Skip to main content

Μεξικό 5* Ριβιέρα Μάγια Χριστούγεννα 2022! από 2499€

με 3 σπάνιες διανυκτερεύσεις στο Τουλούμ - Χερσόνησος Γιουκατάν - Πόλη του Μεξικού

 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 24/12/2022 , 12μέρες

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΚΑΝΚΟΥΝ – ΤΟΥΛΟΥΜ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο με την ταξιδιωτική μας ομάδα και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για το κοσμοπολίτικο Κανκούν, στη χερσόνησο του Γιουκατάν στο Μεξικό. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην περιοχή του Τουλούμ, στις ακτές της Καραϊβικής, έναν τόπο, που συνδυάζει κατάλευκες σαν αλάβαστρο αμμουδιές με φοίνικες και κρυστάλλινα νερά, με τον αρχαίο πολιτισμό των Μάγια. Διανυκτέρευση.


2η ημέρα: ΤΟΥΛΟΥΜ: ΡΙΒΙΕΡΑ ΜΑΓΙΑ – Αρχαιολογικός χώρος Μάγια – Μπάνιο σε Σενότα

Η χερσόνησος του Γιουκατάν με τις πανέμορφες παραλίες στη Καραϊβική, είναι ένας τόπος μοναδικός, διάσπαρτος από αρχαιολογικούς χώρους και αποικιακές πόλεις, κέντρο ανάπτυξης ενός από τους σημαντικότερους προκολομβιανούς πολιτισμούς, των Μάγιας. Όταν ο πρώτος Ισπανός πάτησε το πόδι του στις ακτές του Μεξικού το 1517 και ρώτησε τον πρώτο Ινδιάνο που συνάντησε πώς ονομαζόταν το μέρος αυτό, εκείνος του απάντησε «Γιουκατάν, yucatan» δηλαδή «δεν καταλαβαίνω τι μου λες» και έτσι δόθηκε το όνομα στην περιοχή.
Κατά τους Μάγια, οι θεοί έδωσαν εντολή να δημιουργηθεί ο ουρανός, ο οποίος κάλυψε τη γη με φως. Από το φως ήρθε το νερό που έδωσε ζωή στα δέντρα, τα οποία με τη σειρά τους έγιναν σπίτι για τα πουλιά, που μετέφεραν τους σπόρους των λουλουδιών. Στη συνέχεια ήρθαν οι τάπιροι (ζωάκια του Γιουκατάν) και οι φασιανοί. Κάτω από το ατάραχο φως του φεγγαριού, αυτό το μοναδικό μέρος γέμισε με παραδείσια γνωρίσματα για να το απολαμβάνει η ανθρωπότητα αιωνίως.
Ριβιέρα Μάγια ονομάζεται η περιοχή το Μεξικού που βρέχεται από την Καραϊβική. Πρόκειται για ένα από τα πιο μαγευτικά κομμάτια της Καραϊβικής. Αφεθείτε στη μαγεία των εκθαμβωτικών νερών και των ονειρεμένων κάτασπρων παραλιών με τους κοκκοφοίνικες, στο βαθύ γαλάζιο της θάλασσας, στην καταπράσινη φύση που εκτείνεται πέρα από τον ορίζοντα και περάστε μοναδικές στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες σε αυτόν τον παράδεισο, ανάμεσα στα ίχνη των Μάγια και στις εξεζητημένες ξενοδοχειακές μονάδες, έτοιμες να ικανοποιήσουν τα θέλω σας.
Θα ξεναγηθούμε επίσης στον αρχαιολογικό χώρο των Μάγια στο Τουλούμ, στον λόφο 12 μέτρων πάνω από την Καραϊβική!
Μετά την ξενάγησή μας, θα μας περιμένει ακόμη μία αξέχαστη εμπειρία: μπάνιο σε μια σενότα, μία εσωτερική λίμνη με καταπράσινα νερά! Το ταξίδι, βλέπετε, είναι και οι εμπειρίες είναι μοναδικές και διαδέχονται η μία την άλλη.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.


