Skip to main content

Τα απόκρυφα μυστικά του Ομάν και τα Αραβικά Εμιράτα | 08.03, 07.05.2023 από 1399€

8/3, 7/5  Διάρκεια: 10 ΗΜΕΡΕΣ

 

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Τέλειες πτήσεις με πρωινή άφιξη στο Ομάν ώστε να εκμεταλλευθούμε όλο τον χρόνο! Με άμεση τακτοποίηση στα δωμάτια με την άφιξή μας στο Μάσκατ.
  • Mία διαν/ση κάτω από τ’ αστέρια, μία μοναδική εμπειρία στην έρημο!
  • Διαδρομή με 4x4 Land Cruiser
  • Με ημιδιατροφή που περιλαμβάνει 4 συνολικά βραδινά, ένα μεσημεριανό σε εστιατόριο και ελαφρύ μεσημεριανό (πικ-νικ) σε 4 ημέρες.
  • Όλες οι είσοδοι και οι ξεναγήσεις περιλαμβάνονται.
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* Μάσκατ. Στην έρημο απλό lodge κατάλυμα.
  • Με διήμερη εκδρομή στα νότια του Μάσκατ, στην πανέμορφη κοιλάδα Ουάντι Τίβι, στον κρατήρα Μπιμπάχ με τα σμαραγδένια νερά και σε όμορφα χωριά με ολόλευκα σπίτια.
  • Eπίσκεψη στο λιμάνι του Κουριγιάτ και μπάνιο στις λιμνούλες της ερήμου («sinkholes») με το σμαραγδί χρώμα.
  • Με εκδρομή στην ενδοχώρα του Ομάν και στo κάστρo Νίζουα.
  • Διαμονή στο Ντουμπάι στο εξαιρετικό, πολυτελές Media Rotana 5*.
  • 1 γεύμα μετά το τέλος της ξενάγησης στο παραδοσιακό Ντουμπάι, 1 γεύμα μετά το τέλος της ξενάγησης του Άμπου Ντάμπι.
  • Δύο ξεναγήσεις της πόλης του Ντουμπάι και της παραλιακής περιοχής Τζουμέιρα. Θα δούμε σε ξεχωριστή ξενάγηση το παλιό, παραδοσιακό κομμάτι του Ντουμπάι, και σε επόμενη ξενάγηση το μοντέρνο τμήμα της πόλης, ώστε να αφιερώσουμε στο κάθε ένα τον απαιτούμενο χρόνο.
  • Θα δούμε το Νησί του Φοίνικα από ψηλά με χρήση του monorail (το εισιτήριο για το monorail περιλαμβάνεται)
  • Ξενάγηση στο Άμπου Ντάμπι, με προαγορασμένη είσοδο στο παλάτι Qasr Al Watan και με ένα γεύμα.
  • Έλληνας έμπειρος αρχηγός και όχι τοπικός ελληνόφωνος για περικοπή κόστους.

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΜΑΣΚΑΤ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση, μέσω Άμπου Ντάμπι, για το Μάσκατ, όπου θα φτάσουμε το πρωί της επόμενης ημέρας.

 

2η ημέρα: Άφιξη στο ΜΑΣΚΑΤ (ξενάγηση)

Άφιξη στο Μάσκατ και άμεση τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

Πρωινό και ξεκινάμε την περιήγησή μας στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα επισκεφτούμε το μεγάλο τζαμί, ένα θαύμα αραβικής αρχιτεκτονικής. Συνεχίζουμε με μια βόλτα στις αγορές ψαρικών και λαχανικών της Μούτρα. Θα περπατήσουμε μαζί με τον ντόπιο πληθυσμό στα σουκ με τα μαγαζάκια χρυσαφικών, ασημικών, χαλιών, μπαχαρικών, για μια αυθεντική γεύση της απλής καθημερινής ζωής των κατοίκων του σουλτανάτου. Περνώντας την Cornice, την παραλιακή λεωφόρο της πόλης, φτάνουμε στο παραμυθένιο παλάτι Αλ Αλάμ του σουλτάνου του Ομάν, όπου θα σταματήσουμε για φωτογραφίες. Στη συνέχεια, θα δούμε τα πορτογαλικά φρούρια του 16ου αιώνα Τζαλάλι και Μιράνι και θα επισκεφτούμε το εθνολογικό μουσείο. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: ΜΑΣΚΑΤ – ΝΙΖΟΥΑ – ΜΠΑΧΛΑ – ΚΑΣΤΡΟ ΤΖΑΜΠΡΙΝ – ΜΑΣΚΑΤ

