Skip to main content

ΛΕΥΚΑΔΑ - ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΠΟΙΗΤΩΝ οδική Αγίου Πνεύματος 21 – 24/6

ΛΕΥΚΑΔΑ - ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΠΟΙΗΤΩΝ
οδική Αγίου Πνεύματος 21 – 24/6


1η ημέρα Παρασκευή 21/6: ΑΘΗΝΑ – ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ – ΒΟΝΙΤΣΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ
Συγκέντρωση το πρωί και αναχώρηση για το νησί των ποιητών, την καταπράσινη Λευκάδα μέσω της καινούργιας γέφυρας Ρίου – Αντίρριου. Άφιξη στη Νικιάνα της Λευκάδας και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο επιλογής. Το απόγευμα ξεκούραση στο ξενοδοχείο και το βράδυ δείπνο και διανυκτέρευση.


2η ημέρα Σαββάτο 22/6: ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ
Πρόγευμα και  νωρίς το πρωί στίς 08:45 ξεκινάμε τον γύρο του νησιού, αρχίζοντας από την πανέμορφη πόλη της Λευκάδας όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο μία ώρα για μιά πρώτη γνωριμία με την πρωτεύουσα του νησιού. Αναχωρούμε για να διασχίσουμε το δυτικό τμήμα του νησιού ξεκινώντας απο τη Μονή της Φανερωμένης, με μια μικρή στάση για να προσκυνήσουμε και συνεχίζοντας, περνώντας από τον Αγιο Νικήτα φθάνουμε στην περίφημη παραλία  «Κάθισμα» με τα γαλαζοπράσινα νερά και τη λευκή άμμο,  όπου θα έχουμε περίπου 2,5 ώρες για μπάνιο και φαγητό. Στίς 14:00 περίπου αναχωρούμε για την καταπράσινη Βασιλική.  Στάση για καφέ και ξεκούραση. Επόμενος σταθμός μας  κοντά στα Σύβοτα το γνωστό  επισκέψιμο  Οινοποιείο  «Λευκαδίτικης Γή»,  όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τη διαδικασία παλαίωσης - εμφιάλωσης του κρασιού και  να δοκιμάσουμε τα προϊόντα του.  Η περιήγηση στο οινοποιείο είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση για τον επισκέπτη και μιά γευστική νότα στο ταξίδι του.  Γεμάτοι γεύσεις και εντυπώσεις καταλήγουμε στο κοσμοπολίτικο Νυδρί με θέα τον περίφημο Σκορπιό. Ολιγόλεπτη στάση και αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξεν/χείο. Το βράδυ δείπνο και διανυκτέρευση.


3η ημέρα Κυριακή 23/6: ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΥΡΑ (Μπάνιο) – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ – ΙΘΑΚΗ
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο.  Ημέρα ελεύθερη για μια προαιρετική ολοήμερη  09:45–18:30 κρουαζιέρα στην Κεφαλονιά & Ιθάκη (Πόρτο Κατσίκι η Εγκρεμνοί για μπάνιο – Φισκάρδο για καφέ και ψώνια – Ιθάκη για μπάνιο και φαγητό – Μεγανήσι με τη Σπηλιά Παπανικολή – Σκορπιός για μπάνιο – Σπάρτη – Καστρί). Επιστροφή στο ξενοδοχείο.  Για όσους δεν συμμετέχουν στην κρουαζιέρα μπορούν  να ακολουθήσουν το λεωφορείο μας σε μία κοντινή παραλία για μπάνιο και να επιστρέψουν αργά το μεσημέρι στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Απόγευμα ελεύθερο. Το βράδυ δείπνο και διανυκτέρευση.


4η ημέρα Δευτέρα 24/6: ΜΟΝΗ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ – ΒΟΝΙΤΣΑ – ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ – ΑΘΗΝΑ
Αφού προγευματίσουμε, στη συνέχεια νωρίς το πρωί περίπου στις 08:00, αναχωρούμε για να επισκεφθούμε την Ιερά Μονή της Φανερωμένης, όπου βρίσκεται η εικόνα της Παναγίας, πολιούχου του νησιού, για να παρακολουθήσουμε τη θεία λειτουργεία. Μετά το τέλος της λειτουργείας χρόνος ελεύθερος για μια βόλτα στην πόλη της Λευκάδας για τις τελευταίες μας αγορές, από την πλούσια τοπική αγορά της. Αναχώρηση το μεσημέρι για Αθήνα. Άφιξη το βράδυ, έχοντας σύντομες στάσεις για καφέ και ξεκούραση.

 ΤΙΜΕΣ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ημέρες

Αναχωρήσεις

Τιμή

Διατροφή

ΛΕΥΚΑΔΑ

4

21/6

Από

145 €

Πρωινό ή Ημιδιατροφή

 Περιλαμβάνονται:

  • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στα προτεινόμενα ξενοδοχεία στη Λευκάδα.
  • Πλούσιο μπουφέ πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο (σύνολο 3).
  • Δείπνο καθημερινά σε περίπτωση ημιδιατροφής (σύνολο 3).
  • Μεταφορές – περιηγήσεις σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα.
  • Εισητήριο γέφυρας Ρίου και διόδια αυτοκινητοδρόμων.
  • Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας.
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια.
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φιλοδωρήματα, επιπλέον γεύματα και είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
  • Φαγητά εκτός του παραπάνω προγράμματος και ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.