Skip to main content

Πανδαισία Ιονίου ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

Πανδαισία Ιονίου ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

ΑΠΟ 219.00 ΤΟ ΑΤΟΜΟ

 01Μέρα:
Αθήνα - Άρτα - Πρέβεζα.
Αναχώρηση από Αθήνα ώρα 07:00 για την Άρτα με το θρυλικό γεφύρι της και συνεχίζουμε για την νησιωτική Πρέβεζα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ανακαινισμένο ξενοδοχείο μας PREVEZA SUNSET BEACH στην παραλία της Καστροσυκιάς. Απολαύστε την παραλία, την πισίνα τις αθλητικές εγκαταστάσεις και τις πλούσιες παροχές PREMIUM ALL INCLUSIVE (ισχύουν σε όλη τη διάρκεια της ημέρας μέχρι αργά το βράδυ) μεταξύ των οποίων είναι η απεριόριστη κατανάλωση ποτών, αφεψημάτων, σνάκς, παγωτού κλπ ως αναλυτικό πρόγραμμα Club. Μπουφέ δείπνο.
    02Μέρα:
Κέρκυρα - Πόλη - Παλαιοκαστρίτσα.
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση νωρίς το πρωί για Ηγουμενίτσα από όπου θα πάρουμε το πλοίο για Κέρκυρα. Άφιξη στο νησί των Φαιάκων και θα επισκεφτούμε το Βόρειο Τμήμα του νησιού. Φτάνουμε στην γραφική Παλαιοκαστρίτσα, με έξι γραφικούς όρμους και το γραφικό της λιμανάκι. Αφού απολαύσουμε το μπάνιο μας, αναχωρούμε για την πόλη. Ελεύθερος χρόνος για περίπατο στην περίφημη Σπιανάδα και καφεδάκι στα γραφικά της καλντερίμια. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο και παροχές PREMIUM ALL INCLUSIVE. Μπουφέ δείπνο.
   03Μέρα:
Πάργα - Προαιρετική Κρουαζιέρα στους Παξούς.
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε για την νησιωτική Πάργα. Για όσους επιθυμούν, θα επιβιβαστούμε σε καραβάκι με προορισμό τους Αντιπαξούς (έξοδα ατομικά) και την παραλία Βουτούμι όπου θα πιούμε τον καφέ μας στο γραφικό της λιμανάκι. Συνεχίζουμε για τις μικρές σπηλιές για να καταλήξουμε στους καταπράσινους Παξούς. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο παροχές PREMIUM ALL INCLUSIVE και μπουφέ δείπνο.
  04Μέρα:
Λευκάδα - Άγ. Νικήτας - Νυδρί - Προαιρετική Κρουαζιέρα στο Σκορπιό.
Πλούσιο μπουφέ μπουφέ πρόγευμα και πρωινή επίσκεψη στη Λευκάδα. Εκδρομή γνωριμίας με το πανέμορφο νησί για να θαυμάσουμε τις ομορφιές και τα μυστικά του. Πρώτη μας στάση η εκπληκτική παραλία του Αγίου Νικήτα. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο. Από εκεί θα συνεχίσουμε για το γραφικό Νυδρί. Όσοι επιθυμούν, επιβίβαση σε καραβάκι (έξοδα ατομικά) για προαιρετική κρουαζιέρα στο Σκορπιό. Το απόγευμα θα κάνουμε μία τελευταία στάση στην πόλη της Λευκάδας για ένα καφεδάκι και επιστροφή στο ξενοδοχείο παροχές PREMIUM ALL INCLUSIVE. Μπουφέ δείπνο.
05    Μέρα:
Πρέβεζα - Αθήνα.
Μπουφέ πρόγευμα και βόλτα στην πόλη της Πρέβεζας. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και περίπατο. Γεύμα μπουφέ στο ξενοδοχείο και επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.
 
Σημείωση: Στην 4ήμερη εκδρομή δεν περιλαμβάνεται η εκδρομή στην Κέρκυρα - Πόλη - Παλαιοκαστρίτσα.

 
Τιμή κατ’άτομο με PREMIUM ALL INCLUSIVE
Αναχώρηση: 25 Ιουλ. & 1, 14, 29 Αυγ. & 5 Σεπτ., 4 & 5 μέρες με πούλμαν
                    
     25/7, 1/8, 14/8    29/8, 5/9
     4 μέρες    5 μέρες    4 μέρες    5 μέρες
Δίκλινο    269    349    219    279
3ο άτομο    225    290    190    240
3ο άτομο έως 12 ετών    100    130    100    130
4ο άτομο έως 12 ετών*    195    240    170    210
Μονόκλινο    350    450    270    350
                    


Επιβάρυνση για θέα θάλασσα: € 6 το δωμάτιο τη νύχτα.
Περιλαμβάνονται:
     Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
     Διαμονή στο ανακαινισμένο ξενοδοχείο PREVEZA SUNSET BEACH στην παραλία της Καστροσυκιάς στην Πρέβεζα.
     Μπουφέ πρόγευμα και μπουφέ δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή).
     Ένα επιπλέον γεύμα μπουφέ την τελευταία ημέρα του προγράμματος.
     Όλα τα ποτά στη διάρκεια των δείπνων και του συμπεριλαμβανόμενου τελευταίου γεύματος (κρασί, μπίρα, αναψυκτικά). PREMIUM ALL INCLUSIVE παροχές εντός του ξενοδοχείου (μπουφέδες, σνακς, ποτά, αφεψήματα κ.α.).
     Τα εισιτήρια του πορθμείου προς/από Κέρκυρα / Ηγουμενίτσα.
     Αρχηγός / Συνοδός.
     Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών.
     Φ.Π.Α.