Αναχωρούμε για μία εξερεύνηση της ενδοχώρας του Ομάν, με πρώτο μας σταθμό την ορεινή πόλη της Νίζουα, με το επιβλητικό της φρούριο, ένα από τα πιο γνωστά και όμορφα κάστρα του Ομάν. Η πόλη αποτελεί παραδοσιακό κέντρο χειροτεχνίας και κοσμηματοποιΐας

Επόμενος σταθμός μας η υπέροχη Μπαχλά (ή Μπάχλα), πόλη που αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Η Μπαχλά περικλείεται ολόκληρη από εκτεταμένο οχυρό τείχος, μήκους περίπου 12 χιλιομέτρων, ενώ στο υψηλότερο σημείο της πόλης στέκει ένα από τα παλαιότερα κάστρα σε όλη την Αραβία (13ος αιώνας).
Πολύ κοντά στην πόλη, θα δούμε και το κάστρο του Τζαμπρίν (Jabreen), μια πελώρια τριώροφη οχυρωματική κατασκευή που ολοκληρώθηκε στα μέσα του 17ου αιώνα κατά τη διάρκεια της δυναστείας Αλ Γιαρούμπα. Είναι ένα εξαιρετικό δείγμα ισλαμικής αρχιτεκτονικής, με περίτεχνες ξύλινες επιγραφές και ζωγραφικές παραστάσεις.

Με το τέλος της περιήγησής μας επιστρέφουμε στο Μάσκατ και διανυκτερεύουμε.

 

4η ημέρα: ΜΑΣΚΑΤ – ΑΛ ΟΥΑΣΙΛ– Διαδρομή με 4x4 στην ΚΟΙΛΑΔΑ ΜΠΑΝΙ ΧΑΛΙΝΤ – Βόλτα στους αμμόλοφους – Διανυκτέρευση στην έρημο

Σήμερα θα μεταβούμε οδικώς στο Αλ Ουασίλ, ένα από τα χωριά της περιοχής Μπιντίγια, στις ερήμους του Ομάν με τους χρυσούς αμμόλοφους. Εδώ θα επιβιβαστούμε σε 4x4 Land Cruiser για να απολαύσουμε μία συναρπαστική διαδρομή στους αμμόλοφους, φτάνοντας μέχρι την κοιλάδα Μπάνι Χαλίντ, αλλά και μπάνιο στους κρατήρες με τα σμαραγδένια νερά (οι γυναίκες ταξιδιώτες που θέλουν να κάνουν μπάνιο θα πρέπει να φορούν t-shirt και σορτς, όχι μαγιό). Η διανυκτέρευσή μας σήμερα θα γίνει «κάτω από τα αστέρια», στην έρημο της Μπάνι Χαλίντ: ήδη από την αρχή του ταξιδιού μας θα ζήσουμε μία από τις πιο δυνατές εμπειρίες του προγράμματος, με την διανυκτέρευσή μας «κάτω από τ’ αστέρια». Τακτοποίηση, λοιπόν, σε ειδικά camp και διανυκτέρευση κάτω από τον έναστρο ουρανό της ερήμου του Ομάν.

 

5η ημέρα: ΚΟΙΛΑΔΑ ΜΠΑΝΙ ΧΑΛΙΝΤ – ΚΟΙΛΑΔΑ ΟΥΑΝΤΙ ΤΙΒΙ – Παραλία ΜΠΙΜΑΧ – ΚΟΙΛΑΔΑ ΑΛ ΑΡΜΠΕΪΕΝ – ΚΟΥΡΙΓΙΑΤ – ΜΑΣΚΑΤ

Αναχωρούμε με τελικό μας προορισμό το Μάσκατ, ακολουθώντας όμως σήμερα διαφορετική διαδρομή. Κινούμαστε προς τα νοτιοανατολικά του Ομάν, διασχίζοντας την κοιλάδα Ουάντι Τίβι, κατά τόπους περνώντας ανάμεσα από ελαιώνες και οπωροφόρα δέντρα, και από το μικρό, ορεινό χωριό Μιμπάμ. Φτάνουμε στο Μπιμάχ, έναν κρατήρα γεμάτο με νερό σε έντονο, σμαραγδί χρώμα, τα λεγόμενα «sinkholes» που συναντώνται διάσπαρτα σ’ αυτό το κομμάτι της αραβικής χερσονήσου.

