Skip to main content

ΠΑΣΧΑ 2016 ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ! ΑΠΟ 239,00

Το «άνθος της Ανατολής»

ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 29/4 • ΏΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: 06:30

EARLY BOOKING ΕΩΣ 5/4

Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Κυλλήνη - Ζάκυνθος

Πρωινή αναχώρηση για Κυλλήνη και επιβίβαση στο φέρι-μποτ. με προορισμό τη Ζάκυνθο. Άφιξη και μετάβαση στο ξενοδοχείο Best Western Zante Park 4*, στον Λαγανά. Το απόγευμα μεταφορά στον Επιτάφιο. Δείπνο. Το βράδυ όσοι έχουν κουράγιο μπορούν να περιπλανηθούν στους δρόμους της πόλης για να γνωρίσουν το παλιό έθιμο «Μαντζιές».

Μ. Σάββατο: Γύρος νησιού & Αναστάσιμο δείπνο

Πρωινό και αναχώρηση για το γύρο του νησιού, ξεκινώντας από την Εκκλησία της Αγίας Μαύρας, οι μελωδικές καμπάνες της οποίας ακούγονται παντού στη Ζάκυνθο. Στη συνέχεια περιήγηση στο Μαχαιράδο, στη Μονή Αναφωνήτριας, στο Ναυάγιο. Στάση για να θαυμάσουμε και να φωτογραφίσουμε την υπέροχη παραλία (από την εξέδρα). Συνεχίζουμε με τις Βολίμες, τις Γαλάζιες Σπηλιές (προαιρετικά) με καραβάκια και τις Αλυκές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της Ανάστασης και πλούσιο Αναστάσιμο δείπνο με Ζακυνθινούς μεζέδες!

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα 

Πρωινό και ακολουθεί το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία! Προσφορά ούζου και νόστιμο μεζέδων, συνοδεία παραδοσιακής μουσικής. Το Λαμπριάτικο τραπέζι είναι στρωμένο με τις πατροπαράδοτες γεύσεις. Το απόγευμα μετάβαση στην πόλη για να παρακολουθήσετε τη Λιτανεία της Παναγίας και να περπατήσετε στο πανηγύρι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

Δευτέρα Πάσχα: Πόλη Ζακύνθου

Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη, όπου θα επισκεφθούμε τη Μονή Αγίου Διονυσίου, όπου φυλάσσεται το ιερό σκήνωμα του ομώνυμου Αγίου. Επίσκεψη στις πλατείες Αγίου Μάρκου και Δ. Σολωμού, στο Εμπορικό Κέντρο του Αλεξ. Ρώμα και την παραλιακή λεωφόρο Στράτα Μαρίνα. Η πανοραμική θέα από το λόφο του Στράνη, που ενέπνευσε τον Διονύσιο Σολωμό να γράψει τον Ελληνικό Εθνικό Ύμνο, αλλά και η Μπόχαλη, με τον οικισμό γύρω από το Κάστρο, θα σας γοητεύσουν. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

Τρίτη: Ζάκυνθος - Κυλλήνη - Αθήνα

Μετά το πρωινό επίσκεψη στο Βυζαντινό Μουσείο και στο Μουσείο Σολωμού. Νωρίς το απόγευμα πέρασμα στην Κυλλήνη και επιστροφή στην Αθήνα.

Συνοπτικό πρόγραμμα 4ήμερης

Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Κυλλήνη - Ζάκυνθος

Μ. Σάββατο: Γύρος του νησιού

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα - Πόλη

Δευτέρα Πάσχα: Πόλη Ζακύνθου - Κυλλήνη - Αθήνα

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ EARLY BOOKING ΕΩΣ 5/4

Αναχώρηση

Διάρκεια

2κλινο

3ο άτομο

1κλινο

1ο παιδί 2-12

2o παιδί 2-12

29/4

4 μέρες

€ 239

€ 209

€ 320

€ 105

€ 165

29/4

5 μέρες

€ 295

€ 260

€ 405

€ 120

€ 200

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 5/4

29/4

4 μέρες

€ 259

€ 229

€ 340

€ 115

€ 175

29/4

5 μέρες

€ 315

€ 280

€ 425

€ 130

€ 210

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται, με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia • Διαμονή στο ξενοδοχείο Best Western Zante Park 4*, στον Λαγανά Ζακύνθου • Ημιδιατροφή καθημερινά • Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής • Δείπνο την Κυριακή του Πάσχα, επιπλέον της ημιδιατροφής • Αρχηγός/συνοδός • Εισιτήρια Κυλλήνη - Ζάκυνθος - Κυλλήνη • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 Δεν περιλαμβάνονται: • Τα γεύματα • Η είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα • Επίσκεψη στις Γαλάζιες Σπηλιές με το καραβάκι