Skip to main content

Μπαλί & Σιγκαπούρη Καλοκαίρι Ιούλιος - Άυγουστος 2019 από 1.540

27 Ιουλίου & 03, 10, 17 Αυγούστου
13 ημέρες

Εγγυημένες αναχωρήσεις με Ελληνόφωνο τοπικό αντιπρόσωπο

Ειδική τιμή του ομαδικού προγράμματος ισχύει για κράτηση έως τις 15 Μαΐου και για περιορισμένο αριθμό συμμετοχής!

1η μέρα: Πτήση από την Ελλάδα για Μπαλί
Πρωινή συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στην Αθήνα. Στις 11.30 αναχωρούμε μέσω Σιγκαπούρη για το νησί των Θεών, το εξωτικό Μπαλί.  

2η μέρα: Μπαλί
Άφιξη στο Μπαλί. Μετά τις διατυπώσεις και την παραλαβή των αποσκευών μας, συνάντηση με τον τοπικό μας ξεναγό. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς σας στο ξενοδοχείο θα λάβετε τις αρχικές βασικές πληροφορίες για το νησί και τις καθημερινές δραστηριότητες. Τακτοποίηση στο δωμάτιο και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση ή μπάνιο στον Ινδικό ωκεανό. Το απόγευμα σας προτείνουμε βόλτα στην παραλία Seminyakγια να απολαύσετε υπέροχο ηλιοβασίλεμα από το loungebarKu.De.Taή να χαλαρώσετε με το πρώτο σας Μπαλινέζικο μασάζ. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Εκδρομή στο Κεντρικό & Βόρειο Μπαλί & Ναός TanahLot
Πρωινή αναχώρηση από το ξενοδοχείο και επίσκεψη του σημαντικότερου αξιοθέατου του νησιού, του εμβληματικού ναού TanahLot, χτισμένου πάνω σε βράχο μέσα στον Ινδικό ωκεανό. Επόμενη στάση ο ναός TamanAyun, βασιλικός ναός της δυναστείας Mengwi, περιτριγυρισμένος από λίμνη και επιβλητικούς κήπους. Στη διαδρομή θα απολαύσετε τους περίφημους ορυζώνες του νησιού και μαγικά χωριά. Συνεχίζουμε για την παραδοσιακή αγορά CandiKuning, όπου μπορείτε να βρείτε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, καφέ, μπαχαρικά και βότανα, και εξωτικά λουλούδια, όπως οι ορχιδέες και τα τοπικά τριαντάφυλλα. Η εκδρομή μας συνεχίζει με το μαγευτικό Ινδουιστικό ναό UlunDanu. Ο ναός είναι χτισμένος δίπλα στην υπέροχη λίμνη Beratan. Η τοποθεσία είναι ανεπανάληπτη, καθώς γύρω της βρίσκονται τέσσερα βουνά, δημιουργώντας μία εκπληκτική ατμόσφαιρα και εικόνα. Στόχος: Η εκδρομή θα σας μυήσει στον πολιτισμό του Μπαλί, με επίσκεψη σε μερικούς από τους κορυφαίους ναούς του νησιού. Επίσης θα μάθετε περισσότερα πράγματα για το μυστικό κόσμο των μπαχαριών. Εύκολη εκδρομή με μεγαλύτερες χρονικά μεταφορές. Διάρκεια: 9-10 ώρες.

4η – 5η μέρα: Μπαλί (Ελεύθερες ημέρες)
Ελεύθερες ημέρες για να απολαύσουμε τις νότιες ακτές, τον κοραλλιογενή βυθό και την κοσμοπολίτικη νυχτερινή ζωή.
Σας προτείνουμε εναλλακτικά εξαιρετικές κρουαζιέρες, θεματικά πάρκα και δραστηριότητες φύσης.

6η μέρα:Εκδρομή στα καλύτερα του Ubud (ορυζώνες & μαϊμούδες)
Πρόγευμα και παράδοση δωματίων. Αναχώρηση για τα υψίπεδα του Ubud, το πολιτιστικό κέντρο του νησιού. Πρώτη στάση το χωριό TampakSiring, όπου θα δείτε το ναό TirtaEmpul και το παλάτι που έφτιαξε ο πρώτος πρόεδρος της Ινδονησίας. Επόμενη στάση το ιερό δάσος των μαϊμούδων, προστατευμένος χώρος όπου θα δείτε και θα παίξατε με τους μακάκους. Στο μουσείο Blanco, θα μπορέσετε να γνωρίσετε περισσότερα στοιχεία για τον παραδοσιακό τρόπο ζωής στο Μπαλί, να επισκεφθείτε το οικογενειακό ιερό και εικόνες παραδοσιακών φορεσιών και προσφορών προς τους Θεούς. Συνεχίζετε για το κέντρο του χωριού Ubud, όπου θα δείτε τα βασικότερα αξιοθέατα και θα έχετε χρόνο να παζαρέψετε στην υπέροχη τοπική υπαίθρια αγορά. Ελεύθερος χρόνος για μεταφορά στο νέο μας κατάλυμα. Στόχος: Η εκδρομή θα σας γνωρίσει με την υπέροχη ενδοχώρα του Μπαλί και του πολιτιστικού του κέντρου, του χωριού Ubud. Διάρκεια: 8 ώρες

7η – 8η μέρα: Μπαλί (Ελεύθερες ημέρες)
Ελεύθερες ημέρες για να απολαύσουμε τη μαγευτική φύση, τα πολύχρωμα χωριά, τους μυστηριακούς ναούς και υπαίθριες αγορές. Σας προτείνουμε εξαιρετικές δραστηριότητες φύσης, πολιτισμού και αδρεναλίνης.

