Skip to main content

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2014

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

30/12 - 05/01 - από: 1250 €

1η μέρα : ΑΘΗΝΑ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Νέα Υόρκη μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την συναρπαστική αυτή πόλη.

2η μέρα : ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (Ξενάγηση)
Σήμερα θα ξεκινήσουμε την πανοραμική μας ξενάγηση. Μεταξύ άλλων θα δούμε το Εμπάϊαρ Στέϊτ Μπίλντινγκ, το Άγαλμα της Ελευθερίας που δεσπόζει στην είσοδο του λιμανιού της Νέας Υόρκης και το παρεκκλήσι του Αγίου Παύλου. Θα συνεχίσουμε με το μεγαλύτερο οικονομικό κέντρο την Γουόλ Στρητ και το δημαρχείο, την διάσημη πλατεία Times Square και την Πέμπτη Λεωφόρο με τα φημισμένα μαγαζιά της, το Ροκεφέλερ Σέντερ, και τον καθεδρικό ναό του Αγίου Πατρικίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας

3η μέρα : ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (Ξενάγηση)
Σήμερα θα συνεχίσουμε την πανοραμική μας ξενάγηση, αρχίζοντας από τις κάτω συνοικίες του Μανχάταν και θα επισκεφτούμε την γέφυρα του Μπρούκλιν η οποία είναι εκθαμβωτική. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Άγαλμα της Ελευθερίας (η είσοδος δεν περιλαμβάνεται) και θα συνεχίσουμε με το σημείο Μηδέν όπου υψώνονταν οι δίδυμοι πύργοι, την Τσάινα Τάουν και τη Μικρή Ιταλία. Αν μας το επιτρέψει ο χρόνος θα σταματήσουμε σε τοπικό shopping mall και θα συνεχίσουμε την βόλτα μας περνώντας από το παγκόσμιο κέντρο εμπορίου, από το Bowling green bull, τον «ταύρο της Γουόλ Στρητ» ένα χάλκινο γλυπτό που συμβολίζει την οικονομική ευημερία. Θα τελειώσουμε με το Φέντεραλ Χολ που χτίστηκε το 1700 και ήταν το Δημαρχείο της Νέας Υόρκης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

4η-5η μέρα : ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Ημέρες στην διάθεσή σας. Προτείνουμε μια μικρή κρουαζιέρα γύρω από το νησί του Μανχάταν μια βόλτα στην Προβλήτα 17, που πάντα είναι μέσα στα top της Νέας Υόρκης, μια επίσκεψη σε ένα από τα πολλά μουσεία της πόλης, ή ψώνια στα πολυκαταστήματα! Για το βράδυ προτείνουμε να δείτε μια παράσταση στα θέατρα του Μπρόντγουεϊ.

6η-7η μέρα: ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΑΘΗΝΑ
Χρόνος ελεύθερος για τις τελευταίες σας αγορές ή επίσκεψη σε κάποιο από τα μουσεία που δεν προλάβετε να δείτε. Στη συμφωνηθείσα ώρα συγκέντρωση στη reception και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής (παρακαλούμε όπως ενημερωθείτε από τον αρχηγό σας για την ώρα που πρέπει να αφήσετε το δωμάτιο-τις βαλίτσες σας μπορείτε να τις αφήσετε στην reception). Άφιξη στην Αθήνα την επόμενη μέρα.

Το ξενοδοχείο μας:
Doubletree Metropolitan by Hilton - 569 Lexington Avenue New York -  http://www.metropolitanhotelnyc.com/

Τιμή:
Κατ’ άτομο την Πρωτοχρονιά σε δίκλινο 1.250 € επιβάρυνση μονόκλινου: 680€

Περιλαμβάνονται:
• Αεροπορικά εισιτήρια
• Ξενοδοχείο 4*
• Μεταφορά από & προς αεροδρόμιο-ξενοδοχείο εξωτερικού
• Εκδρομές-ξεναγήσεις όπως αναφέρονται
• Ασφάλιση Επαγγελματικής & Αστικής Ευθύνης
• Συνοδός στο τόπο προορισμού

Δεν περιλαμβάνονται:
• Φόροι αεροδρομίων και Έξοδα ESTA (πρόγραμμα απαλλαγής από βίζα) 410 ΕΥΡΩ
• Φιλοδωρήματα/αχθοφορικά
• Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους
• Ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα

Σημειώσεις :
• Τα ανωτέρω ξενοδοχεία ενδέχεται να αντικατασταθούν με άλλα ίδιας κατηγορίας εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο
• Η σειρά των εκδρομών και των ξεναγήσεων ενδέχεται να αλλάξει αν αυτό κριθεί απαραίτητο χωρίς να παραλειφθεί καμιά υπηρεσία