3η ημέρα: ΤΟΥΛΟΥΜ: Παραλίες Καραϊβικής

Αφιερώνουμε μία ολόκληρη ημέρα για να απολαύσουμε το μπάνιο μας στις παραλίες της Καραϊβικής, για να νιώσουμε τη μαγευτική αίσθηση που μόνο το κολύμπι στα κρυστάλλινα νερά της Ριβιέρα Μάγια μπορεί να μας χαρίσει. Διανυκτέρευση στην περιοχή του Τουλούμ.

4η ημέρα: ΤΟΥΛΟΥΜ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΤΣΙΤΣΕΝ ΙΤΖΑ – ΜΠΑΝΙΟ ΣΕ ΣΕΝΟΤΑ – ΜΕΡΙΔΑ

Αναχωρούμε σήμερα από την περιοχή του Τουλούμ με τελικό μας προορισμό την αποικιακή πόλη της Μέριδα.
Πρώτος σταθμός μας η γραφική πόλη Βαγιαδολίδ, με τους πολιτιστικούς θησαυρούς, που περιλαμβάνουν εντυπωσιακές εκκλησίες και γοητευτικές γειτονιές, όπου θα και ξεναγηθούμε. Οι δρόμοι και τα κτίρια του Βαγιαδολίδ διατηρούν μια έντονη αίσθηση του παρελθόντος, όπως θα διαπιστώσουμε στη βόλτα μας στην πόλη.
Η επόμενή μας επίσκεψη είναι σε έναν συγκλονιστικό αρχαιολογικό χώρο, από τους πλουσιότερους και σημαντικότερους στον κόσμο: είναι το Τσιτσέν Ιτζά, η μητρόπολη των Μάγια στην κλασική και μετακλασική περίοδο της ακμής τους.
Αμέτρητοι ναοί χωμένοι μέσα στη ζούγκλα, το κυκλικό αστεροσκοπείο, το μεγαλύτερο γήπεδο του παιχνιδιού της μπάλας, οι χώροι των ανθρωποθυσιών και φυσικά η επιβλητική βαθμιδωτή πυραμίδα-ναός του Κουκουλκάν, μαρτυρούν το μεγαλείο της έξοχης αυτής πόλης. Λέγεται μάλιστα πως κατά την εαρινή και φθινοπωρινή ισημερία (21 Μαρτίου και 22 Σεπτεμβρίου), κατά την ανατολή και τη δύση του ηλίου, σχηματίζεται η σκιά ενός φιδιού με στέμμα, του θεού Κουκουλκάν, να κατεβαίνεις τις σκάλες! Και όταν χτυπάς τα χέρια σου σε ορισμένο σημείο της πλευράς της μεγάλης πυραμίδας, ο ήχος είναι ακριβώς ο ήχος του κετζάλ, του ιερού πουλιού των Μάγια.
Για να χαλαρώσουμε μετά από την συναρπαστική Τσιτσέν Ιτζά, ερχόμαστε σε μία ακόμα σενότα για να απολαύσουμε το μπάνιο μας πριν συνεχίσουμε για τη Μέριδα, , μια ζωντανή και πολύ ελκυστική πόλη. Πανέμορφα κτήρια της αριστοκρατίας των αποίκων, αγορές με είδη λαϊκής τέχνης που ξελογιάζουν με την ιδιαιτερότητά τους και τη φαντασία τους, μας παρασύρουν και μας καλούν να χαρούμε τη νυχτερινή ατμόσφαιρα στο κέντρο της πόλης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.


