Skip to main content

Νέα Υόρκη ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013

Νέα Υόρκη
Φιλαδέλφεια - Ατλάντικ Σίτι
Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά
Με πρωινό καθημερινά!!!
Ξενοδοχείο πάνω στην Times Square:Novotel Times Square 4*
Αναχωρήσεις: 23.12 & 29.12 - 8, 9 Ημέρες - ΑΠΟ 1359 ΕΥΡΩ

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Πτήσεις με BritishAirways
  • Διανυκτερεύουμε στο υπερμοντέρνο, πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο NOVOTEL TIMES SQUARE 4* Sup. NEW YORK στην καρδιά του Μανχάταν, στην Times Square!
  • Αμερικάνικο πρόγευμα καθημερινά
  • ΔΥΟ πενταώρες ξεναγήσεις στην πόλη της Νέας Υόρκης
  • Ολοήμερη εκδρομή στη Φιλαδέλφεια και το περίφημο Ατλάντικ Σίτι
  • Έμπειρος Έλληνας ειδικός αρχηγός - συνοδός του Γραφείου μας


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ- ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Συγκέντρωση το πρωί στο αεροδρόμιο και πτήση για την πόλη-ίνδαλμα των Ηνωμένων Πολιτειών, τη Νέα Υόρκη. Τo "Big Apple" όπως ονομάζεται από τους Αμερικανούς, είναι το οικονομικό, ασφαλιστικό, εμπορικό, πολιτιστικό και τουριστικό κέντρο της χώρας. Είναι η πολυπληθέστερη πόλη της Αμερικής, η πόλη που έχει τους περισσότερους ουρανοξύστες, η πόλη με το μεγαλύτερο λιμάνι του κόσμου, η πόλη με το μεγαλύτερο μουσείο του δυτικού ημισφαιρίου, η πόλη με τη μεγαλύτερη αίθουσα Θεάτρου στον κόσμο, η πόλη με τη μεγαλύτερη νεογοτθικού ρυθμού εκκλησία στον κόσμο, η πόλη με το μεγαλύτερο εμπορικό κατάστημα στον κόσμο, η πόλη με την πιο μοντέρνα λυρική Σκηνή στον κόσμο. Η μητρόπολη του κόσμου. Μέσα της χωράνε όλοι οι λαοί και όλες οι φυλές. Γιάπηδες και φρικιά, γυαλιστερές λιμουζίνες και άστεγοι, χρώματα σ΄ όλες τις παραλλαγές, συνεχής κίνηση. Μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Μια ζούγκλα που σε προκαλεί να την εξερευνήσεις. Η Νέα Υόρκη είναι χτισμένη στις ακτές του Ατλαντικού ωκεανού, στις εκβολές του ποταμού Χάντσον. Τα ποτάμια Ιστ Ρίβερ, Χάρλεμ Ρίβερ και Χάντσον απομονώνουν το νησί Μανχάταν, ενώ στα βορειοανατολικά ο Κόλπος Λονγκ Άιλαντ χωρίζει το ομώνυμο νησί από την ηπειρωτική Αμερική. Η πόλη αποτελείται από πέντε ξεχωριστούς αστικούς πυρήνες: το Μανχάταν, το Μπρονξ, το Μπρούκλιν, το Κουίνς και το Ρίτσμοντ. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση σε κεντρικό ξενοδοχείο στη διάσημη Times Square στο Μανχάταν, το νησί όπου κτυπάει η καρδιά της πόλης. Τον χειμώνα και ειδικά τα Χριστούγεννα είναι σημαντικό η διαμονή στη Νέα Υόρκη να γίνεται σε κεντρικό και άριστο ξενοδοχείο. Μια πρώτη γεύση από αυτήν την ανεπανάληπτη μεγαλούπολη, που παρά το μέγεθός της είναι πάντα μία πόλη ζεστή, φιλόξενη και συναρπαστική ειδικότερα αυτή την εποχή που είναι πεντάμορφα στολισμένη, ζώντας έντονα τη μαγεία των εορτών. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (1η - 5ώρη ξενάγηση)
Λόγω της ιδιαιτερότητας των ημερών, της πολυκοσμίας και της μεγάλης κίνησης, το Versus"έσπασε" την ξενάγηση της πόλης στα δύο, έτσι ώστε άνετα και ευχάριστα να απολαύσετε τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία της "Μέκκας" του καπιταλισμού. Αναχωρούμε λοιπόν σήμερα το πρωί για την 5ώρη ξενάγηση μας στο LowerManhattan. Ξεκινάμε με την 8η Λεωφόρο, περνάμε το ColumbusCircle, το Πολιτιστικό Κέντρο Λίνκολ, την 5η Λεωφόρο (Φιφθ Άβενιου), το Σέντραλ Πάρκ (CentralPark), που είναι το πιο διάσημο πάρκο του κόσμου, το Dakota (JohnLennon), το UpperWestAmericanMuseumofNaturalHistory. Στη συνέχεια βλέπουμε τα MorningSideHeights, τον Καθεδρικό του Αγίου Ιωάννη (St. John the Divine), το Πανεπιστήμιο Κολούμπια, το μνημείο του στρατηγού Grand και την εκκλησία Riversideμε το μεγαλύτερο καμπαναριό του κόσμου. Ακολουθεί το Χάρλεμ, το Apollo Theatre και οι παλιές κατοικίες Braun Stown House Εβραίων και Βορειοευρωπαίων πλουσίων μεταναστών. Συνεχίζουμε προς τη νότια 5η Λεωφόρο για το διάσημο Νοσοκομείο Sinai Hospital και τα μουσεία του East Side, το διάσημο Plaza Hotel και στάση στους 55 Δρόμους και την 5η Λεωφόρο. Θα συνεχίσουμε πλέον με τα πόδια (καιρού επιτρέποντος) ανάμεσα στον Trump Tower και τον ουρανοξύστη της IBM, στο ακριβότερο κομμάτι της 5ης Λεωφόρου. Εδώ θα βρείτε και πολλά εστιατόρια (π.χ. Garnegie Deli με το περίφημο NYC σάντουιτς γίγας). Ο αρχηγός μας θα σας βοηθήσει να προμηθευτείτε εισιτήρια για θέατρα και θα σας υποδείξει διάφορα μεγάλα πολυκαταστήματα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο με το πούλμαν (για όσους επιθυμούν). Στη διάρκεια της ξενάγησής μας μπορείτε φυσικά να αποσπασθείτε για να επισκεφθείτε κάποιο μουσείο ή μνημείο που σας ενδιαφέρει και να επιστρέψετε μόνοι σας στο ξενοδοχείο. Ο αρχηγός μας θα σας έχει πλήρως κατατοπίσει στο πώς να κυκλοφορείτε στην πόλη και να κάνετε χρήση των ΜΜΜ. Εξ’ άλλου και το ταξί στην πόλη αυτή είναι πολύ προσιτό. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (2η - 5ώρη ξενάγηση)
Σήμερα το πρωί αναχωρούμε για τη δεύτερη 5ώρη ξενάγηση και περιήγηση στη Νέα Υόρκη.
Προχωράμε στο Mid Town και την 5η Λεωφόρο, περνάμε από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη, το πάρκο Bryant (έγινε της μόδας) και το EmpireStateBuilding(στάση για φωτογραφίες). Ακολουθούν το Korea Town Chelsea, το Kipsbay και το μουσείο του SEX. Περνάμε στη σύγχρονη Νέα Υόρκη με στάση το FlatironDistrict(για να δούμε πως περνά τη μέρα του ο μέσος Νεοϋορκέζος). Συνεχίζουμε προς τη Μάντισον Square, το GramecyParkunionvillage, το πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, την πλατεία Ουάσινγκτον, την συνοικία LittleItaly (LowerManhattan), την Chinatown TriBeCa, το Δημαρχείο στο Civic Center, τη Wall Street με το κτίριο του Χρηματιστηρίου (περπατάμε για φωτογραφίες δίπλα στον διάσημο ταύρο), το ναό της Αγίας Τριάδας, το πάρκο Bowlin Green, το Νational of American Indian και φθάνουμε με τα πόδια στο Battery Park και το Zero Ground (μνημείο των Δίδυμων Πύργων). Εδώ, με φόντο "τη Γυναίκα με τον πυρσό που φωτίζει το δρόμο προς την ελευθερία", το Άγαλμα της Ελευθερίας, απέναντι στο νησάκι Έλλις, θα βγάλουμε τις παραδοσιακές μας αναμνηστικές φωτογραφίες. Και από εδώ βλέποντας τη γέφυρα του Μπρούκλιν και στη συνέχεια τις δύο άλλες γέφυρες, περνώντας από την καρδιά της Τσάινα Τάουν, φθάνουμε στο κτίριο των Ηνωμένων Εθνών και τον Κεντρικό Σταθμό (Central Station). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας (ή συνέχεια κατ’ ιδίαν, για όσους δεν αφήνουν λεπτό να τους ξεφύγει). Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - ΑΤΛΑΝΤΙΚ ΣΙΤΙ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Σήμερα σας προσκαλούμε στην ολοήμερη εκδρομή στη Φιλαδέλφεια και το περίφημο Ατλάντικ Σίτι. Μία όμορφη διαδρομή που περνά από την ιστορική πόλη της Φιλαδέλφειας, την πρώτη πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών, την πόλη όπου ανακηρύχθηκε η ανεξαρτησία τους στις 4/7/1776, στην οποία σταματάμε για σύντομη επίσκεψη. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στο χαριτωμένο θέρετρο, το Ατλάντικ Σίτι, με την εντυπωσιακή νυχτερινή ζωή. Η διάσημη παραλιακή Κορνίς (boardwalk) με τις μπουτίκ και τα καταστήματα, τα φωτισμένα Καζίνο, τα clubs, τα εστιατόρια, όλα συνθέτουν ένα ανεπανάληπτο θέαμα που θα σας μείνει αξέχαστο. Ένα μικρό Las Vegas. Μετά από παραμονή 3 περίπου ωρών, θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για τη Νέα Υόρκη, όπου θα φθάσουμε αργά το απόγευμα. Διανυκτέρευση.

