Skip to main content

Βιετνάμ – Καμπότζη – Με διανυκτέρευση εν πλω στο Χαλόνγκ Μπέι και διαμονή και στην αυτοκρατορική πόλη Χουέ | Φεβρουάριος - Πασχα - Ιούνιος 2023 από 2499€

21/2, 14/3, 9/4, 27/4, 19/5, 6/6

Διάρκεια: 15,16 ΗΜΕΡΕΣ

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΟΪ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Ανόι, την πρωτεύουσα του Βιετνάμ.

 

2η ημέρα: ΑΝΟΪ: ξενάγηση – παράσταση με μαριονέτες στο νερό

Άφιξη στο Ανόι, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, και πρώτη γνωριμία με την πόλη. Στη διάρκεια της ξενάγησής μας θα θαυμάσουμε τα υπέροχα Γαλλικά αποικιακά κτίρια του κέντρου, καθώς και τον Ναό της Λογοτεχνίας, που αποτέλεσε το πρώτο Πανεπιστήμιο του Βιετνάμ (1076!). Θα δούμε την πανέμορφη λίμνη Χόαν Κιέμ, όπου θα επισκεφθούμε το Ναό Νγκοκ Σον, ενώ μπορούμε να κάνουμε μια απολαυστική βόλτα με ποδήλατα που τα οδηγούν οι ντόπιοι στα γραφικά δρομάκια της παλιάς πόλης, που συμπληρώνει τις εικόνες που ήδη έχουμε αποκομίσει.

Συνέχεια με μια εντυπωσιακή παράσταση με μαριονέτες στο νερό, μια μοναδική μορφή βιετναμέζικης τέχνης, που έχει τις ρίζες της στις παραδόσεις και στους μύθους που συνοδεύουν την καλλιέργεια του ρυζιού.

Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: ΑΝΟΪ: ξενάγηση – ΝΙΝ ΜΠΙΝ – ΤΑΜ ΚΟΚ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και θα συνεχίσουμε τη γνωριμία μας με την πρωτεύουσα του Βιετνάμ. Μεταξύ άλλων θα δούμε το επιβλητικό μαυσωλείο του Χο Τσι Μινχ, τόπο αμέριστου σεβασμού για τους Βιετναμέζους (εξωτερικά), τη διάσημη Μονόστηλη Βουδιστική Παγόδα, καθώς και το πολύ ενδιαφέρον Εθνολογικό Μουσείο.

Στη συνέχεια αναχωρούμε για τον νότο, τα απέραντα αγροτικά τοπία της περιφέρειας του Ανόι, και το Νιν Μπιν. Θα επισκεφτούμε την τοποθεσία της πρώτης πρωτεύουσας του Βιετνάμ, της Χόα Λου (10ος-11ος αι.), που βρίσκεται στην άκρη του Δέλτα του Κόκκινου ποταμού.

Θα συνεχίσουμε για το Ταμ Κοκ, όπου θα κάνουμε μια απολαυστική βόλτα με παραδοσιακές βάρκες (σαμπάν) στο ποτάμι. Το τοπίο έχει τεράστιους ασβεστολιθικούς βράχους που εξέχουν εντυπωσιακά από το επίπεδο, υγρό, και καλλιεργημένο έδαφος, γι αυτό και ονομάζεται το «στεγνό Χάλονγκ». Η γαλήνη των καναλιών με τους ορυζώνες, τα ψηλά επιβλητικά βράχια και τα ιερά σπήλαια θα σας σαγηνεύσουν.

Επιστροφή στο Ανόι, βραδινή βόλτα για όσους το επιθυμούν, και διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: ΑΝΟΪ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΧΑΛΟΝΓΚ: Διανυκτέρευση εν πλω

Πρωινή αναχώρηση για το Χαλόνγκ Μπέι που βρίσκεται βορειανατολικά του Ανόι, και λόγω της εντυπωσιακής ομορφιάς του, χαρακτηρίστηκε το 1994 Τοπίο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Φτάνοντας θα επιβιβαστούμε σε σε κρουαζιερόπλοιο και θα απολαύσουμε μια υπέροχη κρουαζιέρα, πλέοντας ανάμεσα στις καταπράσινες ψηλές βραχονησίδες που ξεπροβάλλουν από τα σμαραγδένια νερά του Τονκίν. Είναι ένα μοναδικό θέαμα, που μένει για πάντα στη μνήμη. Εν πλω θα απολαύσουμε ένα πλούσιο γεύμα με θαλασσινά, και κατόπιν θα έρθουμε πλέοντας στην περιοχή του Μπα Τράι Ντάο, όπου θα χαλαρώσουμε στο σπα και στην πισίνα. Δείπνο και διανυκτέρευση εν πλω.

 

5η ημέρα: ΚΟΛΠΟΣ ΧΑΛΟΝΓΚ – ΑΝΟΪ – πτήση για ΝΤΑΝΑΝΓΚ – ΧΟΪ ΑΝ

Σήμερα θα θαυμάσουμε τα χρώματα που παίρνει ο κόλπος του Χαλόνγκ με την ανατολή του ήλιου. Θα μαγευτούμε από τα νησάκια που ξεπετιόνται στον ορίζοντα καθώς το πλοίο πλέει. Πρωινό εν πλω και όλος ο χρόνος δικός μας για αξέχαστη εμπειρία. Επιστροφή στην προβλήτα από όπου θα μεταφερθούμε οδικώς στο Ανόι.

Μεταβαίνουμε στο αεροδρόμιο από όπου θα πετάξουμε για την Ντανάνγκ, στο κεντρικό Βιετνάμ. Άφιξη και άμεση αναχώρηση για την αρχαία γραφική πόλη της Χόι Αν, ένα από τα σημαντικότερα εμπορικά κέντρα της Νοτιοανατολικής Ασίας κατά τη διάρκεια 16ου-18ου αιώνα. Η πόλη παρουσιάζει ένα μοναδικό αρχιτεκτονικό στιλ, με έντονες βιετναμέζικες, κινεζικές και ιαπωνικές επιρροές. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: ΧΟΪ ΑΝ: ξενάγηση – ΜΙ ΣΟΝ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και περιπατητική περιήγηση στους παραδοσιακούς δρόμους της Χόι Αν, που διατηρούνται σε μεγάλο βαθμό και τα κτίρια και η γραφική τους ατμόσφαιρα. Το απόγευμα ερχόμαστε στον αρχαιολογικό Χώρο του Μι Σον, σημαντικότατο μνημείο του Πολιτισμού των Τσαμς. Παρότι η περιοχή αυτή είναι πολύ μακριά από την Ινδία, το βασίλειο των Champa που αναπτύχθηκε εδώ από τον 2ο αιώνα μ.Χ., είχε τις ρίζες και τη θρησκεία της μεγάλης υπερδύναμης του νότου. Ο χώρος έχει πάνω από 70 θρησκευτικά και διοικητικά κτίσματα ινδουιστικής επιρροής, και προστατεύεται από την UNESCO. Σήμερα μέσα στο τροπικό δάσος του Μι Σον, υπάρχουν περίπου 25 από αυτά τα κτίσματα-ιερά συντηρημένα, ενώ τα υπόλοιπα είναι ερείπια με έντονα τα σημεία των βομβαρδισμών της περιόδου 1970-75.

Επιστροφή στη Χόι Αν και στο ξενοδοχείο μας για χαλάρωση στο resort. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να απολαύσουν τις βουτιές τους στο resort. Στη συνέχεια κάνουμε βόλτα στην παλιά πόλη της Χόι Αν, αυτής της αρχαίας πόλης χτισμένης στις εκβολές του ποταμού, γεμάτη με μικρά μαγαζιά, που όταν το φως πέσει - και μαζί του η ζέστη- ανθίζει από κόσμο. Διανυκτέρευση στο πολυτελές ξενοδοχείο μας.

 

7η ημέρα: ΧΟΪ ΑΝ – ΧΡΥΣΗ ΓΕΦΥΡΑ – ΧΟΥΕ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχωρούμε για ένα από τα νεότερα αξιοθέατα του Βιετνάμ που ήδη έχει «κάνει τον γύρο του κόσμου» και έχει αγαπηθεί από τους επισκέπτες: πρόκειται για τη λεγόμενη Χρυσή Γέφυρα στους λόφους Μπα Να, δύο πελώρια πέτρινα χέρια που κρατούν μία ατσάλινη γέφυρα, σαν σε στάση προσφοράς στον ουρανό. Βρίσκεται σε υψόμετρο περίπου χιλίων μέτρων, και απλώνεται σε μια απόσταση περίπου 150 μέτρων (σε καμπύλη) συνδέοντας στην ουσία τον τοπικό σταθμό τελεφερίκ με τους κήπους της περιοχής. Θα περπατήσουμε μέχρι την παγόδα Λιν Ουνγκ για να δούμε τον ύψους 27 μέτρων Βούδα (ένας από τους τρεις Βούδες που θεωρείται πως προστατεύουν την περιοχή της Ντανάνγκ από τις φυσικές καταστροφές).

Επόμενος σταθμός του ταξιδιού μας είναι η Χουέ, την αυτοκρατορική πρωτεύουσα του κράτους στο διάστημα 1802-1945, που βρίσκεται νοτιότερα, στο κέντρο σχεδόν του Βιετνάμ. Θα δούμε την Απαγορευμένη Πόλη (Αυτοκρατορικό προπύργιο), εκεί όπου ζούσε η βασιλική οικογένεια. Τελευταία έχουν ανακατασκευαστεί αρκετά κτίρια του συγκροτήματος, ώστε η εικόνα της πόλης του 1800 να διατηρείται. Η γνωριμία μας με τη Χουέ θα ολοκληρωθεί με μια σύντομη επίσκεψη στην τοπική αγορά Ντονγκ Μπα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: ΧΟΥΕ: Βαρκάδα στον Ποταμό των Αρωμάτων - ξενάγηση – ΝΤΑΝΑΝΓΚ: πτήση για ΣΙΕΜ ΡΕΠ (Καμπότζη)

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και πάμε να απολαύσουμε μία όμορφη βαρκάδα στον Ποταμό των Αρωμάτων, που θα μας οδηγήσει στην 7όροφη Παγόδα Τιέν Μου, το πιο σημαντικό θρησκευτικό μνημείο της πόλης.

Στη συνέχεια αφήνουμε τη Χουέ και μεταβαίνουμε οδικώς στη Ντανάνγκ από όπου θα πετάξουμε για τη γειτονική Καμπότζη και το Σιέμ Ρεπ (ή Σιεμ Ριπ)
Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

9η ημέρα: ΣΙΕΜ ΡΕΠ: ΑΝΓΚΟΡ ΒΑΤ

Νωρίς το πρωί αναχωρούμε για να επισκεφτούμε τον πιο διάσημο ναό, το μεγαλειώδες Άνγκορ Βατ, η έκταση του οποίου είναι ίδια με αυτήν του παλατιού στο Πεκίνο. Θεωρείται τέλειο δείγμα αρχιτεκτονικής των Χμερ, καταδεικνύοντας το απόγειο της άλλοτε κραταιάς αυτοκρατορίας, γι’ αυτό και τρεις από τους κεντρικούς του πύργους απεικονίζονται στη σημαία της Καμπότζης.

Συνεχίζουμε την περιήγησή μας σε άλλους ναούς, ο καθένας εκ των οποίων παρουσιάζει ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και γοητεία. Ο Neak Pean, υπήρξε αρχαίο νοσοκομείο, και έχει μια μεγάλη τετράγωνη λίμνη περιστοιχισμένη από τέσσερις μικρότερες. Ο Prasat Kravan, μικρός ναός χτισμένος εξ ολοκλήρου από τούβλα, έχει στο εσωτερικό του θαυμάσια ανάγλυφα. Τέλος, ο ναός Pre Rup, είναι από τους παλαιότερους του συγκροτήματος και είναι αφιερωμένος στο Θεό Σίβα. Από την κορυφή του θα έχουμε την ευκαιρία να ατενίσουμε την περιοχή και να απολαύσουμε ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

 

10η ημέρα: ΣΙΕ ΡΕΠ: λίμνη Τόνλε Σαπ – χωριό Τσονγκ Νεάς

Σήμερα θα αναχωρήσουμε για τη Λίμνη Τόνλε Σαπ, όπου θα κάνουμε μια όμορφη βαρκάδα με επίσκεψη στο πλωτό χωριό Τσονγκ Νεάς. Η Τόνλε Σαπ είναι η μεγαλύτερη λίμνη γλυκού νερού στη Νοτιοανατολική Ασία και μία από τις πιο παραγωγικές εσωτερικές αλιευτικές δραστηριότητες στον κόσμο. Συνδέεται μάλιστα με τον ποταμό Μεκόνγκ μέσω του ποταμού Τονλε Σαπ, μήκους 100 χιλιομέτρων.

Οι εικόνες θα μας μείνουν σίγουρα αξέχαστες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

11η ημέρα: ΣΙΕΜ ΡΕΠ – ΠΝΟΜ ΠΕΝΧ

Αναχώρηση οδικώς για την πρωτεύουσα Πνομ Πενχ. Στη διαδρομή, στάσεις και επισκέψεις σε σημεία που έχουμε επιλέξει για να γνωρίσουμε την αυθεντική ζωή της Καμπότζης στην επαρχία της. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

12η ημέρα ΠΝΟΜ ΠΕΝΧ: ξενάγηση – πτήση για ΣΑΪΓΚΟΝ (Βιετνάμ)

Το πρωί θα ξεναγηθούμε στην πόλη αρχίζοντας από το Μουσείο Tuol Sleng, που ήταν φυλακές κατά τη ζοφερή περίοδο διακυβέρνησης των Ερυθρών Χμερ. Θα συνεχίσουμε με το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, το Βασιλικό Παλάτι ,και την εκπληκτική Ασημένια Παγόδα, το δάπεδο της οποίας είναι κατασκευασμένο από 5.000 ασημένια πλακάκια βάρους ενός κιλού το καθένα. Οι οξυκόρυφες στέγες και τα μυτερά αετώματα των κτιρίων, θυμίζουν έντονα την κοινή πολιτιστική παράδοση που έχει η Καμπότζη με τη γειτονική Ταϊλάνδη. Βαρκάδα στον ποταμό Τόνλε Σαπ και κατόπιν μεταφορά στο αεροδρόμιο, από όπου θα πετάξουμε για το Βιετνάμ και τη Σαϊγκόν, τη μεγαλύτερη πόλη του Βιετνάμ.

Η Σαϊγκόν πρωτεύουσα του νότιου τμήματος, ονομαζόταν Πρέι Νοκόρ μέχρι τον 17ο αιώνα και την εισβολή των Βιέτ, που έδωσαν το όνομα τους στο σημερινό κράτος. Άλλαξε σε Σαϊγκόν ως κέντρο της Γαλλικής Ινδοκίνας, και ως ορμητήριο των αμερικάνικων δυνάμεων. Τέλος, πήρε το όνομα του πολιτικού, φιλοσόφου και ήρωα Χο Τσι Μινχ από το 1976, και την ένωση του νοτίου με το βόρειο τμήμα της χώρας.