Θα έχουμε την ευκαιρία να χαρούμε το μπάνιο μας στα νερά του, μία ακόμα συναρπαστική εμπειρία που μας επιφυλάσσει η διαδρομή μας. Συνεχίζουμε μέσω της στενής παράκτιας διαδρομής με κατεύθυνση προς το Μάσκατ, περνάμε από την Κοιλάδα Αλ Αρμπεϊέν και περνώντας από χωριά με ολόλευκα σπιτάκια φτάνουμε στο λιμάνι του Κουριγιάτ, πόλη ιδιαίτερα συμπαθητική, που θα είναι ο τελευταίος μας σταθμός πριν από την επιστροφή μας στο Μάσκατ. Διανυκτέρευση στην πρωτεύουσα.

 

6η ημέρα: ΜΑΣΚΑΤ – πτήση για ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ (περιήγηση) – οδικώς στο ΝΤΟΥΜΠΑΪ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Άμπου Ντάμπι και τον δεύτερο μεγάλο κομμάτι του ταξιδιού μας, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Με την άφιξή μας ξεκινάμε τη γνωριμία με την πρωτεύουσα των Εμιράτων, το Άμπου Ντάμπι ή, όπως το λένε οι ντόπιοι, το «πράσινο Εμιράτο». Αρχίζουμε με επίσκεψη στο μεγαλοπρεπές Τζαμί του Σεΐχη Ζάιντ, και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φωτογραφίες. Θεωρείται το πιο όμορφο τζαμί στον μουσουλμανικό κόσμο. Συνεχίζουμε στο παλάτι Qasr Al Watan, το αντίστοιχο Προεδρικό Μέγαρο των Εμιράτων, ένα νέο κτίσμα καθώς ολοκληρώθηκε το 2017, με εντυπωσιακή προσοχή στη λεπτομέρεια.

Μετά τη βόλτα μας στο Άμπου Ντάμπι συνεχίζουμε οδικώς για το Ντουμπάι. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: ΝΤΟΥΜΠΑΪ: ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ (ΝΤΕΪΡΑ – ΜΠΑΡ ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΖΑΜΠΙΛ – γεύμα)

Μετά το πρωινό ξεκινάμε την πρώτη μας ξενάγηση για να δούμε την παλιά πόλη του Ντουμπάι και να καταλάβουμε το πώς ξεκίνησαν όλα. Πρώτη μας επίσκεψη η περιοχή του Μπαρ Ντουμπάι και το κομμάτι της Μπαστάκια όπου βρίσκονται τα πρώτα «χτιστά» σπίτια του Ντουμπάι.

Μια γραφική περιοχή με στενά δρομάκια την οποία θα διασχίσουμε πεζή (αν το επιτρέπει ο καιρός λόγω υψηλών θερμοκρασιών κάποιους μήνες του χρόνου) για να καταλήξουμε στο μουσείο του Ντουμπάι που στεγάζεται στο πιο παλιό κτίριο της πόλης, το Φρούριο Αλ Φαχίντι.

Στο μουσείο θα δούμε πως ζούσαν οι ντόπιοι πριν από την ανακάλυψη του πετρελαίου από βίντεο που θα παρακολουθήσουμε αλλά και από αναπαραστάσεις της καθημερινότητάς τους στο παρελθόν και έτσι θα έχουμε μια πληρέστερη εικόνα της πόλης και της εξέλιξής της. Εν συνεχεία θα φτάσουμε στο Creek, το κανάλι του Ντουμπάι όπου και θα επιβιβαστούμε στα Abra, τα πλωτά τους ταξί για να το διασχίσουμε και να φτάσουμε στην περιοχή της Ντέιρα. Εκεί βρίσκονται οι αγορές Χρυσού και Μπαχαρικών.

Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να κάνετε τις αγορές σας σε μπαχαρικά, σουβενίρ και γιατί όχι σε χρυσό και μην ξεχάσετε το παζάρι στις τιμές. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε και ένα φυσικό χυμό από εξωτικά φρούτα όπως μάνγκο και αβοκάντο.

Η ξενάγησή μας θα συνεχίσει με την περιοχή Ζαμπίλ όπου θα δούμε κάποια από τα παλάτια των Σεΐχηδων και θα σταματήσουμε για φωτογραφίες μπροστά από το παλάτι του σημερινού Σεΐχη του Ντουμπάι, Μοχάμεντ Μπιν Ράσιντ Αλ Μακτούμ. Αν είμαστε τυχεροί θα δούμε και παγώνια να κάνουν βόλτα στην είσοδο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και απόγευμα είναι ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: ΝΤΟΥΜΠΑΪ: ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΝΤΟΥΜΠΑΪ (ΤΖΟΥΜΕΪΡΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ ΜΑΡΙΝΑ – ΝΗΣΙ ΦΟΙΝΙΚΑ – ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΕΪΧ ΖΑΪΝΤ – ΜΠΟΥΡΤΖ ΧΑΛΙΦΑ)

Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε για το κέντρο της πόλης ή αλλιώς Downtown. Θα κινηθούμε κατά μήκος του δρόμου Σεΐχη Ζάιντ, του ενός από τους μεγαλύτερους και πιο κεντρικούς δρόμους όπου θα δούμε πανοραμικά τους δίδυμους πύργους του Ντουμπάι, την επέκταση του καναλιού Creek, το ψηλότερο ξενοδοχείο στον κόσμο και την κατασκευή του εναέριου μετρό τους.