 5η ΗΜΕΡΑ: ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (Ημέρα ελεύθερη)
Όλη η ημέρα στη διάθεσή σας να χορτάσετε “το μεγάλο μήλο” όπως αποκαλείται η Νέα Υόρκη. Περπατήστε στο κέντρο του Μανχάταν και χαθείτε στα κομψά καταστήματα της 5ης Λεωφόρου που είναι τόσο όμορφη αυτήν την εποχή. Συνεχίστε με μια βόλτα με άμαξα μπροστά από το περίφημο ξενοδοχείο Πλάζα, σήμα κατατεθέν της Νέας Υόρκης. Απολαύστε μια διαδρομή γύρω από το Σέντραλ Πάρκ, τώρα που η πόλη φοράει τα καλά της και λάμπει κυριολεκτικά. Το βραδάκι μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το Ροκφέλερ Σέντερ, λίγο πιο κάτω από το ξενοδοχείο Πλάζα, για να θαυμάσετε το στολισμένο Χριστουγεννιάτικο Δένδρο και να δοκιμάσετε την τύχη σας κάνοντας πατινάζ στην πολύχρωμη παγωμένη πίστα. Ακόμη, για όσους το επιθυμούν, το Versus μπορεί να φροντίσει να σας μεταφέρει (προαιρετικά) στα πολυκαταστήματα στο Woodbury Commons από το πρωί και να σας επιστρέψει αργά το απόγευμα. Σας προτείνουμε επίσης να παρακολουθήσετε μία παράσταση στο Μπρόντγουεϊ. Εισιτήρια για τις παραστάσεις μπορείτε να αναζητήσετε έγκαιρα, πριν ακόμη από την αναχώρηση σας από την Αθήνα, μέσω Internet. Επίσης, συνιστούμε ανεπιφύλακτα την προαιρετική βραδινή βόλτα με τον αρχηγό – συνοδό μας, για να θαυμάσετε το φαντασμαγορικό θέαμα της Νέας Υόρκης φωτισμένης τη νύχτα καθώς και το διάσημο φωταγωγημένο σπίτι στην Ελληνική συνοικία της Αστόρια. Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (Ημέρα ελεύθερη & Προαιρετικές εκδρομές στη Ουάσιγκτον και Βοστόνη)
Ολόκληρη η ημέρα και η Νέα Υόρκη στη διάθεσή σας. Είναι πραγματικά δύσκολο να απαριθμήσει κανείς τις δυνατότητες που προσφέρει αυτή η μεγαλούπολη. Περπατήστε στο κέντρο του Μανχάταν και χαθείτε στα κολοσσιαία πολυκαταστήματα της 5ης Λεωφόρου (Φιφθ Άβενιου) και τα καταστήματα στους γύρω δρόμους ή να επισκεφθείτε κάποια από τα διάσημα μουσεία, όπως το AmericanMuseumofNaturalHistory, το GuggenheimMuseum και το Museum ofModernArt. Αν ο καιρός είναι καλός, σας συνιστούμε μία πτήση με ελικόπτερο πάνω από την απέραντη πόλη - μία εμπειρία που θα σας μείνει πραγματικά αξέχαστη - ή να συμμετάσχετε σε μία ολοήμερη κρουαζιέρα κατά μήκος του ποταμού Χάντσον με στάσεις στη Στρατιωτική Ακαδημία του Γουέστ Πόιντ και τη λίμνη Μπέαρ Μάουντεν με το ομώνυμο πανδοχείο. Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε το Μητροπολιτικό Μουσείο ή το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας που θα σας αποζημιώσει με το παραπάνω. Πρόταση για το βράδυ είναι επίσης το δημοφιλές JAZZ CLUB ΒΒ Kings της Νέας Υόρκης. Μεταφερθείτε με λιμουζίνες στο κέντρο, απολαύστε καθαρόαιμη αμερικανική τζαζ, σε ένα από τα πιο “ΙΝ” clubs. Τρομερή εμπειρία είναι και η νυχτερινή βόλτα με ελικόπτερο πάνω από την ολοφώτιστη Νέα Υόρκη.
Όσοι ενδιαφέρεστε, υπάρχει η δυνατότητα μιας ολοήμερης οδικής εκδρομής (προαιρετικά) στη Ουάσινγκτον ή τη Βοστόνη

