Skip to main content

Βραζιλία: Ρίο, Ιγκουασού Αργεντινή (Ουρουγουάη)

Το αγαπημένο ταξίδι για τους λάτρεις της Λατινικής Αμερικής

Αναχώρηση: 30/04  13 Ημέρες

  Αναχώρηση: 02/05  11 Ημέρες

 

Ένα ταξίδι που κινείται σε γνήσιους λατινοαμερικάνικους ρυθμούς. Ιδιαίτεροι, πασίγνωστοι μουσικοί ήχοι συντροφεύουν τις εικόνες από τις μητροπόλεις της Νοτίου Αμερικής, όπου μετανάστες από όλο τον κόσμο ένωσαν τις μοίρες τους με τους ντόπιους, πάντρεψαν τις συνήθειές τους και δημιούργησαν νέους αυθεντικούς πολιτισμούς. Μια γωνιά του κόσμου με ιδιαίτερο χρώμα, φιλόξενους κατοίκους, σε μια φύση απαράμιλλης ομορφιάς.

Η Βραζιλία είναι η χώρα της νεότητας, του έρωτα, της μουσικής, του ποδοσφαίρου, του καρναβαλιού, της ζάχαρης και του καφέ. Μια χώρα με ανθρώπους όλων των χρωμάτων που συμπαρασύρει τους πάντες στους ξέφρενους ρυθμούς της, μαγεύει με την ομορφιά της φύσης, σαγηνεύει με τη λαγνεία των κατοίκων της.

Η Ουρουγουάη γαληνεύει με την ηρεμία του φυσικού της τοπίου, με το γαλάζιο του ουρανού και του ωκεανού, με την αβρότητα των κατοίκων της. Μεγάλα λιμάνια, κοσμοπολίτικα θέρετρα, αποικιακές πόλεις, συνθέτουν την εικόνα μιας χώρας που αφήνει γλυκές αναμνήσεις σε κάθε της επισκέπτη.

Η Αργεντινή παντρεύει όσο καμιά άλλη χώρα της Νοτίου Αμερικής τις ευρωπαϊκές παραδόσεις, συνήθειες και ήθη με την ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία της Λατινικής Αμερικής. Ο πετυχημένος αυτός πολιτιστικός συγκερασμός εκφράζεται μοναδικά στην αρχιτεκτονική των πόλεων, στα μουσικά ακούσματα, στις γευστικές δημιουργίες, στη συμπεριφορά των Αργεντίνων.

Αφήστε λοιπόν τα σώματα σας να ακολουθήσουν τα βήματα της σάμπα και του τάνγκο, δύο μοναδικά μουσικά είδη που εκφράζουν την ίδια προσπάθεια των ανθρώπων να δώσουν μορφή στα συναισθήματά τους, τους καημούς τους, τις ιστορίες τους, τους φόβους τους, τη νοσταλγία τους, την αγάπη για τη ζωή και τον έρωτα.

Αργεντινή,   Βραζιλία με Ρίο και Ιγκουασού

 

  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η ΗΜΕΡΑ 02/05: ΑΘΗΝΑ - ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ

 Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και πτήση για το Μπουένος Άιρες, "το λιμάνι των καλών ανέμων", που είναι χτισμένο στις όχθες του μεγάλου ποταμόκολπουΡίο ντε λα Πλάτα. Το Μπουένος Άιρες είναι μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Αμερικανικής ηπείρου, μια από τις πιο πολυσύνθετες και ενδιαφέρουσες πόλεις της Νοτίου Αμερικής, με πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και με πανέμορφη αρχιτεκτονική, που τη φέρνει δίπλα στις μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Μια πόλημοναδική, όπου συνυπάρχει το μεγαλείο του παρελθόντος και το δυναμικό παρόν. Οι κάτοικοί του, οι πορτένιος, είναι γλεντζέδες και καλοφαγάδες. Το κέντρο της κοσμείται από πολυάριθμα καλοδιατηρημένα παλιά κτίρια και σφύζει από ζωή. Στις φτωχογειτονιές του Μπουένος Άιρες γεννήθηκε στα μέσα του 19ου αιώνα ένας από τους εκπληκτικότερους χορευτικούς ρυθμούς όλων των εποχών, το τάνγκο.

