Skip to main content

Κίνα Κλασική, Υδάτινες πόλεις - Πάσχα 2020 από 799,00

Αναχωρήσεις : 15/4, 16/4

 10 ΗΜΕΡΕΣ

 1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ– ΠΕΚΙΝΟ

 

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για τη μεγαλοπρεπή πρωτεύουσα της Κίνας, το Πεκίνο.

2η ΗΜΕΡΑ: ΠΕΚΙΝΟ

 

Το Πεκίνο είναι μια μοντέρνα πόλη 22.000.000 κατοίκων, που ιδιαίτερα μετά το “λίφτινγκ” ολυμπιακών διαστάσεων που δέχτηκε με αφορμή την διοργάνωση και φιλοξενία των Ολυμπιακών Αγώνων το 2008, μετετράπη σε μία όμορφη, σύγχρονη μητρόπολη, με πολύ πράσινο, μεγαλοπρεπή βουλεβάρτα και φουτουριστικά κτίρια κορυφαίων διεθνώς αρχιτεκτόνων. Με ιστορία 3.000 ετών και πλέον, ως πρωτεύουσα τους τελευταίους οχτώ αιώνες, διαθέτει σήμερα έναν άπειρο αριθμό πολιτιστικών θησαυρών που προκαλούν την διεθνή προσοχή συνεχώς. Κέντρο πολιτικής, πολιτισμού, διεθνών σχέσεων καθώς εδώ βρίσκονται η κεντρική κυβέρνηση με τα υπουργεία της, τις εθνικές ενώσεις και οργανισμούς, τις ξένες πρεσβείες και γραφεία πολυεθνικών εταιριών. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΠΕΚΙΝΟ (Απαγορευμένη Πόλη, Χουτόνγκ)

 

Ολόκληρη η ημέρα μας σήμερα είναι αφιερωμένη στην αιώνια πόλη, τη “Βόρεια πρωτεύουσα” το Πεκίνο, χοάνη μίξης όλης της πολιτιστικής προσφοράς με την αρχαία παράδοση. Θα επισκεφθούμε την ιστορική πλατεία της "Ουράνιας Ειρήνης",  Τιεν Αν Μεν, που είναι η μεγαλύτερη πλατεία του κόσμου. Παρατηρείστε τα επιβλητικά κτίρια γύρω της: αυτό του Λαϊκού Κοινοβουλίου, απέναντι του το Εθνικό Μουσείο, στο κέντρο της το Μνημείο των Ηρώων του Λαού (έναν γρανιτένιο μονόλιθο με ανάγλυφες παραστάσεις μνημόνευσης  όσων έπεσαν για τους σκοπούς της κομμουνιστικής επανάστασης) και προς τα νότια το επιβλητικό Μαυσωλείο του προέδρου Μάο Τσε Τουνγκ. Βόρεια υπάρχει η εξωτερική πύλη των ανακτόρων από όπου ο Μάο ανήγγειλε τη δημιουργία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, την 1η Οκτωβρίου του 1949. Περπατώντας προς την πύλη κάτω από το τεράστιο πορτραίτο του Μάο μας αποκαλύπτεται το μεγαλύτερο στον κόσμο ανακτορικό συγκρότημα, η “Απαγορευμένη Πόλη” με τα πορφυρά τείχη και τις κίτρινες κεραμιδοσκεπές. Λέγεται έτσι γιατί ήταν εκτός των ορίων των κοινών θνητών για περίπου εφτά αιώνες. Τότε η είσοδός τους εδώ σήμαινε θάνατο. Σήμερα αρκεί ένα εισιτήριο για να εισέλθεις σ' αυτήν! Εγκαινιάστηκε το 1421 από τον Γιόνγκ Λε, τον τρίτο αυτοκράτορα της δυναστείας των Μινγκ και έκτοτε διέμειναν εκεί όλοι οι επόμενοι καθώς και η κατοπινή δυναστεία των Τσινγκ (1644-1911), με τους οποίους τερματίστηκε το αυτοκρατορικό καθεστώς στην Κίνα. Υπήρξε το πολιτικό-διοικητικό κέντρο της αχανούς αυτοκρατορίας, μια πραγματική "πόλις εν πόλει". Επίσημες όμορφες αίθουσες του χρυσού αυτοκρατορικού θρόνου, με την μοναδική εξωτερική διακόσμηση μιας φίνας πολυχρωμίας, ιδιωτικά τμήματα με κρεβατοκάμαρες του αυτοκράτορα, της αυτοκράτηρας και των παλλακίδων του, μαρμάρινοι διάδρομοι, τοξοειδείς γέφυρες, πλακόστρωτες αυλές, μας περιμένουν να τα εξερευνήσουμε ένα-ένα στη σειρά. Αργότερα θα επισκεφθούμε τα γραφικά χουτόνγκ, γειτονιές-απομεινάρια της παλιάς πόλης που εξακολουθούν να υπάρχουν ακόμα πίσω από την Απαγορευμένη Πόλη. Θα περπατήσουμε ανάμεσα στα μικρά γκρίζα σπιτάκια, με τα γραφικά σοκάκια για να γνωρίσουμε το παραδοσιακό Πεκίνο. Τελευταία επίσκεψη για σήμερα θα είναι ο Ναός του Ουρανού, το λαμπρότερο μνημείο της πόλης, το μοναδικό κυκλικό κτίσμα όλης της χώρας, εξαίρετο δείγμα της αρχιτεκτονικής των Μίνγκ και ένα από τα πιο διάσημα αξιοθέατα λατρείας της αρχαιότερης θεότητας των Κινέζων, του Ουρανού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 

