Skip to main content

Πανόραμα Ιαπωνίας Πάσχα 2020 από 3990,00

Τόκυο - Βουνό Φούτζι - Χακόνε - Κυότο – Οσάκα
Σούσι, Σούμο & Σαμουράι

Αναχώρηση:11 – 22/ΑΠΡ 2020

12 ημέρες

 Καθημερινό Πρόγραμμα

 

1η - 2η μέρα | 11/04 - 12/04: Αθήνα  – Τόκυο

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος ή Μακεδονίας από όπου θα αναχωρήσουμε για το Τόκυο μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη την επόμενη μέρα στο αεροδρόμιο του Τόκιο, όπου θα μας περιμένει ο τοπικός μας συνεργάτης για να μας μεταφέρει από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο μας και να μας δώσει όλες τις αρχικές πληροφορίες του ταξιδιού. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

3η μέρα | 13/04: Τόκυο – ξενάγηση της πόλης

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και συνάντηση στις 08:30 με τον τοπικό ξεναγό για την ξενάγηση του Τόκυο. Κατά την διάρκεια της ξενάγησης θα δούμε τα σημαντικότερα αξιοθέατα της μητρόπολης και θα περιηγηθούμε στις κεντρικές λεωφόρους της Ιαπωνικής πρωτεύουσας. Θα εντυπωσιαστούμε από το «Tokyo Sky Tree», έναν τηλεοπτικό πύργο ύψους 634 μέτρων - τον ψηλότερο πύργο στην Ιαπωνία και το δεύτερο ψηλότερο κτίσμα στον κόσμο. Θα επισκεφθούμε την περιοχή Ασακούσα, μια από τις συνοικίες του Τόκυο, όπου συναντάμε ατμόσφαιρα της Ιαπωνικής πρωτεύουσας των περασμένων δεκαετιών. Το κύριο αξιοθέατο της περιοχής είναι ο βουδιστικός ναός Sensoji ή Kannon του 7ου αιώνα μ.Χ. Ο ναός προσεγγίζεται μέσω του Nakamise, ενός εμπορικού δρόμου που παρέχει για αιώνες τώρα στους επισκέπτες αναμνηστικά σουβενίρ. Τελειώνουμε την ξενάγηση μας στην περιοχή του Αυτοκρατορικού παλατιού. Θα δούμε τις υπέροχους κήπους, ενώ από τη μεγάλη πλατεία μπροστά στο παλάτι, θα δούμε το Nijubashi, που αποτελούν στην είσοδο στο εσωτερικό του παλατιού. Γύρω στις 13:30 επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερο απόγευμα να το εκμεταλλευτείτε, όπως εσείς θέλετε. Διανυκτέρευση.

4η μέρα | 14/04: Τόκυο – Νίκκο – Τόκυο (ολοήμερη εκδρομή)

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό για την ολοήμερη οδική εκδρομή στο Νίκκο, το οποίο συγκαταλέγεται στα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Ουνέσκο και αποτελεί ένα από τα ωραιότερα συγκροτήματα ναών της Ιαπωνίας μέσα σε καταπληκτική φύση. Θα επισκεφθούμε το σύμπλεγμα ναών και μαυσωλείων του ιερού Toshogu, με τα πολυτελέστατα και περίτεχνα διακοσμημένα κτίσματα. Θα εντυπωσιαστείτε από την Παγόδα, τον Ιερό Στάβλο, τις Ιερές Αποθήκες και τον Πύργο του Τυμπάνου. Ακολουθεί μεσημεριανό γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και στη συνέχεια θα δούμε τη λίμνη Chuzenji, σ’ ένα ειδυλλιακό τοπίο. Η λίμνη έχει βάθος 161 μέτρα και γοητεύει με το βαθύ μπλε χρώμα που έχει. Εκεί βρίσκονται οι πανέμορφοι καταρράκτες Kegon, ύψους 97 μέτρων. Επιστροφή στο Τόκιο. Διανυκτέρευση.

