Skip to main content

Super Προσφορα για Μπαλί τα Χριστούγεννα!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ...

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ , ΜΕ 15 ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ !

10 Ημέρες

Αναχώρηση : 24/12

Μπαλί … Ατελείωτες παραλίες με χρυσή αμμουδιά, οργιώδης βλάστηση, καταπράσινοι ορυζώνες, ενεργά ηφαίστεια, μικρά παραδοσιακά χωριά, μεθυστικές οσμές, ναοί που ξεπροβάλουν από κάθε γωνιά και ζεστά Μπαλινέζικα χαμόγελα. Όλα αυτά και όχι μόνο συνθέτουν τη μαγευτική εικόνα αυτού του απόλυτα μυστηριακού τόπου που ονομάζεται Μπαλί...

Πρόκειται για ένα μικρό νησί, με μέγιστη διάσταση 150 km, με 3 εκατομμύρια κατοίκους και άλλους τόσους τουρίστες να το επισκέπτονται σταθερά – και όχι άδικα – κάθε χρόνο. Άλλωστε ακόμη και η ιστορία αυτού του τόπου μαρτυρά την απίστευτη ομορφιά του καθώς όταν στο τέλος του 16ου αιώνα κατέφθασαν για πρώτη φορά εκεί οι δυτικοί, δημιουργώντας την Ολλανδική αποικία, ο καπετάνιος του πλοίου λέγεται ότι έκανε 2 ολόκληρα χρόνια μέχρι να καταφέρει να πείσει όλο το πλήρωμα ν’ αφήσει αυτόν το μαγικό τόπο και να επιβιβαστεί στο πλοίο για το ταξίδι της επιστροφής. Βρίσκεται στη μέση της Ινδονησίας, απέναντι από το ανατολικότερο σημείο της νήσου Ιάβα. Λόγω της θέσης του ανάμεσα στον Ισημερινό και τον Τροπικό του Καρκίνου, οι θερμοκρασίες κυμαίνονται από 20˚ - 35˚ C, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για διακοπές και ξεκούραση καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΜΠΑΛΙ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και πτήση για Ντενπασάρ μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

2η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΛΙ

Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Mε το 95% των κατοίκων Iνδουιστές, το Mπαλί, το λαμπερό στολίδι του Ινδονησιακού Αρχιπελάγους, το "νησί των θεών", αποτελεί εξαίρεση στη μουσουλμανική Iνδονησία. Διάσπαρτοι στο νησί βρίσκονται περισσότεροι από 100.000 ναοί. Οι κάτοικοι του νησιού λατρεύουν την ποίηση, το χορό, το θέατρο και τη μουσική και έχουν έφεση στη χειροτεχνία (ξυλογλυπτική, αργυροχοΐα, ζωγραφική). Τέχνη και θρησκευτικότητα είναι άμεσα συνδεδεμένες στο Μπαλί, όπου το μυστηριακό μπλέκεται με το μυστηριώδες και τη μαγεία. Ένας τροπικός παράδεισος με εναλλασσόμενα τοπία. Οι ατέλειωτες παραλίες με τους φοίνικες, τη χρυσή αμμουδιά και τα τυρκουάζ νερά, τα ψηλά βουνά, τα ηφαίστεια, η τροπική βλάστηση, οι μαγευτικοί ορυζώνες, τα ενεργά ηφαίστεια, τα μικρά παραδοσιακά χωριά, οι πανταχού παρόντες ναοί και το χαμόγελο του Μπαλινέζου, όλα αυτά μαζί συνθέτουν την πραγματική εικόνα από το Μπαλί. Ένας αρχαίος μύθος στην αγκαλιά του Ινδικού, ένα ονειρικό κομμάτι γης. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για μια πρώτη επαφή με το Μπαλί.

