Skip to main content

ΠΑΣΧΑ 2016 ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ! ΑΠΟ 299,00

 με παράδοση, μυρωδιές & εικόνες...

Γύρος Κεφαλονιάς - Σάμη - Ιθάκη - Λάσση - Πόρος

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 29/4 • ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: 06:30

Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Κεφαλονιά 

Αναχώρηση το πρωί από το κέντρο της Αθήνας για Κεφαλονιά, με ενδιάμεσο σταθμό την Ακράτα. Στη συνέχεια επιβίβαση στο πλοίο από Κυλλήνη για Κεφαλονιά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Apollonion Resort & Spa 5*. Περιφορά του Επιταφίου. Δείπνο, διανυκτέρευση.

Μ. Σάββατο: Γύρος Κεφαλονιάς 

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το γύρο του νησιού. Πρώτος σταθμός μας το Μοναστήρι του Αγίου Γερασίμου, προσκύνημα στον προστάτη του νησιού. Μέσω μιας ονειρικής διαδρομής στη φύση θα φτάσουμε στο σπήλαιο της Δρογκαράτης. Ακολουθεί η υπόγεια λίμνη της Μελισσάνης. Στάση στο γραφικό λιμανάκι της Αγίας Ευφημίας, για προαιρετικό φαγητό και ξεκούραση. Θα μας εντυπωσιάσουν τα παλιά σπίτια, τα φαναράκια στην παραλία και το καλό παραδοσιακό φαγητό. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας σε τοπία γεμάτα αντιθέσεις, με αποκορύφωμα τη μοναδική και διάσημη παραλία του Μύρτου. Τελευταίος μας προορισμός το ξεχωριστό Φισκάρδο, παραθαλάσσιο κοσμοπολίτικο χωριό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολουθούμε την Ανάσταση και μετά πλούσιο Αναστάσιμο δείπνο!

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα - Λειτουργία της Αγάπης 

Πρωινό και όποιος το επιθυμεί μπορεί προαιρετικά να παρακολουθήσει τη θεία λειτουργία. Το μεσημέρι πλούσιο Πασχαλινό γεύμα με γλέντι, συνοδεία μουσικού προγράμματος από DJ. Το απόγευμα θα παρακολουθήσουμε τη λειτουργία της Αγάπης σε Μοναστήρι.

Δευτέρα Πάσχα: Σάμη - Ιθάκη 

Πρωινό και αναχώρηση για επίσκεψη στη γειτονική Ιθάκη. Θα επιβιβασθούμε στο φέρι-μποτ από το λιμάνι της Σάμης και θα μας μεταφέρει στον Πισαετό. Στη συνέχεια, ακολουθώντας τα «βήματα» του Οδυσσέα, θα επισκεφθούμε τους όμορφους οικισμούς Σταυρός, Φρίκες και την πρωτεύουσα Βαθύ, όπου και θα γευματίσουμε προαιρετικά. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Τρίτη: Καταβόθρες - Λάσση - Κουρκουμελάτα - Πόρος - Αθήνα 

Πρωινό και αναχώρηση. Περιήγηση και στάση στις Καταβόθρες. Θα κάνουμε το γύρο της Λάσσης, θα γνωρίσουμε το όμορφο χωριό Κουρκουμελάτα και συνεχίζουμε για Πόρο, όπου θα κάνουμε στάση για προαιρετικό γεύμα. Επιβίβαση στο πλοίο και εν συνεχεία μετάβαση με το πούλμαν από την Κυλλήνη στην Αθήνα.

Συνοπτικό 4ήμερης:
Δεν περιλαμβάνεται η 4η μέρα (Σάμη-Ιθάκη)

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ

Αναχώρηση

Διάρκεια

2κλινο Dlx

3ο άτομο

1κλινο Dlx

1ο παιδί 2-12

29/4

4 μέρες

€ 299

€ 224

€ 413

€ 120

29/4

5 μέρες

€ 385

€ 285

€ 537

€ 150

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν • Εισιτήρια Ferry Κυλλήνη - Κεφαλονιά - Κυλλήνη • Η εκδρομή στην Ιθάκη και τα εισιτήρια επιβατών και πούλμαν (στο πενθήμερο) • Τέσσερις ή τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Apollonion Resort & Spa 5* • Ημιδιατροφή καθημερινά που περιλαμβάνει Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα με μουσική από DJ (στη θέση της ημιδιατροφής) • Κεφαλλονίτης αρχηγός ξεναγός • Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου 

Δεν περιλαμβάνονται: Είσοδοι σε σπήλαια και αρχαιολογικούς χώρους • Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου