Skip to main content

Μπαλί - Σιγκαπούρη Γιορτές 2018-2019 Άνοιξη 2019 από 1520,00

Νούσα Ντούα, Ούμπουντ
Εξωτισμός & Πολυτέλεια σε ξενοδοχεία 5* με κολύμπι σε ιαματικά νερά που διατηρούν τη νεότητα!
Παρακολούθηση του φαντασμαγορικού show Μπαρόνγκ

11 ήμερες
Αναχωρήσεις: 22, 29/12 -19/1 - 9/2 - 2/3 - 6, 25/4 - 11/5

1η μέρα: Αθήνα - Μπαλί
Πτήση για Μπαλί με ενδιάμεσο σταθμό.

2η μέρα: Μπαλί, Νούσα Ντούα
Φθάνοντας στο Μπαλί θα λάβετε από τον τοπικό σας ξεναγό τις πρώτες πληροφορίες για το εξωτικό αυτό νησί, κατά τη διάρκεια της μετάβασής σας στην παραλία της Νούσα Ντούα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση και απόλαυση των παροχών της μονάδας σας.

3η - 5η μέρα: Νούσα Ντούα, Ελεύθερες μέρες
Ελεύθερες μέρες για ξεκούραση και θαλάσσιες δραστηριότητες. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα μασάζ και χαλάρωση στο μαγευτικό τοπίο της περιοχής!

6η μέρα: Νούσα Ντούα - Ούμπουντ, Προαιρετική εκδρομή για ψώνια στην Κούτα και ηλιοβασίλεμα στον ναό Τάνα Λοτ
Πρωινή αναχώρηση για Ούμπουντ. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Προαιρετικά,μπορείτε να επισκεφθείτε την τουριστική πρωτεύουσα του νησιού, την Κούτα, με τα άφθονα μπαράκια, τις τοπικές ταβέρνες (βαρούνγκ), τις πολυάριθμες αγορές σε είδη ρουχισμού και όχι μόνο, καθώς και την μεγάλη παραλία - πόλο έλξης για τους απανταχού σέρφερς. Το απόγευμα θα θαυμάσετε το καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα στον εντυπωσιακό ναό Τάνα Λοτ, ο οποίος είναι κτισμένος στην κορυφή ενός βράχου στον Ινδικό. Το τοπίο με τον ωκεανό να "χτυπάει" τον βράχο, τον ήλιο να παίρνει τη θέση του στο βάθος του ορίζοντα και τις αποχρώσεις του κόκκινου να γεμίζουν το σύμπαν, είναι ό,τι καλύτερο για τις φωτογραφίες σας!

7η μέρα: Ούμπουντ, Ολοήμερη εκδρομή "Η ομορφιά του Κινταμάνι", Χοροί Μπαρόνγκ
Η σημερινή μας εκδρομή ξεκινάει με τους παραδοσιακούς χορούς Μπαρόνγκ, που μας "λένε" ιστορίες από το αρχαίο έπος Ραμαγιάνα. Απολαύστε την ομορφιά αυτού του χορού και την επιδεξιότητα των χορευτών στην πρώτη μας στάση και μάθετε για την αιώνια σύγκρουση του καλού με το κακό. Ακολουθεί επίσκεψη σε παραδοσιακό οικισμό, για να δείτε από κοντά την τέχνη της ξυλογλυπτικής και πιθανόν να αγοράσετε κάποιο ξυλόγλυπτο στην πηγή του. Επόμενος σταθμός μας η περιοχή Κινταμάνι με τη μαγευτική λίμνη Μπατούρ και το ενεργό ηφαίστειο (1.730 μέτρα). Στάση για γεύμα (προαιρετικά) με θέα το ηφαίστειο και τη λίμνη. Τελευταία μας επίσκεψη θα είναι στο Tampaksiring, για να προμηθευτείτε και εσείς το αγίασμά του - η κατά τους ντόπιους "πηγή νεότητας".

8η μέρα: Ούμπουντ- Σιγκαπούρη
Λίγος χρόνος ελεύθερος το πρωί, μέχρι την μεταφορά σας στο αεροδρόμιο του Ντενπασάρ για την πτήση σας προς Σιγκαπούρη. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

9η,10η μέρα: Σιγκαπούρη, Αγγλόφωνη Ξενάγηση
Πρωινή επίσκεψη στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης: Fountain of Wealth - ένα από τα μεγαλύτερα σιντριβάνια στον κόσμο - κήποι Ορχιδέας, κήποι Άβαταρ, μυθικός θαλάσσιος λέοντας, Κινέζικη και Ινδική συνοικία, κέντρο διασκέδασης Κλαρκ Κη κ.ά. Στον ελεύθερό σας χρόνο, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το νησί Σεντόσα - μεσημεριανή ώρα για να δείτε το διάσημο σόου - και να επιδοθείτε σε νυχτερινό σαφάρι. CheckOut θα γίνει την 10η μέρα το μεσημέρι. Βραδινή μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα.

11η μέρα: Άφιξη στην Αθήνα

Τελικές τιμές με φόρους

κατ’ άτομο

Δίκλινο

Διαφορά

Μονόκλινου

22/12 - 11ήμερο

1690

+ 730

29/12 - 11ήμερο

1690

+ 730

19/1, 9/2, 2/3, 6/4, 11/5 - 11ήμερο

1570

+ 620

25/4 - 10ήμερο

Για κράτηση έως 30/12

1520

+ 600

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια με πτήσεις της Scoot (θυγατρική της Singapore) με το νέο αεροσκάφος Dreamliner της Boeing και με αποσκευή 20 κιλών (χωρίς φαγητό)
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 5* (4 διανυκτερεύσεις στη Νούσα Ντούα και 2 διανυκτερεύσεις στην Ούμπουντ)
  • Διαμονή στη Σιγκαπούρη σε ξενοδοχείο 4* (2 διανυκτερεύσεις)
  • Πρωινά εντός των ξενοδοχείων
  • Μεταφορές, εκδρομές, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα (1 ελληνόφωνη εκδρομή στο Μπαλί και 1 αγγλόφωνη ξενάγηση στη Σιγκαπούρη)
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων

Δεν περιλαμβάνονται

  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, γεύματα εντός του αεροσκάφους

Ενδεικτικά ξενοδοχεία

Nusa Dua Inagya Hotel 5* ή Novotel Benoa 5*

Ubud Visesa Resort 5*

Singapore Boss 4* ή Grand Mercure Roxi 4*

* Η εορταστική αναχώρηση στις 22/12 γίνεται με 3 διανυκτερεύσεις στη Νούσα Ντούα, 3 διανυκτερεύσεις στην Ούμπουντ και 2 διανυκτερεύσεις στη Σιγκαπούρη

* Το πρόγραμμα με αναχώρηση στις 29/12 γίνεται αντίστροφα: Ξεκινάει από τη Σιγκαπούρη με 2 διανυκτερεύσεις, συνεχίζει με 4 διανυκτερεύσεις στη Νούσα Ντούα και ολοκληρώνεται με 2 διανυκτερεύσεις στην Ούμπουντ

* Η Πασχαλινή αναχώρηση στις 25/04 είναι διάρκειας 10 ημερών με 4 διανυκτερεύσεις στη Νούσα Ντούα και 3 διανυκτερεύσεις στην Ούμπουντ, χωρίς διανυκτέρευση στη Σιγκαπούρη και Δώρο: Ξενάγηση στη Σιγκαπούρη

Σημειώσεις

  • Η εκδρομή αυτή είναι οργανωμένη (όχι ομαδική), με κοινές υπηρεσίες εδάφους, χωρίς συνοδό από Αθήνα. Στο αεροδρόμιο του Μπαλί θα σας περιμένει άνθρωπος του γραφείου μας για να σας εξυπηρετήσει στις μεταφορές και την ξενάγησή σας, αλλά και για να σας συμβουλέψει και να επιλύσει κάθε σας απορία.
  • Στην περίπτωση που επιλέξετε να έχετε δύο γεύματα (ζεστό και κρύο μενού) στην μεγάλη πτήση, υπάρχει επιβάρυνση 40 € ανά διαδρομή.
  • Οι αεροπορικές θέσεις είναι προαγορασμένες και δεν επιδέχονται αλλαγής. Μπορείτε να προαγοράσετε τη θέση σας εντός του αεροσκάφους, ακόμα και την παροχή internet, μέχρι 7 ημέρες πριν την αναχώρησή σας, μέσω του γραφείου μας.
  • Τα δωμάτια σε κάθε προτεινόμενο ξενοδοχείο είναι τα οικονομικότερα. Μπορείτε να ζητήσετε αναβάθμιση με επιβάρυνση (εφ’ όσον υπάρχει διαθεσιμότητα) ακόμα και κατά την άφιξή σας στο ξενοδοχείο, πληρώνοντας τη διαφορά.