4η ΗΜΕΡΑ: ΠΕΚΙΝΟ (Σινικό Τείχος, Τάφοι των Μινγκ)

 

Ξεκινάμε σήμερα για το Σινικό Τείχος. Θρυλικό, παραμυθένιο, ηρωικό εγχείρημα, κατασκευαστικό επίτευγμα, δόξα των Κινέζων. Σαν ένας μεγάλος κοιμώμενος δράκος, που τεντώνεται και λιάζεται στις κορφές και τα φαράγγια ενός από τα πιο όμορφα ορεινά τοπία στον κόσμο. Μια φορά να σταθεί στο Σινικό Τείχος, είναι όνειρο κι επιταγή για κάθε Κινέζο. Στο κοντύτερο σημείο από το Πεκίνο, στο πέρασμα “Τζιου Γιονγκ Γκουάν”, ακολουθούμε το πλήθος των Κινέζων, πραγματοποιώντας έτσι κι εμείς το δικό μας όνειρο να σταθούμε, να περπατήσουμε πάνω του. Ακολουθεί η παρακείμενη νεκρόπολη Σισανλίνγκ, όπου έχουν ταφεί, σύμφωνα με την γεωμαντική τέχνη του Φενγκ Σούι, 13 αυτοκράτορες της δυναστείας των Μινγκ. Θα περπατήσουμε στην Ιερή Οδό με τα μυθικά ζώα-φύλακες των τάφων. Θα δούμε τη μεγαλύτερη γρανιτένια χελώνα της Κίνας, σύμβολο μακροζωίας,  και το ταφικό σύμπλεγμα του αυτοκράτορα Γιονγκ Λε. Επιστροφή το απόγευμα στο Πεκίνο. Το βράδυ θα απολαύσουμε ένα υπέροχο δείπνο με τη νοστιμότατη πάπια του Πεκίνου εκτός ξενοδοχείου. Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΠΕΚΙΝΟ (Θερινά Ανάκτορα)

 

Κατά τη σημερινή μας ημέρα θα επισκεφθούμε τα θερινά ανάκτορα. Ο συνδυασμός της πρωτεύουσας στην κοιλάδα και της ξεκούρασης στα κοντινά δυτικά βουνά, εντυπωσίασε τους αυτοκράτορες της δυναστείας των Μινγκ. Έτσι, τον 16ο αιώνα διαμόρφωσαν από τα προϋπάρχοντα κτίσματα των αυτοκρατόρων Γιν και Γιουάν, τα περίφημα ως σήμερα Θερινά Ανάκτορα. Θα περπατήσουμε στο πάρκο με τα αυτοκρατορικά περίπτερα της αυτοκράτειρας Σι Ξι, τον μακρύ διάδρομο, θα απολαύσουμε τη θέα της όμορφης λίμνης Κουνμίνγκ και θα φωτογραφηθούμε μπροστά στη μαρμάρινη βάρκα-τεϊοποτείο της Σι Ξι. Υπόλοιπη ημέρα, ελεύθερη στο Πεκίνο. Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΠΕΚΙΝΟ – ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ (ΠΤΗΣΗ)

 

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Χανγκτσόου αρχαία πρωτεύουσα των Νότειων Σόνγκ περί τον 7ο αιώνα μ.Χ.  και σήμερα ένα δυναμικό οικονομικό κέντρο, στο χρυσό Δέλτα του ποταμού Γιανγκτσέ, ένα από τα δημοφιλέστερα θέρετρα των Κινέζων. Φημισμένη η περιοχή για την παραγωγή μεταξιού, πράσινου τσαγιού και ειδών λινάτσας. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ – ΞΙΤΑΝΓΚ – ΣΑΓΚΑΗ (ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ)

