Skip to main content

Ζούγκλα Βόρνεο – Σιγκαπούρη Χριστούγεννα 2019 - Πρωτοχρονιά 2020 από 999.00

Αναχωρήσεις: 24/12

10 ΗΜΕΡΕΣ

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ– ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Σιγκαπούρη, μία από τις πιο ανεπτυγμένες και οργανωμένες πόλεις στον κόσμο.

2η ημέρα: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

Άφιξη στη Σιγκαπούρη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΚΟΥΤΣΙΝΓΚ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Κουτσίνγκ, την πρωτεύουσα της επαρχίας Σαραβάκ, με το έντονο τοπικό χρώμα. Την πόλη διαρρέει ο ομώνυμος ποταμός, η μία όχθη του οποίου είναι ο σημαντικότερος τόπος συνάντησης των κατοίκων της. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΚΟΥΤΣΙΝΓΚ - ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ & ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΩΝ - ΖΟΥΓΚΛΑ ΒΟΡΝΕΟ

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για τη ζούγκλα του Βόρνεο και το ξενοδοχείο μας Batang Ai Longhouse. Η πρώτη μας στάση θα είναι στο διάσημο κέντρο μελέτης και φροντίδας των απειλούμενων με εξαφάνιση Ουρακοτάγκων του Βόρνεο. Εκεί θα έχουμε τη δυνατότητα να τους δούμε και να τους φωτογραφίσουμε από κοντά, στο φυσικό τους περιβάλλον. Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας θα σταματήσουμε στο χωριό Σέριαν με τη σκεπαστή αγορά εξωτικών φρούτων, λαχανικών και ψαριών.  Τελευταία μας στάση θα είναι στο χωριό Λατσάου. Άφιξη στις όχθες της τεχνητής λίμνης Μπάτανγκ Άι, που σχηματίστηκε από το φράγμα της περιοχής για να τιθασεύσει τα νερά του ομώνυμου ποταμού. Εκεί, θα επιβιβαστούμε σε πλοιάριο για μια σύντομη διαδρομή, που θα μας οδηγήσει στην απέναντι όχθη της λίμνης, όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: ΖΟΥΓΚΛΑ ΒΟΡΝΕΟ, ΦΥΛΕΣ ΝΤΑΓΙΑΚ

Το πρωί θα επιβιβαστούμε σε παραδοσιακές πιρόγες για μια μαγευτική διαδρομή στη λίμνη, που θα μας οδηγήσει στην καρδιά της ζούγκλας και στους ιθαγενείς που την κατοικούν. Κατά την άφιξή μας, μας υποδέχεται ο αρχηγός της φυλής. Εκεί, θα παρακολουθήσουμε τοπικούς παραδοσιακούς χορούς των ντόπιων με πλουμιστές ενδυμασίες, θα επισκεφθούμε την κατοικία τους, ένα παραδοσιακό ξύλινο χτίσμα (longhouse), όπου διαμένουν πολλές οικογένειες μαζί κάτω από την ίδια στέγη, μέσα σε μια παρθένα ζούγκλα. Σας υποσχόμαστε μια αξέχαστη εμπειρία, σαν να παίρνετε μέρος σε κάποια ταινία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: ΖΟΥΓΚΛΑ ΒΟΡΝΕΟ – ΚΟΥΤΣΙΝΓΚ

Αφήνουμε σήμερα τη ζούγκλα και επιστρέφουμε οδικώς στο Κουτσίνγκ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ξενάγηση στην πόλη. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα: ΚΟΥΤΣΙΝΓΚ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Σιγκαπούρη, μία από τις πιο ανεπτυγμένες και οργανωμένες πόλεις στον κόσμο. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη. Διανυκτέρευση.

8η ημέρα: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ (Ξενάγηση)

Κατά τη σημερινή περιήγησή μας στην πόλη θα περάσουμε από το διοικητικό της κέντρο, όπου θα δούμε μεταξύ άλλων το Δημαρχείο, το Ανώτατο Δικαστήριο και το Κοινοβούλιο. Στη συνέχεια  θα θαυμάσουμε τον υπέροχο κόλπο της πόλης από το Merlion Park, καθώς και τον βοτανικό κήπο με τις ορχιδέες, που θα σας αφήσουν άφωνους με την ομορφιά και την ποικιλία τους. Αφού επισκεφθούμε τον ναό Thian Hock Keng, έναν από τους παλιότερους της Σιγκαπούρης, θα μπούμε στη συνοικία των Κινέζων και έπειτα στη συνοικία των Ινδών με τη μεθυστική μυρωδιά των μπαχαρικών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

9η ημέρα: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Πρωινό ελεύθερο στη Σιγκαπούρη, για να τη διαθέσετε όπως επιθυμείτε.  Ο αρχηγός της εκδρομής θα είναι κοντά σας για να σχεδιάσετε μαζί βόλτες στην πόλη. Check out από τα δωμάτιά μας στις 12:00 (όποιος ταξιδιώτης επιθυμεί μπορεί να κρατήσει το δωμάτιό του μέχρι την ώρα της αναχώρησης, με επιπλέον χρέωση). Το βράδυ μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

10η ημέρα: ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑ

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι
- Double Room 999 € 790 €
  Twin Room 999 € 790 €
  Triple Room 999 € 790 €
  Single Room 1479 € 790 €

 

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό
  • Στο Κουτσίνγκ το ξενοδοχείο Hilton 5* στη Σιγκαπούρη το ξενοδοχείο Park Hotel Clarke Quay 4* sup. Στη Ζούγκλα Βόρνεο το Aiman Batang Ai Resort.
  • Πρωινό καθημερινά
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις, επισκέψεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Τοπικός ξεναγός
  • Έλληνας αρχηγός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά

 

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: €790
  • Φόρος διαμονής στη Μαλαισία 10 MYR το δωμάτιο την ημέρα, πληρώνονται τοπικά, στα ξενοδοχεία.

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1279

24.12.2019

ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

14:30

16:30

LH 778

24.12.2019

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

21:55

17:05 +1

LH 791

01.01.2020

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΜΟΝΑΧΟ

23:55

05:55 +1

LH 1750

02.01.2020

ΜΟΝΑΧΟ – ΑΘΗΝΑ

08:30

11:50