Skip to main content

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012 10 μερες στην τιμη των περσινων 8!

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ: 22/6, 06/07, 20/07, 01/08, 06/08, 09/08, 17/08, 02/09

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 10 ΗΜΕΡΕΣ – 8 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ

Γίνεται και για 2 ατομα! ρωτήστε μας!

Ο υπ’ αριθμό 1 προορισμός για τους ταξιδιώτες, παγκοσμίως. Η σύγχρονη πόλη του φωτός, της μουσικής και της διασκέδασης. Νέα Υόρκη έχει καθημερινές εκδηλώσεις στο Rockefeller center, το Radio City Music Hall έδρα των Rockettes με τις φαντασμαγορικές εκδηλώσεις που προσελκύουν επισκέπτες απ όλο τον κόσμο, τα φωταγωγημένα κτήρια, τα μνημεία ακόμη και τα ζώα του ζωολογικού κήπου στο Bronx Zoo, το Big Apple Circus at Lincoln Center – η σατυρική επιθεώρηση, τα Μπαλέτα του καρυοθραύστη, στο New York City ballet, το Metropolitan Museum of Art, το South Street Seaport κ.α. Ακόμη μην ξεχνάτε πως Νέα Υόρκη σημαίνει διασκέδαση, ατελείωτα ψώνια στην ελκυστικότερη αγορά του κόσμου. Από την Νέα Υόρκη μπορείτε να εξορμήσετε στη γειτονική Βοστόνη, τη Ουάσινγκτον, τους καταρράκτες του Νιαγάρα και τα καζίνo στο Ατλάντικ Σίτι. Για να περάσετε καλά έχουμε φροντίσει την διαμονή σας στα καλύτερα και κεντρικότερα ξενοδοχεία του Μανχάταν. Ακόμη μην ξεχνάτε πως Νέα Υόρκη σημαίνει διασκέδαση, ατελείωτα ψώνια στην ελκυστικότερη αγορά του κόσμου.

 

1η ημέρα: Αθήνα – Νέα Υόρκη.

Συγκέντρωση το πρωί στο Αεροδρόμιο και πτήση για τη Νέα Υόρκη. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για μια πρώτη γεύση από αυτήν την ανεπανάληπτη μεγαλούπολη που παρά το μέγεθός της είναι πάντα μία πόλη ζεστή, φιλόξενη. (Excelsior Hotel 4*, Hilton N. York, Double Tree Metropolitan Hilton, Radisson ή Hyatt 42 str ή Νοvotel ή άλλο αντίστοιχης κατηγορίας στη καρδιά του Μανχάτταν). Διανυκτέρευση.

2η μέρα: Nέα Υόρκη, ξενάγηση.

Αμέσως μετά το πρόγευμα στο ξενοδοχείο, θα αναχωρήσουμε για μία πλούσια και εκτεταμένη περιήγηση στην πόλη. Θα περάσουμε από την Τάϊμς Σκουέαρ στο Μπρόντγουεϊ, το Λίνκολν Σέντερ, θα επισκεφθούμε το Ροκφέλερ σέντερ, θα περάσουμε από το Σέντραλ Παρκ, το Σόχο, το Γκρήνουιτς Βίλατζ, την Τσάϊνα Τάουν και το Χάρλεμ όπου θα δούμε και τον Καθεδρικό Ναό του Σαίντ Πάτρικ, θα περάσουμε από την Γουόλ Στριτ και θα καταλήξουμε στην αποβάθρα του Μπάτερι Παρκ για τις απαραίτητες φωτογραφίες με φόντο το Άγαλμα της ελευθερίας και θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο. Όσοι επιθυμούν μπορούν να περάσουν με το φέρρυ στο νησάκι Λίμπερτι για επισκεφθούν το έμβλημα της Αμερικής, το Άγαλμα της Ελευθερίας, σήμα κατατεθέν της πόλης που δεσπόζει στην είσοδο του λιμανιού και να επιστρέψουν στο ξενοδοχείο αργά το απόγευμα. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο. Διανυκτέρευση

 

3η μέρα: Νέα Υόρκη

Όλη η ημέρα στη διάθεσή σας να χορτάσετε “το μεγάλο μήλο” όπως αποκαλείται η Νέα Υόρκη, χαϊδευτικά. Περπατήστε στο κέντρο του Μανχάταν και χαθείτε στα κομψά καταστήματα της Φίφθ Άβενιου που είναι τόσο όμορφη αυτήν την εποχή. Αργότερα συνεχίστε το όνειρο με μια βόλτα με Άμαξα μπροστά από το περίφημο ξενοδοχείο Πλάζα, σήμα κατατεθέν της Νέας Υόρκης. Απολαύστε μια διαδρομή γύρω από το Σέντραλ Πάρκ, τώρα που η πόλη φοράει τα καλά της και λάμπει κυριολεκτικά. Επίσης μπορείτε να απολάυσετε μία υπέροχη κρουαζιέρα στο ποταμό Hudson, από που θα απολαύσετε την εντυπωσιακή θέα του Μανχάταν και το άγλμα της Ελευθερίας που δεσπόζει στο λιμάνι.

 

4η μέρα: Νέα Υόρκη

Πλουτίζοντας τις εμπειρίες μας, προτείνουμε την προαιρετική αεροπορική ολοήμερη εκδρομή στους Καταρράκτες Νιαγάρα, που βρίσκονται στα σύνορα με τον Καναδά. Το θέαμα είναι μεγαλειώδες, επιβλητικό και μοναδικό, ακόμη και το χειμώνα. Άλλη εναλλακτική λύση είναι η εκδρομή με τρένο, στην Αμερικανική πρωτεύουσα, τη Ουάσινγκτον. Η διαδρομή είναι μαγευτική και ευχάριστη και στη Ουάσινγκτον μπορεί κανείς να περάσει ατέλειωτες ώρες, στα τόσα μνημεία, μουσεία και άλλα αξιοθέατα.

 

5η μέρα: Νέα Υόρκη Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και προτείνουμε για μία ολοήμερη εκδρομή στο περίφημο “Ατλάντικ Σίτυ”. Μία όμορφη διαδρομή 2½ ωρών περνά από την ιστορική πόλη της Φιλαδέλφειας όπου σταματάμε για επίσκεψη. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στο χαριτωμένο αυτό θέρετρο με την εντυπωσιακή νυχτερινή ζωή. Φωτισμένα Καζίνο, Clubs, εστιατόρια, όλα συνθέτουν ένα ανεπανάληπτο θέαμα που θα σας μείνει αξέχαστο. Μετά από τη διαμονή 6 περίπου ωρών στο Ατλάντικ Σίτυ, θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής. Επιστροφή στη Νέα Υόρκη αργά το βράδυ και διανυκτέρευση.

6η, 7η & 8η μέρα: Νέα Υόρκη (ελεύθερες ημέρες)

Ελεύθερες ημέρες για να περιπλανηθείτε στην κοσμοπολίτικη Νέα Υόρκη

 

9η & 10η μέρα : Νέα Υόρκη – Αθήνα, πτήση

Αναχώρηση, πτήση και άφιξη στην Αθήνα την επόμενη μέρα.

Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.Το τελικό πρόγραμμα δίνεται μια εβδομάδα περίπου πριν απο την αναχώρηση

 

Κόστος συμμετοχής κατ’ άτομο :

Κάντε την κράτηση σας έως 31/05 και ταξιδέψτε την περίοδο του Καλοκαιριού απολαμβάνοντας ιδιαίτερα χαμηλές τιμές σε συνδυασμό με υψηλές παροχές υπηρεσιών & εξασφαλισμένες αναχωρήσεις.

Ωφεληθείτε έτσι έως και 500 € το ζευγάρι από τις κανονικές τιμές της περιόδου.

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων που μπορεί και να εξαντληθούν

και πριν από την παραπάνω ημερομηνία.

Διάρκεια

ΑΝΑΧ.

22/6

ΑΝΑΧ.

6/7 και 20/7

ΑΝΑΧ.

1/8

ΑΝΑΧ.

6/8

ΑΝΑΧ.

9/8

ΑΝΑΧ.

17/8 και 2/9

Σε δίκλινο

1299€

1399 €

1439 €

1469 €

1499 €

1369 €

Επιβάρυνση σε Μονόκλινο

850 €

850 €

850 €

850 €

850 €

850 €

 

 

 

 

 

 

Έκπττωση τρικλήνου 200 € στο τρίτο άτομο

* έκπτωση έχει συνυπολογιστεί στις αναγραφόμενες τιμές

 

ΠεριλαμβΑνΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια.
  • Ξενοδοχείο στην Καρδιά του Μανχάτταν 4*
  • Αμερικάνικο πρωινό καθημερινά !
  • Μετακινήσεις με κλιματιζόμενα πούλμαν.
  • Ξενάγηση στη Νέα Υόρκη με Ελληνόφωνο ξεναγό.
  • Ξεναγήσεις στα διάφορα αξιοθέατα όπως   αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Έλληνας, έμπειρος τοπικός αρχηγός. (αναλόγως με την αναχώρηση - ο αρχηγός

πιθανόν να σας παραλάβει στην Νέα Υόρκη).

 

Δεν Περιλαμβάνονται:

 

  • 600 ευρω που αναλυονται ως εξης: Φόροι Αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα , αίτηση ΕΣΤΑ, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων
  • Είσοδοι σε μουσεία και άλλους χώρους οι οποίοι δεν αναφέρονται συγκεκριμένα στο πρόγραμμα και στα συμπεριλαμβανόμενα
  • Τοπικοί φόροι

 

 

Τα ξενοδοχεία μας :

http://www.excelsiorhotelny.com/

45 West 81st Street New York, NY 10024
Tel: (212) 362-9200
Fax: (212) 580-3972
e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Το Excelsior είναι ένα πραγματικά ωραίο και βολικό ξενοδοχείο. Κοντά στο Μουσείο φυσικής ιστορίας, το Πλανητάριο, τα δωμάτια του βλέπουν συνήθως το Πάρκο του Μουσείου, είναι σε μία από τις 2   αριστοκρατικότερες συνοικίες της Νέας Υόρκης, με αρκετά εστιατόρια επιπέδου – όχι τουριστικά – με στάσεις – 2 γραμμές - μετρό μπροστά που σε πάνε παντού και με πολύ καλή αγορά στην Colombus Avenue.

 

http://doubletree3.hilton.com/en/hotels/new-york/doubletree-by-hilton-hotel-metropolitan-new-york-city-NYCDTDT/index.html

569 Lexington Avenue

United States 10022

Tel:1-212-752-7000

Fax:1-212-758-6311

Σε ιδανική τοποθεσία στο Lexington Avenue,κατά την 51η οδό,στο πολυτελές Εast Side του Μανχάταν,το Doubletree by Hilton μητροπολιτική Νεα Υόρκη είναι το ιδανικό,μοντέρνο,το Μidtown διεύθυνση για επαγγελματικούς λόγους ή για ταξιδιώτες αναψυχής.Πλήρως ανακαινισμένο.


 

 

http://www.novotel.com/gb/hotel-0753-novotel-new-york-times-square/index.shtml

226 West 52nd Street

10019 NEW YORK

UNITED STATES

Tel (+1)212/315-0100

Fax (+1)212/765-5365

E-mail Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 

Το ξενοδοχείο Novotel ακριβώς στην καρδιά της Νέας Υόρκης αποτελεί ιδανικό σημείο για την διαμονή σας. Βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από τα αξιοθέατα της Νέας Υόρκης και κυρίως από τα θέατρα του Broadway και την 5η Λεωφόρο με τα πολυτελή καταστήματα.

Η θέα από την ταράτσα του ξενοδοχείο όπου βρίσκεται το εστιατόριο θα σας μείνει αξέχαστη.