Skip to main content

Καμπότζη, Λάος, Μπανγκόκ και Σιγκαπούρη | Καλοκαίρι – Οκτώβριος 2023 Διάρκεια: 15 ΗΜΕΡΕΣ από 1899

 Αναχωρήσεις: 27/6, 12/7, 8/8, 16/8, 4/10

 

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για τη Σιγκαπούρη, το νησιωτικό ανεξάρτητο κρατίδιο της νοτιοανατολικής Ασίας.

 

2η ημέρα: Άφιξη στη ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

Άφιξη στη Σιγκαπούρη. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ (ξενάγηση πόλης)

Αφού απολαύσουμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο ξεκινάμε μια πανοραμική περιήγηση στην πόλη, (περίπου 4 ώρες), κατά τη διάρκεια της οποίας θα περάσουμε από τη συνοικία των Μαλαίσιων με το χρυσό τέμενος και θα επισκεφτούμε τον βοτανικό κήπο με τις ορχιδέες, που θα σας αφήσουν άφωνους με την ομορφιά και την ποικιλία τους. Θα μπούμε επίσης στη συνοικία των Ινδών με τη μεθυστική μυρωδιά των μπαχαρικών, στη συνοικία των Κινέζων και στο ευρωπαϊκό τμήμα της πόλης. Διανυκτέρευση στη Σιγκαπούρη.

 

4η ημέρα: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – πτήση για ΠΝΟΜ ΠΕΝΧ

Σήμερα αναχωρούμε από τη Σιγκαπούρη με προορισμό την Καμπότζη. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Πνομ Πενχ, πρωτεύουσα της Καμπότζης. Με την άφιξή μας ξεκινάμε τη γνωριμία μας με την πόλη. Η ξενάγησή μας έχει αφετηρία το Μουσείο Tuol Sleng, που ήταν φυλακές κατά τη ζοφερή περίοδο διακυβέρνησης των Ερυθρών Χμερ. Θα συνεχίσουμε με το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, το Βασιλικό Παλάτι, και την εκπληκτική Ασημένια Παγόδα, το δάπεδο της οποίας είναι κατασκευασμένο από 5.000 ασημένια πλακάκια βάρους ενός κιλού το καθένα. Οι οξυκόρυφες στέγες και τα μυτερά αετώματα των κτιρίων, θυμίζουν έντονα την κοινή πολιτιστική παράδοση που έχει η Καμπότζη με τη γειτονική Ταϊλάνδη.

Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: ΠΝΟΜ ΠΕΝΧ – ΣΙΕΜ ΡΕΠ

Αναχώρηση οδικώς από την Πνομ Πενχ με προορισμό τη Σιέμ Ρεπ, τη δεύτερη μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη της Καμπότζης. Στη διαδρομή, στάσεις και επισκέψεις σε σημεία που έχουμε επιλέξει για να γνωρίσουμε την αυθεντική ζωή της Καμπότζης στην επαρχία της. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: ΣΙΕΜ ΡΕΠ: Άνγκορ Βατ

Νωρίς το πρωί αναχωρούμε για να επισκεφτούμε τον πιο διάσημο ναό, το μεγαλειώδες Άνγκορ Βατ, η έκταση του οποίου είναι ίδια με αυτήν του παλατιού στο Πεκίνο. Θεωρείται τέλειο δείγμα αρχιτεκτονικής των Χμερ, καταδεικνύοντας το απόγειο της άλλοτε κραταιάς αυτοκρατορίας, γι’ αυτό και τρεις από τους κεντρικούς του πύργους απεικονίζονται στη σημαία της Καμπότζης.

Συνεχίζουμε την περιήγησή μας σε άλλους ναούς, ο καθένας εκ των οποίων παρουσιάζει ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και γοητεία. Ο Neak Pean, υπήρξε αρχαίο νοσοκομείο, και έχει μια μεγάλη τετράγωνη λίμνη περιστοιχισμένη από τέσσερις μικρότερες. Ο Prasat Kravan, μικρός ναός χτισμένος εξ ολοκλήρου από τούβλα, έχει στο εσωτερικό του θαυμάσια ανάγλυφα. Τέλος, ο ναός Pre Rup, είναι από τους παλαιότερους του συγκροτήματος και είναι αφιερωμένος στο Θεό Σίβα. Από την κορυφή του θα έχουμε την ευκαιρία να ατενίσουμε την περιοχή και να απολαύσουμε ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: ΣΙΕΜ ΡΕΠ: Άνγκορ Βατ – λίμνη Τόνλε Σαπ – χωριό Τσονγκ Νεάς

Σήμερα θα συνεχίσουμε την περιήγησή μας στο μεγαλειώδες Άνγκορ Βατ. Αργότερα θα αναχωρήσουμε για τη Λίμνη Τόνλε Σαπ, όπου θα κάνουμε μια όμορφη βαρκάδα με επίσκεψη στο πλωτό χωριό Τσονγκ Νεάς. Η Τόνλε Σαπ είναι η μεγαλύτερη λίμνη γλυκού νερού στη Νοτιοανατολική Ασία και μία από τις πιο παραγωγικές εσωτερικές αλιευτικές δραστηριότητες στον κόσμο. Συνδέεται μάλιστα με τον ποταμό Μεκόνγκ μέσω του ποταμού Τονλε Σαπ, μήκους 100 χιλιομέτρων.

Οι εικόνες θα μας μείνουν σίγουρα αξέχαστες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: ΣΙΕΜ ΡΕΠ – πτήση για ΛΟΥΑΝΓΚ ΠΡΑΜΠΑΝΓΚ

Σήμερα αναχωρούμε από τη Σιέμ Ριπ και φτάνουμε αεροπορικώς στη Λουάνγκ Πραμπάνγκ, πρώην πρωτεύουσα του Λάος. Το «στολίδι του στέμματος», όπως αποκαλείται, συνδυάζει ναούς με χρυσές οροφές και βουδιστικά μοναστήρια, αλλά και οικοδομήματα γαλλικής αποικιακής αρχιτεκτονικής.

Άφιξη στη Λουάνγκ Πραμπάνγκ, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Έξοχα γοητευτική, η Λουάνγκ Πραμπάνγκ διατηρεί αναλλοίωτη τη φήμη της ως θεματοφύλακα της κουλτούρας του Λάος, με την υπέροχη φυσική της ομορφιά αλλά κυρίως με την αίσθηση που σου δίνει πως «στέκει έξω από τον χρόνο». Όχι τυχαία, η UNESCO συμπεριέλαβε το 1995 την πόλη στον κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Ευκαιρία για μια πρώτη… πανοραμική γνωριμία με την – πιθανότατα - καλύτερα διατηρημένη παραδοσιακή πόλη της νοτιοανατολικής Ασίας. Ανεβαίνουμε τα 328 σκαλοπάτια προς την κορυφή του λόφου Φούσι για να απολαύσουμε τη μαγευτική θέα της πόλης, της γύρω περιοχής και του ποταμού Μεκόνγκ. Επιστροφή και επίσκεψη στη νυχτερινή αγορά του Λουάνγκ Πραμπάνγκ, η οποία καλύπτει έκταση ενός χλμ. Εδώ θα βρείτε τοπικά παραγόμενα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, ασημένια κοσμήματα, διάφορες χειροποίητες δημιουργίες και πιο περίεργα αναμνηστικά. Διανυκτέρευση στη Λουάνγκ Πραμπάνγκ.

 

9η ημέρα: ΛΟΥΑΝΓΚ ΠΡΑΜΠΑΝΓΚ (ξενάγηση) – κρουαζιέρα στον ποταμό ΜΕΚΟΝΓΚ – Χωριά φυλών Χμονγκ και Χμου – Καταρράκτης Κουανγκσί

Σήμερα θα γνωρίσουμε καλύτερα τη Λουάνγκ Πραμπάνγκ, μέσα από μια ξενάγηση στην πόλη. Ξεκινάμε με επίσκεψη στον αρχαιότερο ναό της Λουάνγκ Πραμπάνγκ, τον Βατ Σεν και στον εντυπωσιακό Βατ Ξιέν Τονγκ, από τους παλαιότερους ναούς στην πόλη. Είναι χαρακτηριστική η στέγη του, που «αγκαλιάζει» τον ναό, φτάνοντας σχεδόν μέχρι το επίπεδο του εδάφους, απόλυτα αντιπροσωπευτική της λαοτιανής παράδοσης.

Στη συνέχεια επιβιβαζόμαστε σε παραδοσιακό ξύλινο ποταμόπλοιο και απολαμβάνουμε την κρουαζιέρα μας πλέοντας στα νερά του Μεκόνγκ, τη «Μητέρα των Νερών» όπως αποκαλείται ο ποταμός από τους ντόπιους. Είναι χαρακτηριστική η παρθένα φύση που περιβάλλει τον ποταμό και στις δύο όχθες, με παμπάλαια δάση και οργιαστική βλάστηση.

Καθοδόν θα σταματήσουμε σε παραδοσιακά χωριά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς και στο χωριό Πακ Ου για να θαυμάσουμε από κοντά τα ιερά σπήλαια που φιλοξενούν πάνω από χίλια αγάλματα του Βούδα!

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ: αναχωρούμε με προορισμό τον Καταρράκτη Κουανγκσί, κάνοντας στάση καθ’ οδόν σε χωριά τοπικών φυλών, το Μπαν Κέι της φυλής Χμονγκ, και τα χωριά Μπαν Ου, Λαολούμ και Μπαν Θαπένε, της φυλής Χμου. Φτάνουμε στον Καταρράκτη Κουανγκσί, όπου μπορούμε να απολαύσουμε και ένα αναζωογονητικό μπάνιο στα νερά του ή να περπατήσουμε κατά μήκος μονοπατιών στο δάσος. Επιστροφή στη Λουάνγκ Πραμπάνγκ και διανυκτέρευση.

 

10η ημέρα: ΛΟΥΑΝΓΚ ΠΡΑΜΠΑΝΓΚ (ξενάγηση)

Αφού απολαύσουμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, συνεχίζουμε την εξερεύνηση της πόλης. Σήμερα επισκεπτόμαστε τα πρώην βασιλικά Ανάκτορα της πόλης, που σήμερα στεγάζουν το Εθνικό Μουσείο. Αφού ανακαλύψουμε την ιστορία του Λάος, συνεχίζουμε για να ζήσουμε από κοντά το «σήμερα» της πόλης και των κατοίκων της. Προορισμός μας η παλιά πόλη, όπου θα μαγευτούμε από την αρχιτεκτονική των κτιρίων, τα χρώματα, τον ρυθμό και την καθημερινότητα των ντόπιων.

Το υπόλοιπο της ημέρας είναι ελεύθερο για να το αξιοποιήσουμε όπως επιθυμούμε. Διανυκτέρευση.

 

11η ημέρα: ΛΟΥΑΝΓΚ ΠΡΑΜΠΑΝΓΚ – πτήση για ΜΠΑΝΓΚΟΚ

Σήμερα αναχωρούμε από την Καμπότζη με προορισμό την Ταϊλάνδη. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση μας προς την πρωτεύουσα Μπανγκόκ. Κοσμοπολίτικη μεγαλούπολη, χαώδης και εξωτική, η πόλη είναι χτισμένη στον ποταμό Τσάο Πράγια ή Μάε Ναμ (Μενάμ) και ονομάζεται «Βενετία της Ανατολής» από τις πολυάριθμες διώρυγες και κα­νάλια (κλονγκ), που τη διατέμνουν. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

 

12η ημέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ (ξενάγηση)

Σήμερα θα εξερευνήσουμε την Μπανγκόκ με ξενάγηση στην πόλη. Θα επισκεφτούμε το Βασιλικό Παλάτι της Μπανγκόκ, που έχει χαρακτηριστεί ως το 8ο Θαύμα του Κόσμου. Χτίστηκε το 1783 και καλύπτει μια έκταση 218.400 τετρ. χλμ. Περικυκλωμένα από ένα ψηλό λευκό τείχος μήκους 1.900 μ., μια συστάδα 100 δια­φορετικών, πολυτελών και με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική κτίρια, εκπροσωπούν 200 χρόνια ιστορίας και αρχιτε­κτονικού πειραματισμού. Ναοί με πολύχρωμες πορ­σελάνινες διακοσμήσεις, στούπες, πύργοι, επιβλητι­κές θεότητες, επίχρυσοι δράκοι, μυθολογικές μορφές και εκπληκτικές τοιχογραφίες συνθέτουν ένα σχεδόν εξωπραγματικό σκηνικό. Ολόκληρο το Ραμαγιάνα (Ramakien), το έπος που γράφτηκε στην Ινδία πριν από 2.000 χρόνια και έγινε παραμύθι από την Κατμα­ντού έως το Μπαλί, χορός στη Μαλαισία και κουκλο­θέατρο στην Ινδονησία, είναι θαυμάσια ζωγραφι­σμένο στο εσωτερικό μέρος του περιστυλίου. Εδώ βρίσκεται και ο Ναός του Σμαραγδένιου Βούδα με το περίφημο άγαλμα του Βούδα από νεφρίτη (όχι σμα­ράγδι) πάνω σε χρυσό θρόνο, στολισμένο με πολύ­τιμα πετράδια, που φυλάσσεται σε μια γυάλινη προ­θήκη. Είναι η πιο ιερή μορφή της Ταϊλάνδης, προστά­της της χώρας. Συνεχίζουμε για το Ναό Βατ Πο, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ένα από τα πιο εντυ­πωσιακά αγάλματα του Βούδα σε κεκλιμένη στάση. Ο ναός αυτός αποτελεί επίσης την παλαιότερη και πιο έγκριτη σχολή ταϊλανδέζικου μασάζ στη χώρα.