5η μέρα | 15/04: Τόκυο – Ηφαίστειο Φούτζι – Χακόνε

Μετά το πρωινό, αναχωρούμε οδικώς μέσω όμορφης διαδρομής για το ιερό βουνό της Ιαπωνίας, το ηφαίστειο Φούτζι και το δημοφιλές θέρετρο θερμών πηγών Χακόνε. Θα ανεβούμε αρχικά στον 5ο σταθμό του διάσημου όρους, το οποίο είναι το ψηλότερο βουνό της χώρας με υψόμετρο 3.776 μέτρα. Μεσημεριανό γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και επόμενη στάση η λίμνη Άσι, όπου θα απολαύσουμε μια μοναδική κρουαζιέρα. Συνεχίζουμε με ανάβαση με τελεφερίκ στο όρος Κομαγκατάκε, απ’ όπου θα απολαύσουμε τη θέα του όρους Φούτζι. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος για να χαλαρώσουμε στα διάσημα όνσεν και διανυκτέρευση.

6η μέρα | 16/04: Χακόνε - Κιότο (ξενάγηση πόλης)

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και μεταφορά οδικώς στο σταθμό τρένου Μισίμα για να επιβιβαστούμε στο τραίνο-βολίδα του ταχύτατου σιδηροδρομικού δικτύου Σίνκανσεν.  Άφιξη στο σταθμό του Κιότο και συνάντηση με τον τοπικό αγγλόφωνο ξεναγό. Μεσημεριανό γεύμα σε τοπικό εστιατόριο, προτού ξεκινήσουμε την ξενάγηση του Κιότο, μια πόλη-ζωντανό μουσείο της Ιαπωνικής κουλτούρας. Μεταξύ άλλων, θα επισκεφθούμε το ναό Φουσίμι Ινάρι, με περισσότερες από 40.000 λατρευτικές πύλες (Τόρι) βαμμένες σε έντονο πορτοκαλί-κόκκινο χρώμα να απλώνονται μέχρι την κορυφή του βουνού και το περίφημο Χρυσό Περίπτερο Κινκάκουτζι, ένα από τα σύμβολα της πόλης. Συνεχίζουμε για το ιστορικό κέντρο του Κιότο, όπου θα διασχίσουμε τη γραφική συνοικία Γκιόν, με τα παραδοσιακά καταστήματα και τεϊοποτεία (οτσαγιά) των γκεϊσών, με τη χαρακτηριστική αρχιτεκτονική της μεσαιωνικής Ιαπωνίας. Μετά το πέρας την ξενάγησης μας, θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

*Παρακαλούμε να σημειώσετε ότι το πρωί στις 07:30 θα πρέπει να παραδώσετε τις αποσκευές σας στην υποδοχή του ξενοδοχείου σας προκειμένου να μεταφερθούν στο Κυότο την επόμενη μέρα. Μαζί σας θα πρέπει να έχετε μια χειραποσκευή με τα προσωπικά σας αντικείμενα για περάσετε την πρώτη νύχτα στο Κυότο.

7η μέρα | 17/04: Κυότο – Νάρα – Κιότο (ολοήμερη εκδρομή)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και στην συνέχεια θα μεταφερθούμε οδικώς στη Νάρα, την πρώτη πρωτεύουσα της Ιαπωνίας. Θα επισκεφθούμε το ναό Τοντάι-τζι, που φιλοξενεί το μεγαλύτερο μπρούτζινο άγαλμα του Βούδα στον κόσμο, ύψους 16 μέτρων και βάρους 550 τόνων. Γύρω από το ναό βρίσκεται το περίφημο πάρκο της Νάρα, όπου περιφέρονται ελεύθερα ελάφια, που πιστεύεται ότι είναι αγγελιαφόροι των θεών. Μεσημεριανό γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και ακολουθεί η επίσκεψη στον ναό Κοφούκου-τζι, ένας ακόμη από τους επτά μεγάλους ναούς της Νάρα, και ένα αξοθαύμαστο συγκρότημα κτιρίων κλασικής Ιαπωνικής διακόσμησης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερο απόγευμα και διανυκτέρευση.