9η μέρα: Μπαλί - πτήση για Σιγκαπούρη
Μεταφορά από το Ubudστο αεροδρόμιο και απευθείας πτήση για τη Σιγκαπούρη. Άφιξη και συνάντηση με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο. Τα τελευταία χρόνια, το πρώην τροπικό ψαροχώρι έχει εξελιχθεί σε μία από τις πλουσιότερες χώρες της Ασίας, αποτελώντας σήμερα έναν τεχνολογικό παράδεισο. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στο δωμάτιο. Το βράδυ σας προτείνουμε να απολαύστε το υπερθέαμα των σιντριβανιών Spectre, μπροστά από το εμβληματικό MarinaBaySands και να περιηγηθείτε στους κήπους της Μαρίνα – gardensbythebay.

10η μέρα –Σιγκαπούρη (Ξενάγηση της πόλης)
Πρωινή ξενάγηση της πόλης, όπου θα γνωρίσουμε το αποικιακό και φυλετικό της κέντρο, βλέποντας το παλιό Κοινοβούλιο, το VictoriaMemorialHall και το SingaporeCricketClub. Θα κάνουμε στάση στο σύμβολο της πόλης, το Merlion (Λιοντορόψαρο) και τον κόλπο της Μαρίνα. Συνεχίζουμε για την ιστορική συνοικία της Chinatown, με την πλούσια πολιτιστική ιστορία. Εκεί θα επισκεφθούμε το ThianHockKheng, έναν από τους παλαιότερους Κινέζικους ναούς της Σιγκαπούρης. Αποτελεί ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα από πέτρα, πλακάκια και ξύλο, δράκους και φοίνικες, υπέροχα σκαλίσματα, γλυπτά και κίονες. Επόμενη στάση μας είναι η μικρή Ινδία, όπου θα δούμε τα δρομάκια με τα μικρά καταστήματα, γεμάτα από εξωτικά φρούτα, τοπικά λαχανικά, βότανα και μπαχάρια και γιρλάντες από ορχιδέες. Τέλος θα επισκεφθούμε τους περίφημους βοτανικούς κήπους της Σιγκαπούρης με τις υπέροχες ορχιδέες, τόπος πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ περπατήστε την ClarkeQuayή το SuntecCity.

11η μέρα: Σιγκαπούρη (Προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στη Σεντόσα, Ενυδρείο & UniversalStudios)
Πρόγευμα. Η σημερινή μας ημέρα είναι αφιερωμένη στο νησί Σεντόσα, το μεγάλο θεματικό πάρκο της πόλης. Η εκδρομή ξεκινάει με τη μεταφορά μας μέσω του εναέριου τελεφερίκ, απ’ όπου θα απολαύσουμε την  πανοραμική θέα του skylineτης πόλης και το λιμάνι της, μέχρι να φτάσετε στο σταθμό του Σεντόσα. Εκεί θα επισκεφθούμε ένα από τα μεγαλύτερα ενυδρεία του κόσμου, το οποίο φιλοξενεί πάνω από 100.000 ψάρια και θηλαστικά, με περισσότερα από 800 είδη, όπως το πελώριο σαλάχι μάντα, σφυροκέφαλο καρχαρία και πολλά ακόμη. Στη συνέχεια θα εισέλθουμε στο θεματικό πάρκο των UniversalStudiosτης Σιγκαπούρης. Θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε και τις επτά ζώνες του πάρκου και να βιώσετε από κοντά τη μαγεία των υπερπαραγωγών του διάσημου κινηματογραφικού στούντιο.  Θα απολαύσουμε διάφορα θεάματα, αξιοθέατα και φυσικά απίστευτες διαδρομές με τρενάκια γεμάτα αδρεναλίνη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας αργά το απόγευμα.

12η μέρα: Σιγκαπούρη & Πτήση για Ελλάδα
Πρωινό και παράδοση των δωματίων. Ελεύθερος χρόνος για τις τελευταίες σας αγορές. Σας προτείνουμε να περιπλανηθείτε στην LittleIndia, την Chinatown και τη λεωφόρο της Ορχιδέας. Κατά τις 22.30 θα μεταφερθούμε από το ξενοδοχείο μας στο αεροδρόμιο του Τσανγκί, για να επιβιβαστούμε στην απευθείας πτήση της επιστροφής.

