Skip to main content

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟΣ! ΑΠΟ 233,00

ΖΑΚΥΝΘΟΣ  Tο άνθος της ανατολής

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ 18/04

Μ. Παρασκευή: Αθήνα-Κυλλήνη-Ζάκυνθος Πρωινή αναχώρηση για Κυλλήνη και επιβίβαση στο φέρι-μποτ. Άφιξη και μετάβαση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα μεταφορά για να παρακολουθήσουμε την ακολουθία του Επιταφίου. Αργά το βράδυ όσοι έχουν κουράγιο μπορούν να περιπλανηθούν στους δρόμους της πόλης για να γνωρίσουν το παλιό έθιμο «Μαντζιές» (προαιρετικό) και στη συνέχεια την περιφορά του Επιταφίου, που πραγματοποιείται πολύ αργά τη νύχτα.

Μ. Σάββατο: Γύρος του νησιού & Αναστάσιμο δείπνο Μετά το πρωινό περιήγηση στην Εκκλησία της Αγίας Μαύρας (Οι μελωδικές καμπάνες της ακούγονται παντού στη Ζάκυνθο), στο Μαχαιράδο, στη Μονή Αναφωνήτριας, στο Ναυάγιο (από την εξέδρα), τις Βολίμες, τις Γαλάζιες Σπηλιές και τις Αλυκές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της Ανάστασης και πλούσιο Αναστάσιμο δείπνο με Ζακυνθινούς μεζέδες.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό Γεύμα Καλή Πασχαλιά! Πασχαλινό γεύμα- γλέντι με αρνιά σούβλας, μεζεδάκια και ζωντανή παραδοσιακή μουσική. Το απόγευμα μετάβαση στην πόλη για να παρακολουθήσετε τη Λιτανεία της Παναγίας και να περπατήσετε στο πανηγύρι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα Πάσχα: Πρωτεύουσα Περιήγηση στην πόλη. Μονή Αγίου Διονυσίου, όπου φυλάσσεται το ιερό σκήνωμα του ομώνυμου Αγίου. Επίσκεψη στις πλατείες Αγίου Μάρκου και Δ. Σολωμού, στο Εμπορικό Κέντρο του Αλεξ. Ρώμα και την παραλιακή λεωφόρο Στράτα Μαρίνα. Η πανοραμική θέα από το λόφο του Στράνη, που ενέπνευσε τον Διονύσιο Σολωμό να γράψει τον Ελληνικό Εθνικό Ύμνο, αλλά και η Μπόχαλη, με τον οικισμό γύρω από το Κάστρο, θα σας γοητεύσουν. Απαραίτητη είναι και η βόλτα στα μικρά, ήσυχα δρομάκια της πόλης, με τα παλιά σπίτια και τις λουλουδιασμένες αυλές, συντροφιά με τους ήχους της παλιάς ζακυνθινής μουσικής που «δραπετεύουν» από τα κοσμικά κέντρα...

Τρίτη: Ζάκυνθος-Κυλλήνη-Αθήνα Μετά το πρωινό, επίσκεψη στο Βυζαντινό Μουσείο και στο Μουσείο Σολωμού. Νωρίς το απόγευμα πέρασμα στην Κυλλήνη και επιστροφή στην Αθήνα μέσω Πάτρας.

Συνοπτικό πρόγραμμα 4ήμερης

Μ. Παρασκευή: Αθήνα-Κυλλήνη-Ζάκυνθος

Μ. Σάββατο: Γύρος του νησιού

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα-Πόλη

Δευτέρα Πάσχα: Περιήγηση στην πόλη της

Ζακύνθου-Κυλλήνη-Αθήνα

MEDITERANEAN BEACH 5*ΛΑΓΑΝΑΣ

Κόστος κατ΄άτομο Ημιδιατροφή

2/κλινο

3ο άτομο

1/κλινο

1ο παιδί 0-10

18-21/4 4ήμερη πούλμαν

248€

210€

320€

100€

18-22/4 5ήμερη πούλμαν

305€

257€

405€

120€

ZANTE MARIS 4* ΤΣΙΛΙΒΙ

Κόστος κατ΄άτομο Ημιδιατροφή

2/κλινο

3ο & 4ο άτομο

1/κλινο

1ο παιδί

2ο παιδί

18-21/4 4ήμερη πούλμαν

233

€ 173€

313€

105€

150€

18-22/4 5ήμερη πούλμαν

285€

205€

390€

125€

180€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

√ Μετάβαση-επιστροφή με πολυτελές πούλμαν √ Εισιτήρια Κυλλήνη-Ζάκυνθος-Κυλλήνη √ Εκδρομές-περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα √ Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας √ Ημιδιατροφή καθημερινά, από πλούσιους μπουφέδες. Αναστάσιμο δείπνο, προμεσημβρινός μπουφές με ουζάκι και μεζεδάκια, Πασχαλινό γεύμα-γλέντι με παραδοσιακή μουσική στη θέση της ημιδιατροφής √ Αρχηγός/συνοδός