Skip to main content

Περσία με Κασπία Θάλασσα και Ταμπρίζ | Ιούλιος - Νοέμβριος 2022 απο 1149

21/7, 12/8, 27/8, 23/9, 23/10, 21/11   Διάρκεια: 13 ΗΜΕΡΕΣ

 

  • Πρόκειται για ένα εξαιρετικό οδοιπορικό στην Περσία, που περιλαμβάνει τις τέσσερεις κυριότερες πόλεις της: την Τεχεράνη, το Σιράζ, το Ισφαχάν και τη Γιάζντ, όπως το ήδη επιτυχημένο μας πρόγραμμα τα "Πετράδια της Περσίας", με την προσθήκη της ιστορικής Ταμπρίζ & της Κασπίας Θάλασσας
  • Με το πρόγραμμα αυτό θα έχετε την ευκαιρία να δείτε ένα κομμάτι της Ιρανικής Καππαδοκίας με το γραφικό χωριό Καντοβάν να κλέβει τις εντυπώσεις, αλλά και να πάρετε μια γεύση από την Κασπία Θάλασσα, περνώντας από τη Ραστ και το Μπαντάρ Ανζαλί, την πόλη - θέρετρο των Ιρανών
  • Στο πρόγραμμά μας περιλαμβάνονται 3 διανυκτερεύσεις στο Ισφαχάν, "το σμαράγδι στο στέμμα της Περσίας", στο ξενοδοχείο-παλάτι Αμπάσι (Abbasi Hotel)
  • Στην Τεχεράνη επισκεπτόμαστε το περίφημο μουσείο Κοσμημάτων με τους αμύθητους θησαυρούς του Σάχη
  • Με 2 διαν/σεις στη Γιαζντ, μία περισσότερη από συνηθισμένα προγράμματα, ώστε να έχουμε όλο τον χρόνο για να ζήσουμε την πόλη αυτή με τη φοβερή ατμόσφαιρα, χωρίς να χάνουμε χρόνο καλύπτοντας υπερβολικά χιλιόμετρα.
  • Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο και το Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης στην Τεχεράνη.
  • Εξειδικευμένος Έλληνας αρχηγός-συνοδός.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά 

 

1η ημέρα: Aθήνa/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – Ταμπρίζ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την Ταμπρίζ, την τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Περσίας, χτισμένη σε υψόμετρο 1.350 μέτρων. Άφιξη μετά τα μεσάνυχτα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Ταμπρίζ – Καντοβάν (ιρανική Καππαδοκία) – Ταμπρίζ

Το πρωί κατευθυνόμαστε βορειοδυτικά, μπαίνοντας στα εδάφη της Ιρανικής Καππαδοκίας. Προορισμός μας είναι το πανέμορφο ορεινό χωριό Καντοβάν, το όνομα του οποίου προκύπτει από τη λέξη "kando" που σημαίνει κυψέλη. Είναι διάσημο για τα τρωγλοδυτικά του σπίτια, σκαλισμένα στους κωνικούς, σαν τεράστιες μυρμηγκοφωλιές ηφαιστειακούς βράχους, μερικά από τα οποία κατοικούνται ακόμα, αν και είναι τουλάχιστον 700 ετών.

Επιστροφή στην Ταμπρίζ και περιήγηση της πόλης κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων το περίφημο Μπλε Τζαμί - μεγάλο τμήμα του οποίου υπέστη καταστροφές στον σεισμό του 1465 και το παζάρι της πόλης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: Ταμπρίζ – Αρνταμπίλ – Μπαντάρ Ανζαλί

Πρωινή οδική αναχώρηση για την ιστορική πόλη του ΒΔ Ιράν, την Αρνταμπίλ, που το ζωροαστρικό όνομά της σημαίνει "τόπος ιερός". Η πόλη βρίσκεται σε υψόμετρο 1.260 μέτρων και είναι διάσημη για το μετάξι και τα περίφημα χαλιά της. Το παλαιότερο χαλί που σώζεται από την περίοδο της δυναστείας των Σαφαβιτών (1501-1736) είναι το χαλί Ardabil, που σήμερα εκτίθεται σε μουσείο. Το συγκεκριμένο σχέδιο αντιγράφηκε κατά κόρον σε ποικιλία μεγεθών. Χαλιά με το συγκεκριμένο σχέδιο κοσμούν την πρωθυπουργική οικία στην Βρετανία - ακόμη και ο Χίτλερ είχε χαλί Ardabil στο γραφείο του.

Αφού επισκεφθούμε το πανέμορφο συγκρότημα-μαυσωλείο του σεΐχη Σαφί-αντ-Ντιν (Safi-ad-Din-e-Ardabili, το όνομα του οποίου φέρει η δυναστεία των Σαφαβιτών) που από το 2010 περιλαμβάνεται στον κατάλογο πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco, θα αναχωρήσουμε για την Κασπία Θάλασσα και συγκεκριμένα την πόλη Μπαντάρ Ανζαλί.

Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: Μπαντάρ Ανζαλί – Ραστ – Μασουλέχ – Κασβίν – Τεχεράνη

Πρωινή αναχώρηση μέσω μιας πανέμορφης διαδρομής για τη Ραστ, τουριστικό θέρετρο της Κασπίας και πρωτεύουσα της επαρχίας Γκιλάν, χτισμένη στους πρόποδες του βουνού Αλμπόρζ. Βόλτα στην πόλη και αναχώρηση για το γραφικό χωριουδάκι Μασουλέχ (περίπου 180 χλμ.), μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς προστατευόμενο από την Unesco, χαρακτηριστικό του οποίου είναι ότι οι ταράτσες των σπιτιών του χρησιμοποιούνται σαν δρόμοι. Συνεχίζουμε την πανέμορφη διαδρομή μας μέσω Κασβίν - που αποτελούσε αρχαία πρωτεύουσα της Περσικής αυτοκρατορίας - και φθάνουμε στην Τεχεράνη αργά το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: Τεχεράνη (ξενάγηση)

Το ενδιαφέρον των ηγεμόνων της Περσίας για την Τεχεράνη άρχισε στα μέσα του 18ου αιώνα, αλλά η πραγματική πολεοδομική της ανάπτυξη άρχισε μετά το 1791, όταν η πόλη έγινε πρωτεύουσα του Αγά Μουχάμαντ, της δυναστείας των Κατζάρων. Με την πάροδο των χρόνων στολίσθηκε με ανάκτορα, τζαμιά και πολυάριθμα μνημεία. Ξεκινάμε την ξενάγηση της πόλης περνώντας από την αγορά, το παλιό Κοινοβούλιο, τον Εθνικό Κήπο, τα Τζαμιά Ιμάμ και Μοταχάρι (εξωτερική επίσκεψη). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

Σημείωση: Σε περίπτωση που υπάρξει κάποια καθυστέρηση κατά τη διάρκεια της ξενάγησης, π.χ. κίνηση στους δρόμους, ορισμένα από τα αξιοθέατα θα τα επισκεφθούμε το πρωινό της επόμενης ημέρας.

 

6η ημέρα: Τεχεράνη – Κομ – Κασάν – Ισφαχάν

Οδική αναχώρηση με προορισμό το πανέμορφο Κασάν. Κατά τη διαδρομή μας θα περάσουμε έξω από την Κομ, την ιερή πόλη των Μουσουλμάνων (η είσοδος στην πόλη απαγορεύεται, απλά θα τη δούμε από μακριά).

Το Κασάν άνθησε κατά την εποχή των Σασσανιδών, αλλά καταστράφηκε με την Αραβική εισβολή. Ξανάγινε σπουδαία πόλη την εποχή των Σελτζούκων και καταστράφηκε ξανά από τους Μογγόλους, για να αποκτήσει νέα αίγλη κατά την εποχή των Σαφαβιδών, ενώ υπήρξε πρωτεύουσα κατά τη βασιλεία του Σάχη Σαφαβίδου ΙΙ. Υπήρξε επίσης η αγαπημένη πόλη του Σάχη Αμπάς Ι, ο οποίος και ζήτησε να ταφεί εδώ. Στο Κασάν θα επισκεφθούμε τον Οίκο Ταμπαταμπάεϊ με την χαρακτηριστική Ιρανική αρχιτεκτονική, τους υπέροχους κήπους, τις επαύλεις και τις τοιχογραφίες.

Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας φτάνουμε στην Ισφαχάν, μια πόλη-θρύλος, που γοητεύει τον επισκέπτη με τα συγκλονιστικά μνημεία της, αληθινά κοσμήματα αρμονίας και κομψότητας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

 

7η-8η ημέρα: Ισφαχάν

Η Ισφαχάν είναι αναμφισβήτητα η ωραιότερη και πιο πράσινη πόλη του Ιράν, το καλλιτεχνικό θησαυροφυλάκιο της χώρας. Το παραμυθένιο σκηνικό του Ισφαχάν απαρτίζουν τα μεγαλόπρεπα παλάτια, τα υπέροχα τζαμιά, οι βαθυκύανοι τρούλοι που κυριαρχούν στον ορίζοντα, τα χάνια, οι μεντρεσέδες, τα παραδοσιακά παζάρια, τα τεϊοποτεία (τσαϊχανέ), οι πανέμορφοι κήποι, οι βαθύσκιωτοι δρόμοι και οι γέφυρες του ποταμού Zayande. Αφιερώνουμε λοιπόν δύο ημέρες στην ιστορική αυτή πόλη για να την απολαύσουμε στο έπακρο.

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής μας θα δούμε μεταξύ άλλων την τεράστιας έκτασης πλατεία Naghsh-e–Jahan ή αλλιώς Μεϊντάν-ι-Ιμάμ (πλατεία του Ιμάμη) στο κέντρο της παλιάς πόλης, στις τέσσερις πλευρές της οποίας δεσπόζουν τo Βασιλικό Τέμενος (ή Τέμενος του Ιμάμη), που αποτελεί ένα αριστούργημα ισλαμικής αρχιτεκτονικής και τέχνης, το 6όροφο ανάκτορο Αλή Καπού, το τζαμί του σεΐχη Λoτφoλάχ και τη σκεπαστή αγορά, το καλύτερο και το ωραιότερο παζάρι του Ιράν, φημισμένο για τα τεϊοπωλεία του, επίσης θα επισκεφθούμε την αρμένικη εκκλησία τον πύργο των περιστεριών, το τζαμί της Παρασκευής (εξωτερική επίσκεψη). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

9η ημέρα: Ισφαχάν – κάστρο Ναρίν – Μεϊμπότ – Φαράι – Γιαζντ

Αφήνουμε σήμερα πίσω μας την υπέροχη Ισφαχάν και αναχωρούμε με τελικό μας προορισμό τη Γιαζντ. Πρώτος σταθμός της ημέρας είναι το Ναρίν, ένα υπέροχο κάστρο της ερήμου που χτίστηκε πριν 2.000 χρόνια. Επόμενος σταθμός μας η Μεϋμπόντ (Meybod), μια παλιά κωμόπολη που μετρά πάνω από 1.800 χρόνια Ιστορίας! Εδώ θα δούμε το τοπικό Caravanserai, ένα παμπάλαιο χάνι-σταθμός καραβανιών, που χτίστηκε το 1689 κατά τη διάρκεια της εποχής των Σαφαβιδών (1501-1726), όπως και πολλά ακόμη παρόμοια χάνια στην Περσία. Στα χρόνια της ακμής του αποτελούσε σταθμό που παρείχε πολλές ανέσεις σε όσους σταματούσαν εδώ, ακόμη και για διαμονή αρκετών ημερών. Στην πόλη θα δούμε επίσης το τοπικό «γιακτσάλ» ή Ice House, ένα αρχαίο κτίσμα χωρητικότητας έως και 5.000 κυβικών μέτρων που χρησίμευε ως «ψυγείο», για την αποθήκευση δηλαδή φαγητού και πάγου εν μέσω της ερήμου.

Συνεχίζουμε για το χωριουδάκι Φαράι (Fahraj), ένας οικισμός πέντε χιλιάδων ετών στην έρημο, όπου μεταξύ άλλων θα δούμε και το ανακαινισμένο caravanserai.

Η ημέρα μας ολοκληρώνεται με την άφιξή μας στη Γιαζντ, την πόλη των «ζωροαστρών», η «καλή και ευγενής πόλη της ερήμου». Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

 

10η ημέρα: Γιαζντ (ξενάγηση)

Η Γιαζντ είναι μία πανάρχαια πόλη, μνημείο η ίδια της UNESCO: η παλιά πόλη, χτισμένη από πηλό, αποτελεί υπόδειγμα μεσαιωνικής περσικής πόλης. Τα θολωτά της σπίτια με τα μπαντγκίρ (τα «κλιματιστικά» της ερήμου ή «ανεμοπαγίδες», που διοχετεύουν στο εσωτερικό του κτιρίου ακόμα και την πιο ανάλαφρη αύρα), τα στενά, ελικοειδή δρομάκια της που σε πολλά τους τμήματα είναι σκεπαστά για προστασία από τον ήλιο, τα τζαμιά και οι μιναρέδες που υψώνονται παντού δημιουργούν ένα σκηνικό ανατολίτικου παραμυθιού. Επίσκεψη καθώς και στο τζαμί της Παρασκευής (εξωτερική επίσκεψη). Στη συνέχεια θα δούμε τους εγκαταλελειμμένους «Πύργους της Σιωπής» του 17ου αι., όπου οι νεκροί μεταφέρονταν για να αποσυντεθούν και να γίνουν βορά στα όρνεα, για να μη μολυνθεί το χώμα από την ταφή τους ή ο αέρας από την καύση τους, καθώς και τους κήπους Ντοουλάτ Αμπάντ. Θα δούμε επίσης το τέμενος Σιγιέντ Τζαφέρ, διακοσμημένο με χιλιάδες απαστράπτοντα πλακίδια. Διανυκτέρευση.

 

11η ημέρα: Γιαζντ – Πασαργάδες – Νεκρόπολη (Νάγκσε Ροστάμ) – Περσέπολη – Σιράζ

Πριν αναχωρήσουμε από τη Γιαζντ θα εξερευνήσουμε ακόμη περισσότερο την πανάρχαια αυτή πόλη, και θα επισκεφθούμε τον κυριότερο εν λειτουργία ναό της πόλης, με παρελθόν 15 αιώνων, τον Άτασκαντες, με την άσβεστη ιερή φωτιά των ζωροαστρών, που τροφοδοτείται από τους ιερείς επί 1.500 χρόνια.

Αναχωρούμε λοιπόν από τη Γιαζντ με πρώτο σταθμό της διαδρομής μας τις Πασαργάδες, αρχαία πόλη που ιδρύθηκε στα μέσα του 6ου π.Χ. αι. από τον Κύρο τον Μέγα. Οι Πασαργάδες υπήρξαν η πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας του και η πόλη όπου γίνονταν οι στέψεις των Περσών βασιλιάδων. Η περσική αυτοκρατορία των Αχαιμενιδών υπό τον Κύρο τον Μέγα (559-529) και τον Δαρείο Α’ (521-485) κυριάρχησε σε όλη τη Μέση και Εγγύς Ανατολή έως τον Ινδό ποταμό, περιλαμβάνοντας την Αίγυπτο, την Κυρηναϊκή, τον Πόντο, τη Θράκη και την Ιωνία. Επί δύο αιώνες ο αρχηγός του τεράστιου αυτού κράτους, ο Μέγας Βασιλεύς, έριχνε τη σκιά του στον ελληνικό κόσμο. Επίσκεψη στον χώρο για να δούμε τον τάφο του Κύρου, που αποτελεί το πιο ενδιαφέρον μνημείο των Πασαργάδων, καθώς και το ανάκτορό του.

Συνεχίζουμε για την ένδοξη Περσέπολη, η «πλουσιότατη των υπό τον ήλιο πόλεων». Είναι χωρίς αμφιβολία ο πιο επιβλητικός ιστορικός χώρος του Ιράν και από τους σπουδαιότερους του κόσμου. Η πόλη κτίστηκε από το 518 έως το 460 π.Χ. (Δαρείος Α’, Ξέρξης και Αρταξέρξης Α’). Η τεχνική των Περσών αρχιτεκτόνων και κυρίως η αισθητική τους δημιούργησαν μία από τις πιο περίλαμπρες πρωτεύουσες που γνώρισε ο κόσμος. Τα μεγαλοπρεπή ανάκτορα πυρπολήθηκαν το 331 π.Χ. από τον Μέγα Αλέξανδρο. Τα ερείπια της Περσέπολης, όπως η Πύλη των Εθνών, η αίθουσα ακροάσεων, το παλάτι του Ξέρξη και του Δαρείου, που υψώνονται αγέρωχα ενισχύοντας τις ιστορικές μνήμες, θα μας προσφέρουν μια μοναδική εντύπωση της αίγλης, του πλούτου και του μεγαλείου της πρωτεύουσας των Αχαιμενιδών.

Συνεχίζουμε για τη νεκρόπολη Νάγκσε Ροστάμ, που δεσπόζει στην πεδιάδα της Περσέπολης και αποτελείται από τέσσερις λαξεμένους βασιλικούς τάφους: του Ξέρξη Α’, του Δαρείου Α’, του Αρταξέρξη Α’ και του Δαρείου Β’.

Η ημέρα μας ολοκληρώνεται με την άφιξή μας στη Σιράζ, την «πόλη των ρόδων και των αηδονιών». Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

12η ημέρα: Σιράζ (ξενάγηση)

Η Σιράζ είναι η γενέτειρα πόλη των ποιητών Σααδή (13ος αι.) και Χαφέζ (14ος αι.): ο Σααδή έγραψε ποιήματα διδακτικού περιεχομένου, καθώς και στίχους που χαρακτηρίζονται για τη θρησκευτική τους ευλάβεια. Ο Χαφέζ ήταν λυρικός ποιητής και μυστικιστής. Στα περίπου 60.000 ποιήματά του εξυμνεί τα νιάτα και την ομορφιά, την οποία θεωρεί αντανάκλαση του θείου.

Ξεκινάμε λοιπόν τις ξεναγήσεις μας στην πόλη, όπου θα δούμε μεταξύ άλλων τα μαυσωλεία και των δύο ποιητών, Σααδή και Χαφέζ, τους κήπους Εράμ και Ναραντζεστάν, το τέμενος Νασίρ-ολ-Μολκ, το συγκρότημα Βακίλ και το Μαυσωλείο των Καθρεπτών (Shah e Cheragh: «Βασιλιάς του Φωτός»), που είναι από τα ιερότερα του σιιτικού μουσουλμανικού κόσμου (εξωτερική επίσκεψη). Διανυκτέρευση.


13η ημέρα: Πτήση για Αθήνα/Θεσσαλονίκη/ Λάρνακα

Πολύ νωρίς το πρωί, αναχώρηση για Αθήνα.

