Γαμήλια Ταξίδια

Το πιο Όμορφο Ταξίδι, ή το πρώτο από τα πιο Όμορφα Ταξίδια !


Οταν οργανώνετε κάτι που θέλετε να μείνει αξέχαστο, χρειάζεστε την βοήθεια και την μέριμνα των ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ σύμβουλων ταξιδίων και την ασφάλεια που προσφέρουν τα πιο αξιόπιστα πρακτορεία-οργανωτές-tour operators. 

Το Taxidevo.gr σας προσφέρει όλα αυτά μαζί με την 25ετή εμπειρία του στην διοργάνωση γαμηλίων ταξιδίων, και κυρίως σε αντίθεση με τα υπόλοιπα γραφεία, ραντεβού με Ειδικό στα Γαμήλια και χρόνο... όσο χρόνο χρειαστεί να συζητήσετε με τους πωλητές μας τις εναλλακτικές ιδέες και προτάσεις όσες ώρες και φορές θέλετε! 

Ποιός ειναι ο καλύτερος προορισμος για Εσας? 
Ποιοί άλλοι καλύπτουν ακόμα καλύτερα αυτά που θέλετε? 
Τι ειναι value for money?
Πώς Ακριβώς είναι ο Καιρός και όχι γενικότητες?
Πώς Ακριβώς είναι οι Συνθήκες και προσφέρει ο προορισμός?
Πώς μπορώ να προσθέσω πολυτέλεια στο μπάτζετ μου?

στο ΄ιντερνετ' θα βρείτε απόψεις ξένων που έχουν πάει σε 1 ξενοδοχειο, και 1-2 προορισμούς και δημοσιευουν την προσωπικη τους αποψη που κυμαινεται απο 'Τελειο' μέχρι 'Τραγικό'...χωρίς να έχουν καμμία ευθύνη για τα λεγόμενα τους. Εμείς έχουμε άποψη Επαγγελματική για Όλα τα Ξενοδοχεία και Όλους τους προορισμούς και οι φανατικοί πελάτες μας 25 χρόνια τώρα το αποδεικνύουν!

Κλείστε ραντεβού με τους Πωλητές μας , και επισκεφτείτε μας στο Χαλάνδρι για να σας προσφέρουμε το Προσωπικό Service που απαιτείται για το Δικό σας γαμήλιο ταξίδι ! Για τους πολλούς Πελάτες μας στην Επαρχία μπορούμε εύκολα να οργανώσουμε τα πάντα Τηλεφωνικά αρχικά, και με email στην συνέχεια! 

Αν επιθυμείτε μόνο Τιμοκατάλογους μέσω email, μπορείτε να τους βρείτε στο site μας. Αν δεν βρείτε αυτό που θέλετε, τηλεφωνήστε μας! 
Άλλωστε ένα Γαμήλιο ταξίδι δεν κλείνεται μόνο μέσω emails, όπως και όλα του Γάμου! 
Επιλογή Προορισμού : το πιο σημαντικό για εσάς !
Μαζί θα επιλέξουμε το σωστό προορισμό, ανάλογα τις ανάγκες σας και το είδος του ταξιδίου που επιθυμείτε, προσπαθώντας να σας αποκαλύψουμε λεπτομέρειες και προστατεύσουμε από πχ. θέματα καιρού, γενικές συνθήκες, αλλά και παραπληροφόρηση !

Οσο για τιμές, στο taxidevo.gr θα βρείτε και το φτηνότερο και το ακριβότερο πακέτο της Ελληνικής Αγοράς, και φυσικά μπορείτε να βρείτε και τα πακέτα-τιμές των συνεργατών μας (όλα τα μεγάλα γραφεία συνεργάζονται με το Taxidevo.gr) και όποιο θα θέλατε εσείς να συγκρίνετε

Πάντα προτείνουμε το καλύτερο που πιστεύουμε ανάλογα την περίπτωση, τον προορισμό, το προιόν, κλπ αλλά επιλέγουμε μαζί σας, σε συνεργασία αυτό που τελικά εσείς θέλετε!

Μόνο στο Taxidevo.gr έχετε τόση ευελιξία και ευκαιρίες !

Γαμήλια Ταξίδια - Εξωτικά Γαμήλια Ταξίδια - Εξωτικά

Γαμήλια Ταξίδια - Εξωτικά

Γαμήλια Ταξίδια - Ευρώπη Μεσόγειος Γαμήλια Ταξίδια - Ευρώπη Μεσόγειος

Γαμήλια Ταξίδια - Ευρώπη Μεσόγειος