Skip to main content

Βιετνάμ 5* και Σιγκαπούρη - Με διανυκτέρευση εν πλω στο Χαλόνγκ Μπέι και διαμονή στην αυτοκρατορική πόλη Χουέ | Ιούλιος-Οκτώβριος 2023 Διάρκεια: 13 ΗΜΕΡΕΣ από 1499

Αναχωρήσεις: 20/7, 27/7, 3/8, 24/8, 14/9, 28/9, 10/10, 12/10, 1/11, 15/11, 22/11

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΟΪ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο, γνωριμία με την ταξιδιωτική ομάδα και πτήση για το Ανόι, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 

2η ημέρα: ΑΝΟΪ: ξενάγηση – παράσταση με μαριονέτες στο νερό

Άφιξη στο Ανόι, την πρωτεύουσα του βορρά του Βιετνάμ, αλλά και ολόκληρης της χώρας. Αφού τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο και ξεκουραστούμε, ξεκινάμε την ξενάγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα θαυμάσουμε τα υπέροχα Γαλλικά αποικιακά κτίρια του κέντρου και θα επισκεφθούμε το επιβλητικό μαυσωλείο του Χο Τσι Μινχ, τόπο αμέριστου σεβασμού για τους Βιετναμέζους, καθώς και το πολύ ενδιαφέρον Εθνολογικό Μουσείο.

Στη συνέχεια θα δούμε τη διάσημη Μονόστηλη Βουδιστική Παγόδα και τον Ναό της Λογοτεχνίας, που αποτέλεσε το πρώτο Πανεπιστήμιο του Βιετνάμ. Συνεχίζουμε με την πανέμορφη λίμνη Χόαν Κιέμ, όπου θα επισκεφθούμε τον Ναό Νγκοκ Σον. Μια απολαυστική βόλτα με ποδήλατα που τα οδηγούν οι ντόπιοι στα γραφικά δρομάκια της παλιάς πόλης, συμπληρώνει τις εικόνες που ήδη έχουμε αποκομίσει, και συνέχεια με μια εντυπωσιακή παράσταση με μαριονέτες στο νερό, μια μοναδική μορφή βιετναμέζικης τέχνης, που έχει τις ρίζες της στις παραδόσεις και στους μύθους που συνοδεύουν την καλλιέργεια του ρυζιού. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: ΑΝΟΪ – ΝΙΝ ΜΠΙΝ - ΤΑΜ ΚΟΚ – ΑΝΟΪ

Πρωινό και αναχώρηση προς το νότο, με τα απέραντα αγροτικά τοπία της περιφέρειας του Ανόι, και το Νιν Μπιν. Θα επισκεφτούμε την τοποθεσία της πρώτης πρωτεύουσας του Βιετνάμ, της Χόα Λου (10ος-11ος αι.), που βρίσκεται στην άκρη του Δέλτα του Κόκκινου ποταμού.

Θα συνεχίσουμε για το Ταμ Κοκ, όπου θα κάνουμε μια απολαυστική βόλτα με παραδοσιακές βάρκες (σαμπάν) στο ποτάμι. Το τοπίο έχει τεράστιους ασβεστολιθικούς βράχους που εξέχουν εντυπωσιακά από το επίπεδο, υγρό, και καλλιεργημένο έδαφος, γι’ αυτό και ονομάζεται το «στεγνό Χάλονγκ». Η γαλήνη των καναλιών με τους ορυζώνες, τα ψηλά επιβλητικά βράχια και τα ιερά σπήλαια θα σας σαγηνεύσουν.

Επιστροφή στο Ανόι, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: ΑΝΟΪ – ΧΑΛΟΝΓΚ: Κρουαζιέρα στο Χαλόνγκ Μπέι – Διανυκτέρευση εν πλω

Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, αναχωρούμε για το περίφημο Χαλόνγκ Μπέι που βρίσκεται βορειανατολικά του Ανόι, και λόγω της εντυπωσιακής ομορφιάς του, χαρακτηρίστηκε το 1994 Τοπίο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Φτάνοντας θα επιβιβαστούμε σε ιδιωτικό πλοιάριο και θα απολαύσουμε μια υπέροχη κρουαζιέρα, πλέοντας ανάμεσα στις καταπράσινες ψηλές βραχονησίδες που ξεπροβάλλουν από τα σμαραγδένια νερά του Κόλπου Τονκίν. Είναι ένα μοναδικό θέαμα, που θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας. Eτοιμαστείτε για μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία για 2 ημέρες και 1 νύχτα στον πανέμορφο κόλπο. Εν πλω θα απολαύσουμε ένα πλούσιο γεύμα με θαλασσινά. Στη συνέχεια φτάνουμε στην περιοχή του Μπα Τράι Ντάο, μια εκπληκτικής ομορφιάς λιμνοθάλασσα, στολισμένη με 3 μικρά νησάκια συνθέτουν μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Θα έχετε την δυνατότητα, καιρού επιτρέποντος, να απολαύσετε και να συμμετάσχετε σε δραστηριότητές όπως: καγιάκ, κολύμπι, περιηγήσεις στα αξιοθέατα αλλά να εξερευνήσετε και την περιοχή. Επιστρέφουμε στο πλοίο μας και απολαμβάνουμε ένα πάρτι πριν από το ηλιοβασίλεμα συντροφιά δροσιστικών ποτών ενώ παρακολουθείτε τη θέα του ήλιου καθώς αυτός θα βυθίζεται στον Ασιατικό κόλπο. Μia επίδειξη μαγειρικής από τον σεφ θα μας καθοδηγήσει για τον τρόπο που θα μπορέσουμε και εμείς να προετοιμάσουμε ορισμένα από τα επώνυμα βιετναμέζικα πιάτα. H ώρα του δείπνου μας έχει φτάσει, ετοιμαστείτε να απολαύσετε εν πλω μια πανδαισία παραδοσιακών βιετναμέζικων πιάτων με βάση τα θαλασσινά. Ακολουθεί βραδινή διασκέδαση: Απολαύστε την εμπειρία του νυχτερινού ψαρέματος καλαμαριών αλλά και του … καραόκε… Διανυκτέρευση εν πλω.

 

5η ημέρα: ΧΑΛΟΝΓΚ – ΑΝΟΪ – πτήση για ΝΤΑΝΑΝΓΚ – ΧΟΪ ΑΝ

Σήμερα θα θαυμάσουμε τα χρώματα που παίρνει ο κόλπος του Χαλόνγκ με την ανατολή του ήλιου. Θα μαγευτούμε από τα νησάκια που ξεπετιόνται στον ορίζοντα καθώς το πλοίο πλέει. Πρωινό εν πλω και όλος ο χρόνος δικός μας για αξέχαστη εμπειρία. Επιστροφή στην προβλήτα από όπου θα μεταφερθούμε οδικώς στο Ανόι και άμεση μεταφορά στο αεροδρόμιο από όπου θα πετάξουμε για την Ντανάνγκ, ένα μεγάλο και σημαντικό λιμάνι στο κεντρικό Βιετνάμ. Οδικώς θα μεταφερθούμε στην αρχαία γραφική πόλη της Χόι Αν. Κατά τη διάρκεια 16ου-18ου αιώνα, η Χόι Αν υπήρξε ένα από τα σημαντικότερα εμπορικά κέντρα της Νοτιοανατολικής Ασίας. Η πόλη παρουσιάζει ένα μοναδικό αρχιτεκτονικό στιλ, με έντονες βιετναμέζικες, κινεζικές και ιαπωνικές επιρροές. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: ΧΟΪ ΑΝ – ΧΡΥΣΗ ΓΕΦΥΡΑ – ΜΙ ΣΟΝ – ΧΟΪ ΑΝ (βραδινή περιπατητική ξενάγηση)

Όσοι ξυπνήσουν νωρίς, μπορούν να δοκιμάσουν μια βουτιά στα ζεστά νερά της θάλασσας της Ν. Κίνας, μια και η Χόι Αν είναι παραλιακή.

Κατόπιν αναχωρούμε για ένα από τα νεότερα αξιοθέατα του Βιετνάμ που ήδη έχει «κάνει τον γύρο του κόσμου» και έχει αγαπηθεί από τους επισκέπτες: πρόκειται για τη λεγόμενη Χρυσή Γέφυρα στους λόφους Μπα Να, δύο πελώρια πέτρινα χέρια που κρατούν μία ατσάλινη γέφυρα, σαν σε στάση προσφοράς στον ουρανό. Βρίσκεται σε υψόμετρο περίπου χιλίων μέτρων, και απλώνεται σε μια απόσταση περίπου 150 μέτρων (σε καμπύλη) συνδέοντας στην ουσία τον τοπικό σταθμό τελεφερίκ με τους κήπους της περιοχής.

