Skip to main content

Βραζιλία - Kαταρράκτες Iγκουασού - Αργεντινή Απριλιο-Ιουνιο 2013

12 μέρες Ρίο ντε Τζανέιρο - Λόφος του Κορκοβάντο - Λόφος της Ζάχαρης (Παν ντε Ασοκάρ) - Καταρράκτες Ιγκουασού - Μπουένος Άιρες με διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* & 5* με πρωινό καθημερινά. Επισκέψεις, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις από τοπικό ξεναγό.

 

Μέρα:
Πτήση Αθήνα - Ρίο Ντε Τζανέιρο

Συνάντηση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όπου και η πτήση μας με ενδιάμεση αλλαγή αεροσκάφους για το Ρίο ντε Τζανέιρο. Ολονύχτια πτήση.

 

Μέρα:
Pίο ντε Τζανέιρο - Ξενάγηση πόλεως - Λόφος του Κορκοβάντο

Άφιξη στην κοσμοπολίτικο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Στο άκουσμα Ρίο Ντε Τζανέιρο μας έρχεται στο μυαλό η πόλη που χορεύει στον ρυθμό της σάμπας. Ανάμεσα στους λόφους του Κορκοβάντο και το Λόφο της Ζάχαρης και περιτριγυρισμένο από τις πιο διάσημες παραλίες στον κόσμο Κοπακαμπάνα και Ιπανέμα. Οι ήχοι της σάμπας αλλά και οι έξω καρδιάς «καριόκας» (έτσι ονομάζονται οι κάτοικοί της) θα σας μαγέψουν. Θα ξεναγηθούμε στο Ιστορικό και εμπορικό κέντρο, τους πλακόστρωτους δρόμους και τα επιβλητικά κτίρια, όπου στεγάζονται το Δημοτικό Θέατρο, το Ιστορικό μουσείο και το μουσείο Καλών Τεχνών και την Εθνική Βιβλιοθήκη. Αφού πάρουμε μία πρώτη γεύση του τι θα επακολουθήσει συνεχίζουμε με την επίσκεψή μας στον Λόφο Κορκοβάντο ύψους 700 μέτρων όπου στην κορυφή του βρίσκεται από το 1922 το άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή - ένα από τα επτά θαύματα του κόσμο- με τα χέρια ανοιχτά. Το άνοιγμά τους είναι 28 μέτρα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερος να τον αξιοποιήσετε όπως εσείς επιθυμείτε.

 

Μέρα:
Pίο ντε Τζανέιρο - Λόφος της Zάχαρης (Παν ντε Aσοκάρ)

Μία ακόμα μέρα ξημερώνει στο Ρίο και θα την εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο τρόπο. Ξεκινάμε την επίσκεψή μας με τη διάσημη παραλία Λεμπλόν και με τελεφερίκ θα ανέβουμε στον λόφο της Ζάχαρης (Pon De Asucar). Το ύψος του είναι στα 416 μέτρα. Η θέα της πόλης κάτω από τα πόδια μας είναι συγκλονιστική. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για να κολυμπήσετε στα νερά των διάσημων παραλιών.

 

Μέρα:
Ρίο ντε Τζανέιρο

Μέρα ελεύθερη για να την αξιοποιήσετε όπως εσείς επιθυμείτε. Εάν είστε λάτρεις του αθλητισμού μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το στάδιο Μαρακανά ένα από τα μεγαλύτερα στάδια στον κόσμο με χωρητικότητα 90.000 θεατών ή επισκεφθείτε κάποιο από τα μουσεία. Εάν πάλι θέλετε ξεκούραση...σίγουρα οι παραλίες Κοπακαμπάνα, Ιπανέμα, Λεμπλόν προσφέρονται για την απόλυτη χαλάρωση και αθλητικές δραστηριότητες στην άμμο.

 

Μέρα:
Ρίο ντε Τζανέιρο-Kαταρράκτες Iγκουασού

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για τους καταρράκτες Iγκουασού. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

 

Μέρα:
Kαταρράκτες Iγκουασού

Σήμερα θα πραγματοποιήσουμε ολοήμερη εκδρομή στους καταρράκτες Ιγκουασού. Αποτελούνται από 275 καταρράκτες, το συνολικό τους μήκος είναι 2,7 χλμ. και το ύψος τους φτάνει έως και τα 82 μέτρα. Βρίσκονται κατά 80% στην πλευρά της Αργεντινής και κατά 20% στην πλευρά της Βραζιλίας. Το σημείο όπου είναι και τα σύνορα των δύο χωρών θα επισκεφθούμε σήμερα και θα θαυμάσουμε αυτό το φυσικό τοπίο ομορφιάς, τον πιο εντυπωσιακό καταρράκτη με το όνομα «ο Λαιμός του Διαβόλου» (Garganta del Diablo) ύψους 82 μέτρων, μήκος 700 μέτρα και πάχος 150 μέτρα. Χρόνος ελεύθερος για περπάτημα στα χαραγμένα μονοπάτια και να φωτογραφίσουμε απ' όσο πιο κοντά γίνεται αυτό το μοναδικό θέαμα.

 

Μέρα:
Καταρράκτες Ιγκουασού - Mπουένος 'Aιρες

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Αργεντινής, το Mπουένος 'Aιρες, γνωστό και ως το «Παρίσι του Νότου. Είναι η πατρίδα του Τανγκό, του ποδοσφαίρου, της Εβίτα Περόν και φημίζεται για την αρχιτεκτονική του, το καλό φαγητό, τη νυχτερινή ζωή και τα πολιτιστικά δρώμενα. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για μία πρώτη γνωριμία με την πόλη.

 

Μέρα:
Mπουένος Άιρες - Περιήγηση πόλης

Πλούσια και ενδιαφέροντα τα αξιοθέατα αυτής της πόλης τα οποία και θα γνωρίσουμε στην σημερινή μας ξενάγηση. Μεταξύ των άλλων θα δούμε την Plaza de Mayo («Πλατεία του Μαΐου»), χώρος σφοδρών πολιτικών διαδηλώσεων. Στην ανατολική πλευρά της βρίσκεται η Casa Rosada («Ροζ Σπίτι»), όπου στεγάζεται το Προεδρικό Μέγαρο. Από το μπαλκόνι του Μεγάρου αυτού έκανε εξαγγελίες και η Εύα Περόν ξεσηκώνοντας το πλήθος. Μάλιστα, στο ίδιο μπαλκόνι έγιναν τα γυρίσματα της ταινίας «Εβίτα» με τη Μαντόνα. Στη συνέχεια θα περάσουμε από το περίφημο Θέατρο Colon, ένα από τα μεγαλύτερα θέατρα του νοτίου ημισφαιρίου , το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης, την χρωματιστή συνοικία Λα Μπόκα στην είσοδο του λιμανιού, την συνοικία Ρεκολέτα με τα μουσεία τα εστιατόρια και τα μπαράκια της. Επίσης είναι διάσημη για το αριστοκρατικό νεκροταφείο Ρεκολέτα όπου όλη η «αφρόκρεμα» της υψηλής κοινωνίας έχει από έναν οικογενειακό τάφο εκεί. Οι οικογενειακοί τάφοι είναι μνημεία τέχνης από πανάκριβα υλικά και αγάλματα μεγάλων και γνωστών καλλιτεχνών. Δεν θα μπορούσε φυσικά να λείψει και το μνήμα της Εβίτα Περόν που μαγνητίζει τα βλέμματα των τουριστών. Επιστροφή το μεσημέρι στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για να τον αξιοποιήσετε όπως εσείς επιθυμείτε.

 

Μέρα:
Mπουένος Άιρες - (Colonia Del Sacramento - Ουρουγουάη)

Μέρα ελεύθερη. Προτείνουμε μία ολοήμερη εκδρομή σε μία από τις ομορφότερες αποικιακές πόλεις, την Κολόνια. Βρίσκεται απέναντι από τις ακτές της Αργεντινής, στην πλευρά της Ουρουγουάης. Επιβίβαση στο πλοίο. Η διαδρομή είναι περίπου 50 λεπτά. Περιηγηθείτε στο ιστορικό της κέντρο, το οποίο έχει ανακηρυχτεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς από την Ουνέσκο. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο Μπουένος Άιρες.

 

Μέρα:
Μπουένος Άιρες

Μέρα ελεύθερη. Προτείνουμε ολοήμερη εκδρομή σε φάρμα Γκαούτσος. Μην παραλείψετε να κανονίσετε ένα δείπνο παρακολουθώντας παράσταση Τανγκό σ' ένα από τα δεκάδες θέατρα της πόλης.

 

& 12η Μέρα:
Πτήση επιστροφής
Το μεσημέρι μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση με ενδιάμεση αλλαγή αεροσκάφους. Ολονύχτια πτήση. Άφιξη τη 12η μέρα στην Αθήνα.

Τιμή κατ' άτομο
Αναχωρήσεις 28/04 - 11, 25/05 - 22/06, 12 μέρες
   
 11,25/5, 8, 22/0628/04
Δίκλινο22501995
Μονόκλινο29952745

Περιλαμβάνονται:
     Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση
     Φιλοξενία σε ξενοδοχεία 4* και 5*
     Πρωινό καθημερινά
     Ασφαλή μεταφορικά μέσα για τις μετακινήσεις από/προς τα αεροδρόμια του εξωτερικού και για όλες τις εσωτερικές μετακινήσεις
     Επισκέψεις, περιηγήσεις, εκδρομές
     Τοπικοί έμπειροι ξεναγοί
     Τοπικός, Αρχηγός/συνοδός, Ξεναγός
     Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης
     Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται:
     Φόροι αεροδρομίων εσωτερικού εξωτερικού
     Φιλοδωρήματα/αχθοφορικά
     Ατομική ασφαλιστική κάλυψη
Σημειώσεις:
     Το ταξίδι εκτελείται με ελάχιστη συμμετοχή 15 ατόμων.
     Σε περίπτωση που η συμμετοχή είναι μικρότερη (10 άτομα τουλάχιστον) το ταξίδι δεν ακυρώνεται και εκτελείται με επιβάρυνση 100€ το άτομο.
Ταξιδιωτικά Έγγραφα:
     Το διαβατήριο σας πρέπει να έχει 6μηνη ισχύ από την είσοδο σας στην περιοχή.
Υγειονομικές προφυλάξεις:
     Δεν απαιτούνται εμβόλια ή άλλου είδους προληπτική αγωγή.
     Το νερό δεν είναι πόσιμο και συνιστούμε το εμφιαλωμένο.