Γαμήλια Εξωτικά

Το πιο Όμορφο Ταξίδι
ή το πρώτο από τα πιο Όμορφα Ταξίδια!

Γαμήλια Ταξίδια

Εξωτικά - Μακρινά

Συνήθως σκεπτόμαστε, το γαμήλιο ταξίδι μας να γίνει σε έναν προορισμό μακρινό, όπου δύσκολα θα πηγαίναμε, λόγω χρόνου, κόστους κλπ. Τα Εξωτικά ταξίδια είναι σίγουρα το όνειρο του καθενός μας, με την εξωτική ομορφιά τους, με τους αρχαίους πολιτισμούς και την γλυκειά ζωή τους !

Μερικά από τα καλύτερα μέρη και προορισμοί για Γαμήλια Ταξίδια, είναι σίγουρα τα παρακάτω, στο τελος της Σελιδας και τα υπογράφουμε προσωπικά! ΑνεπτυγμέναΟργανωμέναΑσφαλή, έχουν όλα απίστευτη ομορφιά να ανακαλύψετε, και μάλιστα οχι απαραίτητα ακριβά, αλλά αντίθετα με πολύ καλές τιμές σε σύγκριση με Ευρώπη, ή και Ελλάδα!
ΟΜΩΣ ο πλανήτης μας είναι μεγάλος και έχουμε κλείσει Γαμήλια σε απίστευτα μέρη, και σε όλα τα μέρη! μιλήστε μαζί μας για το δικό σας ταξίδι!

Το σημαντικό για εσάς είναι οτι πρόκειται για ενα Ταξίδι Ζωής, και αυτό το ταξίδι λοιπόν δεν είναι απλή Σύγκριση τιμοκαταλόγων και Email προσφορών. Είναι πολύ παραπάνω! - Αρα κλείστε ραντεβού μαζί μας για να ενημερωθείτε σωστά! 
Κανένα άλλο γραφείο δεν προσφέρει τόσο χρόνο και προσπάθεια για το ταξίδι σας!

Επειδη καποιοι πελατες δεν εχουν χρονο για ραντεβου λογω εργασιας, ας μας τηλεφωνησετε πρωτα να μιλησουμε λιγο και βρισκουμε παντα λυσεις ! 
Οπως και με τα ζευγαρια απο την επαρχια κλεινουμε ταξιδια ολοκληρους Γυρους Του Κοσμου Τηλεφωνικα και μετα με μαιλ!

Πώς όμως εσείς θα επιλέξετε Τελικά ποιό Ελληνικό Γραφείο Τουρισμού θα εμπιστευτείτε?

Το Taxidevo.gr είναι ενα τουριστικό γραφείο και όχι μια ιστοσελιδα.

Που σημαίνει οτι διαθέτουμε Συμβούλους Ταξιδίων με εμπειρία δεκαετιών, που με προσωπική ευθύνη και αγάπη στην δουλειά τους, θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το καλύτερο ταξίδι για εσας ειδικά και προσωπικά, ενημερώνοντας σας για όλες τις Πραγματικές πτυχές του κάθε προορισμού, τον πραγματικό καιρό, τα πραγματικά κόστη ζωής, τις αληθινές δυνατότητες, και όλες τις συνθήκες!

Η λέξη ΤΑΞΙΔΕΥΩ δεν έγινε τυχαία το όνομα μας

Ταξιδεύουμε εμείς οι ίδιοι, και μελετάμε συνέχεια ώστε να γνωρίζουμε αυτά που πουλάμε και προτείνουμε. Το ΤΑΞΙΔΙ δεν είναι μια Λογιστική Πράξη για εμάς, αλλά μια Εμπειρία Ζωής. Για εσάς;

Ασφάλεια των χρημάτων σας σε αντίθεση με ...οτι ισχύει τα τελευταία χρόνια.