Το απόγευμα θα συνεχίσουμε με βαρκάδα κατά μήκος του ποταμού με τα αμέτρητα κανάλια. Θα φτάσουμε στο Θόνμπουρι, την 3η κατά σειρά πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης (1767-1782), όπου θα επισκεφτούμε τον παλιότερο ναό της πόλης, το Ναό της Αυγής, που είναι καλυμμένος με κομμάτια κι­νέζικης πορσελάνης και δεσπόζει θεαματικά στο πο­τάμι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

13η ημέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ (ελεύθερη ημέρα)

Ελεύθερη ημέρα στην Μπανγκόκ και χρόνος για χαλάρωση και εξερεύνηση της πόλης με τους δικούς σας ρυθμούς. Τα κρυφά μυστικά της Μπανγκόκ, μιας από τις μεγαλύτερες μητροπόλεις στον κόσμο, δεν σταματούν ποτέ! Ανακαλύψτε τα στα παζάρια, στις αγορές, στους ναούς, στις γειτονιές… της πόλης με τους φρενήρεις ρυθμούς και την απίστευτη, αστείρευτη ενέργεια! Διανυκτέρευση.

 

14η ημέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ – πτήση επιστροφής

Πρωινό ελεύθερο στη Μπανγκόκ (check out στις 12:00) για να την απολαύσουμε μέχρι και την τελευταία στιγμή, πριν την αναχώρησή μας. Στη συνέχεια μεταβαίνουμε στο αεροδρόμιο όπου θα επιβιβαστούμε στην πτήση επιστροφής μας, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 

15η ημέρα: Άφιξη σε ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΛΑΡΝΑΚΑ

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

 

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  27/6/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα, 15ημ / 12 νύχτες - Τιμή από 1899€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1899 € 920 €
  Twin Room 1899 € 920 €
  Triple Room 1899 € 920 €
  Single Room 2569 € 920 €

Σημείωση:

3 νύχτες στην Μπανγκοκ, 3 νύχτες στην Σιγκαπύρη, 4 νύχτες εξερεύνηση Καμπότζης , 2 νύχτες Λουανγκ Πραμπανγκ (Λάος).

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  12/7/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα, 15ημ / 12 νύχτες - Τιμή από 1999€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1999 € 920 €
  Twin Room 1999 € 920 €
  Triple Room 1999 € 920 €
  Single Room 2669 € 920 €

Σημείωση:

3 νύχτες στην Μπανγκοκ, 3 νύχτες στην Σιγκαπύρη, 4 νύχτες εξερεύνηση Καμπότζης , 2 νύχτες Λουανγκ Πραμπανγκ (Λάος).

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  8/8/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα, 15ημ / 13 νύχτες - Τιμή από 2249€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 2249 € 920 €
  Twin Room 2249 € 920 €
  Triple Room 2249 € 920 €
  Single Room 2919 € 920 €

Σημείωση:

4 νύχτες στην Μπανγκοκ, 3 νύχτες στην Σιγκαπύρη, 4 νύχτες εξερεύνηση Καμπότζης , 2 νύχτες Λουανγκ Πραμπανγκ (Λάος).

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  16/8/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα, 15ημ / 12 νύχτες - Τιμή από 2049€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 2049 € 920 €
  Twin Room 2049 € 920 €
  Triple Room 2049 € 920 €
  Single Room 2719 € 920 €

Σημείωση:

3 νύχτες στην Μπανγκοκ, 3 νύχτες στην Σιγκαπύρη, 4 νύχτες εξερεύνηση Καμπότζης , 2 νύχτες Λουανγκ Πραμπανγκ (Λάος).