8η μέρα | 18/04: Κιότο (ξενάγηση πόλης – συνέχεια)

Πρόγευμα και συνεχίζουμε την περιήγηση στο ανεπανάληπτο Κιότο, όπου αφού διασχίσουμε το δρόμο Κιγιομίτζου ζάκα, θα ανεβούμε στον περίφημο ναό Κιγιομίτζου, με το άγαλμα της θεάς του Ελέους Κανόν με τα 11 κεφάλια. Μεσημεριανό γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Ελεύθερο απόγευμα για να απολαύσετε την πόλη στην καλύτερη περίοδο, με τις ανθισμένες κερασιές.  Σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε μία παραδοσιακή τελετή τσαγιού και να επισκεφθείτε την περιοχή Αρασιγιάμα με το πανέμορφο δάσος μπαμπού.   

9η μέρα | 19/04: Κιότο – Οσάκα (ξενάγηση πόλης)

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και μεταφορά οδικώς στην Οσάκα, μία από τις σημαντικότερες πόλης της Ιαπωνίας και εμπορικά λιμάνια του κόσμου, κτισμένη στο δέλτα του ποταμού Γιόντο. Κατά την ξενάγησή μας, θα επισκεφθούμε το εντυπωσιακό κάστρο της πόλης με την υπέροχη εξωτερική διακόσμηση και το μαγευτικό περιβάλλοντα χώρο. Εσωτερικά αξίζει να δείτε τα μεσαιωνικά εκθέματα και τις πολεμικές στολές και αναπαραστάσεις των σαμουράι. Συνεχίζουμε με την ανάβαση στο Umeda Sky Building, ένα κτήριο 173 μέτρων που αποτελείται από δύο πύργους που συνδέονται μεταξύ τους με το “Floating Observatory Garden” στον 39ο όροφο. Θα διασχίσουμε επίσης τις περιοχές Dotombori & Shinsaibashi, όπου χτυπά η εμπορική καρδιά της Οσάκα, με εκατοντάδες καταστήματα και εστιατόρια. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

10η μέρα | 20/04: Οσάκα (ελεύθερη μέρα)

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και ελεύθερη μέρα στην Οσάκα. Σας προτείνουμε να περπατήσετε το πάρκο με τις κερασιές γύρω από το κάστρο της πόλης, να επισκεφθείτε το ενυδρείο της πόλης ή να αφιερώσετε την μέρα στο θεματικό πάρκο των Universal Studios.

11η – 12η μέρα | 21/04 - 22/04: Οσάκα – Αθήνα ή Θεσσαλονίκη

Πρωινό και ελεύθερη μέρα για τελευταίες αγορές ή επισκέψεις σε μουσεία, μέχρι την αναχώρησή από το ξενοδοχείο μας για το αεροδρόμιο της Οσάκα, ένα από τα πλέον σύγχρονα και πολυσύχναστα αεροδρόμια του κόσμου. Βραδινή επιβίβαση στην πτήση της επιστροφής μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Στην Ελλάδα φτάνουμε το πρωί της επόμενης μέρας.

Τιμές και Παροχές

 

Παχαλινή Αναχώρηση

ΤΕΛΙΚΗ Τιμή ανά άτομο με ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ 

11 – 22/ΑΠΡ

Σε δίκλινο/ τρίκλινο δωμάτιο

Επιβάρυνση μονόκλινου

Superior πακέτο

3.990 €

860 €

*Ένα ταξίδι… μια τιμή ! Όλες οι τιμές μας είναι ΤΕΛΙΚΕΣ και ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ τους φόρους αεροδρομίων

 

Τα ξενοδοχεία μας

 

Περιοχή

Ημ/νίες

Ξενοδοχεία

Διαν/σεις

Τόκυο

12-15/ΑΠΡ

Grand Prince Hotel Takanawa (ή παρόμοιο)

3

Χακόνε

15-16/ΑΠΡ

Hakone Gora Onsen Tokinoyu (ή παρόμοιο)

1

Κιότο

16-19/ΑΠΡ

Hotel Vischio Kyoto by Granvia (ή παρόμοιο)

3

Οσάκα

19-21/ΑΠΡ

Sheraton Miyako Osaka (ή παρόμοιο)

2

 

Αεροπορικό δρομολόγιο

 

