Skip to main content

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ!ΑΠΟ 150,00

Πασχαλινό γλέντι στην ΤΗΝΟ ΠΡΟΣΚΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 18/04, 3, 4 ,5 ΗΜΕΡΕΣ

Μ. Παρασκευή: Αθήνα-Τήνος Συγκέντρωση το πρωί στο λιμάνι. Επιβίβαση και αναχώρηση για Τήνο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα μεταφορά στο παραδοσιακό χωριό Φαλατάδο, επίσκεψη στο «Σπίτι του Σκίτσου» των αδελφών Μητρόπουλων. Το βράδυ παρακολούθηση Επιταφίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Μ. Σάββατο: Γύρος του νησιού-Αναστάσιμο δείπνο Μετά το πρωινό αναχώρηση για το γύρο του νησιού. Θα δούμε τις φυσικές ομορφιές, την ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική των σπιτιών με τους γραφικούς περιστερώνες, τα περίτεχνα καμπαναριά των εκκλησιών, το αρχοντικό χωριό του Χαλεπά, τον Πύργο, το Μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας όπου βρέθηκε η εικόνα της Παναγίας, τον Βόλακα με τις γρανιτένιες πέτρες και την εκκλησία της Μεγαλόχαρης, που συγκεντρώνει πλήθος προσκυνητών όλο το χρόνο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τη Λειτουργία της Αναστάσεως. Αναστάσιμο δείπνο με την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα Καλή Πασχαλιά! Από το πρωί έχουν ξεκινήσει να ψήνονται τα αρνιά. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος θα υπάρχει μπουφές με μεζεδάκια και παραδοσιακό γλέντι. Πασχαλινό γεύμα. Το απόγευμα επίσκεψη στο πανέμορφο χωριό Καλλονή, περπάτημα από τη μία μεριά του χωριού στην άλλη. Διανυκτέρευση.

Δευτέρα Πάσχα-Τρίτη: Τήνος-Επιστροφή Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο και μεταφορά στο λιμάνι. Επιβίβαση στοπλοίο και αναχώρηση.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

√ Εισιτήρια πλοίου Ραφήνα-Τήνος-Ραφήνα √ Διαμονή στο ξενοδοχείο √ Ημιδιατροφή καθημερινά √ Δείπνο τη Μ. Παρασκευή, Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα και γλέντι με μουσική DJ √ Κρασί, τσίπουρο και μεζεδάκια πριν το Πασχαλινό γεύμα √ Γύρος του νησιού √ Μεταφορές από και προς το λιμάνι του νησιού κατά την άφιξη και αναχώρηση.

Tinos Beach 4* Κιόνια, Τήνος

Στα Κιόνια της Τήνου, λίγα μέτρα από τον Ναό του Ποσειδώνα και της Αμφιτρίτης, δίπλα σε μία από τις ομορφότερες παραλίες και μόλις 3χλμ. από τη Χώρα. Στο κτίριο και τα μπανγκαλόου του συγκροτήματος υπάρχουν δωμάτια δίκλινα, τρίκλινα και δίχωρα οικογενειακά, όλα εξοπλισμένα με κλιματισμό, τηλέφωνο, μουσική, βεράντα ή μπαλκόνι κ.ά. Επιπλέον, υπάρχει εστιατόριο, μπαρ, πισίνα, παραλία, παιδική χαρά, αθλοπαιδιές.

Τα δρομολόγιά σας ΜΕ SUPER FERRY

Ραφήνα -Τήνος 18/4 07:50

Τήνος-Ραφήνα 21/4 & 22/4 14:35

Κόστος κατ΄άτομο Ημιδιατροφή

2/ κλινο

3ο άτομο

1/κλινο

παιδί 5-14

18-21/4 3ν χωρίς εισιτήρια

150€

125€

225€

85€

18-22/4 4ν χωρίς εισιτήρια

179€

137€

260€

90€

18-21/4 4ήμερη πλοίο

219€

192€

290€

132€

18-22/4 5ήμερη πλοίο

249€

207€

335€

142€

Παιδί 0-4 ετών Δωρεάν. Επιβάρυνση για Sup θέα θάλασσα +6€ το δωμάτιο