Προσγείωση στο αεροδρόμιο Ταν Σον Νιατ. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

13η ημέρα: ΣΑΪΓΚΟΝ: ΜΙ ΤΟ – ΔΕΛΤΑ ΜΕΚΟΝΓΚ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια ερχόμαστε στην περιοχή του Δέλτα του ποταμού Μεκόνγκ, μια τεράστια περιοχή που αρδεύεται από αυτή την υδάτινη ραχοκοκαλιά της Ινδοκίνας. Θα οδηγηθούμε προς τα νoτιο-δυτικά, στο χωριό Μι Το, και εκεί θα επιβιβαστούμε σε πλοιάριο για να δούμε την τοπική πλωτή ψαραγορά. Θα μπούμε σε αμαξάκια με άλογο για να επισκεφτούμε το γραφικό χωριουδάκι, και στη συνέχεια σε μικρά βαρκάκια, όπου θα γνωρίσουμε την καθημερινότητα των ντόπιων, μέσω των μικρών υδάτινων καναλιών. Η ζωή σε αυτά τα πλωτά μέρη μοιάζει τόσο μακρινή, απλή και ήρεμη, σε σχέση με την κοντινή μεγαλούπολη.

Επιστρέφοντας στη Σαϊγκόν θα κάνουμε βόλτα στην πόλη, όπου μεταξύ άλλων θα δούμε το Παλάτι της Ανεξαρτησίας (ή «της Επανένωσης») και την τοπική αγορά Μπεν Ταν. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

14η ημέρα: ΣΑΪΓΚΟΝ: ΤΟΥΝΕΛ ΚΟΥ ΤΣΙ – Πτήση επιστροφής

Ξεκινάμε με την περιοχή Κου Τσι, που ονομαζόταν και «Σιδηρούν Τρίγωνο», γιατί ενώ βρισκόταν κοντά στη Σαϊγκόν, ήταν το ορμητήριο και κρησφύγετο των επαναστατικών δυνάμεων στον πόλεμο του 1970-75. Εκεί είναι φτιαγμένο ένα ολόκληρο υπόγειο χωριό με δαιδαλώδη τούνελ μήκους άνω των 200 χιλ., όπου θα επισκεφθούμε τα μεγαλύτερα από αυτά. Κάτω από 3-4 μέτρα χώμα για να αντέχει τους βομβαρδισμούς, διακινείτο ένα ολόκληρο στράτευμα Βιετκόνγκ, ενάντια στις αμερικάνικες δυνάμεις. Στα εκθέματα του τοπικού μουσείου αποτυπώνεται η περίοδος του πολέμου, που άφησε ανεξίτηλα τα σημάδια του στη χώρα, τη γη, και τους ανθρώπους της.

Επιστρέφοντας στη Σαϊγκόν (ή Χο Τσι Μινχ) θα έχουμε χρόνο για σύντομες στάσεις ώστε να δούμε την παγόδα Βιν Νγιέμ, το παλιό Δημαρχείο, την Όπερα, τη μικρή «Νοτρ Νταμ» και το θαυμάσιο Κεντρικό Ταχυδρομείο, κτίρια τα οποία σηματοδοτούν την έντονη γαλλική επιρροή στην πόλη από την περίοδο της αποικιοκρατίας.

Δείπνο και μεταφορά στο αεροδρόμιο της Σαϊγκόν για την πτήση επιστροφής μας, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 

15η ημέρα: Άφιξη σε ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΛΑΡΝΑΚΑ

 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Στις αναχωρήσεις 14/3 και 6/6 (με πτήσεις της Turkish Airlines) η διάρκεια του προγράμματος είναι 16 ημέρες, με μία (1) επιπλέον διανυκτέρευση στο Ανόι.