16 χρόνια τώρα είμαστε μια από τις πιο υγιείς Ελληνικές επιχειρήσεις, με απόλυτη κάλυψη και χωρίς ούτε μια καθυστέρηση των υποχρεώσεων μας στο Κράτος (ταμεία,εφορία,ΕΟΤ) όπως και σε όλους τους Προμηθευτές μας (αεροπορικές, πρακτορεία, διεθνείς οργανισμοί, κλπ).  Απόδειξη είναι οτι δεν χρειάστηκε να μειώσουμε προσωπικό, δεν μεταφερθήκαμε, δεν περιορίσαμε δραστηριότητες, σε αντίθεση με άλλους.

Προσωπικά πιστεύουμε οτι οι πελάτες μας είναι οι πιο εξασφαλισμένοι στην Ελλάδα. Λόγοι είναι η οικονομική ευρωστία μας και οι ιδανικές σχέσεις μας με τους προμηθευτές, αεροπορικές, ξενοδοχεία κλπ., Είμαστε από τα λίγα γραφεία που προπληρώνουν όλες τις υποχρεώσεις τους και αυτός είναι ο λόγος που ποτέ δεν είχε πρόβλημα ούτε ένας πελάτης μας! 

Ποιοί μπορούν να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα μας; Μά τα υπόλοιπα Ελληνικά Τουριστικά Γραφεία. Ζητείστε συστάσεις από οποιονδήποτε γνωστό Ελληνα Οργανωτή.

Προσωπικό ενδιαφέρον και Επένδυση στο Μέλλον μας

Για εμάς είναι πολύ σημαντικό το ΔΙΚΟ ΣΑΣ συγκεκριμένο Γαμήλιο Ταξίδι. Η πελατεία μας αποτελείται κυρίως από Συστημένους πελάτες που μας έστειλαν οι προηγουμενοι. Αυτό γίνεται 16 χρόνια τώρα  στο Χαλανδρι και 26 στον Τουρισμό!

Ενδιαφερόμαστε να γίνετε μόνιμοι Πελάτες μας γιατι εμείς δραστηροποιούμαστε σε όλα το φάσμα του τουρισμού. Σήμερα το Γαμήλιο Ταξίδι σας, αύριο οι Διακοπές σας στην Ελλάδα, μεθαύριο η Disneyland με τα παιδιά σας!

Τιμές και Ευελιξία!

Και όμως, έχουμε πολλές φορές δώσει τιμές κάτω και από το <<Ιντερνετ>> (όπως αποκαλούν πολλοί έτσι αόριστα κάτι που είδανε κάπου)

Επίσης οι τιμές στην Ελλάδα είναι πάνω κάτω οι ίδιες. Αφού μιλήσουμε και καταλήξουμε σε Προορισμό, Μπάτζετ και επίπεδο, κοιτάμε τον συνδυασμό της Καλύτερης Τιμής με τον πιο Αξιόπιστο Προμηθευτή. 

Επίσης με την ευελιξία μας μπορούμε να μελετήσουμε μια άλλη προσφορά που λάβατε και να την επιβεβαιώσουμε ή βελτιώσουμε!

Τηλεφωνήστε μας για να κλείσετε ενα ραντεβού για να ενημερωθείτε και οργανώσετε το Δικό σας Ταξίδι Ζωής!

Οσο για την Ποιότητα και τις Τιμές μας,  ρωτήστε τους γνωστούς σας που πήγαν γαμήλιο ταξίδι μαζί μας τα τελευταία 16 χρόνια !

Μπαλί - Παραλίες, Ουμπούντ, Λόμποκ, Κομόντο κλπ!

Μαλδίβες

Μαυρίκιος

Ταϋλάνδη - Σαμούι, Πουκέτ, Πιπι, Κοπανγκάν, Κο Τάο, Κράμπι κλπ!

Κούβα - Αβάνα, Βαραδέρο, Κάγιο Σάντα Μαρία, κλπ!

Σεϋχέλλες - Μάχε, Πραλίν, Λα Ντιγκ, κλπ!

Δομίνικος

Ριβιέρα Μάγια Μεξικό

Νέα Υόρκη και συνδυασμοί!

Ζανζιβάρη