Skip to main content

Βιετνάμ 5* Μπανγκόκ & Σιγκαπούρη | Καλοκαίρι 2023 Διάρκεια: 15 ΗΜΕΡΕΣ από 1899

Αναχωρήσεις: 27/6, 12/7, 26/7, 2/8, 8/8, 14/8, 4/10

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο, γνωριμία με την ταξιδιωτική ομάδα, και πτήση για το αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης.

 

2η ημέρα: ΑΦΙΞΗ ΣΤΗ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ: διανυκτέρευση.

Άφιξη στη Σιγκαπούρη. Οδηγούμαστε στο ξενοδοχείο μας, για να τακτοποιηθούμε και να ξεκουραστούμε. Tο πρωί της επόμενης ημέρας η ξενάγηση για το μαγικό μας ταξίδι ξεκινά.

 

3η ημέρα: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ (ξενάγηση)

Η σημερινή ημέρα ξεκινά, με ελεύθερο πρωινό και στη συνέχεια, θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας στην αρχοντική Σιγκαπούρη: Θα περάσουμε από το διοικητικό της κέντρο, όπου θα δούμε μεταξύ άλλων το Δημαρχείο, το Ανώτατο Δικαστήριο και το Κοινοβούλιο. Στη συνέχεια θα θαυμάσουμε, τον υπέροχο κόλπο της πόλης και τα σύγχρονα κτίριά της, από το Μέρλιον Παρκ καθώς και τον φημισμένο βοτανικό κήπο με τις ορχιδέες, που θα σας αφήσουν άφωνους με την ομορφιά και την ποικιλία τους. Αφού επισκεφθούμε τον ναό Τιάν Χοκ Κενγκ, έναν από τους παλιότερους της Σιγκαπούρης, θα μπούμε στη συνοικία των Κινέζων και έπειτα στη συνοικία των Ινδών με τη μεθυστική μυρωδιά των μπαχαρικών. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση και διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ - ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΑΙΓΚΟΝ

Η σημερινή μας ημέρα ξεκινά με ελεύθερο χρόνο για περιήγηση, στην πόλη της Σιγκαπούρης. To aπόγευμα ετοιμαζόμαστε να αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης, όπου θα επιβιβαστούμε στο αεροπλάνο με προορισμό το διεθνές αεροδρόμιο Ταν Σον Νιατ, της Σαϊγκόν. Eκεί θα βρίσκεται ο οδηγός μας, όπου θα μας παραλάβει και θα μας μεταφέρει στο κέντρο της πόλης για το καθιερωμένο check-in στο ξενοδοχείο μας. Στη συνέχεια ακολουθεί ξεκούραση και διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: ΣΑΪΓΚΟΝ - ΚΟΥ ΤΣΙ ΤΟΥΝΕΛΣ - ΣΑΪΓΚΟΝ

Η σημερινή μέρα ξεκινά με πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Kατόπιν θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο με προορισμό το αεροδρόμιο της Σaϊγκόν. Στη συνέχεια, θα κατευθυνθούμε στην περιοχή Κου Τσι, 70 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Σαϊγκόν. Το Κου Τσι ονομαζόταν και «Σιδηρούν Τρίγωνο», γιατί ενώ βρισκόταν κοντά στη Σαϊγκόν, ήταν το ορμητήριο και κρησφύγετο των επαναστατικών δυνάμεων στον πόλεμο του 1970-75. Εκεί είναι φτιαγμένο ένα ολόκληρο υπόγειο χωριό με δαιδαλώδη τούνελ που η έκτασή τους έφτανε αρχικά πάνω 200 χιλ.,. Mαζί θα επισκεφθούμε ένα από τα μεγαλύτερα που διατηρείται, από αυτά. Tα τούνελ βρίσκονται σε βάθος 3-4 μέτρων κάτω από τη Γη, για να αντέχει τους βομβαρδισμούς και το βάρος των επιδρομικών αρμάτων μάχης. Παράλληλα η υπόγεια αρχιτεκτονική του διευκόλυνε την μετακίνηση των στρατευμάτων των Βιετκόνγκ, ενάντια στις αμερικάνικες δυνάμεις.