Συνεχίζουμε κατόπιν για τον αρχαιολογικό Χώρο του Μι Σον, σημαντικότατο μνημείο του Πολιτισμού των Τσαμς. Παρότι η περιοχή αυτή είναι πολύ μακριά από την Ινδία, το βασίλειο των Champa που αναπτύχθηκε εδώ από τον 2ο αιώνα μ.Χ., είχε τις ρίζες και τη θρησκεία της μεγάλης υπερδύναμης του νότου. Ο χώρος έχει πάνω από 70 θρησκευτικά και διοικητικά κτίσματα ινδουιστικής επιρροής, και προστατεύεται από την UNESCO. Σήμερα μέσα στο τροπικό δάσος του Μι Σον, υπάρχουν περίπου 25 από αυτά τα κτίσματα-ιερά συντηρημένα, ενώ τα υπόλοιπα είναι ερείπια με έντονα τα σημεία των βομβαρδισμών της περιόδου 1970-75.

Επιστροφή στο Χόι Αν, και απογευματινή ξενάγηση. Τα δρομάκια αυτής της αρχαίας πόλης χτισμένης στις εκβολές του ποταμού, είναι γεμάτα με μικρά μαγαζιά, που όταν το φως πέσει - και μαζί του η ζέστη - ανθίζουν από κόσμο. Θα επισκεφτούμε τον κινέζικο Ναό Πουκ Κιέν, την περίφημη Ιαπωνική Γέφυρα, την παραδοσιακή κατοικία Ταν Κυ, καθώς και τη γραφική αγορά τροφίμων της πόλης.

Δείπνο και διανυκτέρευση στο πολυτελές ξενοδοχείο μας.

 

7η ημέρα: ΧΟΪ ΑΝ - ΧΟΥΕ (ξενάγηση – Βαρκάδα στον Ποταμό των Αρωμάτων)

Πρωινό και αναχώρηση οδικώς για την Χουέ, την αυτοκρατορική πρωτεύουσα του κράτους στο διάστημα 1802 - 1945. Η γνωριμία μας με την περιοχή θα ξεκινήσει με μια όμορφη βαρκάδα στον Ποταμό των Αρωμάτων που θα μας οδηγήσει στην 7όροφη Παγόδα Τιέν Μου, το πιο σημαντικό θρησκευτικό μνημείο της πόλης. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την Απαγορευμένη Πόλη (Αυτοκρατορικό προπύργιο), εκεί όπου ζούσε η βασιλική οικογένεια. Τα περισσότερα κτίρια του περιτοιχισμένου συγκροτήματος είχαν καταστραφεί ολοσχερώς από τους πολέμους, αλλά τελευταία έχουν ανακατασκευαστεί αρκετά, ώστε η εικόνα της πόλης του 1800 να διατηρείται. Η γνωριμία μας με τη Χουέ θα ολοκληρωθεί με μια σύντομη επίσκεψη στην τοπική αγορά Ντονγκ Μπα.

 

Μεταφορά, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: ΧΟΥΕ – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΑΪΓΚΟΝ (ξενάγηση ΚΟΥ ΤΣΙ)

Πρωινό και μετάβαση στο αεροδρόμιο από όπου θα πετάξουμε για τη Σαϊγκόν, τη μεγαλύτερη πόλη του Βιετνάμ.

Η Σαϊγκόν, πρωτεύουσα του νότιου τμήματος, ονομαζόταν Πρέι Νοκόρ μέχρι τον 17ο αιώνα και την εισβολή των Βιέτ, που έδωσαν το όνομά τους στο σημερινό κράτος. Άλλαξε σε Σαϊγκόν ως κέντρο της Γαλλικής Ινδοκίνας, και ως ορμητήριο των αμερικανικών δυνάμεων. Τέλος, πήρε το όνομα του πολιτικού, φιλοσόφου και ήρωα Χο Τσι Μινχ από το 1976, και την ένωση του νοτίου με το βόρειο τμήμα της χώρας.

Με την άφιξή θα μεταφερθούμε στην περιοχή Κου Τσι, που ονομαζόταν και «Σιδηρούν Τρίγωνο», γιατί ενώ βρισκόταν κοντά στη Σαϊγκόν, ήταν το ορμητήριο και κρησφύγετο των επαναστατικών δυνάμεων στον πόλεμο του 1970-75. Εκεί είναι φτιαγμένο ένα ολόκληρο υπόγειο χωριό με δαιδαλώδη τούνελ μήκους άνω των 200 χιλ., όπου θα επισκεφθούμε τα μεγαλύτερα από αυτά. Κάτω από 3-4 μέτρα χώμα για να αντέχει τους βομβαρδισμούς, διακινείτο ένα ολόκληρο στράτευμα Βιετκόνγκ, ενάντια στις αμερικάνικες δυνάμεις.

Μετά την επίσκεψή μας θα μεταβούμε στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

9η ημέρα: ΣΑΪΓΚΟΝ – ΜΙ ΤΟ (ΔΕΛΤΑ ΠΟΤΑΜΟΥ ΜΕΚΟΝΓΚ) – ΣΑΪΓΚΟΝ (ξενάγηση)

Στο επίκεντρό μας σήμερα βρίσκεται η περιοχή του Δέλτα του ποταμού Μεκόνγκ, μια τεράστια περιοχή που αρδεύεται από αυτή την υδάτινη ραχοκοκαλιά της Ινδοκίνας. Θα οδηγηθούμε προς τα νoτιοδυτικά, στο χωριό Μι Το. Με αμαξάκια θα επισκεφτούμε το γραφικό χωριουδάκι, και στη συνέχεια με βάρκα θα γνωρίσουμε την καθημερινότητα των ντόπιων, μέσω των μικρών υδάτινων καναλιών. Η ζωή σε αυτά τα πλωτά μέρη μοιάζει τόσο μακρινή, απλή και ήρεμη, σε σχέση με την κοντινή μεγαλούπολη. Επιστρέφουμε στη Σαϊγκόν και θα συνεχίσουμε με την ξενάγηση μας στην πόλη, όπου θα δούμε το μουσείο Ιστορίας, το Προεδρικό Μέγαρο ή παλάτι της Ανεξαρτησίας, κτίρια τα οποία σηματοδοτούν την έντονη γαλλική επιρροή στην πόλη από την περίοδο της αποικιοκρατίας και την αγορά Μπεν Τανχ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

10η ημέρα: ΣΑΪΓΚΟΝ (ξενάγηση) – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

Σήμερα μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε κάνοντας μια τελευταία βόλτα στη Σαιγκόν για να δούμε την παγόδα Βιν Νγιέμ, το παλιό Δημαρχείο, την Όπερα, τη μικρή «Νοτρ Νταμ» και το θαυμάσιο Κεντρικό Ταχυδρομείο της πόλης. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση μας για τη Σιγκαπούρη, μία από τις πιο αναπτυγμένες και οργανωμένες πόλεις στον κόσμο. Άφιξη, μεταφορά, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

 

11η ημέρα: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ (ξενάγηση)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και κατόπιν θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας στην πόλη: θα περάσουμε από το διοικητικό της κέντρο, όπου θα δούμε μεταξύ άλλων το Δημαρχείο, το Ανώτατο Δικαστήριο και το Κοινοβούλιο. Στη συνέχεια θα θαυμάσουμε τον υπέροχο κόλπο της πόλης από το Merlion Park, καθώς και τον βοτανικό κήπο με τις ορχιδέες, που θα σας αφήσουν άφωνους με την ομορφιά και την ποικιλία τους. Αφού επισκεφθούμε τον ναό Thian Hock Keng, έναν από τους παλιότερους της Σιγκαπούρης, θα δούμε τη συνοικία των Κινέζων και έπειτα τη συνοικία των Ινδών με τη μεθυστική μυρωδιά των μπαχαρικών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

12η ημέρα: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ (ελεύθερη)

Ημέρα ελεύθερη στη Σιγκαπούρη και ευκαιρία να δούμε και να μάθουμε ακόμη περισσότερα ενδιαφέροντα πράγματα για αυτή τη σπουδαία μητρόπολη της Ανατολής. Διανυκτέρευση.

 

13η ημέρα: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – Πτήση επιστροφής

Check-out και μεταφορά στο αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης για την πτήση επιστροφής μας στην Αθήνα.

 

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  20/7/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 1699€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1699 € 990 €
  Twin Room 1699 € 990 €
  Triple Room 1699 € 990 €
  Single Room 2489 € 990 €

Extras

+ Βίζα Βιετνάμ  :  25 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  27/7/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 1699€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1699 € 990 €
  Twin Room 1699 € 990 €
  Triple Room 1699 € 990 €
  Single Room 2489 € 990 €

Extras

+ Βίζα Βιετνάμ  :  25 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  3/8/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 1760€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1760 € 990 €
  Twin Room 1760 € 990 €
  Triple Room 1760 € 990 €
  Single Room 2550 € 990 €

Extras

+ Βίζα Βιετνάμ  :  25 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  24/8/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 1599€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1599 € 990 €
  Twin Room 1599 € 990 €
  Triple Room 1599 € 990 €
  Single Room 2589 € 990 €

Extras

+ Βίζα Βιετνάμ  :  25 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  14/9/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 1499€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1499 € 990 €
  Twin Room 1499 € 990 €
  Triple Room 1499 € 990 €
  Single Room 2289 € 990 €

Extras

+ Βίζα Βιετνάμ  :  25 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  28/9/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 1499€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1499 € 990 €
  Twin Room 1499 € 990 €
  Triple Room 1499 € 990 €
  Single Room 2289 € 990 €

Extras

+ Βίζα Βιετνάμ  :  25 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  10/10/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 1599€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1599 € 890 €
  Twin Room 1599 € 890 €
  Triple Room 1599 € 890 €
  Single Room 2389 € 890 €

Extras

+ Βίζα Βιετνάμ :  25 €

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  12/10/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 1599€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1599 € 990 €
  Twin Room 1599 € 990 €
  Triple Room 1599 € 990 €
  Single Room 2389 € 990 €

Extras

+ Βίζα Βιετνάμ  :  25 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  1/11/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 1599€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1599 € 990 €
  Twin Room 1599 € 990 €
  Triple Room 1599 € 990 €
  Single Room 2389 € 990 €

Extras

+ Βίζα Βιετνάμ :  25 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  15/11/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 1599€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1599 € 990 €
  Twin Room 1599 € 990 €
  Triple Room 1599 € 990 €
  Single Room 2389 € 990 €

Extras

+ Βίζα Βιετνάμ :  25 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  22/11/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 1599€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1599 € 990 €
  Twin Room 1599 € 990 €
  Triple Room 1599 € 990 €
  Single Room 2389 € 990 €

Extras

+ Βίζα Βιετνάμ :  25 € 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό (στις πτήσεις Αθήνα-Σιγκαπούρη και Σιγκαπούρη-Αθήνα περιλαμβάνεται γεύμα).
  • Ξενοδοχεία 5* στο Βιετνάμ, στη Σιγκαπούρη 4*
  • Ημιδιατροφή καθημερινά μέσα στα ξενοδοχεία στο Βιετνάμ και όχι σε τοπικά εστιατόρια. Πλήρης διατροφή εν πλω στο Χαλόνγκ Μπέι. Στη Σιγκαπούρη μόνο πρωινό.
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Εκδρομή στο Ταμ Κοκ (από το Ανόι).
  • Εκδρομή στο χωριό Μι Το στη περιοχή του Δέλτα του Μεκόνγκ.
  • Εκδρομή και ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο Μι Σον.
  • Επίσκεψη στο Εθνολογικό Μουσείο στο Ανόι.
  • Θέαμα με μαριονέτες στο νερό.
  • Κρουαζιέρα στον Ποταμό των Αρωμάτων στη Χουέ.
  • Επίσκεψη στο Κεντρικό Βιετνάμ (Χόι Αν, Χουέ), όπου βρίσκονται τα μαγικά πολιτιστικά στολίδια και οι πανέμορφες παραλίες του Βιετνάμ.
  • Ξενάγηση στη Σιγκαπούρη.
  • Τοπικός ξεναγός.
  • Έλληνας έμπειρος αρχηγός (ανάλογα με την αναχώρηση, μπορεί να σας περιμένει στην Ασία).
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 990 €
  • Βίζα Βιετνάμ: 25€ πληρώνεται από εδώ

 