 

 2η ΗΜΕΡΑ 03/05: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ

 Άφιξη στο Μπουένος Άιρες, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Στη συνέχεια θα έχουμε χρόνο για βόλτες στα όμορφα πάρκα, στον εμπορικό πεζόδρομο Φλόριδα (FLORIDA) με τα πάμπολλα καταστήματα ή για εξορμήσεις στα μουσεία. Διανυκτέρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ 04/05: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ (Ξενάγηση)

Στη σημερινή μας ξενάγηση θα θαυμάσουμε τα επιβλητικά μνημεία του κέντρου της πόλης, κτήρια όπου γράφτηκαν σημαντικές σελίδες της αργεντίνικης ιστορίας, όπως η Κάσα Ροζάδα, που είναι το προεδρικό μέγαρο, ο Καθεδρικός Ναός με το μαυσωλείου του Χοσέ Σαν Μαρτίν, του μεγάλου απελευθερωτή-ήρωα της Αργεντινής (και από τους ηγέτες του αγώνα της Νοτιοαμερικανικής ανεξαρτησίας από τους Ισπανούς). Στη συνέχεια θα δούμε το Κοινοβούλιο και τη λεωφόρο της 9ης Ιουλίου, που είναι ο πλατύτερος δρόμος του κόσμου, με τον επιβλητικό οβελίσκο, το φημισμένο θέατρο Colonκαι άλλα πανέμορφα κτήρια. Ιδιαίτερες είναι οι γειτονιές της πόλης, που καθεμιά έχει τη δική της ιστορία και το δικό της χρώμα. Η Λα Μπόκα και το γραφικό Καμινίτο (δρομάκι) με τα σπίτια βαμμένα με έντονα χρώματα, κατοικίες των παλιών λιμενεργατών, από όπου ξεκίνησε και τις επιχειρήσεις του ο Αριστοτέλης Ωνάσης, το Σαν Τέλμο, παλιό κέντρο της αριστοκρατίας και γεμάτο από χώρους με μουσική τάνγκο, οι αριστοκρατικές συνοικίες Παλέρμο με τα τεράστια πάρκα και Ρεκολέτα με τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της και το ομώνυμο κοιμητήριο, στο οποίο είναι θαμμένη η Εβίτα Περόν. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

4η ΗΜΕΡΑ 05/05: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ

Ημέρα ελεύθερη στο Μπουένος Άιρες. Σας προτείνουμε μια προαιρετική εκδρομή στις φημισμένες πάμπες της εξοχής. Έξω από την πρωτεύουσα βρίσκονται τα μεγάλα ράντζα των αργεντίνων γαιοκτημόνων, οι εστάνσιας, εκεί όπου δραστηριοποιούνται οι θρυλικοί γκαούτσος (gauchos), οι καουμπόηδες της Αργεντινής. Ενσάρκωση των μύθων και της ιστορίας της χώρας, οι γκαούτσος αποτελούν σύμβολα της επανάστασης και των αγώνων για την απελευθέρωση από τους Ισπανούς. Λυγερόκορμοι, σβέλτοι, ανεξάρτητοι, σκληραγωγημένοι, με τις χαρακτηριστικές τους ενδυμασίες - πλατύγυρα καπέλα, μαύρα παντελόνια, μπότες και γιλέκα - με μόνιμο σύντροφο το άλογό τους, ασχολούνται με την κτηνοτροφία και αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο του φολκλόρ της χώρας. Κοντά τους γνωρίζουμε τις συνήθειές τους, γευόμαστε τις λιχουδιές τους και απολαμβάνουμε αυθεντικές στιγμές στα αργεντίνικα αγροκτήματα.