13η μέρα: Άφιξη στην Ελλάδα
Στις 09.20 το πρωί θα φτάσουμε πίσω στην πατρίδα γεμάτοι υπέροχες εικόνες και αναμνήσεις.

Σημειώσεις:
Στις αναχωρήσεις 03 και 10/ΑΥΓ, η εκδρομή πραγματοποιείται με αντίστροφή σειρά, καθώς ξεκινάει με τη Σιγκαπούρη και συνεχίζει με το Μπαλί. Η σειρά του προγράμματος ενδέχεται να αλλάξει, χωρίς να παραλειφθούν αξιοθέατα και σημεία ενδιαφέροντος.

 

Τιμές και Παροχές

 

Μπαλί (NusaDua & Ubud, 4 + 3 νύχτες) & Σιγκαπούρη (3 νύχτες)

13 ημέρες/ 10 διανυκτερεύσεις

Αναχώρηση: 27/7 & 17/8

Τιμή ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

*SPECIAL PRICE*

Επιβάρυνση μονόκλινου

SUPERIOR κατηγορία 4*& 5*

1.540€

590 €

*Ένα ταξίδι… μια τιμή! Όλες οι τιμές μας είναι ΤΕΛΙΚΕΣ και ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ τους φόρους αεροδρομίων

Σιγκαπούρη (3 νύχτες) & Μπαλί (NusaDua & Ubud, 4 + 3 νύχτες)

13 ημέρες/ 10 διανυκτερεύσεις

Αναχώρηση: 3 & 10/8

Τιμή ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

*SPECIAL PRICE*

Επιβάρυνση μονόκλινου

SUPERIOR κατηγορία 4*& 5*

1.590€

590 €

*Ένα ταξίδι… μια τιμή! Όλες οι τιμές μας είναι ΤΕΛΙΚΕΣ και ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ τους φόρους αεροδρομίων

Special Price - Ειδική τιμή του ομαδικού προγράμματος ισχύει για κράτηση έως τις 15 Μαΐου και για περιορισμένο αριθμό συμμετοχής. Μετά την ημερομηνία, η τιμή του πακέτου ανεβαίνει +100 € ανά άτομο.

 

 

 

Προτεινόμενα ξενοδοχεία

 

Παραλία NusaDua – AyodyaResort & Spa 5* ή SadaraResort 5*

 

Υψίπεδα Ubud – Sthala Ubud 5* ή Best Western Premier 4*

 

Σιγκαπούρη – Boss Hotel 4*

 

Αναβάθμιση διαμονής

 

Σιγκαπούρη – One Farrer hotel 5* με +90 € ανάάτομοσεδίκλινο

 

 

 

Περιλαμβάνονται

 

  • Αεροπορικό εισιτήριο σε οικονομική θέση
  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων (220 € ανά άτομο)
  • Μία (1) αποσκευή και μία (1) χειραποσκευή ο έκαστος
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία, όπως αναφέρεται παραπάνω με πρωινό καθημερινά
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο στο Μπαλί και τη Σιγκαπούρη
  • Ολοήμερη εκδρομή στο κεντρικό και βόρειο Μπαλί & επίσκεψη του Ναού TanahLot
  • Ολοήμερη εκδρομή στα καλύτερα του Ubud
  • Ξενάγηση μισή ημέρας στη Σιγκαπούρη με τοπικό ξεναγό
  • 24ωρο τηλέφωνο ανάγκης & Υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων
  • Ελληνόφωνος τοπικός αντιπρόσωποςστο Μπαλί
  • Ενημερωτικά έντυπα, Τοπικοί φόροι, Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ΦΠΑ

 

Δεν Περιλαμβάνονται

 

  • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα (20 € πληρωτέα κατά την άφιξη)
  • Οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
  • Έξοδα προσωπικής φύσεως, Ταξιδιωτική ασφάλεια
  • Φαγητό και ποτά κατά τη διάρκεια των πτήσεων της Scoot

 

 

 

Αεροπορικό δρομολόγιο

 

Αναχώρηση: 27/7 & 17/8

 

Αριθμός πτήσης

Ημερομηνία

Δρομολόγιο

Ώρες πτήσεων

TR 713

27/7 & 17/08

Αθήνα - Σιγκαπούρη

     11:30 04:25+1

TR 280

28/7 & 18/8

Σιγκαπούρη - Μπαλί

07:15 09:50

TR 281

04 & 25/8

Μπαλί - Σιγκαπούρη

10:50 13:25

TR 712

08/8 & 29/8

Σιγκαπούρη - Αθήνα

02:35 08:45

 

Αναχώρηση: 3 & 10/8

 

Αριθμός πτήσης

Ημερομηνία

Δρομολόγιο

Ώρες πτήσεων

TR 713

03 & 10/8

Αθήνα - Σιγκαπούρη

     11:30 04:25+1

TR 284

07 & 14/8

Σιγκαπούρη - Μπαλί

11:05 13:50

TR 289

14 & 21/8

Μπαλί - Σιγκαπούρη

19:25 22:15

TR 712

15 & 22/8

Σιγκαπούρη - Αθήνα

02:35 08:45