 

Η πρωινή μας βαρκάδα στην ειδυλλιακή λίμνη Ξιχού (Δυτική λίμνη) με τις κατάφυτες όχθες, τις γωνιές των νούφαρων, τις προκυμαίες των κλαιουσών ιτιών, τα πέτρινα γεφύρια και τα περίπτερα-παγόδες, θα μας χαρίσει αξέχαστες στιγμές και ίσως να συμφωνήσουμε με εκείνους που θεωρούν το Χανγκτσόου ως την ωραιότερη πόλη της Κίνας. Θα περπατήσουμε επίσης μέσα στον ρομαντικό Βοτανικό Κήπο και αργότερα θα δούμε πανέμορφες φυτείες πράσινου τσαγιού. Εν συνεχεία θα αναχωρήσουμε οδικώς για το Ξιτάνγκ, μία μεσαιωνική πολύχνη στην περιοχή  του Μεγάλου Καναλιού, την ομορφότερη,  που μοιάζει όντως σαν να βγαίνει από ένα όνειρο. Ολόκληρη η μικρή πόλη είναι ένα ποίημα, μια φωτογραφία. Και οι κάτοικοι του αλλά και οι επισκέπτες βλέπουν το σαν μια παραμυθούπολη. Δεν ξέρουν καλά καλά  αν οι άνθρωποι περιπλανώνται μέσα στο τοπίο ή αν το τοπίο σαλεύει μέσα στις καρδιές τους. Πρόκειται για μια υδάτινη πολιτεία, όπου εδώ συγκλίνουν 9 ποταμοί. 108 γέφυρες από την εποχή των Μινγκ ενώνουν τα διάφορα σημεία της αρχαίας αυτής πόλης, που παραμένει αναλλοίωτη από τον χρόνο. Δεν υπάρχουν σύγχρονα κτίρια, μόνο αρχιτεκτονικοί θησαυροί φτιαγμένοι μεταξύ του 1300 και του 1900 μ.Χ. Από το 771 π.Χ. υπήρξε στρατηγικό σημείο και όριο μεταξύ δυο πολιτειών, αλλά υπό τις δυναστείες των Γιουάν (1271-1368), των Μινγκ και των Τσινγκ (13681911) έγινε μια εξέχουσα πόλη. Τα πάντα έχουν μείνει εδώ όπως τότε, ακόμα και οι γέφυρες που κοσμούν σαν ουράνια τόξα τα τεχνητά κανάλια. Θα περπατήσουμε στον μακρύ σκεπαστό διάδρομο του κεντρικού καναλιού - το πιο φημισμένο τμήμα της πόλης - και θα θαυμάσουμε τα μικρά, παμπάλαια σπίτια στα στενά δρομάκια της. Σταθείτε σε μια γέφυρα, φωτογραφείστε τις βάρκες που κινούνται νωχελικά στα νερά του καναλιού, αλλά και τις δυο πλευρές με τα σπίτια, τα μπαλκονάκια τους, τα κόκκινα διακοσμητικά φαναράκια… φωτογραφίες γεμάτες ποίηση, φωτογραφίες βγαλμένες από τον μεσαίωνα. Συνεχίζουμε για την Σαγκάη το "Μαργαριτάρι της Ανατολής",  την πόλη - φάρο στο δρόμο του εκσυγχρονισμού της Κίνας. Κατά την είσοδό μας στην πόλη μια επιβλητική εικόνα μας καλωσορίζει: ένα δάσος από ουρανοξύστες αγγίζει τα σύννεφα, ενώ ο ποταμός Χουανγκπού τη χωρίζει σε δύο τμήματα, το παλιό και το νέο. Η σύγχρονη “high tech” περιοχή της Πουτόνγκ, μία από τις “Ζώνες ελεύθερης οικονομίας”, δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι εδώ ξύπνησε ένας γίγαντας. Η Σαγκάη, που κάποτε ήταν μια από τις πιο αμαρτωλές πόλεις της Ασίας, απέκτησε τη χαμένη αίγλη της και είναι σήμερα η οικονομική πρωτεύουσα και το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας και όλου του κόσμου. Μετά το δείπνο, μας περιμένει μια αξέχαστη εμπειρία: τα παγκοσμίως φημισμένα ακροβατικά της Σαγκάης σε μια σούπερ παράσταση, που κόβει την ανάσα! Χαριτωμένοι και ευκίνητοι αρτίστες θα μας κάνουν να ξεχάσουμε τους νόμους της βαρύτητας με τα ανεπανάληπτα νούμερα τους! Διανυκτέρευση.

8η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΓΚΑΗ – ΣΟΥΤΣΟΟΥ – ΣΑΓΚΑΗ

 

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για το κοντινό Σουτσόου, την πόλη του νερού, του ρυζιού και του μεταξιού, που είναι κτισμένη σε 14 κανάλια, με 350 καμπυλωτές πέτρινες γέφυρες και 12 μεγάλες παγόδες. Με ιστορία 6.000 χρόνων αποτελεί κέντρο μεγάλης πολιτιστικής σπουδαιότητας. Η "Βενετία της Ανατολής" όπως τη χαρακτήρισε ο Μάρκο Πόλο όταν την επισκέφθηκε, είναι φημισμένη για τους κήπους - μινιατούρες των αρχοντικών της. Ένας μικρόκοσμος, ζωντανός μάρτυρας μιας άλλης εποχής μας αποκαλύπτεται στον κήπο του "Μαέστρου των διχτυών", τον μικρότερο και ωραιότερο της πόλης. Στη συνέχεια, στο μουσείο του μεταξιού, θα μάθουμε μερικά από τα μυστικά της σηροτροφίας και της μεταξουργίας, ενώ στο εργοστάσιο θα παρακολουθήσουμε την επεξεργασία της κλωστής, αλλά και την παρασκευή υφασμάτων και παπλωμάτων. Θα γνωρίσουμε την παλιά πόλη με τα κανάλια της μέσα από ένα πλοιάριο. Ένα τοπίο μαγευτικό, μια Κίνα που σβήνει μπρος στην πρόκληση του μοντέρνου. Στο τέλος της περιήγησής μας θα φωτογραφήσουμε από το παρακείμενο πάρκο την Παγόδα της “Λευκής Τίγρης” που βρίσκεται στον ομώνυμο λόφο. Στη διαδρομή της επιστροφής μας στην Σαγκάη θα ξαφνιαστείτε από το πλήθος των σύγχρονων κτισμάτων και τους ουρανοξύστες με τη φουτουριστική αρχιτεκτονική τους. Διανυκτέρευση.

9η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΓΚΑΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ) – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

 

Η Σαγκάη, που στις αρχές του 20ου αιώνα θεωρείτο η "Νέα Υόρκη της Άπω Ανατολής" και αργότερα ο Μάο την καταδίκασε ως αμαρτωλή πόλη στη λήθη του χρόνου, απέκτησε σήμερα τα χαμένα της πρωτεία στην οικονομική και εμπορική ζωή της Ασίας. Αρχίζουμε σήμερα το πρωί την ξενάγηση της πόλης με πρώτη επίσκεψη στους κήπους του μανδαρίνου Γιού. Οι κήποι Γιού κατασκευάστηκαν για την οικογένεια Παν (πλούσιοι αξιωματούχοι επί δυναστείας Μινγκ) και χρειάστηκαν 18 χρόνια για να ολοκληρωθούν (1559-1577). Περίτεχνα περίπτερα, μικρές γέφυρες, μυστικοί διάδρομοι μας αποκαλύπτουν ένα εντυπωσιακό σύνολο από κήπους, λιμνούλες και σκιερούς διαδρόμους. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον ναό του Jade Buddha, όπου μαζί με τους Κινέζους πιστούς θα απολαύσουμε την παράξενη ομορφιά των αγαλμάτων του Βούδα και θα ακούσουμε τις ψαλμωδίες των νεαρών μοναχών. Εδώ φυλάσσεται το ομορφότερο ίσως άγαλμα του Βούδα ολόκληρης της Ασίας, ο “Βούδας από λευκό νεφρίτη”. Τελευταία επίσκεψη μας θα είναι  στον σούπερ-ουρανοξύστη Τζιν Μάο, ύψους 420,5 μέτρων. Με παραδοσιακά στοιχεία κινεζικού στυλ παγόδας, η μεταμοντέρνα αρχιτεκτονική του συμβολίζει την είσοδο της Σαγκάης στις αρχιτεκτονικές προκλήσεις του 21ου αιώνα. Είναι το τρίτο υψηλότερο κτίριο της πόλης. Το ασανσέρ θα μας ανεβάσει σε 45 δευτερόλεπτα στον 88ο όροφο(ύψος 340.1 μέτρα) με ταχύτητα ανέμου. Η θέα όλης της πόλης από ψηλά είναι μοναδική Αφού ολοκληρώσουμε την ξενάγησή μας, αναχωρούμε για το αεροδρόμιο όπου θα επιβιβαστούμε σε πτήση, μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την Αθήνα.

