το 1936 ο Γάλλος αγρότης Pierre Mathieu άρχισε την κατασκευή του χαρτιού σε ευρύτερη κλίμακα αλλά ακόμα και σήμερα λέγεται ότι το χαρτί αυτό έχει μαγική δύναμη, μιας και μέχρι πρόσφατα η μόνη του χρησιμότητα ήταν για την κατασκευή μαγικών βιβλίων από τους θεραπευτές και τους μάγους.

Φτάνουμε στη Φιαναραντσόα, ακαδημαϊκό και πνευματικό κέντρο της Μαδαγασκάρης. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

8η ημέρα: Φιαναραντσόα – Αμποσίστρα – Αντσιράμπε

 

Το πρωί θα αναχωρήσουμε οδικώς για τη Αμποσίστρα, μια πόλη που είναι γνωστή για τα περίφημα ξυλόγλυπτά της, μια παράδοση που διατηρεί η φυλή Ζαφιμανίρι και που έχει μάλιστα ανακηρυχθεί μνημείο άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς. Χρόνος για τα καταστήματα της πόλης και συνεχίζουμε μέσα από μια όμορφη διαδρομή με καταπράσινους ορυζώνες και με ενδιάμεσες στάσεις σε διάφορα σημεία ενδιαφέροντος για την Αντσιράμπε, που βρίσκεται σε υψόμετρο 1.500 μέτρων. Η Αντσιράμπε είναι δημιούργημα Νορβηγών ιεραποστόλων. Η πόλη έχει αποικιακό στιλ με μεγάλες βίλες, ανθισμένους κήπους και διάσημες θερμοπηγές. Παντού στο δρόμο βλέπει κανείς τα χαρακτηριστικά πολύχρωμα τρίτροχα ποδήλατα που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά αντικειμένων και επιβατών, κληρονομιά από Κινέζους εργάτες που δούλευαν στις κατασκευές δρόμων και σιδηροδρόμων. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση

9η ημέρα: Αντσιράμπε – Αμπατολάμπυ – Ανταναναρίβο

 

Οι ηφαιστειακοί λόφοι που περιβάλλουν την πόλη είναι διάσπαρτοι από λίμνες κρατήρων, ένα τοπίο που θα δούμε πιο προσεκτικά με την βόλτα μας γύρω από την Αντσιράμπε. Αναχωρούμε στη συνέχεια με τελικό μας προορισμό για σήμερα την πρωτεύουσα Ανταναναρίβο. Καθοδόν, καθώς περνάμε ανάμεσα από όμορφα τοπία με ορυζώνες, κάνουμε στάση στην Αμπατολάμπυ, για να δούμε πώς οι ντόπιοι κατασκευάζουν τα αλουμινένια τους μπακίρια και κατσαρολικά. Συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

10η ημέρα: Ανταναναρίβο – Περινέ

 

Πρωινή αναχώρηση οδικώς για το Περινέ, μέσω μιας διαδρομής που μας περνά μέσα από ορυζώνες και μεγάλες εκτάσεις με καλλιέργειες. Καθοδόν θα κάνουμε μία στάση για επίσκεψη στο Καταφύγιο Ερπετών Peyrieras όπου θα δούμε από κοντά τα πιο σπάνια είδη χαμαιλεόντων της χώρας, αλλά και πολλά άλλα είδη ερπετών και ζώων που συναντάμε μόνο στη Μαδαγασκάρη, πριν συνεχίσουμε για τον τελικό μας προορισμό, το Περινέ. Η περιοχή αυτή είναι διάσημη χάρη στους περίφημους λεμούριους: συναντώνται παντού στη Μαδαγασκάρη, μόνο στο Περινέ όμως θα δούμε από κοντά τους σπάνιους λεμούριους Ίντρι. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο κατάλυμά μας. Το βράδυ θα κάνουμε έναν νυχτερινό περίπατο στο πάρκο, όπου –με λίγη τύχη- θα δούμε λεμούριους. Διανυκτέρευση.

11η ημέρα: Περινέ (Λεμούριοι Ίντρι)

 

Νωρίς το πρωί θα περιηγηθούμε στο πάρκο με τους σπάνιους λεμούριους Ίντρι: ευνοημένοι από την έλλειψη ανταγωνισμού που οφείλεται στη μακρόχρονη απομόνωση της Μαδαγασκάρης, οι λεμούριοι είναι ζώα κοινωνικά, που ζουν σε ομάδες και έχουν πολύ ανεπτυγμένο το σύστημα επικοινωνίας τους. Τα διάφορα καλέσματά τους, που μοιάζουν με ουρλιαχτά γάτας ή μουγκρητά σκύλου, προσθέτουν ένα ιδιαίτερο χρώμα στη «φωνή» των δασών της Μαδαγασκάρης. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε επίσης το λεγόμενο και Νησί των Λεμούριων (Lemur Island), πριν επιστρέψουμε στο κατάλυμά μας. Διανυκτέρευση.

12η ημέρα: Περινέ – Ανταναναρίβο

 

Αφού πάρουμε πρωινό, αναχωρούμε ξανά για την πρωτεύουσα, όπου με την άφιξή μας θα έχουμε χρόνο για να κάνουμε τα ψώνια μας στην πόλη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

13η ημέρα: Ανταναναρίβο – Πτήση για Ρεουνιόν

 

Μετά το πρωινό μας μεταβαίνουμε στο αεροδρόμιο από όπου πετάμε για το Γαλλικό υπερπόντιο διαμέρισμα, τη Ρεϋνιόν, ένα καταπράσινο νησί στον Ινδικό ωκεανό. Η Ρεϋνιόν "το σμαράγδι του Ινδικού", είναι ένα νησί με τεράστιο ενδιαφέρον. Η πρωτεύουσά της, το Σεν Ντενί, διατηρεί ακόμα την ατμόσφαιρα της Γαλλικής αποικιακής πόλης του 18ου αιώνα. Οι βασικότεροι πόλοι έλξης του νησιού αυτού είναι οι υποβλητικές οροσειρές του με τις σκοτεινές ηφαιστειογενείς πλαγιές, που δημιουργούν αντίθεση με την ηρεμία της παράκτιας ζώνης, καθώς και οι πόλεις του με την ατμόσφαιρα της παλιάς Γαλλίας και τους μιγάδες κατοίκους τους. Θυμηθείτε πως το νησί αποτελεί υπερπόντιο έδαφος της Γαλλίας, είναι μέρος δηλαδή της επικράτειας του γαλλικού κράτους, «νομικά» δηλαδή είναι σαν να βρίσκεται κανείς στη Γαλλία (δηλαδή σε έδαφος της Ευρωπαϊκής Ένωσης).
Με την άφιξή μας θα ξεκινήσουμε για να εξερευνήσουμε την ενδοχώρα, όπου θα δούμε τοπία απόκοσμα και σαγηνευτικά. Πανύψηλοι μυτεροί βράχοι, περίεργα σχήματα βουνών, κρατήρες με οργιαστική βλάστηση, πετρωμένα ποτάμια λάβας, ορμητικοί καταρράκτες, ζούγκλες, βαθύτατες χαράδρες, πανέμορφες παραλίες, κρυφοί όρμοι και απόκρημνοι γκρεμοί, που η δύναμη του ωκεανού δεν κατάφερε ακόμα να απαλύνει. Κατά τη διάρκεια της σημερινής μας ημέρας θα επισκεφθούμε το χωριό Σιλάος, το οποίο βρίσκεται στην κεντρική οροσειρά της Ρεϋνιόν σε υψόμετρο 1.200 μέτρων. Παλιότερα αποτελούσε κρυψώνα για τους φυγάδες σκλάβους, ενώ σήμερα είναι γνωστό για τις θερμές πηγές του. Στη συνέχεια θα δούμε το ηφαίστειο της Ρεϋνιόν. Σας περιμένει μια καταπληκτική θέα από κόκκινα και μαύρα πετρώματα που πραγματικά θυμίζουν σεληνιακό τοπίο. Διανυκτέρευση.

14η ημέρα: Ρεουνιόν

 

Γνωρίζουμε σήμερα μία Ιδιαίτερης σημασίας περιοχή της Ρεουνιόν, τη Σαλαζί (Salazie), από τις πιο πράσινες (αλλά και με το μεγαλύτερο ποσοστό υγρασίας) περιοχές του νησιού. Το ανάγλυφο της περιοχής κατέστησε τη Σαλαζί δύσκολη στην πρόσβαση, «προφυλάσσοντας» ωστόσο με τον τρόπο αυτό το εξαιρετικά πλούσιο βιοαπόθεμα. Διανυκτέρευση

15η ημέρα: Ρεουνιόν – Πτήση επιστροφής

 

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος (check-out στις 12:00). Στη συνέχεια μεταβαίνουμε στο αεροδρόμιο για να επιβιβαστούμε στην πτήση επιστροφής μας, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

16η ημέρα: Άφιξη σε Αθήνα

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  28/7/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 3990€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 3990 € 990 €
  Twin Room 3990 € 990 €
  Triple Room 3990 € 990 €
  Single Room 4900 € 990 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  18/10/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 3990€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 3990 € 990 €
  Twin Room 3990 € 990 €
  Triple Room 3990 € 990 €
  Single Room 4900 € 990 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  22/11/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 3990€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 3990 € 990 €
  Twin Room 3990 € 990 €
  Triple Room 3990 € 990 €
  Single Room 4900 € 990 €

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Στη Μαδαγασκάρη ξενοδοχεία 3*+, 4*. Να τονίσουμε ότι η χώρα δεν έχει πολύ ανεπτυγμένη τουριστική υποδομή. Εμείς, με τη μεγάλη μας εμπειρία στο ταξίδι αυτό, έχουμε επιλέξει το καλύτερο ξενοδοχείο στην κάθε περιοχή της επαρχιακής Μαδαγασκάρης και κυρίως αυτά για τα οποία είμαστε σίγουροι ότι θα ικανοποιήσουν τους Έλληνες ταξιδιώτες.
  • Στον Μαυρίκιο ξενοδοχείο 4*
  • Στη Ρεουνιόν ξενοδοχείο 4* sup.
  • Ημιδιατροφή καθημερινά σε όλο το ταξίδι.
  • Μετακινήσεις με πολύ καλά μεταφορικά μέσα για το επίπεδο της Μαδαγασκάρης.
  • Μεταφορές, ξεναγήσεις, επισκέψεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Τοπικοί ξεναγοί.
  • Έλληνας αρχηγός - συνοδός.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά

Δεν περιλαμβάνονται 

  • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 990 €.
  • Βίζα Μαδαγασκάρης: Εκδίδεται και πληρώνεται τοπικά με κόστος περίπου 35€ κατ’ άτομο

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

AF 1833

28/07/2020

ΑΘΗΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ

17:15

19:45

AF 470

28/07/2020

ΠΑΡΙΣΙ – ΜΑΥΡΙΚΙΟΣ

23:40

12:40 (+1)

AF 671

11/08/2020

ΡΕΟΥΝΙΟΝ – ΠΑΡΙΣΙ

21:10

06:30

AF 1832

12/08/2020

ΠΑΡΙΣΙ – ΡΕΟΥΝΙΟΝ

12:15

16:25 (+1)