Skip to main content

ΜΥΚΟΝΟΣ στην καρδιά του life style!... με προαιρετική εκδρομή στη Δήλο Πρωτομαγιά 2023 4 ημέρες από 415

 Αναχώρηση: 28/4-1/5, αεροπορικώς, 4 μέρες

 

1η ημέρα: Αθήνα - Μύκονος

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί στο αεροδρόμιο και πτήση για την κοσμοπολίτικη Μύκονο. Άφιξη στο νησί των ανέμων και πρώτη βόλτα στη Χώρα, τον αγαπημένο προορισμό των celebrities, το απόλυτο για πολλούς σύμβολο των Κυκλάδων, με τους χαρακτηριστικούς ανεμόμυλους, τα ολόλευκα στενάκια και τα υψηλής αισθητικής καταστήματα. Χρόνος για γεύμα (έξοδα ατομικά), άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας Olia Hotel 3*. Χρόνος για ξεκούραση και το απόγευμα χρόνος ελεύθερος. Η Χώρα της Μυκόνου είναι λαμπερή αλλά χωρίς να καταφεύγει σε υπερβολές, δεν τις χρειάζεται άλλωστε. Πεντακάθαρη και αστραφτερή δικαιώνει με την πρώτη ματιά ακόμη και τον πιο επιφυλακτικό επισκέπτη.

 

2η ημέρα: Μύκονος – Προαιρετική εκδρομή με καΐκι στη μυστηριακή Δήλο!

Πρόγευμα-μπουφέ στο ξενοδοχείο και ημέρα ελεύθερη για χαλάρωση. Για όσους το επιθυμούν παρέχεται η δυνατότητα προαιρετικής εκδρομής (έξοδα ατομικά) με καΐκι στην αρχαία Δήλο. Το ιερό νησί των αρχαίων Ελλήνων, που ο Δίας «σταθεροποίησε» στο κέντρο των Κυκλάδων για να γεννήσει η Λητώ  απερίσπαστη την Άρτεμη και τον Απόλλωνα, είναι ένα νησί που λούζεται στο φως, σε εκείνο το αρχέγονο ελληνικό φως συνώνυμο του πολιτισμού και της δημιουργίας. Ο αρχαιολογικός χώρος είναι απίστευτα πλούσιος για τα δεδομένα ενός νησιού μόλις 3,5 τ.χλμ. ενδεικτικό όμως της ιερότητας και της τεράστιας σημασίας για τους αρχαίους Έλληνες. Επιστροφή στη Μύκονο και χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε τις ομορφιές της νυχτερινής Μυκόνου!

 

3η ημέρα: Μύκονος

Πρόγευμα-μπουφέ και ημέρα κατάλληλη για να επισκεφθείτε την κοσμοπολίτικη Χώρα, για περίπατο στα γραφικά δρομάκια με τα κατάλευκα σπίτια, τα ξωκλήσια και τους ανεμόμυλους. Μην παραλείψετε τη Μικρή Βενετία, το Ναυτικό Μουσείο, το Αρχαιολογικό μουσείο ή τις δεκάδες μικρές εκκλησίες που θα βρείτε στα στενά, με κορωνίδα όλων την υπέροχη Παναγία Παραπορτιανή! Για τους λάτρεις της διασκέδασης, μπορείτε να απολαύσετε τα κοκτέιλ σας στα καλύτερα Beach Bar του κόσμου, όπως o Scorpios, το Νammos και το Alemagou.

 

4η μέρα: Μύκονος – Αθήνα

Πρόγευμα-μπουφέ και ημέρα ελεύθερη για να απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου αλλά και για λίγο σεργιάνι ακόμα στη Χώρα. Το βραδάκι θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής μας για την Αθήνα.

 

Πτήσεις µε Sky Express (28/4-1/5):

Αθήνα – Μύκονος: 07:55 - 08:40   GQ230      

Μύκονος – Αθήνα: 21:50 - 22:35   GQ235

 

Τιμή κατ’ άτομο, 28/4-1/5, αεροπορικώς, 4 μέρες

Δίκλινο

415

3ο άτομο

369

Μονόκλινο

549

 

* Φόροι αεροδρομίου 52 €

 

Περιλαμβάνονται: Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Μύκονος-Αθήνα με SKY EXPRESS με δικαίωμα ανά επιβάτη μίας (1) αποσκευής μέχρι 20 κιλά και μίας (1) χειραποσκευής μέχρι 8 κιλά • Εκδρομές ως πρόγραμμα με κλιματιζόμενο πούλμαν • Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο στη Μύκονο • Διαμονή στο OLIA HOTEL 3* • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά • Αρχηγός / Συνοδός • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς ως 75 ετών • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται: Φόροι αεροδροµίου € 52 κατ' άτοµο  •  O φόρος διανυκτέρευσης € 1,5 / δωμάτιο / διανυκτέρευση • Τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων • Η εκδρομή στη Δήλο