Μετά την επίσκεψη μας θα μεταβούμε οδικώς στη Σαϊγκόν, όπου θα έχουμε την ευκαιρία για μια σύντομη αναμνηστική φωτογραφία στα διάσημα τουριστικά παλάτια όπως η παγόδα Βιν Νιέμ, το Δημαρχείο, ο Καθεδρικός Ναός της Παναγίας των Παρισίων και το Centre Post Office.

Η ημέρα μας τελειώνει με την άφιξή μας στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: ΣΑΪΓΚΟΝ - ΧΟ ΤΣΙ ΜΙΝ (ξενάγηση μουσείο Ιστορίας – Ανάκτορο Επανένωσης) - ΧΟΥΕ

Η μέρα μας ξεκινά με πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Ξεκινάμε με μια χαλαρή ξενάγηση της πόλης Χο Τσι Μιν, η οποία πήρε το όνομά της τιμητικά, από τον πρόεδρο και εθνικό ήρωα των Βιετναμέζων το 1975. Aυτή η περιήγηση μας, σε μια από τις πιο δημοφιλείς πόλεις του Βιετνάμ, πρόκειται να σας ταξιδέψει σε μια άλλη εποχή.

Oδεύουμε προς το φημισμένο Μουσείο Ιστορίας το οποίο περιλαμβάνει μια σπάνια συλλογή φωτογραφιών, εγγράφων μηχανημάτων και όπλων από τον πόλεμο του Βιετνάμ. Παράλληλα στην πορεία μας θα θαυμάσουμε το Ανάκτορο Επανένωσης, φημισμένο για τα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά του και θα περπατήσουμε στην διάσημη αγορά Μπέν Θαν ένα από τα σύμβολα της πόλης, γεμάτη από πολύχρωμα μικρομάγαζα.

Μετά την ξενάγησή μας στην πόλη Χο Τσι Μιν, θα κατευθυνθούμε στο αεροδρόμιο με προορισμό την πόλη Xουέ (Hue), την αυτοκρατορική πρωτεύουσα του κράτους στο διάστημα 1802-1945, που βρίσκεται βορειότερα. Με την άφιξή μας στη συνέχεια, κατευθυνόμαστε στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστούμε και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας για την επόμενη μοναδική ημέρα.

 

7η ημέρα: ΧΟΥΕ - ΧΟΪ ΑΝ – TΑΦΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΧΑΙ ΣΙΝ - NTAΝΑΝΓΚ - ΧΟΪ ΑΝ

Aπολαμβάνουμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο και ετοιμαζόμαστε για την σημερινή μας ξενάγηση στην πόλη Χόι Αν, ξεκινώντας από την Αυτοκρατορική Ακρόπολη, τον τάφο του αυτοκράτορα Χάι Σιν όπου θα θαυμάσουμε τα περίτεχνα γλυπτά πολεμιστών μπροστά από τον τάφο. Η ιδιαιτερότητά του είναι το στυλ αρχιτεκτονικής που το διακρίνει από άλλους τάφους, καθώς και η θέση του στον λόφο, η οποία θα σας χαρίσει μια μοναδική θέα. H περιήγησή μας συνεχίζει με την επίσκεψή μας στην παραδοσιακή αγορά Ντονγκ Μπά, χρώματα, αρώματα, χαμόγελα θα μας «πάρουν» το μυαλό, η Ασία φιλόξενη μας συναρπάζει σε κάθε της γωνιά. Tο απόγευμα, μας βρίσκει στον δρόμο προς το Χόι Αν μέσω της πόλης Nτανάνγκ μια πόλη πλούσια αξιοθέατων τόσο στο κέντρο της με τους πελώριους ουρανοξύστες της, όσο και στα περίχωρά της με την γραφική τους ατμόσφαιρα.

H πόλη Nτανάνγκ γνωστή και ως το Μαϊάμι του Bιετνάμ, αποτελεί μια από τις κορυφαίες παραλιακές πολυτελείς πόλεις της ασιατικής χώρας, με πολλές επιλογές σε φαγητό και ποτό φημισμένη για το απολαυστικό της street food.

Η περιήγησή μας, συνεχίζεται με τα πόδια στην ιστορική πόλη Χόι Αν, ακμάζουσα κατά τον 16ο-18ο αιώνα, πόλος έλξης ξένων εμπόρων, φημισμένη για το αρχιτεκτονικό της στυλ με βιετναμέζικες, κινέζικες και ιαπωνικές επιρροές. Άξιο θαυμασμού αποτελεί ο κινεζικός ναός Φού Κιέν, τα αρχαία σπίτια Ταν Κι και η γραφική λαϊκή αγορά της πόλης.

Η γεμάτη, χρώματα και εικόνες μέρα μας, ολοκληρώνεται στο Xόι Aν, με άφιξη στο ξενοδοχείο μας για διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: ΧΟΪ ΑΝ - ΛΟΦΟΙ ΜΠΑ ΝΑ – ΧΡΥΣΗ ΓΕΦΥΡΑ- ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ANOI

Mια καινούρια συναρπαστική μέρα, ξεκινά πρώτα με το καθιερωμένο μας πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Κατόπιν αναχωρούμε για να επισκεφτούμε ένα από τα νεότερα αξιοθέατα του Βιετνάμ που ήδη έχει «κάνει τον γύρο του κόσμου» και έχει αγαπηθεί από τους επισκέπτες: πρόκειται για τη λεγόμενη Χρυσή Γέφυρα στους λόφους Μπα Να. Ένα σύγχρονο αρχιτεκτονικό αριστούργημα. Δύο πελώρια πέτρινα χέρια που κρατούν μία ατσάλινη γέφυρα, σαν σε στάση προσφοράς στον ουρανό. Βρίσκεται σε υψόμετρο περίπου χιλίων μέτρων, και απλώνεται σε μια απόσταση περίπου 150 μέτρων (σε καμπύλη) συνδέοντας στην ουσία τον τοπικό σταθμό τελεφερίκ με τους πανέμορφους κήπους της περιοχής.

Στη συνέχεια μόλις 9 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης, φθάνουμε στην περίφημη παγόδα Λιν Ουν – Μπάι Μπο, η οποία θεωρείται πλέον ως η σημαντικότερη παγόδα στην πόλη Ντανάνγκ τόσο σε κλίμακα όσο και αρχιτεκτονικά. Η παγόδα καταφέρνει να παντρέψει το σύγχρονο στυλ με την εγγενή παράδοση των παγόδων του Βιετνάμ, με την κυρτή οροφή σε σχήμα δράκου, τους συμπαγείς πυλώνες που περιβάλλονται από κυματιστούς δράκους. Χαρακτηριστικός είναι ένας Βούδας ύψους 27 μέτρων. Αυτό είναι ένα από τα τρία αγάλματα του Βούδα που πιστεύεται ότι προστατεύουν τη Ντανάνγκ από τις φυσικές καταστροφές. Η πεζοπορία μας ολοκληρώνεται στον κήπο των λουλουδιών, με τη φύση να μας χαρίζει απλόχερα την ομορφιά της.

Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο από όπου θα πετάξουμε για το Ανόι, την πρωτεύουσα του βορρά του Βιετνάμ, αλλά και ολόκληρης της χώρας. Aφού φτάσουμε θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας, θα γευματίσουμε και συνέχεια θα ξεκουραστούμε.

 

9η ημέρα: ΑΝΟΪ – ΧΑΛΟΝΓΚ ΜΠΕΙ: Κρουαζιέρα στο Χaλόνγκ Μπέι | Διανυκτέρευση εν πλω

Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, αναχωρούμε για το περίφημο Χαλόνγκ Μπέι που βρίσκεται βορειανατολικά του Ανόι, και λόγω της εντυπωσιακής ομορφιάς του, χαρακτηρίστηκε το 1994 Τοπίο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Φτάνοντας θα επιβιβαστούμε σε ιδιωτικό πλοιάριο και θα απολαύσουμε μια υπέροχη κρουαζιέρα, πλέοντας ανάμεσα στις καταπράσινες ψηλές βραχονησίδες που ξεπροβάλλουν από τα σμαραγδένια νερά του Κόλπου Τονκίν. Είναι ένα μοναδικό θέαμα, που θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας. Eτοιμαστείτε για μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία για 2 ημέρες και 1 νύχτα στον πανέμορφο κόλπο.