 

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1149 € 850 €
  Twin Room 1149 € 850 €
  Triple Room 1149 € 850 €
  Single Room 1619 € 850 €

Extras

+ ΒΙΖΑ ΠΕΡΣΙΑΣ  :  60 €

 

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
  • Ξενοδοχεία 5* και 4* sup. (τα ξενοδοχεία δεν ανταποκρίνονται στα διεθνή στάνταρ. Εμείς πάντως διαθέτουμε από τα καλύτερα ξενοδοχεία στην κάθε περιοχή). Στην Ισφαχάν το ξενοδοχείο-παλάτι «Αμπάσι» (Abbasi Hotel).
  • Ημιδιατροφή (τα δείπνα του προγράμματος περιορίζονται σε παραλλαγές κεμπάπ και σαλάτες).
  • Περιηγήσεις, ξεναγήσεις και είσοδοι στα διάφορα αξιοθέατα όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Εξειδικευμένος Έλληνας αρχηγός-συνοδός.
  • Τοπικός ξεναγός.
  • Επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια προσφορά .
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα Ελληνικά

Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, Βίζα, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 850€
  • Βίζα Περσίας : 60€

_______________________________________

Σύμφωνα με τους κανόνες ενδυμασίας της lρανικής Δημοκρατίας επιβάλλεται οι γυναίκες να καλύπτουν τα μαλλιά τους με μαντήλι, να φορούν φαρδιά μακριά ρούχα ή καμπαρτίνα ώστε να μη διαγράφεται το σχήμα του σώματός τους και σκούρες κάλτσες καθ΄ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους στη χώρα. Οι άνδρες δεν μπορούν να φοράνε σορτς.

________________________________________

Για την έκδοση βίζας Ιράν απαιτούνται το διαβατήριο με 6μηνη ισχύ (χωρίς σφραγίδα Ισραήλ) και 2 πρόσφατες φωτογραφίες (σε λευκό φόντο).

________________________________________

Επισημαίνουμε ότι η διατροφή στην Περσία συνίσταται κυρίως σε κεμπάπ, κοτόπουλο, ρύζι, δύο είδη μελιτζάνας, σούπα (με κρέας ή χωρίς), πατάτες τηγανητές και σε ορισμένες περιπτώσεις ψάρι

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

ΤΚ 1844

21.07.2022

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

22:00

23:30

TK 882

22.07.2022

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΤΑΜΠΡΙΖ

01:15

04:20

TK 885

02.08.2022

ΣΙΡΑΖ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

02:55

06:35

ΤΚ 1845

02.08.2022

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

08:10

08:35

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

ΤΚ 1844

12.08.2022

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

22:00

23:30

TK 882

13.08.2022

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΤΑΜΠΡΙΖ

01:15

04:20

TK 885

24.08.2022

ΣΙΡΑΖ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

02:55

06:35

ΤΚ 1845

24.08.2022

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

08:10

08:35

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

ΤΚ 1844

27.08.2022

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

22:00

23:30

TK 882

28.08.2022

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΤΑΜΠΡΙΖ

01:15

04:20

TK 885

08.09.2022

ΣΙΡΑΖ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

02:55

06:35

ΤΚ 1845

08.09.2022

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

08:10

08:35

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

ΤΚ 1844

23.09.2022

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

22:00

23:30

TK 882

24.09.2022

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΤΑΜΠΡΙΖ

01:15

04:20

TK 885

05.10.2022

ΣΙΡΑΖ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

02:55

06:35

ΤΚ 1845

05.10.2022

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

08:10

08:35

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

ΤΚ 1844

23.10.2022

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

22:00

23:30

TK 882

24.10.2022

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΤΑΜΠΡΙΖ

01:15

04:20

TK 885

04.11.2022

ΣΙΡΑΖ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

02:55

06:35

ΤΚ 1845

04.11.2022

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

08:10

08:35

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

ΤΚ 1844

21.11.2022

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

22:00

23:30

TK 882

22.11.2022

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΤΑΜΠΡΙΖ

01:15

04:20

TK 885

03.12.2022

ΣΙΡΑΖ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

02:55

06:35

ΤΚ 1845

03.12.2022

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

08:10

08:35