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημέρα
Πτήσης

Διαδρομή
(Από 
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

TR 713

13/04/2023

ΑΘΗΝΑ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

13:45

05:45 +1

TR 300

14/04/2023

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΝΟΪ

08:00

10:30

TR 307

22/04/2023

ΣΑΪΓΚΟΝ –  ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

14:55

18:10

TR 712

25/04/2023

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΘΗΝΑ

05:35

11:55

Αριθμός
Πτήσης

Ημέρα
Πτήσης

Διαδρομή
(Από 
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

TR 713

27/04/2023

ΑΘΗΝΑ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

13:45

05:45 +1

TR 300

28/04/2023

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΝΟΪ

08:00

10:30

TR 307

06/05/2023

ΣΑΪΓΚΟΝ –  ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

14:55

18:10

TR 712

09/05/2023

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΘΗΝΑ

05:35

11:55

Αριθμός
Πτήσης

Ημέρα
Πτήσης

Διαδρομή
(Από 
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

TR 713

18/05/2023

ΑΘΗΝΑ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

13:45

05:45 +1

TR 300

19/05/2023

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΝΟΪ

08:00

10:30

TR 307

27/05/2023

ΣΑΪΓΚΟΝ –  ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

14:55

18:10

TR 712

30/05/2023

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΘΗΝΑ

05:35

11:55

Αριθμός
Πτήσης

Ημέρα
Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

TR 713

22/06/2023

ΑΘΗΝΑ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

13:45

05:45 +1

TR 300

23/06/2023

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΝΟΪ

08:00

10:30

TR 307

01/07/2023

ΣΑΪΓΚΟΝ –  ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

14:55

18:10

TR 712

04/07/2023

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΘΗΝΑ

05:35

11:55

Αριθμός
Πτήσης

Ημέρα
Πτήσης

Διαδρομή
(Από 
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

TR 713

20/07/2023

ΑΘΗΝΑ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

13:45

05:45 +1

TR 300

21/07/2023

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΝΟΪ

08:00

10:30

TR 307

29/07/2023

ΣΑΪΓΚΟΝ –  ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

14:55

18:10

TR 712

01/08/2023

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΘΗΝΑ

05:35

11:55

Αριθμός
Πτήσης

Ημέρα
Πτήσης

Διαδρομή
(Από 
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

TR 713

27/07/2023

ΑΘΗΝΑ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

13:45

05:45 +1

TR 300

28/07/2023

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΝΟΪ

08:00

10:30

TR 307

05/08/2023

ΣΑΪΓΚΟΝ –  ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

14:55

18:10

TR 712

08/08/2023

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΘΗΝΑ

05:35

11:55

Αριθμός
Πτήσης

Ημέρα
Πτήσης

Διαδρομή
(Από 
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

TR 713

03/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

13:45

05:45 +1

TR 300

04/08/2023

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΝΟΪ

08:00

10:30

TR 307

12/08/2023

ΣΑΪΓΚΟΝ –  ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

14:55

18:10

TR 712

15/08/2023

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΘΗΝΑ

05:35

11:55

Αριθμός
Πτήσης

Ημέρα
Πτήσης

Διαδρομή
(Από 
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

TR 713

24/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

13:45

05:45 +1

TR 300

25/08/2023

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΝΟΪ

08:00

10:30

TR 307

02/09/2023

ΣΑΪΓΚΟΝ –  ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

14:55

18:10

TR 712

05/09/2023

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΘΗΝΑ

05:35

11:55

Αριθμός
Πτήσης

Ημέρα
Πτήσης

Διαδρομή
(Από 
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

TR 713

14/09/2023

ΑΘΗΝΑ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

13:45

05:45 +1

TR 300

15/09/2023

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΝΟΪ

08:00

10:30

TR 307

23/09/2023

ΣΑΪΓΚΟΝ –  ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

14:55

18:10

TR 712

26/09/2023

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΘΗΝΑ

05:35

11:55

Αριθμός
Πτήσης

Ημέρα
Πτήσης

Διαδρομή
(Από 
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

TR 713

28/09/2023

ΑΘΗΝΑ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

13:45

05:45 +1

TR 300

29/09/2023

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΝΟΪ

08:00

10:30

TR 307

07/10/2023

ΣΑΪΓΚΟΝ –  ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

14:55

18:10

TR 712

10/10/2023

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΘΗΝΑ

05:35

11:55

Αριθμός
Πτήσης

Ημέρα
Πτήσης

Διαδρομή
(Από 
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

TR 713

12/10/2023

ΑΘΗΝΑ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

13:45

05:45 +1

TR 300

13/10/2023

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΝΟΪ

08:00

10:30

TR 307

21/10/2023

ΣΑΪΓΚΟΝ –  ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

14:55

18:10

TR 712

24/10/2023

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΘΗΝΑ

05:35

11:55