Άφιξη στο λιμάνι Tουάν Τσάου κατόπιν μεταφερόμαστε με σκάφος στο πλοίο, όπου το πλήρωμα θα μας καλωσορίσει και θα μας ενημερώσει σχετικά με την κρουαζιέρα και τις οδηγίες ασφάλειας.

Εν πλω θα απολαύσουμε ένα πλούσιο γεύμα με θαλασσινά. Στη συνέχεια φτάνουμε στην περιοχή του Μπα Τράι Ντάο, μια εκπληκτικής ομορφιάς λιμνοθάλασσα, στολισμένη με 3 μικρά νησάκια συνθέτουν μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Θα έχετε την δυνατότητα, καιρού επιτρέποντος, να απολαύσετε και να συμμετάσχετε σε δραστηριότητές όπως: καγιάκ, κολύμπι, περιηγήσεις στα αξιοθέατα αλλά να εξερευνήσετε και την περιοχή.

Επιστρέφουμε στο πλοίο μας και απολαμβάνουμε ένα πάρτι πριν από το ηλιοβασίλεμα συντροφιά δροσιστικών ποτών ενώ παρακολουθείτε τη θέα του ήλιου καθώς αυτός θα βυθίζεται στον Ασιατικό κόλπο.

Μia επίδειξη μαγειρικής από τον σεφ θα μας καθοδηγήσει για τον τρόπο που θα μπορέσουμε και εμείς να προετοιμάσουμε ορισμένα από τα επώνυμα βιετναμέζικα πιάτα.

H ώρα του δείπνου μας έχει φτάσει, ετοιμαστείτε να απολαύσετε εν πλω μια πανδαισία παραδοσιακών βιετναμέζικων πιάτων με βάση τα θαλασσινά.
Βραδινή διασκέδαση: Απολαύστε την εμπειρία του νυχτερινού ψαρέματος καλαμαριών αλλά και του … καραόκε… Διανυκτέρευση εν πλω.

 

10η ημέρα: ΧΑΛΟΝΓΚ ΜΠΕΙ - ΑΝΟΪ

Η μέρα μας ξημερώνει πάνω στο πλοίο μας. Σήμερα θα θαυμάσουμε τα χρώματα που παίρνει ο κόλπος του Χάλονγκ με την ανατολή του ήλιου απολαμβάνοντας μια αυθεντική συνεδρία Tai Chi εν πλώ. Θα μαγευτούμε από τα νησάκια που ξεπετιόνται στον ορίζοντα του κόλπου Λαν Χa καθώς το πλοίο πλέει. Η μαγεία του τοπίου ολοκληρώνει την απολαυστική αυτή εμπειρία σε συνδυασμό με ένα πλούσιο πρωινό και ασιατικό τσάι.

Στον διάσημο Tρα Μπάου, είναι ώρα για μια ξεχωριστή υδάτινη απόλαυση με ελεύθερα καγιάκ που θα σας επιτρέψουν να εξερευνήστε το τοπίο ή να κολυμπήσετε.
Επιστρέφουμε στο πλοίο μας, για να ξεκουραστούμε και αναχωρούμε για μια εκπληκτική κρουαζιέρα στον κόλπο με τελικό προορισμό το λιμάνι Τουάν Τσάου. Θαυμάστε το φυσικό τοπίο και αφεθείτε στην ομορφιά και τη γαλήνη που σας προσφέρει απολαμβάνοντας ένα υπέροχο brunch.

Μεταφερόμαστε οδικώς στο Aνόι. Ξεναγούμαστε στην πόλη και θαυμάζουμε τον Ναό της Λογοτεχνίας του 1070. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό δείγμα παραδοσιακής βιετναμέζικης αρχιτεκτονικής, που στεγάζεται το πρώτο πανεπιστήμιο του Βιετνάμ. Θα συναντήσουμε τους ναούς Νάουκ Σαν, τη λίμνη Χοάν Κιέμ . Ολοκληρώνουμε με μια γοητευτική βόλτα στην Παλιά Συνοικία στην καρδιά του Ανόι. Διανυκτέρευση.

 

*Το πρόγραμμα ενδέχεται να αλλάξει ελαφρώς λόγω ειδικών καιρικών συνθηκών ή παλίρροιας που ενδέχεται να προκύψουν, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των επισκεπτών.

 

11η ημέρα: ΑΝΟΪ – ΤΑΦΟΣ ΧΟ ΤΣΙ ΜΙΝΧ - ΜΠΑΝΓΚΟΚ

Η τελευταία μας μέρα στο Ανόι ξεκινά με πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Aναχωρούμε από το ξενοδοχείο και κατευθυνόμαστε το Μαυσωλείο του Χο Τσι Μινχ, θα θαυμάσουμε το Σπίτι του Ξυλοπόδαρου και την φημισμένη Παγόδα One Pillar.

Στη συνέχεια μεταφερόμαστε στο αεροδρόμιο με προορισμό την Μπανγκόκ. Άφιξη και τακτο¬ποίηση στο ξενοδοχείο μας. Θα έχουμε χρόνο στη συνέχεια για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη, μαζί με τον αρχηγό μας. Διανυκτέρευση.

 

12η ημέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ (ξενάγηση)

Η ξενάγηση της πόλης ξεκινάει σήμερα το πρωί με βαρκάδα κατά μήκος του ποταμού με τα αμέτρητα κανάλια. Θα φτάσουμε στο Θόνμπουρι, την 3η κατά σειρά πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης (1767-1782), όπου θα επισκεφτούμε τον παλιότερο ναό της πόλης, το Ναό της Αυγής, που είναι καλυμμένος με κομμάτια κινέζικης πορσελάνης και δεσπόζει θεαματικά στο πο¬τάμι. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Βασιλικό Παλάτι της Μπανγκόκ, που έχει χαρακτηριστεί ως το 8ο Θαύμα του Κόσμου. Χτίστηκε το 1783 και καλύπτει μια έκταση 218.400 τετρ. χλμ. Περικυκλωμένα από ένα ψηλό λευκό τείχος μήκους 1.900 μ., μια συστάδα 100 δια¬φορετικών, πολυτελών και με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική κτίρια, εκπροσωπούν 200 χρόνια ιστορίας και αρχιτεκτονικού πειραματισμού. Ναοί με πολύχρωμες πορσελάνινες διακοσμήσεις, στούπες, πύργοι, επιβλητικές θεότητες, επίχρυσοι δράκοι, μυθολογικές μορφές και εκπληκτικές τοιχογραφίες συνθέτουν ένα σχεδόν εξωπραγματικό σκηνικό. Ολόκληρο το Ραμαγιάνα (Ramakien), το έπος που γράφτηκε στην Ινδία πριν από 2.000 χρόνια και έγινε παραμύθι από την Κατμαντού έως το Μπαλί, χορός στη Μαλαισία και κουκλο¬θέατρο στην Ινδονησία, είναι θαυμάσια ζωγραφι¬σμένο στο εσωτερικό μέρος του περιστυλίου. Εδώ βρίσκεται και ο Ναός του Σμαραγδένιου Βούδα με το περίφημο άγαλμα του Βούδα από νεφρίτη (όχι σμα¬ράγδι) πάνω σε χρυσό θρόνο, στολισμένο με πολύ¬τιμα πετράδια, που φυλάσσεται σε μια γυάλινη προθήκη. Είναι η πιο ιερή μορφή της Ταϊλάνδης, προστάτης της χώρας. Συνεχίζουμε για το Ναό Βατ Πο, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ένα από τα πιο εντυ-πωσιακά αγάλματα του Βούδα σε κεκλιμένη στάση. Ο ναός αυτός αποτελεί επίσης την παλαιότερη και πιο έγκριτη σχολή ταϊλανδέζικου μασάζ στη χώρα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

13η ημέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ

Ημέρα ελεύθερη για να απολαύσετε την κοσμική με-γαλούπολη, που προσφέρει άπειρες επιλογές για βόλτες, αγορές και επισκέψεις. Διανυκτέρευση.

 

14η ημέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Πρωινό ελεύθερο στην Μπανγκόκ (check-out στις 12:00) και στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο της πόλης για την βραδινή πτήση επιστροφής μας.

 

15η ημέρα: Άφιξη σε ΑΘΗΝΑ

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες

 

 

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  27/6/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - 15 ημέρες - Τιμή από 1899€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1899 € 990 €
  Twin Room 1899 € 990 €
  Triple Room 1899 € 990 €
  Single Room 2629 € 990 €

Extras

+ BIZA VIETNAM  :  25 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  12/7/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - 15 ημέρες - Τιμή από 1899€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1899 € 990 €
  Twin Room 1899 € 990 €
  Triple Room 1899 € 990 €
  Single Room 2629 € 990 €

Extras

+ BIZA VIETNAM  :  25 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  26/7/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - 15 ημέρες - Τιμή από 1999€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1999 € 990 €
  Twin Room 1999 € 990 €
  Triple Room 1999 € 990 €
  Single Room 2729 € 990 €

Extras

+ BIZA VIETNAM  :  25 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  2/8/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - 15 ημέρες - Τιμή από 1999€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1999 € 990 €
  Twin Room 1999 € 990 €
  Triple Room 1999 € 990 €
  Single Room 2729 € 990 €

Extras

+ BIZA VIETNAM  :  25 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  8/8/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - 15 ημέρες - 13 νύχτες με μία νύχτα παραπάνω στην Μπανγκόκ. Εξαιτίας της αυθημερόν άφιξης στην επιστροφή με ΕΜΙRATES, οι πτήσεις ξεκινούν από Σιγκαπούρη - Τιμή από 2199€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 2199 € 990 €
  Twin Room 2199 € 990 €
  Triple Room 2199 € 990 €
  Single Room 2999 € 990 €

Extras

+ BIZA VIETNAM  :  25 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  14/8/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - 15 ημέρες - Τιμή από 2099€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 2099 € 990 €
  Twin Room 2099 € 990 €
  Triple Room 2099 € 990 €
  Single Room 2829 € 990 €

Extras

+ BIZA VIETNAM  :  25 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  4/10/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - 15 ημέρες - Τιμή από 2099€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 2099 € 990 €
  Twin Room 2099 € 990 €
  Triple Room 2099 € 990 €
  Single Room 2829 € 990 €

Extras

+ BIZA VIETNAM  :  25 €

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό (στις πτήσεις Αθήνα-Σιγκαπούρη και Σιγκαπούρη-Αθήνα περιλαμβάνεται γεύμα)
  • Ξενοδοχεία 5* στο Βιετνάμ, σε Σιγκαπούρη & Mπανγκόκ  ξενοδοχεία 4*
  • Ημιδιατροφή καθημερινά μέσα στα ξενοδοχεία στο Βιετνάμ και όχι σε τοπικά εστιατόρια, εκτός του γεύματος εν πλω στο Χαλόνγκ Μπέι.
  • Στη Σιγκαπούρη και τη Mπανγκόκ μόνο πρωινό.
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Επίσκεψη στο φημισμένο Βασιλικό Παλάτι της Μπανγκόκ
  • Ξενάγηση στην πόλη Χο Τσι Μιν & επίσκεψη στο Μαυσωλείο του Χο Τσι Μινχ
  • Κρουαζιέρα στο Χάλονγκ Μπέι με διανυκτέρευση
  • Εκδρομή και Ξενάγηση στη Χρυσή Γέφυρα στους λόφους Μπα Να
  • Εκδρομή και ξενάγηση στο ιστορικό Kου Τσι Τούνελς
  • Ξενάγηση στον τάφο (μαυσωλείο)του αυτοκράτορα Χάι Σιν
  • Επίσκεψη στο Κεντρικό Βιετνάμ (Χόι Αν, Χουέ, Ντανάνγκ ), όπου βρίσκονται τα μαγικά πολιτιστικά στολίδια και οι πανέμορφες παραλίες του Βιετνάμ.
  • Ξενάγηση στη Σιγκαπούρη.
  • Τοπικός ξεναγός.
  • Έλληνας έμπειρος αρχηγός (ανάλογα με την αναχώρηση, μπορεί να σας περιμένει στην Ασία). Ο αρχηγός θα βρίσκεται μαζί σας σε όλο το ταξίδι στο Βιετνάμ, ενώ στην Μπανγκόκ ενδέχεται να είναι μαζί σας μόνο στις ξεναγήσεις και στις μεταφορές και όχι την ελεύθερη ημέρα. Στην  ελεύθερη ημέρα θα σας προτείνει πράγματα που θα μπορούσατε να κάνετε 
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά

 

Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 990 €
  • Βίζα Βιετνάμ: $25

 

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημέρα
Πτήσης

Διαδρομή
(Από        Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

LH1279

27/06/2023

ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

13:55

16:00

LH 778

2706/2023

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ- ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

21:55

16:20

OS 026

10/07/2023

ΜΠΑΝΓΚΟΚ –  ΒΙΕΝΝΗ

23:40

05:35

OS 807

11/07/2023

ΒΙΕΝΝΗ – ΑΘΗΝΑ

07:00

10:10

Αριθμός
Πτήσης

Ημέρα
Πτήσης

Διαδρομή
(Από        Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

LH1283

12/07/2023

ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

18:25

20:30

LH 778

12/07/2023

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ- ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

21:55

16:20

LH 773

25/07/2023

ΜΠΑΝΓΚΟΚ –  ΜΟΝΑΧΟ

23:00

05:20

LH1750

26/07/2023

ΜΟΝΑΧΟ – ΑΘΗΝΑ

08:40

12:05

Αριθμός
Πτήσης

Ημέρα
Πτήσης

Διαδρομή
(Από        Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

LH1755

26/07/2023

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

19:25

21:00

LH 790

26/07/2023

ΜΟΝΑΧΟ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

22:10

16:25

LH 773

08/08/2023

ΜΠΑΝΓΚΟΚ –  ΜΟΝΑΧΟ

23:00

05:20

LH1750

09/08/2023

ΜΟΝΑΧΟ – ΑΘΗΝΑ

08:40

12:05

Αριθμός
Πτήσης

Ημέρα
Πτήσης

Διαδρομή
(Από        Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

LH1755

02/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

19:25

21:00

LH 790

02/08/2023

ΜΟΝΑΧΟ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

22:10

16:25

LH 773

15/08/2023

ΜΠΑΝΓΚΟΚ –  ΜΟΝΑΧΟ

23:00

05:20

LH1750

16/08/2023

ΜΟΝΑΧΟ – ΑΘΗΝΑ

08:40

12:05

Αριθμός
Πτήσης

Ημέρα
Πτήσης

Διαδρομή
(Από        Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

EK 210

08/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΙ

18:05

23:35

EK 354

09/08/2023

ΝΤΟΥΜΠΑΙ- ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

03:05

15:00

EK 375

22/08/2023

ΜΠΑΝΓΚΟΚ –  ΝΤΟΥΜΠΑΙ

09:55

13:00

EK 103

22/08/2023

ΝΤΟΥΜΠΑΙ – ΑΘΗΝΑ

16:20

20:25

Αριθμός
Πτήσης

Ημέρα
Πτήσης

Διαδρομή
(Από        Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

QR 208

14/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΧΑ

19:40

00:05+1

QR 836

15/08/2023

ΝΤΟΧΑ - ΜΠΑΝΓΚΟΚ

02:20

13:10

QR 943

28/08/2023

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΝΤΟΧΑ

09:50

12:25

QR 207

28/08/2023

ΝΤΟΧΑ – ΑΘΗΝΑ

14:00

18:40

Αριθμός
Πτήσης

Ημέρα
Πτήσης

Διαδρομή
(Από        Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

LH1283

04/10/2023

ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

18:25

20:30

LH 778

04/10/2023

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ- ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

21:55

16:20

LH 773

17/10/2023

ΜΠΑΝΓΚΟΚ –  ΜΟΝΑΧΟ

23:00

05:20

LH1750

18/10/2023

ΜΟΝΑΧΟ – ΑΘΗΝΑ

08:40

12:05