10η ΗΜΕΡΑ: ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑ

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  15/4/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 845€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι
- Double Room 845 € 735 €
  Twin Room 845 € 735 €
  Triple Room 845 € 735 €
  Single Room 1185 € 735 €

Extras

+ ΒΙΖΑ ΚΙΝΑΣ  :  128 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  16/4/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 845€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι
- Double Room 845 € 735 €
  Twin Room 845 € 735 €
  Triple Room 845 € 735 €
  Single Room 1185 € 735 €

Extras

+ ΒΙΖΑ ΚΙΝΑΣ  :  128 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Κεντρικό ξενοδοχείο 5* στο Πεκίνο και 5* στο Χανγκτσόου. Στη Σαγκάη το ξενοδοχείο είναι το Holiday Inn 4*.
  • Ημιδιατροφή καθημερινά (μικτά ευρωπαϊκά & κινέζικα γεύματα) μέσα στα ξενοδοχεία (εκτός από την πάπια Πεκίνου). Από την τεράστια εμπειρία μας σε κάθε γωνιά αυτής της χώρας γνωρίζουμε ότι τα γεύματα σε τοπικά εστιατόρια στην Κίνα διαφέρουν κατά πολύ από τα αντίστοιχα σε κινέζικα εστιατόρια της Ελλάδας και σε καμία περίπτωση δεν ικανοποιούν τους Έλληνες ταξιδιώτες, ούτε ως προς την ποσότητα ούτε ως προς την ποιότητα.
  • Μετακινήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
  • Ακροβατικό σόου στη Σαγκάη.
  • Βόλτα με πλοιάριο στο Χανγκτσόου και στα υδάτινα κανάλια του Σουτσόου.
  • Δείπνο με πάπια Πεκίνου στο Πεκίνο.
  • Ξεναγήσεις, επισκέψεις και είσοδοι στα διάφορα αξιοθέατα, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Τοπικός ξεναγός.
  • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός (ο οποίος μπορεί να σας συνοδεύει από την Ελλάδα ή να τον συναντήσετε στην Κίνα, ανάλογα με την αναχώρηση).
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: € 735
  • Βίζα Κίνας: 128 €
  • Φόροι στην Κίνα που πληρώνονται τοπικά περίπου 70 €.

ΒΙΖΑ ΚΙΝΑΣ: Για την έκδοση της βίζας απαιτείται διαβατήριο με 6μηνη ισχύ, το οποίο παραδίδεται στα γραφεία μας τουλάχιστον είκοσι (20) εργάσιμες ημέρες πριν από την αναχώρηση, μαζί με μια έγχρωμη φωτογραφία.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Για όποιο ταξιδιώτη έχει στο διαβατήριό του σφραγίδα εισόδου στην Ταϊβάν, δεν επιτρέπεται η έκδοση βίζας για την Κίνα και κατά συνέπεια η είσοδός του στη χώρα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ VISA & ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ

  • Βίζα Κίνας: Για την έκδοση της βίζας απαιτείται διαβατήριο με 6μήνη ισχύ - το οποίο παραδίδεται στα Γραφεία μας τουλάχιστον 20 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση μαζί με μία έγχρωμη φωτογραφία
  • Όποιος ταξιδιώτης έχει στο διαβατήριό του σφραγίδα εισόδου στην Ταϊβάν δεν επιτρέπεται η έκδοση βίζας για την Κίνα και κατά συνέπεια η είσοδός του στη χώρα

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

QR 204

15/04/2020

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΧΑ

19:00

23:35

QR 892

16/04/2020

ΝΤΟΧΑ – ΠΕΚΙΝΟ

01:55

14:55

QR 871

24/04/2020

ΣΑΓΚΑΗ – ΝΤΟΧΑ

00:20

06:00

QR 203

24/04/2020

ΝΤΟΧΑ – ΑΘΗΝΑ

08:05

13:05

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

QR 204

16/04/2020

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΧΑ

19:00

23:35

QR 892

17/04/2020

ΝΤΟΧΑ – ΠΕΚΙΝΟ

01:55

14:55

QR 871

25/04/2020

ΣΑΓΚΑΗ – ΝΤΟΧΑ

00:20

06:00

QR 203

25/04/2020

ΝΤΟΧΑ – ΑΘΗΝΑ

08:05

13:05

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

QR 206

16/04/2020

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΝΤΟΧΑ

13:50

18:20

QR 892

17/04/2020

ΝΤΟΧΑ – ΠΕΚΙΝΟ

01:55

14:55

QR 871

25/04/2020

ΣΑΓΚΑΗ – ΝΤΟΧΑ

00:20

06:00

QR 205

25/04/2020

ΝΤΟΧΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

07:50

12:50