Skip to main content

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΣΥΡΟ! ΑΠΟ 255,00

Πάσχα στη μεσαιωνική ΣΥΡΟ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 18/04, 4ΜΕΡΕΣ

Μ. Παρασκευή: Πειραιάς-Σύρος Συγκέντρωση το πρωί στο λιμάνι. Επιβίβαση και αναχώρηση για Σύρο. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα όσοι μένουν στο Γαλησσά θα μεταβούμε στην Ερμούπολη για την ακολουθία του Επιταφίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Μ. Σάββατο: Γύρος του νησιού-Αναστάσιμο δείπνο Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ξενάγησή μας. Θα ξεκινήσουμε από τα γραφικά χωριά Φοίνικας, Ποσειδώνια (στάση για να θαυμάσουμε τις βίλες του 19ου αιώνα μέσα σ’ ένα μοναδικό περιβάλλον), θα προχωρήσουμε στη Βάρη, την Αζόλιμνο, για να καταλήξουμε στην Ερμούπολη (τη μοναδική διατηρημένη νεοκλασική πόλη στην Ελλάδα). Εδώ θα επισκεφθούμε το περίφημο Δημαρχείο (έργο του Ερνεστ Τσίλλερ), το πρώτο θέατρο όπερας της Ελλάδας, το «Απόλλων» (μικρογραφία της Σκάλας του Μιλάνου), το Πνευματικό Κέντρο, τη συνοικία Βαπόρια με τα αρχοντικά των πλουσίων του 19ου αιώνα, την εκκλησία του Αγίου Νικολάου (την πλουσιότερη μετά την Παναγία της Τήνου) και θα δούμε από κοντά την εικόνα της Κοίμησης της Θεοτόκου (έργο του Δ. Θεοτοκόπουλου) στον ομώνυμο ναό. Συνεχίζουμε στη μεσαιωνική Άνω Σύρο, τη μοναδική Καθολική πόλη της Ελλάδας με τα Μοναστήρια Ιησουιτών, Καπουτσίνων και Καρμελιτών, πατρίδα του Μάρκου Βαμβακάρη. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τη λειτουργία της Αναστάσεως στην Ερμούπολη. Αναστάσιμο δείπνο με την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα Καλή Πασχαλιά! Πρωινό και ελεύθερος χρόνος στο ξενοδοχείο. Πασχαλινό γεύμα. Το απόγευμα όσοι μένετε στο Γαλησσά μπορείτε με την αστική συγκοινωνία να μεταβείτε στην Ερμούπολη το βράδυ φωτισμένη αλλάζει και γίνεται πιο μυστηριώδης.

Δευτέρα Πάσχα: Επιστροφή Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο και μεταφορά στο λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: √ Εισιτήρια πλοίου σε αριθμημένες θέσεις √ Διαμονή στο ξενοδοχείο √ Ημιδιατροφή, Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα-γλέντι στη θέση της ημιδιατροφής √ Γύρος του νησιού √ Μεταφορές-μετακινήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα για Ανάσταση και Επιτάφιο √ Έμπειρος αρχηγός

Τα δρομολόγιά σας ΜΕ BLUE STAR 2

Πειραιάς-Σύρος 18/4 09:00 με άφιξη 12:20

Σύρος-Πειραιάς 21/4 18:00 με άφιξη 21:20

Dolphin Bay 4* Γαλησσάς, Σύρος

Στην παραλία του Γαλησσά, 7χλμ. από την πρωτεύουσα Ερμούπολη, χτισμένο αμφιθεατρικά σε παραδοσιακό Κυκλαδίτικο ρυθμό, σε μια έκταση 20.000 τ.μ. Είναι κομψό, άνετο και εντυπωσιάζει η πολυεπίπεδη αρχιτεκτονική του. Με την πιο προσεγμένη εξυπηρέτηση και την άμεση προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, τα 156 στούντιο, δωμάτια, διαμερίσματα και σουίτες αποτελούν το πλέον αρμονικό και φιλόξενο περιβάλλον για ευχάριστες διακοπές, καλόγουστα επιπλωμένα, με τηλεόραση, ψυγείο, κλιματισμό, σεσουάρ, τηλέφωνο κ.ά. Το ξενοδοχείο διαθέτει εστιατόριο, μπαρ, disco, σαλόνι, πισίνα κ.ά.

Κόστος κατ΄ άτομο Ημιδιατροφή

2/κλινο Std

3ο άτομο

1/κλινο

παιδιά 0-5

παιδιά 6-12

18-21/4 4ήμερη με πλοίο

255€

220€

330€

35€

125€

Επιβάρυνση για Sup θέα θάλασσα 10€ τη βραδιά το δωμάτιο.

]

ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Diogenis 4* Boutique Hotel Ερμούπολη

Πλήρως ανακαινισμένο το χειμώνα του 2013, το Diogenis στο κέντρο της Ερμούπολης είναι πλέον ένα τετράστερο boutique ξενοδοχείο που ανταποκρίνεται επάξια στις ανάγκες του σημερινού ταξιδιώτη. Με το νέο σχεδιασμό, η νεοκλασική αρχιτεκτονική του κτιρίου συνδυάζεται αρμονικά με τη σύγχρονη μίνιμαλ διακόσμηση. Όλα τα δωμάτια είναι επιπλωμένα με καλόγουστα αντικείμενα, με σωστή διαρρύθμιση και αρμονικό συνδυασμό χρωμάτων. Ορισμένα έχουν θέα στην πόλη και στη θάλασσα, ενώ άλλα με περισσότερη ησυχία σε στενό πλακόστρωτο πεζόδρομο. Διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο με σεσουάρ, κλιματισμό, TV, τηλέφωνο, ψυγείο, μίνι μπαρ, χρηματοκιβώτιο, Internet.

Κόστος κατ΄άτομο Ημιδιατροφή

2/κλινο

3ο άτομο

1/κλινο

παιδί

18-21/4 4ήμερη με πλοίο

265€

250€

320€

208€

Τα εορταστικά γεύματα θα γίνουν σε παραδοσιακά εστιατόρια