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  21/2/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - 7 ημέρες - Τιμή από 2599€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 2599 € 990 €
  Twin Room 2599 € 990 €
  Triple Room 2599 € 990 €
  Single Room 3399 € 990 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  14/3/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - με την Turkish - Τιμή από 2499€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 2499 € 990 €
  Twin Room 2499 € 990 €
  Triple Room 2499 € 990 €
  Single Room 3329 € 990 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  9/4/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - με την Emirates - Τιμή από 2699€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 2699 € 990 €
  Twin Room 2699 € 990 €
  Triple Room 2699 € 990 €
  Single Room 3499 € 990 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  27/4/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - με την Emirates - Τιμή από 2599€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 2599 € 990 €
  Twin Room 2599 € 990 €
  Triple Room 2599 € 990 €
  Single Room 3399 € 990 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  19/5/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 2699€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 2699 € 990 €
  Twin Room 2699 € 990 €
  Triple Room 2699 € 990 €
  Single Room 3499 € 990 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  6/6/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - με την Turkish - Τιμή από 2499€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 2499 € 990 €
  Twin Room 2499 € 990 €
  Triple Room 2499 € 990 €
  Single Room 3329 € 990 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Ξενοδοχεία 5* και 4* sup.
  • Ημιδιατροφή καθημερινά μέσα στα ξενοδοχεία και όχι σε τοπικά εστιατόρια, εκτός του γεύματος εν πλω στο Χαλόνγκ Μπέι και την ημέρα αποβίβασης από την κρουαζιέρα όπου περιλαμβάνεται brunch στο κρουαζιερόπλοιο.
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Εκδρομή στο χωριό Μι Το στη περιοχή του Δέλτα του Μεκόνγκ.
  • Εκδρομή και Ξενάγηση στον αρχ. χώρο Μι Σον.
  • Επίσκεψη στο Εθνολογικό Μουσείο στο Ανόι.
  • Θέαμα με μαριονέτες στο νερό.
  • Βαρκάδα στον Ποταμό των Αρωμάτων στη Χουέ.
  • Επίσκεψη στο Κεντρικό Βιετνάμ (Χόι Αν, Χουέ), όπου βρίσκονται τα μαγικά πολιτιστικά στολίδια και οι πανέμορφες παραλίες του Βιετνάμ.
  • Τοπικός ξεναγός.
  • Έλληνας έμπειρος αρχηγός (ανάλογα με την αναχώρηση, μπορεί να σας περιμένει στην Ασία).
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά l.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 990 €
  • Βίζα Καμπότζης 30$ που πληρώνεται τοπικά μετρητά σε USD

ΠΡΟΣΟΧΗ

ΟΙ ΒΙΖΕΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΚΙΝΑ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΤΟΠΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ 2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ.

Η ΒΙΖΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΤΖΗ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 30 $ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ 1 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ 4 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΛΕΥΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ, 2 ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ.

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

ΕΚ 210

21/02/2023

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

17:55

00:20

ΕΚ 394

22/02/2023

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΝΟΪ

03:45

12:55

ΕΚ 393

06/03/2023

ΣΑΪΓΚΟΝ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

23:55

04:25 +1

ΕΚ 209

07/03/2023

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΘΗΝΑ

11:50

15:25

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

ΕΚ 210

09/04/2023

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

18:05

23:35

ΕΚ 394

10/04/2023

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΝΟΪ

03:30

13:15

ΕΚ 393

22/04/2023

ΣΑΪΓΚΟΝ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

23:55

04:10 +1

ΕΚ 209

23/04/2023

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΘΗΝΑ

10:50

15:00

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

ΕΚ 210

27/04/2023

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

18:05

23:35

ΕΚ 394

28/04/2023

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΝΟΪ

03:30

13:15

ΕΚ 393

10/05/2023

ΣΑΪΓΚΟΝ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

23:55

04:10 +1

ΕΚ 209

11/05/2023

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΘΗΝΑ

10:50

15:00

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

ΤΚ 1846

14/03/2023

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

21:15

23:40

ΤΚ 162

15/03/2023

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΣΑΪΓΚΟΝ

02:50

17:00

ΤΚ 165

28/03/2023

ΑΝΟΪ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

22:30

04:55 +1

ΤΚ 1843

29/03/2023

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

07:40

09:05

16ήμερο πρόγραμμα, με μία (1) επιπλέον διανυκτέρευση στο Ανόι

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

ΤΚ 1846

06/06/2023

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

22:00

23:30

ΤΚ 162

07/06/2023

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΣΑΪΓΚΟΝ

01:50

16:10

ΤΚ 165

20/06/2023

ΑΝΟΪ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

22:30

04:55 +1

ΤΚ 1843

21/06/2023

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

07:40

09:05

16ήμερο πρόγραμμα, με μία (1) επιπλέον διανυκτέρευση στο Ανόι