3η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΛΙ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΚΑΙ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ KINTAMANI

Ολοήμερη εκδρομή στο εσωτερικό του πανέμορφου νησιού. Περνώντας εξωτικά τοπία μέσα από ορυζώνες και δάση φοινίκων κατευθυνόμαστε προς το κέντρο του νησιού όπου βρίσκεται το Κινταμάνι. Στη διαδρομή μας θα επισκεφθούμε τα φημισμένα για τα χειροτεχνήματά τους χωριά Τσελούκ, Μας και Ουμπούτ. Φτάνοντας στο Κινταμάνι οδηγούμαστε στη λίμνη Μπατούρ, παλιό κρατήρα ηφαιστείου. Εκεί κατοικεί η φυλή Bali – aga, τα μέλη της οποίας διατηρούν τις περισσότερες και αρχαιότερες παραδόσεις του νησιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

4η – 8η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΛΙ

Ημέρες ελεύθερες για μπάνιο και ξεκούραση. Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε ακόμη περισσότερο το Μπαλί, έναν τόπο με βαθιές παραδόσεις και πολιτισμό. Εναλλακτικά προτείνουμε να ακολουθήσετε προαιρετικά μια κρουαζιέρα στα νησάκια Lembogan Nusa Penida ή ocean rafting γύρω από τους βράχους και τις σπηλιές του Nusa Penida, ενώ για εκείνους που προτιμούν τη ξηρά, ένα σαφάρι με πολυτελή land cruise 4x4 είναι η ιδανική ευκαιρία για να ανακαλύψουν απομονωμένα μονοπάτια και περιοχές απρόσιτες για πολλούς.

9η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΛΙ - ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Αναχώρηση για την Αθήνα μέσω Σιγκαπούρης.

10η ΗΜΕΡΑ: ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Η σειρά του προγράμματος δεν είναι δεσμευτική. Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 4 – 7 μέρες πριν την αναχώρηση

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΙΜΩΝ

Κάντε την κράτηση σας έως 09.11 και ταξιδέψτε την περίοδο των Χριστουγέννων απολαμβάνοντας ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, σε συνδυασμό με υψηλές παροχές υπηρεσιών & εξασφαλισμένες αναχωρήσεις. Ωφεληθείτε έτσι έως και 500 το ζευγάρι από τις κανονικές τιμές της περιόδου.Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων που μπορεί και να εξαντληθούν και πριν από την παραπάνω ημερομηνία.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΙ

ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟN/ΝΟΥ

RAMADA RESORT BENOA 4*

877 €

+ 320 €

ANANTA LEGIAN HOTEL 4*

899 €

+ 330

PULLMAN BALI LEGIAN NIRWANA 5*

1.111

+ 545 €

AYODYA RESORT NUSA DUA 5*

1.192 €

+ 590 €

** Ακολουθεί πίνακας με τα εορταστικά δείπνα

*** Η έκπτωση έχει συνυπολογιστεί στις αναγραφόμενες τιμές 


 

 

 

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

25/12

31/12

RAMADA RESORT BENOA 4*

---

85 €

ANANTA LEGIAN HOTEL 4*

20 €

30 €

PULLMAN BALI LEGIAN NIRWANA 5*

---

135 € 

AYODYA RESORT NUSA DUA 5*

---

---

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Ξενοδοχείο στο Μπαλί 4* ή 5* (επιλογή σας και κατόπιν διαθεσιμότητας δωματίων)
  • Πρωινό καθημερινά
  • Περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.Οι ξεναγήσεις γίνονται στα αγγλικά
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός – βιβλίο

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • 340 ευρώ που περιλαμβάνουν : Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων
  • Βίζα Ινδονησίας η οποία εκδίδεται τοπικά περίπου 35 δολάρια Αμερικής

 

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

  • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
  • Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
  • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ. Από 01.01.2007 ισχύουν μόνο τα διαβατήρια νέου τύπου. Το διαβατήριο είναι προσωπικό έγγραφο και οποιαδήποτε αλλαγή είναι αποκλειστική υποχρέωση του κατόχου.
  • Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
  • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
  • Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά έκδοσης βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται.