Skip to main content

ΠΑΣΧΑ 2016 ΠΑΞΟΙ - ΣΥΒΟΤΑ!ΑΠΟ 225,00

Οι πιο γραφικές διαδρομές στα παράλια του Ιονίου

Πέρδικα - Πηγές Αχέροντα – Νεκρομαντείο

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 29/4 • ΏΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: 07:00

 

M. Παρασκευή: Αθήνα - Πέρδικα 

Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα, πέρασμα από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου και στη συνέχεια, μέσω της υποθαλάσσιας ζεύξης Ακτίου-Πρέβεζας, προχωρούμε κατά μήκος των ακτών του Ιονίου, σε μια καταπληκτική διαδρομή, με θέα που κόβει την ανάσα. Άφιξη στην Πέρδικα, στο ξενοδοχείο Regina Mare 4*. Τακτοποίηση στα δωμάτια και μεταφορά στην περιφορά του Επιταφίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

Μ. Σάββατο: Κρουαζιέρα στους Παξούς (προαιρετικό) - Πάργα 

Πρωινό και αναχώρηση για την Πάργα, όπου από το λιμάνι θα επιβιβασθούμε σε καραβάκι (προαιρετικά) με προορισμό τους καταπράσινους Παξούς, θα περιηγηθούμε στο νησί και στη συνέχεια θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στην πρωτεύουσα του νησιού, τον Γάιο, για γεύμα. Επιστροφή στην Πάργα για περιήγηση στην παλιά πόλη. Όσοι επιλέξουν να μη συμμετάσχουν στην κρουαζιέρα θα περιηγηθούν στην όμορφη πόλη της Πάργας (παλιά πόλη και κάστρο). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και το βράδυ μεταφορά στην Ανάσταση - Αναστάσιμο δείπνο.

Κυριακή Πάσχα: Σύβοτα - Πασχαλινό γεύμα - γλέντι - Σύβοτα 

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να παρακολουθήσουμε το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία, απολαμβάνοντας ουζάκι με μεζεδάκι. Ακολουθεί Πασχαλινό γεύμα με γλέντι. Το απόγευμα μετάβαση στα πανέμορφα Σύβοτα, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για καφέ. Όποιος επιθυμεί μπορεί (προαιρετικά) με μικρά σκάφη να ξεναγηθεί στις καταπράσινες βραχονησίδες-φιόρδ και τις μαγευτικές παραλίες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Δευτέρα Πάσχα: Πέρδικα - Πήγες Αχέροντα - Νεκρομαντείο 

Πρωινό και αναχώρηση για τις πηγές του ποταμού Αχέροντα, στο χωριό Γλυκή, κάτω από τα χωριά Σουλίου. Οι πηγές του ποταμού, το φαράγγι, ο μύθος και η άγρια ομορφιά της φύσης συνθέτουν ένα εντυπωσιακό τοπίο, που θα σας μείνει αξέχαστο. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το πιο φημισμένο νεκρομαντείο του αρχαίου Ελληνικού κόσμου, το οποίο βρίσκεται κοντά στις όχθες της Αχερουσίας λίμνης. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα μέσω Άρτας.

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ + ΠΟΤΑ, ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ

Αναχ/ση

Διάρκεια

2κλινο

3ο άτομο

1κλινο

1ο παιδί 2-12

2ο παιδί 2-6

29/4

4 μέρες

€ 225

€ 165

€ 275

€ 105

€ 105

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρίας Panolympia • Διαμονή στο ξενοδοχείο Regina Mare 4* στην Πέρδικα • Ημιδιατροφή καθημερινά • Ποτά: κρασί, μπίρα, αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων • Αναστάσιμο δείπνο, προμεσημβρινός μπουφές με πλούσια ορεκτικά και ουζάκι κατά τη διάρκεια ψησίματος, Πασχαλινό γεύμα-γλέντι με ζωντανή μουσική στη θέση της ημιδιατροφής • Αρχηγός/συνοδός 

Δεν περιλαμβάνονται: • Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου • Η είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους • Η κρουαζιέρα στους Παξούς και την επομένη στα νησάκια-φιόρδ στα Σύβοτα • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα