Skip to main content

Σαφάρι 2018 στη Τανζανία & ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ από 1990,00

Καθημερινά - εκτός εορτών
15/2 - 1/12

Το μήλο της έριδος για πολλές εθνότητες, θα το βρείτε εκεί στον Ινδικό - απέναντι από τη Τανζανία …έτοιμο για να σας χαλαρώσει με τη τροπική βλάστησή του, να σας ταξιδέψει σε εξωτικούς κόσμους με γαλαζοπράσινα νερά και πλούσιους υφάλους, να σας διηγηθεί ιστορίες στην λίθινη πόλη του και να σας μυήσει στα μυστικά των μπαχαρικών και γεύσεων του. Και δεν φτάνουν μόνο αυτά… τα εθνικά πάρκα της Τανζανίας είναι ακριβώς απέναντι και προσφέρονται για ένα μοναδικό οργανωμένο σαφάρι από το νησί. Συνδυάστε το ταξίδι σας, κάνοντας τα μπάνια σας στο όμορφο αρχιπέλαγος της Ζανζιβάρης και βάζοντας λίγο περιπέτεια με ένα οργανωμένο σαφάρι.

Πρότασή μας ένα 9ήμερο πρόγραμμα με 5 νύχτες στη Ζανζιβάρη με ημιδιατροφή και ένα 3ήμερο σαφάρι (2 νύχτες) με πλήρη διατροφή.

1η μέρα: Πτήση για Νταρ Ελ Σαλάμ

Πτήση με ενδιάμεσο σταθμό.

2η μέρα: Νταρ Ελ Σαλάμ - Μικούμι

Μεταφορά στο εθνικό πάρκο Μικούμι, μέσω της μεγαλύτερης πόλης της χώρας Μορογκόρο. Τακτοποίηση στο Mikumi safari lodge και δείπνο.

3η μέρα: Σαφάρι

Μετά το πρωινό, ακολουθεί ένα ολοήμερο πρόγραμμα σαφάρι για να απολαύσετε τον τρόπο ζωής και τη καθημερινόιττητα των άγριων ζώων στο φυσικό τους στοιχείο. Γεύμα θα δοθεί σε κουτί κατά τη διάρκεια του σαφάρι και δείπνο στο ξενοδοχείο με την επιστροφή σας.

4η μέρα: Μεταφορά στη Ζανζιβάρη

Μετά το πρωινό, θα μεταφερθείτε στο λιμάνι για θα κατευθυνθείτε στο διάσημό νησί της Ζανζιβάρης με το πλοίο. Με την άφιξη στο νησί, θα μεταφερθείτε αμέσως στο ξενοδοχείο σας Αφεθείτε στις ανέσεις της μονάδας σας και ξεκουραστείτε.

5η μέρα: Ζανζιβάρη

Ημέρα ελεύθερη.

6η μέρα Ζανζιβάρη - Εκδρομή στη Πέτρινη Πόλη

Η ημιήμερη αγγλόφωνη εκδρομή, με αφετηρία το ξενοδοχείο σας, θα σας δείξει τη πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, όπου οι αραβικές, ινδικές, περσικές και ευρωπαϊκές επιρροές συνδυάζονται με την τοπική αφρικανική παράδοση. Ιστορικά κτίρια με περίτεχνα σκαλισμένες ξύλινες πόρτες σκιασμένες με μπαλκόνια, και στενά δρομάκια, καλούν τους επισκέπτες να χαθούν σε αυτή τη συναρπαστική και μοναδική τοποθεσία (μνημείο παγκόσμια κληρονομιάς). Μάθετε τις συναρπαστικές ιστορίες για τη Πριγκίπισσα Σαλμέ, τον Μπουλσάρα και τον Βι Κιντού και ακολουθήστε τα βήματα του παρελθόντος. Με αυτή την εκδρομή θα επισκεφθείτε τη διάσημη αγορά της πόλης Darajani, την πρώην αγορά σκλάβων, τους κήπους Forodhani με θέα στο σπίτι των θαυμάτων, το παλάτι του Σουλτάνου και το παλιό φρούριο. Για όσους θέλουν να αγοράσουν αναμνηστικά, ο οδηγός θα σας δείξει καταστήματα τέχνης καθώς και βιοτεχνίες παρασκευής αναμνηστικών.

7η-8η μέρα: Ζανζιβάρη Ημέρες ελεύθερες

Στις ελεύθερες ημέρες σας, μπορείτε να κάνετε μία κρουαζιέρα-σαφάρι στο αρχιπέλαγος, να επισκεφθείτε το νησί πρώην φυλακή, να περπατήσετε στο εθνικό πάρκο Jozani Chwaka Bay για να δείτε τις μαϊμούδες του ή τέλος να ακολουθήσετε μία οργανωμένη εκδρομή για ψάρεμα και παρακολούθηση δελφινιών.

11η μέρα: Πτήση επιστροφής

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής.

12η μέρα: Άφιξη στην Αθήνα

Σημειώσεις:

  • Το παραπάνω πρόγραμμα είναι οργανωμένο ατομικό, με αγγλόφωνες υπηρεσίες εδάφους. Ρωτήστε μας για το κόστος του πακέτου κατά την εορταστική περίοδο. Το παραπάνω έχει υπολοιγιστεί με τους χαμηλότερους ναύλους αεροπορικών εταιρειών.

Τιμές κατ’ άτομο

Καθημερινά -
εκτός εορτών
15/2 - 1/12

Δίκλινο

1990

Μονόκλινο

+ 990

Περιλαμβάνονται:
• Αεροπορικά εισιτήρια (με ενδιάμεσο σταθμό)
• Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο
• 5 νύχτες με ημιδιατροφή σε 4* ξενοδοχείο
• 3ήμερο σαφάρι στο εθνικό πάρκο Μικούμι με οδηγό τζιπ, εισιτήρια ταχύπλοου, εισιτήρια εισόδου στο πάρκο, 2 νύχτες σε lodge με πλήρη διατροφή και εμφιαλωμένα νερά.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων, ιατροφαρμακευτική ασφάλεια € 380