Skip to main content

Μαδαγασκάρη – Ο δρόμος των φυλών και το εξωτικό νησί Νόσι Μπε | Απρίλιος - Οκτώβριος 2023 από 2590€

18/6, 16/8, 27/8, 8/10, 1/11

Διάρκεια: 14 ΗΜΕΡΕΣ και δωρο ξεναγηση στην Αντις Αμπεμπα

 

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στο νησί Νόσι Μπε, σε ένα παραδεισένιο σκηνικό
  • Εξορμήσεις στα  νησιά Νόσι Κομπά και Νόσι Τανικέλι για να απολαύσουμε από κοντά τις εξωτικές παραλίες τους και τον μοναδικό θαλάσσιο πλούτο.
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο Δάσος βροχής Περινέ, να έχουμε όλο τον απαραίτητο χρόνο ώστε να δούμε το σύμβολο της Μαδαγασκάρης, τους λεμούριους όπως πρέπει, και όχι να τους παρακάμψουμε βιαστικά.
  • Το Εθνικό Πάρκο Ίσαλο με τους παράξενους βραχώδεις σχηματισμούς.
  • Το Πάρκο ’ντζα με τους λεγόμενους «λεμούριους με τη δακτυλιοειδή ουρά».
  • Την αποικιακή πόλη Αντσιράμπε με τα χαρακτηριστικά πολύχρωμα τρίτροχα ποδήλατα.
  • Την κωμόπολη Αμποσίτρα με τα περίφημα ξυλόγλυπτα.
  • Επίσκεψη σε τοπική μονάδα κατασκευής χειροποίητου χαρτιού Ανταϊμορο.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα Ελληνικά 

 

Ημέρα 0: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
ΠΡΟΣΟΧΗ! Η συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Αθήνας για την αναχώρησή μας γίνεται το βράδυ της προηγούμενης ημέρας!

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΝΤΑΝΑΝΑΡΙΒΟ

Πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την πρωτεύουσα της Μαδαγασκάρης, την Ανταναναρίβο, πρώην Ταναναρίβη, ή Τάνα, όπως την ονομάζουν χαϊδευτικά οι ντόπιοι. Όπως και να την αποκαλέσετε, η πόλη βρίσκεται στο κέντρο του νησιού, σε υψόμετρο 1.380 μέτρων.

Άφιξη στην πρωτεύουσα της Μαδαγασκάρης, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, και στη συνέχεια μια πρώτη χαλαρή βόλτα με τον αρχηγό μας. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: ΑΝΤΑΝΑΝΑΡΙΒΟ – πτήση για ΤΟΥΛΕΑΡ – ΡΑΝΟΧΙΡΑ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα του Νότου και της νοτιοδυτικής ακτής, την Τουλεάρ ή Τολιάρα. Ο νότος της Μαδαγασκάρης είναι από μόνος του ένας ξεχωριστός κόσμος. Καθώς οι βροχοπτώσεις εδώ είναι σπάνιες και χαμηλής έντασης –όταν συμβαίνουν- το τοπίο είναι ξηρό, πολλά ποτάμια έχουν χάσει πια τα νερά τους και οι συνθήκες είναι τέτοιες που πολλοί περπατούν για πολλά χιλιόμετρα με γυμνά πόδια, ένώ και οι κατοικίες τους είναι εξίσου απλές, οι πιο πολλές φτιαγμένες μόνο από λάσπη.

Άφιξη στην Τουλεάρ, με το έντονο αφρικανικό χρώμα. Αναχωρούμε οδικώς την Ρανοχίρα, ακολουθώντας μια διαδρομή μέσα από διάφορα χωριά αφρικανικών φυλών, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε τους περίφημους τάφους Mahafaly, καθώς και τα παράξενα δέντρα μπαομπάμπ, που μοιάζουν σαν να είναι φυτεμένα ανάποδα - τα κλαδιά τους μοιάζουν σαν ρίζες δέντρου. Άφιξη στη Ρανοχίρα, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: ΡΑΝΟΧΙΡΑ: ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΙΣΑΛΟ

Η Ρανοχίρα βρίσκεται ιδανικά τοποθετημένη ανάμεσα στα Βουνά Ισάλο και το οροπέδιο Χορόμπε. Γι’ αυτό αποτελεί και εξαιρετική βάση για την πρωινή μας εξερεύνηση που επιφυλάσσει μια ανεπανάληπτη εμπειρία, καθώς θα επισκεφθούμε το Εθνικό Πάρκο Ισάλο: Πεδιάδες εναλλάσσονται με παράξενους βραχώδεις σχηματισμούς, μοναδικούς στον πλανήτη. Ο αέρας και το νερό τούς έχουν δώσει περίεργες μορφές που θα σας ξαφνιάσουν. Η φύση με την απλότητά της για ακόμα μια φορά θα σας εντυπωσιάσει. Η χλωρίδα και η πανίδα μοναδική, δεν συναντώνται πουθενά αλλού στον κόσμο και σίγουρα θα σας δημιουργήσει μία αίσθηση δέους! Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε μια περιοχή του πάρκου που μοιάζει με όαση ανάμεσα στο πέτρινο τοπίο! Η περιοχή αυτή θα σας μαγέψει με τον Καταρράκτη Ναμαζάχα και τη φυσική «πισίνα» όπου θα απολαύσουμε το μπάνιο μας!

Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: ΡΑΝΟΧΙΡΑ – ΑΜΠΑΛΑBAΟ – ΠΑΡΚΟ ΑΝΤΖΑ (λεμούριοι) – ΦΙΑΝΑΡΑΝΤΣΟΑ

Πρωινή αναχώρηση για την πόλη Φιαναραντσόα, ακολουθώντας μια διαδρομή μέσω του οροπεδίου Χορόμπε. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας θα κάνουμε στάση στην Αμπαλαβάο, μία οινοπαραγωγική περιοχή με τη μεγαλύτερη αγορά ζεμπού στη χώρα. Φτάνοντας στην Αμπαλάβαο, θα επισκεφτούμε το παραδοσιακό εργοστάσιο χαρτιού Antaimoro, όπου με τη χρήση ενός είδους μουριάς, της Avoha, δημιουργούν το περίφημο αυτό χαρτί. Το 1936 ο Γάλλος αγρότης Pierre Mathieu άρχισε την κατασκευή του χαρτιού σε ευρύτερη κλίμακα. Ακόμα και σήμερα λέγεται ότι το χαρτί αυτό έχει μαγική δύναμη, μιας και μέχρι πρόσφατα η μόνη του χρησιμότητα ήταν για την κατασκευή μαγικών βιβλίων από τους θεραπευτές και τους μάγους. Το εργοστάσιο δεν είναι μεγάλο και ο χώρος εργασίας σχεδόν πρωτόγονος για ένα Δυτικό. Παρόλο που η εργασία είναι μηχανική και αρκετά κουραστική, η παράδοση συνεχίζεται αμείωτη και είμαστε τυχεροί που έχουμε την ευκαιρία να τη γνωρίσουμε.

Σε αυτή την περιοχή εκτείνεται και το Εθνικό Πάρκο Άντζα (Anja) όπου με λίγη τύχη ίσως καταφέρουμε να εντοπίσουμε τον υπέροχο λεμούριο με τη δακτυλιοειδή ουρά (ring-tailed lemur), μάλλον το πιο αναγνωρίσιμο είδος λεμούριου, χάρη ακριβώς στην χαρακτηριστική ριγέ ουρά του. Οι ντόπιοι τον αποκαλούν Maky και σύμφωνα με τους ειδικούς είναι το είδος που περνά τον περισσότερο χρόνο στο έδαφος (αντί για τα δέντρα) από κάθε άλλο λεμούριο.

Συνεχίζουμε για τη Φιαναραντσόα, το ακαδημαϊκό και πνευματικό κέντρο της Μαδαγασκάρης. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: ΦΙΑΝΑΡΑΝΤΣΟΑ – ΑΜΠΟΣΙΤΡΑ – ΑΝΤΣΙΡΑΜΠΕ

Το πρωί αναχωρούμε οδικώς για τη Αμποσίτρα, μια πόλη που είναι γνωστή για τα περίφημα ξυλόγλυπτά της, μια παράδοση που διατηρεί η φυλή Ζαφιμανίρι και που έχει μάλιστα ανακηρυχθεί μνημείο άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς. Χρόνος για τα καταστήματα της πόλης και συνεχίζουμε μέσα από μια όμορφη διαδρομή με καταπράσινους ορυζώνες και με ενδιάμεσες στάσεις σε διάφορα σημεία ενδιαφέροντος για την Αντσιράμπε, που βρίσκεται σε υψόμετρο 1.500 μέτρων. Οι ηφαιστειακοί λόφοι που περιβάλλουν την πόλη είναι διάσπαρτοι από λίμνες κρατήρων. Η Αντσιράμπε είναι δημιούργημα Νορβηγών ιεραποστόλων. Η πόλη έχει αποικιακό στιλ με μεγάλες βίλες, ανθισμένους κήπους και διάσημες θερμοπηγές. Παντού στο δρόμο βλέπει κανείς τα χαρακτηριστικά πολύχρωμα τρίτροχα ποδήλατα που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά αντικειμένων και επιβατών, κληρονομιά από Κινέζους εργάτες που δούλευαν στις κατασκευές δρόμων και σιδηροδρόμων. Με αυτά θα κάνουμε και εμείς την περιήγησή μας στην πόλη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: ΑΝΤΣΙΡΑΜΠΕ – Λίμνη-Κρατήρας ΑΝΤΡΑΪΚΙΜΠΑ – ΑΜΠΑΤΟΛΑΜΠΥ – ΑΝΤΑΝΑΝΑΡΙΒΟ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε από την Αντσιράμπε, με πρώτο μας σταθμό την λίμνη-κρατήρα Αντραϊκίμπα, στα περίχωρα της Αντσιράμπε, πριν συνεχίσουμε τη διαδρομή μας με προορισμό την Ανταναναρίβο. Θα κάνουμε ακόμη μία στάση στο Αμπατολάμπυ, για να δούμε πώς οι ντόπιοι κατασκευάζουν τα χαρακτηριστικά τους σκεύη από αλουμίνιο. Το γραφικό χωριό με τα παραδοσιακά σπίτια από καμένο τούβλο βρίσκεται σε ένα υψίπεδο που φτάνει τα 1.500 μ. υψόμετρο και στην ουσία αποτελεί το σύνορο μεταξύ του βόρειου και του νότιου τμήματος του νησιού της Μαδαγασκάρης. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας μέχρι την Τάνα. Άφιξη στην πρωτεύουσα, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: ΑΝΤΑΝΑΝΑΡΙΒΟ – ΔΑΣΟΣ ΠΕΡΙΝΕ

Πρωινή αναχώρηση οδικώς για το Δάσος Περινέ, μέσω μιας διαδρομής που μας περνά μέσα από ορυζώνες και μεγάλες εκτάσεις με καλλιέργειες. Η ευρύτερη περιοχή του δάσους του Περινέ είναι διάσημη διότι φιλοξενεί τους μεγαλύτερους πληθυσμούς λεμούριων, το διάσημο ενδημικό είδος που δεν συναντάται πουθενά αλλού στον κόσμο παρά μόνο στη Μαδαγασκάρη (μικροί πληθυσμοί εντοπίζονται και στον γειτονικό Μαυρίκιο). Θα έχουμε σίγουρα την ευκαιρία να δούμε από κοντά τους λεμούριους, ανάμεσά τους και τον διάσημο Ίντρι, τον μεγαλύτερο από τους λεμούριους της Μαδαγασκάρης. Το περιβάλλον τοπίο είναι επίσης πολύ όμορφο, με πλούσιο, πυκνό δάσος που θα τραβήξει επίσης την προσοχή μας.

Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο κατάλυμά μας. Το βράδυ θα κάνουμε και νυχτερινό περίπατο στο πάρκο, όπου –με λίγη τύχη- θα δούμε όχι μόνο λεμούριους αλλά και πολλούς άλλους «κατοίκους» του Περινέ. Διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: ΔΑΣΟΣ ΠΕΡΙΝΕ

Νωρίς το πρωί θα περιηγηθούμε στο πάρκο με τους σπάνιους λεμούριους Ίντρι: ευνοημένοι από την έλλειψη ανταγωνισμού που οφείλεται στη μακρόχρονη απομόνωση της Μαδαγασκάρης, οι λεμούριοι είναι ζώα κοινωνικά, που ζουν σε ομάδες και έχουν πολύ ανεπτυγμένο το σύστημα επικοινωνίας τους. Τα διάφορα καλέσματά τους, που μοιάζουν με ουρλιαχτά γάτας ή μουγκρητά σκύλου, προσθέτουν ένα ιδιαίτερο χρώμα στη «φωνή» των δασών της Μαδαγασκάρης. Με λίγη τύχη θα τους συναντήσουμε στο Περινέ, ενώ θυμηθείτε πως το Δάσος Περινέ θεωρείται και εξαιρετικός τόπος για παρατήρηση πουλιών!
Διανυκτέρευση.

 

9η ημέρα: ΔΑΣΟΣ ΠΕΡΙΝΕ – ΑΝΤΑΝΑΝΑΡΙΒΟ – πτήση για ΝΟΣΙ ΜΠΕ

Πόσες όψεις μπορεί να έχει ο παράδεισος; Πολλές, κατά πως φαίνεται, και θα το ανακαλύψουμε σήμερα: Αφήνουμε λοιπόν σήμερα το Περινέ και αφού μεταβούμε στην Ανταναναρίβο θα πετάξουμε για το νησί Νόσυ Μπε (Nosy Be), ένα μεγάλο νησί στα ανοιχτά της βορειοδυτικής ακτής της Μαδαγασκάρης. Το όνομά του σημαίνει ακριβώς αυτό: «Μεγάλο Νησί», ένα κομμάτι αυθεντικού παραδείσου με ηφαιστειακές λίμνες, νυσταλέους λεμούριους, αποστακτήρια ρούμι και πολλές, μα πολλές μαγικές παραλίες με διάφανα τυρκουάζ νερά!

Πετάμε λοιπόν για το Νόσυ Μπε, και αφού τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας έχουμε χρόνο για μια πρώτη χαλαρή γνωριμία με το νησί. Διανυκτέρευση.

 

10η ημέρα: ΝΟΣΙ ΜΠΕ: ΝΟΣΙ ΚΟΜΠΑ – ΝΟΣΙ ΤΑΝΙΚΕΛΥ

Ξεκινάμε σήμερα για μια κρουαζιέρα που θα μας φέρει σε δύο άλλα κοντινά νησάκια. Φτάνουμε στο Νόσι Κόμπα, ανάμεσα στο Νόσι Μπε και την ηπειρωτική Μαδαγασκάρη, ένα τεράστιο βουνό στην πραγματικότητα, καλυμμένο με πυκνή τροπική βλάστηση, που μοιάζει μάλιστα με… κέλυφος χελώνας. Μικρές αμμουδιές που χαϊδεύονται από σμαραγδένια νερά, και πλούσια χλωρίδα και πανίδα έχουν κάνει το Νόσι Κόμπα ένα όλο και πιο περιζήτητο κόσμημα της μαλαγασικής φύσης. Οι λεμούριοι είναι αρκετά συνηθισμένοι και εδώ και αν είμαστε τυχεροί θα δούμε αρκετούς! Το νησί αποτελείται από πολυάριθμούς σχιστολιθικούς (και γρανιτένιους) βράχους, που έδωσαν μάλιστα και το αρχικό του όνομα στο νησί: λεγόταν Νόσι Αμπαριοβάτο, που θα πει «το νησί που περιβάλλεται από βράχους», η ανάμνηση ενός ηφαιστειακού παρελθόντος…
Επόμενος σταθμός της ημέρας είναι το νησάκι Νόσι Τανικέλι, μικροσκοπικό αλλά με τεράστια βιοποικιλότητα, γι’ αυτό και ολόκληρο έχει ανακηρυχθεί Θαλάσσια και Παράκτια Προστατευόμενη Περιοχή. Θα χαρούμε ηλιοθεραπεία, κολύμπι ή και καταδύσεις, αν το λέει η καρδιά σας!
Επιστροφή στο Νόσι Μπε και διανυκτέρευση.

 

11η ημέρα: ΝΟΣΙ ΜΠΕ

Μία ολόκληρη μέρα στη διάθεσή μας για να βουτήξουμε βαθιά στα παραδεισένια νερά του Νόσι Μπε και να χαρούμε τον ήλιο και τη θάλασσα. Αν μάλιστα σας αρέσει η εξερεύνηση των κοραλλιογενών υφάλων, μόλις ανακαλύψατε την Εδέμ σας! Από τις ακτές του νησιού, μία από τις πιο δημοφιλείς είναι η Αντιλάνα, στα βορειοδυτικά, με τη λευκή άμμο, τα πεντακάθαρα νερά και το φημισμένο ηλιοβασίλεμα! Απολαύστε τον ήλιο, τη χαλάρωση και τη θάλασσα χωρίς να σκέφτεστε τίποτα…

 

12η ημέρα: ΝΟΣΙ ΜΠΕ – ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ

Φτάνει η ώρα να αποχωριστούμε από το νησί που μας φιλοξένησε για τρεις μέρες και τη Μαδαγασκάρη που μας χάρισε ένα υπέροχο ταξίδι! Μεταβαίνουμε λοιπόν στο αεροδρόμιο και επιβιβαζόμαστε στην πτήση μας για την Αντίς Αμπέμπα. Άφιξη στην πρωτεύουσα της Αιθιοπίας, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

13η ημέρα: ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ – Πτήση Επιστροφής

Γνωριμία με την Αντίς Αμπέμπα την αιθιοπική πρωτεύουσα που το όνομά της στην τοπική διάλεκτο σημαίνει «Νέο Λουλούδι». Χτισμένη σε υψόμετρο 2.450 μέτρων, είναι μια σχετικά πρόσφατη πόλη. Δημιουργήθηκε το 1896, όταν η σύζυγος του αυτοκράτορα Μενελίκ Β' του ζήτησε να κτίσει ένα θερινό παλάτι στους πρόποδες του όρους Εντότο. Σύντομα ο αυτοκρατορικός οικισμός, χάρις στο ήπιο κλίμα της περιοχής, επεκτάθηκε και έγινε τελικά η πρωτεύουσα της χώρας.
Στενά χωμάτινα δρομάκια τέμνονται από μεγάλες ασφαλτοστρωμένες λεωφόρους, χαμηλά σπίτια περικυκλώνουν πολυώροφα κτίρια, ξύλινες παράγκες βρίσκονται δίπλα σε πολυτελή ξενοδοχεία, ενώ ζωήλατα κάρα και πολυτελή αυτοκίνητα κινούνται στους δρόμους της.
Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής μας στην πόλη θα δούμε μεταξύ άλλων την εκκλησία της Αγίας Τριάδας, το Εθνικό Μουσείο, ενώ από το όρος Εντότο θα απολαύσουμε την πανοραμική όψη της πόλης. Δείπνο και μετάβαση στο αεροδρόμιο για την επιβίβαση στην πτήση επιστροφής μας.

 

14η ημέρα: ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΛΑΡΝΑΚΑ

 

ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ 16/8 και 1/11

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 2590 € 990 €
  Twin Room 2590 € 990 €
  Triple Room 2590 € 990 €
  Single Room 3240 € 990 €

 ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ 

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 2690 € 990 €
  Twin Room 2690 € 990 €
  Triple Room 2690 € 990 €
  Single Room 3340 € 990 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Στη Μαδαγασκάρη ξενοδοχεία 3*+, 4*. Να τονίσουμε ότι η χώρα δεν έχει πολύ ανεπτυγμένη τουριστική υποδομή. Εμείς, με τη μεγάλη μας εμπειρία στο ταξίδι αυτό, έχουμε επιλέξει από τα καλύτερα ξενοδοχεία στην κάθε περιοχή της επαρχιακής Μαδαγασκάρης και κυρίως αυτά για τα οποία είμαστε σίγουροι ότι θα ικανοποιήσουν τους Έλληνες ταξιδιώτες.
  • Ημιδιατροφή καθημερινά στη Μαδαγασκάρη και στην Αντίς Αμπέμπα.
  • Μετακινήσεις με πολύ καλά μεταφορικά μέσα για το επίπεδο της Μαδαγασκάρης.
  • Μεταφορές, ξεναγήσεις, επισκέψεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Τοπικοί ξεναγοί.
  • Έλληνας αρχηγός - συνοδός.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ  

  • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 990 €.
  • Φόρος πληρωτέος περίπου 12€ κατά την άφιξη στη Μαδαγασκάρη

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

  • Δεν απαιτείται βίζα για την είσοδο στην Μαδαγασκάρη.
  • Απαιτείται βίζα για την είσοδο στην Αιθιοπία, η οποία γίνεται ηλεκτρονικά για εσάς. Για την έκδοσή της απαιτούνται 3 εβδομάδες πριν το ταξίδι σας, καθώς και τα παρακάτω έγγραφα:
  • Πλήρως συμπληρωμένη την φόρμα αίτησης.
  • Μια σκαναρισμένη φωτογραφία τύπου διαβατηρίου, πρόσφατη, καλής ανάλυσης και στην οποία θα φαίνονται καλά τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.
  • Αντίγραφο του διαβατηρίου σας σκαναρισμένο, στο οποίο θα φαίνονται όλα τα στοιχεία καθαρά.

 

 

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία

Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

ΕΤ 765

09/04/2023

ΑΘΗΝΑ – ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ

02:45

07:35

ΕΤ 853

09/04/2023

ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ
– ΑΝΤΑΝΑΝΑΡΙΒΟ

08:50

13:40

ΕΤ 836

20/04/2023

ΝΟΣΙ ΜΠΕ – ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ

15:35

19:35

ΕΤ 764

21/04/2023

ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ – ΑΘΗΝΑ

23:30

04:30 +1

*ΠΡΟΣΟΧΗ:η συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Αθήνας για την αναχώρησή μας πραγματοποιείται το βράδυ της προηγούμενης ημέρας (08/04)

 

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία

Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

ΕΤ 765

18/06/2023

ΑΘΗΝΑ – ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ

02:45

07:35

ΕΤ 853

18/06/2023

ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ
– ΑΝΤΑΝΑΝΑΡΙΒΟ

08:50

13:40

ΕΤ 836

29/06/2023

ΝΟΣΙ ΜΠΕ – ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ

15:35

19:35

ΕΤ 764

30/06/2023

ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ – ΑΘΗΝΑ

23:30

04:30 +1

*ΠΡΟΣΟΧΗ:η συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Αθήνας για την αναχώρησή μας πραγματοποιείται το βράδυ της προηγούμενης ημέρας (17/06)

 

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία

Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

ΕΤ 765

27/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ

02:45

07:35

ΕΤ 853

27/08/2023

ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ
– ΑΝΤΑΝΑΝΑΡΙΒΟ

08:50

13:40

ΕΤ 836

07/09/2023

ΝΟΣΙ ΜΠΕ – ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ

15:35

19:35

ΕΤ 764

08/09/2023

ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ – ΑΘΗΝΑ

23:30

04:30 +1

*ΠΡΟΣΟΧΗ:η συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Αθήνας για την αναχώρησή μας πραγματοποιείται το βράδυ της προηγούμενης ημέρας (26/08)

 

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία

Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

ΕΤ 765

08/10/2023

ΑΘΗΝΑ – ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ

02:45

07:35

ΕΤ 853

08/10/2023

ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ
– ΑΝΤΑΝΑΝΑΡΙΒΟ

08:50

13:40

ΕΤ 836

19/10/2023

ΝΟΣΙ ΜΠΕ – ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ

15:35

19:35

ΕΤ 764

20/10/2023

ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ – ΑΘΗΝΑ

23:30

04:30 +1

*ΠΡΟΣΟΧΗ:η συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Αθήνας για την αναχώρησή μας πραγματοποιείται το βράδυ της προηγούμενης ημέρας (07/10)