Skip to main content

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ ΒΟΡΝΕΟ-ΛΑΝΓΚΑΟΥΙ-ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ 11 ημέρες Καλοκαίρι 2023 από 1290

Κουάλα Λουμπούρ, Μάλακα, Κουτσίνγκ, Σαραγουάκ, Μπάκο, Λανγκάουι

1/07 | 5/08 | 2/09, 21/10, 11/11, 16/12

 

Ημέρα 1η: Αθήνα - Σιγκαπούρη

Πτήση για Μαλαισία, μέσω Σιγκαπούρης.

 

Ημέρα 2η: Σιγκαπούρη Ξενάγηση – Πτήση για Κουτσίνγκ

Με την άφιξη στη Σιγκαπούρη, θα έχουμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε στην όμορφη και καθαρή πόλη, ξεκινώντας από την περιοχή που σηματοδότησε ο Σερ Στάμφορντ Ράφλες με το ομώνυμο ξενοδοχείο, θα δούμε επίσης το ιστορικό οίκημα που φιλοξενεί το Δημαρχείο της πόλης, το Fountain of Wealth (ένα από τα μεγαλύτερα σιντριβάνια στον κόσμο), τους κήπους ορχιδέας, τους παράκτιους κήπους ή αλλιώς (τους κήπους του Άβαταρ), τον μυθικό θαλάσσιο λέοντα Μέρλιον, την κινέζικη και ινδική συνοικία. Θα σας δοθεί χρόνος στην αραβική συνοικία και το πρώτο ιστορικό κέντρο της πόλης ή στο Κλαρκ Κη, σημείο χαλάρωσης ξεκούρασης και διασκέδασης για όλους τους επισκέπτες. Ακολουθεί επιστροφή στο αεροδρόμιο και απογευματινή πτήση για την "Πύλη" στη ζούγκλα και την τεράστια ακτογραμμή του Βόρνεο, το εξελιγμένο Κουτσίνγκ. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο κέντρο της πόλης, μπροστά από το διάσημο κανάλι.

 

Ημέρα 3η: Κουτσίνγκ – Πάρκο φυλών του Βόρνεο (Σαραγουάκ)-Ξενάγηση Κουτσίνγκ-κρουαζιέρα στο κανάλι

Κατά την σημερινή ημέρα θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε το κέντρο πολιτισμού στο χωριό Σαραγουάκ. 17 στρέμματα φιλοξενούν 7 διαφορετικές εγκαταστάσεις όσοι και οι εθνικές φυλές που φιλοξενούνται στη ζούγκλα του Βόρνεο. Ένα ζωντανό μουσείο γεμάτο από παραδοσιακές κατοικίες (όπως τα long-houses) θα μας μυήσουν στη καθημερινότητα και τις απίστευτες παραδόσεις των φυλών. Θα έχουμε επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μία μουσικοχορευτική παράσταση, να φωτογραφηθούμε με τους ιθαγενείς που φορούν τις περίτεχνες στολές τους και να αγοράσουμε ιδιαίτερα αναμνηστικά. Ακολουθεί η επίσκεψή μας στο προστατευμένο φυσικό κέντρο ουρακοτάγκων, για να γνωρίσουμε από κοντά τα υπέροχα αυτά πλάσματα που τα συναντούμε ελεύθερα στο φυσικό τους περιβάλλον και όχι σε κάποιο ζωολογικό κήπο.    

Κατά την επιστροφή μας στη πρωτεύουσα του Σαραγουάκ, θα ξεναγηθούμε στη ρομαντικότερη πόλη της χώρας το Διάσημο Κουτσίνγκ. Θα γνωρίσουμε την Chinatown, το εμβληματικό άγαλμα της γάτας της Μαλαισίας, τον πολύχρωμο ναό Tua Pek Kong με την επταώροφη παγόδα του, το μουσείο του Σαραγουάκ και το αποικιακό δικαστήριο. Απέναντι από το ποτάμι, περνώντας από το επιβλητικό τζαμί, το ανάκτορο Αστάνα (την πρώτη κατοικία της οικογένειας Μπρουκ) και το κάστρο Μαργαρίτα, θα επισκεφθούμε το δημοφιλές μουσείο γάτας και θα συνεχίσουμε με το χρυσαφένιο Παλιό Τζαμί, τον Πύργο της πλατείας, το Ταχυδρομείο και το μνημείο Τσαρλς Μπρουκ. Με τα ζωγραφισμένα θαλάσσια ταξί (γνωστά ως ταμπάνγκ), θα απολαύσετε μία πανοραμική διαδρομή. Τέλος θα κλείσουμε με μία κρουαζιέρα στο κανάλι της πόλης.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για να δείτε την παράσταση με νερά, μουσική και λέιζερ που γίνεται κάθε μέρα στην προβλήτα του καναλιού στο κέντρο της πόλης. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε νόστιμα και οικονομικά πιάτα θαλασσινών στη διάσημη ιχθυαγορά της πόλης.

 

Ημέρα 4η: Ζούγκλα Βόρνεο (Εθνικό πάρκο Μπάκο) (Π/Γ)

Κατά τη σημερινή μας εολοήμερη ξερεύνηση, θα γνωρίσουμε ένα από τα καλύτερα μέρη στο Σαραγουάκ για να δούμε την άγρια ​​ζωή στο φυσικό της περιβάλλον, (πρώτα με βάρκα και μετά με τα πόδια). Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τους σπάνιους πιθήκους με προβοσκίδα, μακάκες με μακριά ουρά, αγριόχοιρους, σαύρες, ιπτάμενους λεμούριους, αοδημητικά πουλιά και όλα αυτά σε ένα τροπικό δάσος γεμάτο από μαγγρόβια. Θα θαυμάσουμε επίσης τους σχηματικούς βράχους της θάλασσας και μετά το μεσημεριανό μας θα ακολουθήσουμε ένα μονοπάτι για να δούμε από κοντά τα πουλιά και το σπάνιο είδος θηλαστικού, τους πιθήκους με τη προβοσκίδα, που το συναντάμε από όλο τον κόσμο μόνο εδώ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

 

Ημέρα 5η: Κουτσίνγκ - Κουάλα Λουμπούρ -  Σπήλαια Μπατού

Άφιξη στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας, την Κουάλα Λουμπούρ, την πόλη όπου η σύγχρονη, μοντέρνα αρχιτεκτονική παντρεύεται με τα περίτεχνα παραδοσιακά κτίρια, τα εκθαμβωτικά μουσουλμανικά τεμένη συνδυάζονται με τους κατανυκτικούς βουδιστικούς και ινδουιστικούς ναούς, οι πελώριοι ουρανοξύστες και τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία συνδυάζονται άριστα με την απανταχού εντυπωσιακά περιποιημένη βλάστηση και την βαθιά ριζωμένη μαλαισιανή κουλτούρα. Πρωινή άφιξη και ξενάγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε την πλατεία της Ανεξαρτησίας, το βασιλικό Παλάτι, τους Κήπους της Λίμνης, το Τζαμί και τις πολύχρωμες συνοικίες (κινέζικη και ινδική). Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για να επισκεφθούμε τα περίφημα σπήλαια Μπατού, που φιλοξενούν τον πιο σημαντικό Ινδουιστικό ναό της χώρας. Μέσα σε ένα φυσικό ύψωμα από ασβεστόλιθο, τα σπήλαια είναι όμορφα διακοσμημένα από 272 πολύχρωμα μεγάλα σκαλιά και από το τεράστιο χρυσό άγαλμα της θεότητας ειρήνης & πολέμου «Μπουρουγκάν», προστάτης των Ταμίλ.

Θα συνεχίσουμε για το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Προαιρετική έξοδος για φαγητό και βραδινή βόλτα στα μπαράκια της Τσανγκάτ Μπουκίτ Μπιντάνγκ. 

 

Ημέρα 6η: Κουάλα Λουμπούρ - Πουτρατζάγια - Μάλακα - Κουάλα Λουμπούρ (Π)

25 χιλιόμετρα από την Κουάλα Λουμπούρ θα έχουμε μία πρώτη στάση και γνωριμία με το θαύμα της μηχανικής του μέλλοντος, την πόλη Πουτρατζάγια, που είναι γνωστή για τους μαρμάρινους μιναρέδες, τους περιποιημένους κήπους, την τεχνητή λίμνη των 4 τετραγωνικών χιλιομέτρων πλαισιωμένη από διαμορφωμένα πάρκα και ένα εκλεκτικό μίγμα κτιρίων και γεφυρών. Θα συνεχίζουμε για το επί πολλά χρόνια μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι της Νοτιοανατολικής Ασίας, την πόλη Μάλακα, το ιστορικό κέντρο της οποίας βρίσκεται υπό την προστασία της UNESCO και έχει διατηρήσει το πορτογαλικό αποικιακό του στυλ και χρώμα. Αφού ξεναγηθούμε στο ιστορικό κέντρο, θα έχετε χρόνο ελεύθερο για να κάνετε μία βόλτα με ποδηλατάμαξες ή με βάρκα στο διάσημο κανάλι της πόλης. Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να δοκιμάσετε τους κοτοκεφτέδες με ρύζι (ένα πεντανόστιμο πιάτο της περιοχής) και να το συνοδεύσετε με ένα μιλκσέικ καρύδας (από φρέσκο γάλα καρύδας). Επιστροφή το απόγευμα στην Κουάλα Λουμπούρ και χρόνος ελεύθερος για να επισκεφθείτε το Πασάρ Σερί (την κεντρική αγορά γεμάτη από μικρομάγαζα και ιδανική για αγορές αναμνηστικών προϊόντων της χώρας).

 

Ημέρα 7η: Κουάλα Λουμπούρ - Λανγκάουι

Μεταφορά στο διεθνές αεροδρόμιο του Κουτσίνγκ και πτήση για το απόλυτα εξωτικό Λανγκάουι. Τακτοποίηση στο θέρετρο και ετοιμαστείτε να χαλαρώσετε και να απολαύστε τις υπόλοιπες ημέρες του προγράμματός σας στο παραδεισένιο αυτό νησί του Ινδικού ωκεανού.

Απολαύστε τον ήλιο, τις παραλίες με τη λευκή άμμο και τους κοκκοφοίνικες, επιδοθείτε σε θαλάσσιες δραστηριότητες, κάντε μια εκδρομή στη ζούγκλα ανεβασμένοι στη ράχη ενός ελέφαντα, ανακαλύψτε τους κρυμμένους θησαυρούς του νησιού, διασκεδάστε και απολαύστε τις διακοπές σας. Με τη βοήθεια του συνοδού σας, θα επισκεφθείτε το κέντρο του νησιού για να δείτε και να φωτογραφηθείτε στην κεντρική προβλήτα με το τεράστιο άγαλμα του ασπροκέφαλου αετού και σίγουρα για να πιείτε ένα κοκτέιλ στην παραλία Κενάνγκ που κατά την διάρκεια του μωβ δειλινού μεταλλάσσετε σε ένα υπέροχο μπαρ με πολύχρωμες φουσκωτές πολυθρόνες.

 

 

Ημέρα 8η: Λανγκάουι - Sky bridge - oriental village

Πρωινή μεταφορά και ξενάγηση σε μία από τις μεγαλύτερες ουράνιες γέφυρες του κόσμου 125 μέτρων, που έχει κατασκευαστεί στην κορυφή ενός βουνού για να παρέχει την ομορφότερη θέα. Κατά την επιστροφή, θα σας δοθεί ελεύθερος χρόνος για να διασκεδάσετε στο ειδικά διαμορφωμένο πάρκο Oriental Village που θα σας θυμίσει την Disney, γεμάτο από δραστηριότητες, σημεία χαλάρωσης, αγορών και εστίασης.

Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το 3D Art και έτσι να βγάλετε τις καλύτερες φωτογραφίες της ζωής μας μέσα από στημένα τρισδιάστατα τοπία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

 

 

Ημέρα 9η: Εκδρομή στα εξωτικά νησιά του Λαγκάουι (Π/Γ)

Μία από τις ομορφότερες διαδρομές με πλοιάριο που θα έχετε κάνει στη ζωή σας μόλις ξεκινά. Ένα υπέροχο τοπίο που εναλλάσσεται από τυρκουάζ κρυστάλλινα νερά, καταπράσινα νησιά, τροπική βλάστηση και υπέροχες παραλίες.

Ξεκινώντας από το νησί Νταγιάνγκ γνωστό για την λίμνη γλυκού νερού που περιβάλλεται από ένα τροπικό δάσος γεμάτο από μαϊμούδες. Ακολουθήστε το μονοπάτι που οδηγεί στη λίμνη και απολαύστε τη θέα, κάντε μπάνιο ή επιλέξτε μία από τις δραστηριότητες με ποδήλατα νερού και καγιάκ. Θα ακολουθήσει η παρακολούθηση και το τάισμα του ασπροκέφαλου αετού (σύμβολο του Λαγκάουι) στο νησί Παλάου Σινγκα Μπεσάρ (προστατευμένο νησί για την άγρια ζωή του αφού φιλοξενεί πίθηκους, ιγκουάνα, μακάκες, παγώνια, σαύρες, ποντικοέλαφα και επιβλητικούς βούκερους να κυκλοφορούν ελεύθερα). Απολαύστε την μοναδική εμπειρία παρακολουθώντας από πολύ κοντά το καρφωτό πέταγμα των αετών προς αναζήτηση τροφής.