 

5η ΗΜΕΡΑ 06/05: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ

Αλλαγή σκηνικού σήμερα, καθότι προορισμός μας είναι οι περίφημοι καταρράκτες του Ιγκουασού. Από όλα τα φυσικά θαύματα της Νότιας Αμερικής οι γιγαντιαίοι καταρράκτες του ποταμού Ιγκουασού είναι σίγουρα το πιο εντυπωσιακό. Εδώ η φύση κάνει επίδειξη το μεγαλείου και της δύναμής της. Κανείς δεν μένει ασυγκίνητος από τα αμέτρητα ουράνια τόξα, τα γαλάζια σύννεφα και τα χιλιάδες παιχνιδίσματα που κάνει το νερό καθώς πέφτει μπροστά στα έκθαμβα μάτια του! Το παραδεισένιο περιβάλλον, που το διασχίζουν ορμητικά νερά, πυκνές ζούγκλες, άγρια ζώα, πουλιά με πολύχρωμα φτερά, αποτελεί πρόκληση για ατελείωτες φωτογραφικές λήψεις. Αφιερώνουμε δύο ημέρες για να επισκεφθούμε τους μοναδικούς αυτούς καταρράκτες του Ιγκουασού. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

6η ΗΜΕΡΑ 07/05: ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ)

Όταν δει κανείς τους χειμάρρους να βροντούν απ΄ όλες τις πλευρές, όταν ατενίσει αυτή την αδάμαστη ομορφιά, δεν μπορεί να μην τον συναρπάσει το θέαμα της παρουσίας της φύσης σ΄ όλη της τη μεγαλοπρέπεια. περιλαμβάνει ξενάγηση και από τις δυο πλευρές των καταρρακτών, δηλαδή και από την πλευρά της Αργεντινής και από την πλευρά της Βραζιλίας. Αμέτρητοι καταρράκτες σχηματίζονται σε ένα επιβλητικό τοπίο. Ο ποταμός Ιγκουασού, το "μεγάλο νερό" των ιθαγενών, ρίχνει τα νερά του με ορμή και εμείς δεν χορταίνουμε να θαυμάζουμε το μεγαλοπρεπές θέαμα. Περπατάμε σε γέφυρες πάνω από τα ορμητικά νερά, ακολουθούμε μονοπάτια μέσα στην πυκνή βλάστηση, συναντάμε πρωτόγνωρα ζώα, χάνουμε τον αριθμό στο μέτρημα των καταρρακτών, μαγευόμαστε με την ιστορία του "λαρυγγιού του διαβόλου" και της ΝαΪπού. Το μεγαλείο της φύσης μας αφήνει χωρίς λόγια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

7η ΗΜΕΡΑ 08/05: ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ - ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ

Μια πτήση θα μας φέρει σήμερα στο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Τοποθετημένο σε μια προικισμένη φυσική θέση, με τις κυματοειδείς κορφές των λόφων, την τροπική βλάστηση και τις καμπυλωτές παραλίες πολλών χιλιομέτρων, το Ρίο είναι μια αισθησιακή και πολύχρωμη πόλη. Η πόλη των Καριόκας, όπως ονομάζονται οι κάτοικοί του, έχει ταυτιστεί στην παγκόσμια συνείδηση με τη διασκέδαση, το ξεφάντωμα, το ποδόσφαιρο και τον χορό. Μια πόλη άκρως αντιφατική. Συνύπαρξη χλιδής και απόλυτης φτώχειας. Οι ουρανοξύστες και τα γυάλινα μεταμοντέρνα συγκροτήματα συνυπάρχουν με τους θησαυρούς της αποικιοκρατικής αρχιτεκτονικής και τις πανάθλιες παραγκουπόλεις των φτωχών (φαβέλες). Η ονομασία του, που σημαίνει "Ποταμός του Ιανουαρίου", προέρχεται από το ποτάμι που εκβάλει στον Κόλπο Γκουαναμπάρα, μια περιοχή που ανακαλύφθηκε από τους Πορτογάλους κονκισταδόρες τον Ιανουάριο του 1502 και έγινε κέντρο και αφετηρία των εξορμήσεων τους προς το εσωτερικό της ηπείρου. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

8η ΗΜΕΡΑ 09/05: ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ (Ξενάγηση, Κορκοβάντο)

Μέσα από μια γραφική διαδρομή με τρενάκι θα ανεβούμε σήμερα στο λόφο Κορκοβάντο, όπου βρίσκεται το άγαλμα του Χριστού-Λυτρωτή, το σύμβολο της πόλης και ένα από τα πιο γνωστά αξιοθέατα του πλανήτη. Από το σημείο αυτό θα απολαύσουμε μια πανοραμική θέα της πόλης και του μαγευτικού σκηνικού που την περιβάλει. Οι φωτογραφικές σας μηχανές δεν θα μπορέσουν να αιχμαλωτίσουν την απαράμιλλη ομορφιά που αντικρίζουν τα μάτια σας! Ίσως τώρα δικαιολογήσετε αυτούς που θεωρούν το Ρίο σαν την πιο όμορφη πόλη του κόσμου! Στη συνέχεια θα δούμε εξωτερικά το περίφημο στάδιο Μαρακανά, το παγκοσμίως γνωστό Σαμποδρόμιο, εκεί όπου οι κάτοικοι της πόλης παρουσιάζουν την πιο εντυπωσιακή παρέλαση καρναβαλιού στον κόσμο, τον Καθεδρικό Ναό, μια μοναδικού στυλ εκκλησία σε σχήμα πυραμίδας, καθώς και μερικά χαρακτηριστικά κτήρια του 17ου και 18ου αιώνα.Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση

 

9η ΗΜΕΡΑ 10/05: ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ (Ζαχαρόψωμο)

Με τελεφερίκ θα ανεβούμε σήμερα σε έναν άλλο όμορφο λόφο της πόλης, τον Πάο ντε Ασούκαρ, που σημαίνει "Ζαχαρόψωμο",απ΄ όπου θα απολαύσουμε για μια ακόμα φορά την εκπληκτική θέα της πόλης. Στον ελεύθερο χρόνο θα απολαύσουμε τη χαλαρότητα που επικρατεί στις παραλίες της πόλης, που αποτελούν τόπο συνάντησης των καριόκας. Η Κοπακαμπάνα, η Ιπανέμα, η Φλαμένγκο, η Λεμπλόν μας καλούν για να φωτογραφηθούμε, να ξεκουραστούμε, να λουστούμε στα νερά τους και να νιώσουμε την ανεμελιά που βιώνουν οι κάτοικοι της μοναδικής αυτής πόλης. Οι προτάσεις για διασκέδαση είναι πάμπολλες και ο χρόνος κυλά γλυκά και συναρπαστικά.

10η ΗΜΕΡΑ 11/05: ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΙΡΟ - ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 

 11η ΗΜΕΡΑ 12/05: ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 

ΕΠΕΚΤΑΣΗ στην Ουρουγουάη

Η επέκταση αυτή (2 διανυκτερεύσεις) γίνεται στην αρχή της εκδρομής.

Έτσι το πρόγραμμα γίνεται 13ήμερο

 1η ΗΜΕΡΑ 30/04: ΑΘΗΝΑ - ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και πτήση για το Μπουένος Άιρες, "το λιμάνι των καλών ανέμων", που είναι χτισμένο στις όχθες του μεγάλου ποταμόκολπουΡίο ντε λα Πλάτα. Το Μπουένος Άιρες είναι μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Αμερικανικής ηπείρου, μια από τις πιο πολυσύνθετες και ενδιαφέρουσες πόλεις της Νοτίου Αμερικής, με πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και με πανέμορφη αρχιτεκτονική, που τη φέρνει δίπλα στις μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Μια πόλημοναδική, όπου συνυπάρχει το μεγαλείο του παρελθόντος και το δυναμικό παρόν. Οι κάτοικοί του, οι πορτένιος, είναι γλεντζέδες και καλοφαγάδες. Το κέντρο της κοσμείται από πολυάριθμα καλοδιατηρημένα παλιά κτίρια και σφύζει από ζωή. Στις φτωχογειτονιές του Μπουένος Άιρες γεννήθηκε στα μέσα του 19ου αι. ένας από τους εκπληκτικότερους χορευτικούς ρυθμούς όλων των εποχών, το τάνγκο.

2η ΗΜΕΡΑ 01/05: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ - ΚΟΛΟΝΙΑ (ΜΕ ΠΛΟΙΟ) - ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ (ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ)

Πρωινή άφιξη στο Μπουένος Άιρες και αναχώρηση για την Ουρουγουάη. Η μετάβαση γίνεται με πλοίο, καθώς από τη νότια όχθη του Ρίο ντε λα Πλάτα κατευθυνόμαστε στη βόρεια, όπου βρίσκεται η γραφική αποικιακή πόλη Κολόνια ντελ Σακραμέντο της νοτιοδυτικής Ουρουγουάης. Η πόλη ιδρύθηκε το 1680 από τους Πορτογάλους και στη συνέχεια διεκδικήθηκε από τους Ισπανούς, οι οποίοι είχαν εποικήσει την απέναντι όχθη του ποταμού στο Μπουένος Άιρες Μια μικρή, ήσυχη πόλη, μουσείο χαρακτηριστικής ισπανικής και πορτογαλικής αποικιακής αρχιτεκτονικής. Το ιστορικό της κέντρο του 17ου αιώνα έχει ανακηρυχθεί από την Ουνέσκο μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Θα γνωρίσουμε την ιστορία της πόλης και θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια της. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε οδικώς για το Μοντεβιδέο. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ 02/05: ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ (ΕΚΔΡΟΜΗ στην ΠΟΥΝΤΑ ΝΤΕΛ ΕΣΤΕ)

Το Μοντεβιδέο έχει ένα ευρωπαϊκό στυλ λόγω των πολλών μεταναστών που ήρθαν από την Ευρώπη και ιδιαίτερα από την Ιταλία και την Ισπανία. Σώζεται ένα κομμάτι της παλιάς πόλης με όμορφα κτήρια που κάποια από αυτά είναι ορόσημα για την περιοχή. Στο κέντρο της πόλης βρίσκεται η πλατεία Ανεξαρτησίας, στην οποία υπάρχουν ωραία εστιατόρια, βραδινά μαγαζιά και εμπορικά καταστήματα. Στη μέση της πλατείας δεσπόζει το μαρμάρινο μνημείο του εθνικού ήρωα της ανεξαρτησίας,JοseGerνasiο Αrtigas. Εκεί κοντά θα δούμε την PuertadelaCuidadela,μια λίθινη πύλη που αποτελεί μοναδικό υπόλειμμα του αποικιακού φρουρίου που κατεδαφίστηκε το 1833, το 26όροφο PalacioSalvo,που θυμίζει φουσκωμένο διαστημόπλοιο έτοιμο για απογείωση και που όταν εγκαινιάστηκε το 1927 ήταν το ψηλότερο κτίριο της Νότιας Αμερικής, καθώς και το μεγαλόπρεπο TeatroSolis. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς την πλατεία Συντάγματος, όπου θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό και το παλιό Δημαρχείο. Στη συνέχεια θα περάσουμε από τα όμορφα πάρκα με τα ιδιαίτερα γλυπτά, θα δούμε το στάδιο centenario, όπου έγινε ο τελικός του πρώτου παγκοσμίου κυπέλλου ποδοσφαίρου και τις γειτονιές των πλουσίων. Μετά την ξενάγησή μας, θα συνεχίσουμε για την Πούντα ντελ Έστε, ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα θέρετρα της Νοτίου Αμερικής, όπου θα θαυμάσουμε τα πανάκριβα σπίτια των πλουσιοτέρων ανθρώπων της γης. Αργά το απόγευμα επιστρέφουμε στο Μοντεβιδέο.Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ 03/05: ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ - ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ

Σήμερα θα επιστρέψουμε αεροπορικώς στο Μπουένος Άιρες και θα έχουμε χρόνο για βόλτες στα όμορφα πάρκα, στον εμπορικό πεζόδρομο Φλόριδα (FLORIDA) με τα πάμπολλα καταστήματα ή για εξορμήσεις στα μουσεία. Διανυκτέρευση.