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  4/10/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα, 15ημ / 12 νύχτες - Τιμή από 2149€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 2149 € 920 €
  Twin Room 2149 € 920 €
  Triple Room 2149 € 920 €
  Single Room 2819 € 920 €

Σημείωση:

5 νύχτες στην Μπανγκοκ, 3 νύχτες στην Σιγκαπύρη, 4 νύχτες εξερεύνηση Καμπότζης . 

 

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* και 4* sup.
  • Ημιδιατροφή στην Καμπότζη και στο Λάος, μόνο πρωινό στην Μπανγκόκ και στη Σιγκαπούρη
  • Μεταφορές, ξεναγήσεις, επισκέψεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Τοπικοί ξεναγοί.
  • Έλληνας έμπειρος αρχηγός (ανάλογα με την αναχώρηση, μπορεί να σας περιμένει στην Ασία).
  • Έλληνας αρχηγός – συνοδός που είναι μαζί σας συνεχώς στο Λάος και στην Καμπότζη.
  • Στην Μπανγκόκ και στη Σιγκαπούρη ο αρχηγός ενδέχεται να είναι μαζί σας μόνο στις ξεναγήσεις και στις μεταφορές, και όχι την ελεύθερη ημέρα. Στις  ελεύθερες ημέρες θα σας προτείνει πράγματα που θα μπορούσατε να κάνετε.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά

 

Δεν περιλαμβάνονται
Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: €920

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

LH1279

27/06/2023

ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

13:55

16:00

LH 778

27/06/2023

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

21:55

16:20 (+1)

OS 026

10/07/2023

ΜΠΑΝΓΚΟΚ –  ΒΙΕΝΝΗ

23:40

05:35

OS 807

11/07/2023

ΒΙΕΝΝΗ – ΑΘΗΝΑ

07:00

10:10

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

LH1283

12/07/2023

ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

18:25

20:30

LH 778

12/07/2023

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

21:55

16:20 (+1)

LH 773

25/07/2023

ΜΠΑΝΓΚΟΚ – ΜΟΝΑΧΟ

23:00

05:20

LH 1750

26/07/2023

ΜΟΝΑΧΟ – ΑΘΗΝΑ

08:40

12:05

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH1755

26/07/2023

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

19:25

21:00

LH 790

26/07/2023

ΜΟΝΑΧΟ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

22:10

16:25 (+1)

LH 773

08/08/2023

ΜΠΑΝΓΚΟΚ – ΜΟΝΑΧΟ

23:00

05:20

LH 1750

09/08/2023

ΜΟΝΑΧΟ – ΑΘΗΝΑ

08:40

12:05

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH1755

02/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

19:25

21:00

LH 790

02/08/2023

ΜΟΝΑΧΟ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

22:10

16:25 (+1)

LH 773

15/08/2023

ΜΠΑΝΓΚΟΚ – ΜΟΝΑΧΟ

23:00

05:20

LH1750

16/08/2023

ΜΟΝΑΧΟ – ΑΘΗΝΑ

08:40

12:05

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EK 210

08/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

18:05

23:35

EK 354

09/08/2023

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

03:05

15:00 (+1)

EK 375

22/08/2023

ΜΠΑΝΓΚΟΚ –  ΝΤΟΥΜΠΑΪ

09:55

13:00

EK 103

22/08/2023

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΘΗΝΑ

16:20

20:25

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EK 210

11/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

18:05

23:35

EK 354

12/08/2023

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

03:05

15:00 (+1)

EK 375

25/08/2023

ΜΠΑΝΓΚΟΚ –  ΝΤΟΥΜΠΑΪ

09:55

13:00

EK 103

25/08/2023

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΘΗΝΑ

16:20

20:25

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

QR 208

14/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΧΑ

19:40

00:05 (+1)

QR 836

15/08/2023

ΝΤΟΧΑ – ΜΠΑΝΓΚΟΚ

02:20

13:10 (+1)

QR 943

28/08/2023

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΝΤΟΧΑ

09:50

12:25

QR 207

28/08/2023

ΝΤΟΧΑ – ΑΘΗΝΑ

14:00

18:40

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται με αντίστροφη φορά.

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH1283

04/10/2023

ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

18:25

20:30

LH 778

04/10/2023

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

21:55

16:20 (+1)

LH 773

17/10/2023

ΜΠΑΝΓΚΟΚ – ΜΟΝΑΧΟ

23:00

05:20

LH 1750

18/10/2023

ΜΟΝΑΧΟ – ΑΘΗΝΑ

08:40

12:05