 

Ημέρα 10η: Λανγκάουι-Ημέρα ελεύθερη-Πτήση για Σιγκαπούρη

Απολαύστε μία ακόμα ημέρα στον ήλιο, στις παραλίες με τη λευκή άμμο και τους κοκκοφοίνικες. Χρόνος ελεύθερος στο νησί για να χαλαρώσετε μέχρι την μεταφορά μας στο αεροδρόμιο και την πτήση μας για την Αθήνα μέσω Σιγκαπούρης. Κατά την αναμονή σας, μπορείτε με τη βοήθεια του αρχηγού (και εφόσον είναι ανοιχτός), να επισκεφθείτε τον φαντασμαγορικό μεγαλύτερο εσωτερικό καταρράκτη του κόσμου, εντός του αεροδρομίου, που περιβάλλεται από κρεμαστούς εξωτικούς κήπους, αερογέφυρες και καταστήματα. Είναι σίγουρα το κόσμημα της Σιγκαπούρης και σας δίνεται η ευκαιρία να τον γνωρίσετε από κοντά!  

 

Ημέρα 11η: Σιγκαπούρη - Αθήνα

Μεσημεριανή άφιξη στην Αθήνα.

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να διαφοροποιηθεί χωρίς να παραλείπεται κάτι. 

 

 

 ΠΤΗΣΕΙΣ 


Ημ/νία

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΑΡ. ΠΤΗΣΗΣ

ΩΡΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

ΩΡΑ

ΑΦΙΞΗΣ

1/7, 5/8, 2/9

Αθήνα – Σιγκαπούρη

TR 713

13:45

10:55

05:45*

03:30*

2/7, 6/8, 3/9

Σιγκαπούρη – Κουτσίνγκ

TR 430

18:05

19:35

10/7, 14/8, 11/9

Λανγκάουι – Σιγκαπούρη

TR 477

17.55

19:30

21:15

11/7, 15/8, 12/9

Σιγκαπούρη – Αθήνα

TR 712

05:35

03:00

11:55

09:10

 

(*) Άφιξη την επόμενη μέρα

 

 

Τιμές BONUS PRICE 

Ταξίδι

Ημ/νία

Διατροφή

Διαμονή

Δίκλινο

Μον/νο

Φόροι

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ

ΒΟΡΝΕΟ - ΛΑΝΓΚΑΟΥΙ

 

11 ημέρες

01/7

Πρωινά & 3 γεύματα

5*

1.350

+470

790

05/8

1.390

+435

02/9

1.330

+415

 

(*) BONUS PRICE έγκαιρης εγγραφής για περιορισμένο αριθμό θέσεων και για όσο αυτές αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας – ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!

 

 

21/10, 11/11 σε Δίκλινο

1.290€

   
21/10, 11/11 Μονόκλινο

1.705€

 

 

 

16/12 σε Δίκλινο

1.350€

   
16/12 Μονόκλινο

1.840€

Φόροι

790€

 

 

 

Το ταξίδι σας προσφέρει:

 

  • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση) μέσω ενδιάμεσου σταθμού σε πτήσεις της Scoot (θυγατρική της Singapore), με τα νέας τεχνολογίας αεροσκάφη dreamliner της Boeing με μία (1) κύρια αποσκευή 20 κιλών ανά άτομο
  • Ένα κυρίως μενού για τις μεγάλες πτήσεις Αθήνα - Σιγκαπούρη - Αθήνα
  • 3 (τρεις) διανυκτέρευση στο Κουτσίνγκ σε 5* ξενοδοχείο (Pullman ή αντίστοιχο)
  • 2 (τρεις) διανυκτερεύσεις σε 5* ξενοδοχείο στην Κουάλα Λουμπούρ Maya ή αντίστοιχο)
  • 3 (τρεις) διανυκτερεύσεις σε 5* ξενοδοχείο στο Λανγκάουι (Berjaya Resort ή αντίστοιχο)
  • 8 πρωινά (Π), 2 Γεύματα (Γ)
  • Μεταφορές - εκδρομές - ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Εισόδους κατά την διάρκεια των ξεναγήσεων σε όλα τα επισκεπτόμενα μέρη σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Αχθοφορικά μιας αποσκευής κατ' άτομο
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης / Φ.Π.Α.
  • Τοπικό διαπιστευμένο αγγλόφωνο ξεναγό
  • Έμπειρο συνοδό σε όλο το ταξίδι
  • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ 

  • Τυχόν τοπικοί δημοτικοί, φόροι υπηρεσιών & οικολογικοί φόροι, που πληρώνονται υποχρεωτικά από τους πελάτες μόνο κατά την είσοδο στα ξενοδοχεία.
  • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα προσφερόμενα ή αναγράφεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο.

 

 

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ 

  • Απαραίτητο το διαβατήριό σας με τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημέρα εξόδου από τη χώρα προορισμού.