Μέσα από αυτή τη διαδρομή θα καταλήξουμε στα πόδια του ψηλότερου πύργου στον κόσμο του Μπουρτζ Χαλίφα, όπου θα κάνουμε στάση για φωτογραφίες. Στη συνέχεια, θα κατευθυνθούμε στο πάρκο Zabeel, όπου θα δούμε το Dubai Frame, μια εντυπωσιακή κατασκευή που μοιάζει με γιγάντια κορνίζα, η οποία αποτελείται από δύο πύργους 150 μ. ο καθένας, οι οποίοι στην κορυφή συνδέονται με μια γυάλινη γέφυρα.

Κατόπιν, θα περιηγηθούμε στην περιοχή Downtown και στο Boulevard Street με τα υπέροχα μαγαζιά και θα συνεχίσουμε για την παραλιακή περιοχή της Τζουμέιρα. Εκεί θα κάνουμε στάση για φωτογραφίες στο ξενοδοχείο-κατάρτι Μπουρτζ Αλ Αράμπ.

Θα συνεχίσουμε με στάση για φωτογραφίες σε ένα υπέροχο συγκρότημα με κάποια από τα πιο ακριβά ξενοδοχεία της πόλης. Η ξενάγησή μας συνεχίζεται με το τεχνητό νησί του φοίνικα Palm Jumeirah. Εκεί θα πάρουμε το εναέριο τρενάκι (monorail – κόστος 20AED) για να δούμε το νησί από ψηλά, τα φύλλα με τις βίλες όλων των επωνύμων, το πάρκο Aquaventure και έτσι θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα του πως είναι το νησί σαν κατασκευή.

Θα βγάλουμε φωτογραφίες μπροστά από το ξενοδοχείο Ατλάντις και μετά αναχώρηση για την περιοχή Ντουμπάι Μαρίνα. Στάση για φωτογραφίες μπροστά από τον ψηλότερο στριφτό πύργο στον κόσμο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα είναι ελεύθερο. Θα σας προτείναμε να επισκεφτείτε ένα από τα πολλά εμπορικά της πόλης όπως το Dubai Mall ή το Emirates Mall. Για το βράδυ σας προτείνουμε να κάνετε μια κρουαζιέρα στην Dubai Marina με δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

9η ημέρα: ΝΤΟΥΜΠΑΪ: Ξενάγηση στο παραδοσιακό Ντουμπάι (Ντέιρα – Μπαρ Ντουμπάι – Ζαμπίλ)

Μετά το πρωινό ξεκινάμε την πρώτη μας ξενάγηση για να δούμε την παλιά πόλη του Ντουμπάι και να καταλάβουμε το πώς ξεκίνησαν όλα. Πρώτη μας επίσκεψη η περιοχή του Μπαρ Ντουμπάι και το κομμάτι της Μπαστάκια όπου βρίσκονται τα πρώτα «χτιστά» σπίτια του Ντουμπάι.

Μια γραφική περιοχή με στενά δρομάκια την οποία θα διασχίσουμε πεζή (αν το επιτρέπει ο καιρός λόγω υψηλών θερμοκρασιών κάποιους μήνες του χρόνου) για να καταλήξουμε στο μουσείο του Ντουμπάι που στεγάζεται στο πιο παλιό κτίριο της πόλης, το Φρούριο Αλ Φαχίντι.

Στο μουσείο θα δούμε πως ζούσαν οι ντόπιοι πριν από την ανακάλυψη του πετρελαίου από βίντεο που θα παρακολουθήσουμε αλλά και από αναπαραστάσεις της καθημερινότητάς τους στο παρελθόν και έτσι θα έχουμε μια πληρέστερη εικόνα της πόλης και της εξέλιξής της. Εν συνεχεία θα φτάσουμε στο Creek, το κανάλι του Ντουμπάι όπου και θα επιβιβαστούμε στα Abra, τα πλωτά τους ταξί για να το διασχίσουμε και να φτάσουμε στην περιοχή της Ντέιρα. Εκεί βρίσκονται οι αγορές Χρυσού και Μπαχαρικών.

Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να κάνετε τις αγορές σας σε μπαχαρικά, σουβενίρ και γιατί όχι σε χρυσό και μην ξεχάσετε το παζάρι στις τιμές. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε και ένα φυσικό χυμό από εξωτικά φρούτα όπως μάνγκο και αβοκάντο.

Η ξενάγησή μας θα συνεχίσει με την περιοχή Ζαμπίλ όπου θα δούμε κάποια από τα παλάτια των Σεΐχηδων και θα σταματήσουμε για φωτογραφίες μπροστά από το παλάτι του σημερινού Σεΐχη του Ντουμπάι, Μοχάμεντ Μπιν Ράσιντ Αλ Μακτούμ. Αν είμαστε τυχεροί θα δούμε και παγώνια να κάνουν βόλτα στην είσοδο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και απόγευμα είναι ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

 

10η ημέρα: ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ – πτήση επιστροφής

Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι και επιβίβαση στην πτήση επιστροφής μας.

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  8/3/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 1599€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1599 € 420 €
  Twin Room 1599 € 420 €
  Triple Room 1599 € 420 €
  Single Room 2289 € 420 €

Extras

+ BIZA OMAN  :  58 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  7/5/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 1399€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1399 € 420 €
  Twin Room 1399 € 420 €
  Triple Room 1399 € 420 €
  Single Room 1949 € 420 €

Extras

+ BIZA OMAN  :  58 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
  • Διαμονή στο Ομάν: Ξενοδοχείο 4* στο Μάσκατ. Στην Κοιλάδα Μπάνι Χαλίντ διαμονή σε απλό lodge κατάλυμα στην έρημο.
  • Διατροφή στο Ομάν: Με ημιδιατροφή που περιλαμβάνει 4 συνολικά βραδινά, ένα μεσημεριανό σε εστιατόριο και ελαφρύ μεσημεριανό (πικ-νικ) σε 4 ημέρες.
  • Διαμονή στο Ντουμπάι: 6 διαν/σεις  στο ξενοδοχείο Media Rotana 5*.
  • Διατροφή στο Ντουμπάι: πρωινό μπουφέ καθημερινά. Ένα (1) γεύμα μετά το τέλος της ξενάγησης στο παραδοσιακό Ντουμπάι.
  • Χρήση του monorail για να δούμε το Νησί του Φοίνικα από ψηλά. Το εισιτήριο για το monorail περιλαμβάνεται.
  • Προαγορασμένη είσοδος στο παλάτι Qasr Al Watan για να αποφύγουμε της ουρές.
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις, επισκέψεις, όπως αναλυτικά αναγράφονται στο πρόγραμμά μας.
  • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός και τοπικοί.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα και επιπλέον ασφάλεια ατυχήματος, απώλειας αποσκευών και έξτρα καλύψεων (ενημερωθείτε από το τμήμα κρατήσεων), τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.).Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: €420

  • Είσοδοι σε μουσεία.
  • Βίζα στο Ομάν περίπου 58 € (η βίζα εκδίδεται και πληρώνεται στην Ελλάδα. Για την έκδοσή της, παρακαλώ όπως προσκομίσετε:
    • 1) Διαβατήριο και έγχρωμη –καθαρή- φωτοτυπία του διαβατηρίου,
    • 2) Έγχρωμη πρόσφατη φωτογραφία διαστάσεων 4x6 cm,
    • 3) ΠΡΟΣΟΧΗ: Το διαβατήριο θα πρέπει να ΜΗ ΦΕΡΕΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΙΣΡΑΗΛ).

Επίσης, για την έκδοση της βίζας για το Ομάν απαιτούνται πλέον και τα εξής στοιχεία, σύμφωνα με το Σύστημα της Βασιλικής Αστυνομίας του Ομάν:

  • Οικογενειακή κατάσταση
  • Επάγγελμα
  • Όνομα και επίθετο μητέρας

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

ΕΥ 090

08/03/2023

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ

14:15

20:35

ΕΥ 384

09/03/2023

ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ – ΜΑΣΚΑΤ

01:45

02:55

ΕΥ 383

13/03/2023

ΜΑΣΚΑΤ – ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ

11:30

12:35

ΕΥ 091

17/03/2023

ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ – ΑΘΗΝΑ

09:25

12:55

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

ΕΥ 090

07/05/2023

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ

14:55

20:30

ΕΥ 388

07/05/2023

ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ – ΜΑΣΚΑΤ

21:30

22:40

ΕΥ 383

12/05/2023

ΜΑΣΚΑΤ – ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ

11:30

12:35

ΕΥ 091

16/05/2023

ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ – ΑΘΗΝΑ

09:30

13:35