Αριθμός πτήσης

Δρομολόγιο

Αναχώρηση

Επιστροφή

TK1844

Αθήνα | Θεσσαλονίκη - Κωνσταντινούπολη

22.25 | 21.30

23.55 | 22.45

TK 198

Κωνσταντινούπολη - Τόκιο

01.40

19.25

TK  87

Οσάκα - Κωνσταντινούπολη

22.50

05.10

TK1845

Κωνσταντινούπολη - Αθήνα| Θεσσαλονίκη

07.15 | 07.20

08.45 | 08.40

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

- Οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε ευρώ

- Μετά την επιβεβαίωση της κράτησης και σε περίπτωση ακύρωσης θα υπάρχουν ακυρωτικά με βάση τους παραπάνω όρους εξόφλησης

- Οι τιμές είναι υπολογισμένες με σημερινά ισχύοντα ναύλα. H όποια διαφοροποίησή τους, επιβαρύνει τους πελάτες

- Τα ξενοδοχεία δέχονται πληρωμές με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα ή μετρητά. ΠΡΟΣΟΧΗ!  Όπως είναι διεθνώς καθιερωμένο και εφαρμόζεται στα μεγάλα ξενοδοχεία, κατά την τακτοποίηση διατυπώσεων στην άφιξη, ζητείται η πιστωτική κάρτα ή κατάθεση μετρητών για κάλυψη τυχόν έξτρα καταναλώσεων κ.ά. προσωπικών δαπανών (PAY TV, Mini Bar, τηλέφωνα από το δωμάτιο κλπ.). Βεβαίως, κατά την αναχώρηση επιστρέφονται οι τυχόν καταβολές μετρητών ή ακυρώνεται το απόκομμα της πιστωτικής κάρτας.

- Check in στο δωμάτιο: 15.00 & Check out από το δωμάτιο: 11.00

- Παιδιά έως 12 ετών συνήθως δικαιούνται έκπτωση στον αεροπορικό ναύλο & πιθανώς και από το ξενοδοχείο - εξαρτάται από την πολιτική του εκάστοτε ξενοδοχείου

- Τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα δωμάτια με πρόσθετη κλίνη

- Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αντικατάστασης των ξενοδοχείων με άλλα αντίστοιχης ή ανώτερης κατηγορίας σε περίπτωση ανωτέρας βίας ή υπερκάλυψης δωματίων (overbooking)

- Οι τιμές των φόρων αεροδρομίων είναι βασισμένες στην τρέχουσα τιμή πετρελαίου

- Το τελικό κόστος των φόρων των αεροδρομίων θα επιβεβαιώνεται την ημέρα έκδοσης του αεροπορικού εισιτηρίου

- Για να πάρετε το πακέτο νεόνυμφων θα πρέπει να έχετε μαζί σας τη ληξιαρχική πράξη γάμου και να την υποδείξετε κατά την άφιξη στο ξενοδοχείο

- Οι τιμές συντάχθηκαν σύμφωνα με τις ισχύουσες ισοτιμίες νομισμάτων. Σε περίπτωση διαφοροποίησης των νομισματικών ισοτιμιών, αεροπορικών ναύλων ή τιμών ξενοδοχείων/ τοπικών φόρων, η εταιρεία φέρει το δικαίωμα αναπροσαρμογής της τελικής τιμής

 Οι τιμές είναι υπολογισμένες και ισχύουν για οργανωμένο ταξίδι 12 ατόμων. Σε περίπτωση, που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός ατόμων, θα υπάρξει επιβάρυνση 300 € ανά άτομο. Η εταιρία μας θα σας ενημερώσει 2-3 εβδομάδες πριν από το ταξίδι σας.

 Παρατηρήσεις: Οι αεροπορικοί ναύλοι είναι ειδικοί και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων. H όποια διαφοροποίησή τους, επιβαρύνει τους πελάτες

 Ταξιδιωτικά έγγραφα

Για το ταξίδι σας στην Ιαπωνία ΔΕΝ χρειάζεστε τουριστική βίζα. Θα πρέπει ωστόσο το διαβατήριο σας να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημέρα άφιξης στη χώρα.  Όσοι ταξιδιώτες είναι αλλοδαποί και δεν είναι κάτοχοι Ελληνικού διαβατηρίου, οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας για να πληροφορηθούν για τις διαδικασίες έκδοσης βίζας. Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση προβλήματος, που παρουσιαστεί με τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα την ημέρα της αναχώρησής σας από δική σας ευθύνη.