Skip to main content

Κεφαλονιά - Ιθάκη - Λευκάδα - Ζάκυνθος ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

Κεφαλονιά - Ιθάκη - Λευκάδα - Ζάκυνθος ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

ΑΠΟ 328.00 ΤΟ ΑΤΟΜΟ

     01Μέρα:Αθήνα - Κεφαλονιά.
Αναχώρηση νωρίς το πρωί από το κέντρο της Αθήνας για Κεφαλονιά, με ενδιάμεση στάση στην Ακράτα. Επιβίβαση στο πλοίο της γραμμής και άφιξη στην Κεφαλονιά. Συνεχίζουμε για το γραφικό Ληξούρι – τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
     02Μέρα:Λευκάδα (προαιρετικά) - γύρος Σκορπιού - Νυδρί - Σύβοτα.
Πρόγευμα και ολοήμερη εκδρομή στη Λευκάδα (προαιρετικά). Περνάμε από τη Μαδουρή, τις σπηλιές του Παπανικολή, σταματάμε στο Μεγανήσι με το γραφικό χωριουδάκι του και συνεχίζουμε για το γύρο του Σκορπιού για φωτογραφίες. Περνάμε από το Νυδρί και το νησί του Βαλαωρίτη με κατεύθυνση την πόλη της Λευκάδας. Άφιξη και ελεύθερος χρόνος για γεύμα. Συνεχίζουμε για τα Σύβοτα και αναχώρηση για το λιμάνι του Φισκάρδου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
    03Μέρα:Σπήλαιο Δρογκαράτης - Σάμη - Λιμνοσπήλαιο Μελισσάνης - Φισκάρδο.
Αναχώρηση το πρωί για το γύρο του νησιού. Θα επισκεφθούμε το σπήλαιο της Δρογκαράτης, την κωμόπολη της Σάμης και το λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης. Στάση στο παραλιακό χωριό της Αγ. Ευφημίας για μπάνιο και γεύμα (προαιρετικό). Ακολουθεί διαδρομή για να καταλήξουμε στον οικισμό του Φισκάρδου. Στο γυρισμό βλέπουμε τη χερσόνησο της Άσσου με το ενετικό κάστρο και τον παραθαλάσσιο οικισμό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
    04Μέρα:Zάκυνθος.
Αναχωρούμε μετά το πρωινό για (προαιρετική) κρουαζιέρα στη Ζάκυνθο. Ξεκινώντας από το λιμάνι του Αργοστολίου περνάμε από το νησάκι «Βαρδιάνοι» και κατευθυνόμαστε προς την Ζάκυνθο και την πασίγνωστη παραλία με το «Ναυάγιο» για την πρώτη στάση μας. Συνεχίζουμε για τις «Μπλε Σπηλιές» όπου θα απολαύσουμε τα υπέροχα χρώματα της θάλασσας και θα σταματήσουμε για μπάνιο και φαγητό για 2 περίπου ώρες. Επιστρέφοντας στο Αργοστόλι περνάμε από το νησί «Δίας» με το εκκλησάκι στην κορυφή του.
   05Μέρα:Αγ.Γεράσιμος - Σκάλα - Λειβαθού
Αναχώρηση το πρωί για να επισκεφθούμε το μοναστήρι του Αγ.Γερασίμου, πολιούχου και προστάτη του νησιού-προσκύνημα στο ιερό Λείψανο. Επόμενος σταθμός μας η όμορφη Σκάλα, γεύμα (προαιρετικό). Ακολουθεί μια όμορφη διαδρομή στην περιοχή της Λειβαθούς με τα γραφικά χωριά Κουρκουμελάτα & Καλιγάτα και συνεχίζουμε για το γύρο της Λάσσης. Θα δούμε τις πανέμορφες παραλίες του Πλατύ και Μακρύ Γιαλού και ολοκληρώνοντας την περιήγησή μας στο νότιο τμήμα του νησιού θα επισκεφθούμε το μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο Καταβόθρες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
   06Μέρα:Ληξούρι.
Mέρα ελεύθερη. Ευκαιρία για μια γνωριμία με το γραφικό Ληξούρι. Παίρνοντας το μικρό φέρυ έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε την Ιακωβάτειο βιβλιοθήκη, τις εκκλησίες της πόλης και να χαλαρώσουμε στα όμορφα café του Ληξουριού.
  07Μέρα:Ιθάκη (προαιρετικά).
Ημέρα αφιερωμένη στην Ιθάκη (προαιρετικά).Αναχώρηση από το λιμάνι της Σάμης προς τον Πισαετό. Επίσκεψη στο Σταυρό, τις Φρίκες, το Κιόνι και το Βαθύ .
  08Μέρα:Κεφαλονιά - Αθήνα.
Αποχαιρετάμε την Κεφαλονιά και αναχωρούμε για Αθήνα.

 
Τιμή κατ' άτομο με πρωινό - με πούλμαν
HOTEL OLGA - HOTEL MIRABEL - HOTEL MIRAMARE
          
     8μέρες/7νύχτες
     6, 13,20 & 27/7
31/8, 7/9    3, 10,17 & 24/8
Δίκλινο    328    360
3ο άτομο    235    270
3ο άτομο έως 12 ετών    180    230
Μονόκλινο    415    450


Επιβάρυνση για δωμάτιο με θέα θάλασσα € 20 το άτομο για τα ξενοδοχεία MIRAMARE και OLGA.
Τιμή κατ' άτομο με ημιδιατροφή - με πούλμαν
HOTEL MEDITERRANEE
          
     8μέρες/7νύχτες
     6, 13,20 & 27/7
24 & 31/8, 7/9    27/7 & 3,10 & 17/8
Δίκλινο    534    660
3ο άτομο    445    480
3ο άτομο έως 12 ετών    342    405
Μονόκλινο    744    940


Επιβάρυνση για δωμάτιο με θέα θάλασσα € 50 το άτομο.
Περιλαμβάνονται:
     Επτά (7) διανυκτερεύσεις σε κλιματιζόμενα δίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο της επιλογής σας.
     Πρωινό.
     Μεταφορές από και προς Αθήνα.
     Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν για τις εκδρομές.
     Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Κεφαλονιά.
     Κεφαλονίτης αρχηγός.
     Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου
     Φ.Π.Α.