 Συνάντηση με την ομάδα της 11ήμερης εκδρομής και το πρόγραμμα γίνεται κοινό, όπως περιγράφεται αναλυτικά παραπάνω

5η ΗΜΕΡΑ 04/05: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ (Ξενάγηση)

6η ΗΜΕΡΑ 05/05: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ

7η ΗΜΕΡΑ 06/05: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ

8η ΗΜΕΡΑ 07/05: ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ)

9η ΗΜΕΡΑ 08/05: ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ - ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ

10η ΗΜΕΡΑ 09/05: ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ (Ξενάγηση, Κορκοβάντο)

11η ΗΜΕΡΑ 10/05: ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ (Ζαχαρόψωμο)

12η ΗΜΕΡΑ 11/05: ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΙΡΟ - ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

13η ΗΜΕΡΑ 12/05: ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΙΜΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Κάντε την κράτηση σας έως 31/03/13 και ταξιδέψτε την περίοδο του Πάσχα απολαμβάνοντας ιδιαίτερα χαμηλές τιμές  σε συνδυασμό με υψηλές παροχές υπηρεσιών & εξασφαλισμένες αναχωρήσεις.

Ωφεληθείτε έτσι έως από 150 €  - 500 € το ζευγάρι από τις κανονικές τιμές της περιόδου.

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων που μπορεί και να εξαντληθούν και πριν από την παραπάνω ημερομηνία.

*** Η έκπτωση έχει συνυπολογιστεί στις αναγραφόμενες τιμές

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ

MONΟΚΛΙNOY

 

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ

ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

με αναχώρηση 30/04

(13ήμερο πρόγραμμα)

 

Όλα τα ξενοδοχεία 5* εκτός αυτό του Ρίο που είναι 4* Sup.

1.890 €

 

+ 620 €

 

+ 599 €

Επιβάρυνση για το 5* ξενοδοχείο

WindsorAtlantica 5* στο Ρίο

+99 €

+ 198 €

Παρατήρηση

Υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης της διάρκειας του προγράμματος στο Μπουένος Άιρες κατά δύο ημέρες, χωρίς την Ουρουγουάη (Πρόγραμμα 13 Ημερών, με αναχώρηση 30/04)

Επιβάρυνση Επέκτασης στο Μπουένος Άιρες με πρωινό: + 249 € το άτομο σε δίκλινο

                                                                                         + 379 € σε μονόκλινο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Ξενοδοχεία όπως αναφέρονται στο πινακάκι των τιμών
  • Πρωινό καθημερινά
  • Έλληνας αρχηγός με τεράστια εμπειρία στην περιοχή (Ανάλογα με την αναχώρηση, ο αρχηγός μπορεί να σας περιμένει στη Νότια Αμερική)
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός – βιβλίο

 ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • 783 ΕΥΡΩ Φόροι, φιλοδωρήματα, επιβάρυνση καυσίμων, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.), τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων.
  • Τοπικά πληρώνετε 25$ στο αεροδρόμιο της Αργεντινής

 

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΕΥΜΑΤΩΝ, ΔΙΑΦΟΡΩΝ SHOWS και ΕΚΔΡΟΜΩΝ

στο Μπουένος Άιρες

 Πολλοί πελάτες μας ζητούν μια τιμή για τις εξόδους στο Μπουένος Άιρες, ώστε να μπορέσουν να ρυθμίσουν το συνολικό κόστος της εκδρομής από την Ελλάδα. Έτσι φτιάξαμε το παρακάτω πακέτο:

  • Ολοήμερη εκδρομή σε φάρμα Gauchos στην Αργεντινή, με γεύμα μπάρμπεκιου
  • TangoShow στο Μπουένος Άιρες με δείπνο
  • Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο κατά τη διάρκεια της ξενάγησης στο Μπουένος Άιρες

 Κόστος Πακέτου: 199 € κατ’ άτομο

 Η παραπάνω τιμή ισχύει για κρατήσεις που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα πριν την αναχώρηση.

Σε περίπτωση που κάποιος θελήσει να δηλώσει συμμετοχή εκ των υστέρων και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ούτε τη διαθεσιμότητα ούτε και το κόστος.

Δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να γίνονται τουλάχιστον 10 ημέρες πριν την εκάστοτε αναχώρηση.