5η ημέρα: ΜΕΡΙΔΑ: ΧΑΣΙΕΝΤΑ ΓΙΑΞΚΟΠΟΪΛ – ΟΥΞΜΑΛ

Για την πρώτη επίσκεψη της ημέρας ερχόμαστε στην καταπληκτική Χασιέντα Γιαξκοπόιλ, μία από τις μεγάλες φυτείες του Γιουκατάν που άκμασε ήδη από τον 17ο αιώνα. Η χασιέντα υπήρξε από τα πλέον σημαντικά αγροκτήματα της περιοχής, χάρη στο μέγεθος και τη μεγαλοπρέπειά της: στην περίοδο της ακμής της απλωνόταν σε 22.000 στρέμματα!
Σήμερα η έκτασή της είναι εξαιρετικά μικρότερη, κάτι από τη λάμψη του παρελθόντος ωστόσο είναι παραπάνω από εμφανές.
Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας με τον αρχαιολογικό χώρο του Ουξμάλ, μια πόλη που κυριάρχησε στη μετακλασική περίοδο του πολιτισμού των Μάγιας και αποτέλεσε τον αγαπημένο χώρο του John Lloyd Stevens, του ανθρώπου που πρωτοσυνάντησε τους χώρους αυτούς και τους έκανε γνωστούς στους αρχαιολόγους και τους ιστορικούς του 19ου αιώνα.
Κυρίαρχο αξιοθέατο εξαιρετικής αρχιτεκτονικής ομορφιάς, η πυραμίδα που αποκαλείται «το σπίτι του νάνου», χωρίς να υπολείπονται σε χάρη και επιβλητικότητα και τα υπόλοιπα κτίσματα.
Επιστροφή στη Μέριδα και διανυκτέρευση.


6η ημέρα: ΜΕΡΙΔΑ (ξενάγηση) – πτήση για ΜΕΞΙΚΟ ΣΙΤΙ

Πάμε σήμερα να περιηγηθούμε στην πόλη της Μέριδα και να ανακαλύψουμε πολλά από τα μυστικά της. Η σημερινή πρωτεύουσα του Γιουκατάν ιδρύθηκε το 1542, από τον Ισπανό Φρανθίσκο ντε Μοντέχο. Η αρχιτεκτονική της απηχεί σε μεγάλο βαθμό την τεχνοτροπία εκείνης της εποχής, με τη σημερινή Μέριδα να συνδυάζει τη νεωτερικότητα με το πλούσιο πολιτιστικό παρελθόν. Στη βόλτα μας θα δούμε μεταξύ άλλων τον καθεδρικό ναό, το παλιό σπίτι του Μοντέχο, το δημαρχείο και αρκετά αποικιακού στυλ κτίρια, όπως το Palacio Cantón.
Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο όπου θα επιβιβαστούμε στην πτήση για την Πόλη του Μεξικού, ή Μέξικο Σίτι, την πρωτεύουσα της χώρας.
H Πόλη του Μεξικού είναι μια από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου. Υπήρξε, πριν τον ερχομό των Ισπανών Κατακτητών, η έδρα των Αζτέκων, αργότερα η πρωτεύουσα των αποικιοκρατών και σήμερα το ζωντανό σύγχρονο πολιτικό, οικονομικό, πολιτιστικό και διοικητικό κέντρο της χώρας.
Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.


7η ημέρα: ΜΕΞΙΚΟ ΣΙΤΙ: Ανθρωπολογικό Μουσείο – ξενάγηση

Ξεκινάμε τη γνωριμία μας με την πόλη με το πάρκο Τσαπούλτεπεκ (Chapultepec), όπου μας περιμένει μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Η επίσκεψή μας στο Εθνικό Ανθρωπολογικό Μουσείο θα μας κάνει να αισθανθούμε σαν άλλος IndianaJones, αφού με την είσοδό μας στις διάφορες αίθουσες, θα γνωρίσουμε τα σημαντικότερα ευρήματα των πολυάριθμων προκολομβιανών πολιτισμών που άκμασαν σε όλη την έκταση της χώρας και που είναι γνωστοί ως Μεσοαμερικανικοί. Οι μέρες των Αζτέκων, των Μάγιας, των Ζαποτέκας, των Ολμέκων, των Τολτέκων και τόσων άλλων επανέρχονται μέσα από τα εντυπωσιακά εκθέματα, που είναι ανώτερα κάθε περιγραφής.
Η περιήγησή μας στην μεξικανική πρωτεύουσα συνεχίζεται με την αποικιακή καρδιά της, την πλατεία Zocalo, την κεντρική πλατεία της πόλης και μια από τις τρεις μεγαλύτερες πλατείες στον κόσμο, που ήταν το τελετουργικό κέντρο της πρωτεύουσας των Αζτέκων, της Τενοτστιτλάν και του Μεγάλου Ναού τους, που καταστράφηκε από τους Ισπανούς το 1524.
Την πλατεία περιβάλλουν μοναδικά μνημεία, χαρακτηριστικά κτίσματα των πολιτισμών που σημάδευσαν την ιστορία του τόπου. Θα δούμε τον εντυπωσιακό Καθεδρικό Ναό, έξοχο δείγμα αποικιακής αρχιτεκτονικής γνωστής ως churrigueresque και το Προεδρικό Μέγαρο (Παλάσιο Νασιονάλ), που κρύβει στην εσωτερική του αυλή αριστουργήματα του μεγαλύτερου εκπροσώπου της μεξικάνικης τοιχογραφίας, του Ντιέγκο Ριβέρα (συντρόφου της Φρίντα Κάλο). Εικονογραφημένα παρελαύνουν μπροστά μας οι ήρωες της μεξικάνικης ιστορίας και οι σημαντικότερες στιγμές της.
Διανυκτέρευση.


8η ημέρα: ΜΕΞΙΚΟ ΣΙΤΙ: Σπίτι Φρίντα Κάλο – Χοτσιμίλκο

Πρωινό και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το σπίτι της Φρίντα Kάλο. Ελεύθερο πνεύμα, εκρηκτική, ανένταχτη αλλά και εύθραυστη, τόσο στην ψυχή όσο και στο σώμα, η Μεξικανή καλλιτέχνιδα, ακολούθησε με απόλυτη πίστη τον προσωπικό, ασυμβίβαστο δρόμο της. Το Μουσείο Φρίντα Κάλο είναι ένα από τα πιο ξακουστά αξιοθέατα στο Μέξικο Σίτι. Η καλλιτεχνική της αξία αναγνωρίστηκε μετά τον θάνατό της, με πολλές εκθέσεις πλέον ανά τον κόσμο να τιμούν τα έργα της και μαζί και τα έργα του αξέχαστου παρτενέρ της ζωής της, του Ντιέγκο Ριβέρα. Το σπίτι της, η Κάζα Ασούλ, στο Κογιοακάν του Μέξικο Σίτι, όπου έζησε τα τελευταία χρόνια της ζωής της και άφησε την τελευταία της πνοή, είναι σήμερα μουσείο και δημοφιλής προορισμός.
Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την κοντινή περιοχή του Χοτσιμίλκο, γνωστό για τα κανάλια του, τα οποία δημιουργήθηκαν από ένα εκτενές σύστημα λιμνών και καναλιών που συνέδεε την περιοχή με την κοιλάδα του Μεξικού. Η υποχώρηση των υδάτων δημιούργησε τα κανάλια αυτά, μαζί με τεχνητά νησιά, τα «chinampas». Το θέαμα θα σας εντυπωσιάσει, αφού οι αλέγροι Μεξικάνοι, ντυμένοι με πολύχρωμες φορεσιές και τα γνωστά σε όλους σομπρέρο, οδηγούν τις ζωηρόχρωμες γόνδολές τους, τις «trajineras», στολισμένες με λογιών πράγματα, πουλώντας τα αγαθά τους και τραγουδώντας παραδοσιακά τραγούδια!
Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.


9η ημέρα: ΜΕΞΙΚΟ ΣΙΤΙ: Παναγία Γουαδελούπης – Τεοτιχουακάν

Πρωινή αναχώρηση για τα περίχωρα του Μέξικο Σίτι, όπου μας περιμένουν δύο ιδιαίτερες επισκέψεις. Αρχικά ερχόμαστε στην περίφημη Παναγία της Γουαδελούπης, το σημαντικότερο προσκύνημα των απανταχού λατινοαμερικάνων. Από εδώ, με αφορμή την εμφάνιση της Παναγίας σε έναν ιθαγενή, ξεκίνησε η βαθιά πίστη τους στην Παναγία και η εναπόθεση όλων των προσδοκιών τους σ’ αυτήν. Έκδηλη η θρησκευτική ευλάβεια των πιστών καθώς εισέρχονται στις παλιές εκκλησίες της περιοχής, αλλά και στον εξαιρετικά σύγχρονο ναό.
Στη συνέχεια επισκεπτόμαστε τον σημαντικότερο ίσως ιερό χώρο των προκολομβιανών πολιτισμών, το Τεοτιχουακάν, τον τόπο όπου δημιουργήθηκαν οι θεοί και που με τη σειρά τους δημιούργησαν τον κόσμο. Οι τεράστιες πυραμίδες αφιερωμένες στον Ήλιο και τη Σελήνη, η Λεωφόρος των Νεκρών, τα ανάκτορα, ο ναός του Κετσαλκοάτλ, απλά μας καθηλώνουν. Κάθε περιγραφή φαντάζει φτωχή μπροστά στο μεγαλείο του μοναδικού αυτού αρχαιολογικού χώρου.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.


10η ημέρα: ΜΕΞΙΚΟ ΣΙΤΙ: Κουερναβάκα – Τάξκο

Ξεκινάμε σήμερα για να επισκεφθούμε δύο εκπληκτικές κωμοπόλεις Αφήνουμε σήμερα πίσω μας την πρωτεύουσα, με προορισμό μας την Πουέμπλα. Πρώτη στάση μας η Κουερναβάκα (Cuernavaca), η πόλη της «αιώνιας άνοιξης», στην οποία διατηρούνται κτίρια-αρχιτεκτονικοί θησαυροί και αυτό γιατί λόγω του ιδανικού της κλίματος, όλοι οι κατακτητές του Μεξικού τη διάλεγαν για κατοικία τους.
Στη συνέχεια θα φθάσουμε στην όμορφη και γραφική πόλη-κόσμημα, το Τάξκο. Υπέροχη αρχιτεκτονική στην πόλη που πλούτισε από το ασήμι. Από τα αξιοθέατά της ξεχωρίζει ο Καθεδρικός της ναός, που θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε, ενώ στη συνέχεια μπορούμε να περιπλανηθούμε στα καλντερίμια της πόλης και στη γραφική αγορά της, όπου θα δούμε ποια τοπικά εδέσματα αποτελούν τις αγαπημένες λιχουδιές των ντόπιων.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.


11η ημέρα: ΜΕΞΙΚΟ ΣΙΤΙ – Πτήση Επιστροφής

Ελεύθερη ημέρα στο Μέξικο Σίτι (check-out στις 11:00) και στη συνέχεια έγκαιρη μετάβαση στο αεροδρόμιο της πόλης για την πτήση της επιστροφής μας μέσω ενδιάμεσου σταθμού.
12η ημέρα: ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΛΑΡΝΑΚΑ


ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 24/12/2022 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 2499€

Ξενοδοχείο

Τύπος Δωματίου                   Κόστος   Φόροι 
Double Room                         2499 €   905 €
Twin Room                             2499 €   905 €
Triple Room                           2499 €    905 €
Single Room                          3199 €    905 €

 

Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

 

KL1572 24/12/2022 ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ 06:00 - 08:35

KL 689 24/12/2022 ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΚΑΝΚΟΥΝ 10:00 - 15:00

KL 686 03/01/2023 ΜΕΞΙΚΟ ΣΙΤΙ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ 21:55 - 15:05 +1

KL1581 04/01/2023 ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ 20:55 - 01:05 +1

 

Περιλαμβάνονται

Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό
διαμονή στην Πόλη του Μεξικού στο πολυτελές Barcelo Reforma 5* ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της πόλης του Μεξικό, και όχι 4* ξενοδοχεία που στην Πόλη του Μεξικού θα σας δυσαρεστήσουν.
Ξενοδοχεία 5* στην περιοχή του Τουλούμ, το Bahia Principe Tulum (σε περίπτωση που το ξενοδοχείο δεν είναι διαθέσιμο, μένουμε σε άλλο ξενοδοχείο της ίδιας αλυσίδας και στην ίδια τοποθεσία, στο Bahia Principe Gran Coba ή το Bahia Principe Luxury Akumal)
Ξενοδοχείο 4* sup. στη Μέριδα.
Ημιδιατροφή στην Πόλη του Μεξικού και στην Μέριδα. All Inclusive στο Τουλούμ
Μεταφορές, ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
Τοπικός ξεναγός
Έλληνας έμπειρος αρχηγός
Ασφάλεια αστικήςευθύνης
Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά Travel

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει).

 

Δεν περιλαμβάνονται

(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 905€

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει. Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας. Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία. Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.