Skip to main content

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ! ΑΠΟ 206,00

Πάσχα στο νησί των Ποιητών, τη ΛΕΥΚΑΔΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 18/04

Μ. Παρασκευή: Αθήνα-Λευκάδα Πρωινή αναχώρηση για την πανέμορφη και καταπράσινη Λευκάδα, μέσω της καινούργιας γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου. Ανηφορίζοντας θα σταματήσουμε για φαγητό στην Αμφιλοχία. Άφιξη στο ξενοδοχείο της επιλογής σας Tessoro Hotel 3* Sup & Red Tower 3*. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου στο κέντρο της Λευκάδας, όπου σμίγουν όλοι οι Επιτάφιοι.

Μ. Σάββατο: Γύρος του νησιού-Kρουαζιέρα στο Σκορπιό- Αναστάσιμο δείπνο Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την πόλη της Λευκάδας, όπου θα απολαύσουμε το θέαμα του σπασίματος «μαστραπάδων» υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής. Στη συνέχεια θα δούμε το παραθαλάσσιο χωριό Νικιάνα και το κοσμοπολίτικο Νυδρί. Εδώ θα σας δοθεί η δυνατότητα (έξοδα ατομικά) να πάρετε μέρος στη μίνι κρουαζιέρα, όπου στον περίπλουν θα δούμε το Μεγανήσι, τον Σκορπιό, το Σκορπίδι, τη Σπάρτη και τη Μαδουρή, το νησάκι του Βαλαωρίτη. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση. Μεταφορά στην Ανάσταση και Αναστάσιμο δείπνο.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα-γλέντι-Βασιλική Πλούσιο πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε τις παροχές του ξενοδοχείου. Πασχαλινό γεύμα. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τη Βασιλική. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα Πάσχα: Λευκάδα-Αθήνα Το πρωί θα περιηγηθούμε στην πόλη της Λευκάδας και στη συνέχεια θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής μέσω της γραφικής διαδρομής Βόνιτσας-Πάλερου-Μύτικα-Αστακού. Στάση στις ψαροταβέρνες του γραφικού Αστακού για φαγητό και στο Αιτωλικό για καφέ. Άφιξη στην Αθήνα.

TESSORO HOTEL 3*SUP, ΝΙΚΙΑΝΑ ΛΕΥΚΑΔΑ

Κόστος κατ’ άτομο Ημιδιατροφή

2/κλινο

3ο άτομο

1/κλινο

1ο παιδί 0-12

2ο παιδί 0-12

18-21/4 4ήμερη πούλμαν

237€

180€

300€

100€

175€

 

RED ROWER 3* ΝΙΚΙΑΝΑ, ΛΕΥΚΑΔΑ

Κόστος κατ΄άτομο Ημιδιατροφή

2/κλινο

3ο άτομο

1/κλινο

1o παιδί 0-12

2ο παιδί 0-12

18-21/4 4ήμερη πούλμαν

206€

179€

260€

100€

145€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: √ Εκδρομές, περιηγήσεις που αναφέρονται √ Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας √ Ημιδιατροφή, Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα με γλέντι στη θέση των αντίστοιχων γευμάτων με μουσική. √ Αρχηγός/συνοδός