7η ΗΜΕΡΑ:ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΑΘΗΝΑ
Πρωινό ελεύθερο και αφού παραδώσουμε τα δωμάτιά μας μέχρι τις 11:00, θα έχουμε την ευκαιρία να αφιερώσουμε μερικές ακόμη ώρες σε αυτήν την ανεπανάληπτη μεγαλούπολη που δεν κοιμάται ποτέ. Μερικές ίσως τελευταίες βόλτες στα καταστήματα που το έχουν ρίξει κυριολεκτικά στο ξεπούλημα ή ένα τελευταίο περίπατο στο Σέντραλ Πάρκ. Αργότερα, θα μεταφερθούμε στο Αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.

8η ΗΜΕΡΑ: ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

** Το πρόγραμμα με αναχώρηση 29/12 είναι 9ήμερο

με μία επιπλέον διανυκτέρευση στη Νέα Υόρκη**

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό

Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 – 5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση

                                                           

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΙΜΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ

Οι τιμές του παρόντος τιμοκαταλόγου είναι τιμές προσφοράς, ισχύουν για έγκαιρες κρατήσεις με προκαταβολή μέχρι και τις 16/11και είναι 150 € έως 400 € ανά ζευγάρι (αναλόγως με το ταξίδι) οικονομικότερες από τις τιμές που θα ισχύουν μετά την παρέλευση αυτής της ημερομηνίας.

Η προσφορά αυτή ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων, που μπορεί να εξαντληθούν και πριν από την παραπάνω ημερομηνία. 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ – ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ MONΟΚΛΙNOY

23.12

1.359€

+ 855 €  

3Ο άτομο σε τρίκλινο:

1.200 €

29.12*

1.789 €

+ 1.300 €

3Ο άτομο σε τρίκλινο:

1.500 €

* Σημαντική παρατήρηση:
Η αναχώρηση 29/12 είναι 9ήμερης διάρκειας, με μία επιπλέον διανυκτέρευση στη Νέα Υόρκη

 

 

Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης
  • Ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη το NOVOTELTIMESSQUARE 4* Sup. NEWYORK, στην καρδιά του Μανχάταν, στην Times Square (ένα super μοντέρνο και πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο www.novotelmetamorphosis.com/ )
  • Αμερικάνικο πρωινό καθημερινά
  • (2 ) ΔΥΟ ειδικά διαμορφωμένες 5ώρες ξεναγήσεις στην πόλη της Νέας Υόρκης, με Ελληνόφωνο ξεναγό
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις, οδικές διαδρομές, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν
  • Έμπειρος, ειδικός αρχηγός - συνοδός του Γραφείου μας, με γνώσεις των Η.Π.Α.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων (670 €)
  • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

  • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
  • Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
  • Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 500 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
  • Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
  • 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως 12). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων.
  • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
  • Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
  • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
  • Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το γραφείο δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.