Skip to main content

Γιογκιακάρτα - Μπαλί - Σιγκαπούρη 25η Μαρτίου, Καθαρά Δευτέρα & Πάσχα 2020 από 1490,00

Νούσα Ντούα, Ούμπουντ, Ορυζώνες, Τάνα Λοτ

11, 12 Ημέρες
29/2, 21/3,16/4

Εξωτισμός και Πολυτέλεια σε Ξενοδοχεία 5*
Εκδρομή στο ηφαίστειο Κινταμάνι - Λίμνη Μπατούρ και στους ομορφότερους ορυζώνες της χώρας
Βόλτα στο τροπικό δάσος με τις μαϊμούδες στο ποιητικό Ούμπουντ
Δειλινό στον ειδυλλιακό ναό Τάνα Λοτ και παζάρια στα μικρομάγαζα της Κούτα
Επίσκεψη στην Γιογκιακάρτα, την ψυχή της Ιάβας!
Ελληνόφωνος αντιπρόσωπος για τις μεταφορές και τις ξεναγήσεις στο Μπαλί

1η μέρα: Αθήνα - Μπαλί

Πτήση για το Μπαλί  με ενδιάμεση στάση.

2η μέρα: Μπαλί - Γιογκιακάρτα

Άφιξη στο αεροδρόμιο του Μπαλί και ανταπόκριση πτήσης προς Γιογκγιακάρτα - τη "Φλωρεντία της Ινδονησίας". Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Γιογκιακάρτα, Ξενάγηση - Μπορομπουντούρ - Μεντούτ - Παουόν - Γιογκιακάρτα  

Πρωινή περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα επισκεφθούμε μεταξύ άλλων το Παλάτι του Σουλτάνου Κράτον, καθώς και το Κάστρο του Νερού. Στη συνέχεια αναχωρούμε για τον μεγαλύτερο βουδιστικό ναό του κόσμου, τον εκπληκτικό Μπορομπουντούρ με τα 504 αγάλματα του Βούδα. Πρόκειται για μία συμπαγή μάζα, για την κατασκευή της οποίας χρειάστηκαν 700.000 κυβικά πέτρας. Η UNESCO ξόδεψε εκατομμύρια δολάρια για ν τον αναστηλώσει και να τον συντηρήσει. Αφού επισκεφθούμε και τους μικρότερους ναούς Μεντούτ (Mendut) και Παουόν (Pawon), επιστέφουμε στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: Γιογκιακάρτα, Πραμπανάν - Νούσα Ντούα

Πρωινή αναχώρηση για τον ναό Πραμπανάν, τον πιο όμορφο ίσως ινδουιστικό ναό της Ινδονησίας, που βρίσκεται μισή ώρα μακριά από την πόλη. Μετά την επίσκεψή μας συνεχίζουμε για το αεροδρόμιο και επιβιβαζόμαστε στην πτήση μας προς το Μπαλί. Φθάνοντας στο Μπαλί θα λάβετε από τον τοπικό σας ξεναγό τις πρώτες πληροφορίες για το εξωτικό αυτό νησί, κατά τη διάρκεια της μετάβασής σας στην παραλία της Νούσα Ντούα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση και απόλαυση των παροχών της μονάδας σας.

5η μέρα: Νούσα Ντούα, Εκδρομή για ψώνια στην Κούτα και ηλιοβασίλεμα στον ναό Τάνα Λοτ

Πρωινό ελεύθερο για απολαύστε το μπάνιο σας. Το μεσημέρι θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε την τουριστική πρωτεύουσα του νησιού, την Κούτα, με τα άφθονα μπαράκια, τις τοπικές ταβέρνες (βαρούνγκ), τις πολυάριθμες αγορές σε είδη ρουχισμού και όχι μόνο, καθώς και την μεγάλη παραλία - πόλο έλξης για τους απανταχού σέρφερς. Το απόγευμα θα θαυμάσετε το καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα στον εντυπωσιακό ναό Τάνα Λοτ, ο οποίος είναι κτισμένος στην κορυφή ενός βράχου στον Ινδικό. Το τοπίο με τον ωκεανό να "χτυπάει" τον βράχο, τον ήλιο να παίρνει τη θέση του στο βάθος του ορίζοντα και τις αποχρώσεις του κόκκινου να γεμίζουν το σύμπαν, είναι ότι καλύτερο για τις φωτογραφίες σας! Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

6η μέρα: Νούσα Ντούα - Ούμπουντ

Ολοήμερη εκδρομή με γεύμα: Ορυζώνες, Ηφαίστειο Κινταμάνι, Λίμνη Μπατούρ, Δάσος με μαϊμούδες

Πρωινή αναχώρηση για μία ολοήμερη εκδρομή, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γνωρίσουμε τα σημαντικότερα αξιοθέατα του νησιού. Πρώτος σταθμός μας θα είναι στους διάσημους ορυζώνες Τεγαλαλάνγκ, όπου θα θαυμάσετε το υπέροχο τοπίο των λαξευμένων βουνών. Στη συνέχεια θα απολαύσουμε τη θέα που χαρίζει το  γνωστότερο ηφαίστειο της χώρας, το Κινταμάνι με τη λίμνη Μπατούρ στην καλντέρα του και θα συνεχίσουμε με το ποιητικό Ούμπουντ, όπου θα κάνουμε μία βόλτα στο δάσος με τις μαϊμούδες. Γεύμα κατά τη διάρκεια της εκδρομής. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

7η, 8η μέρα: Ούμπουντ, Ελεύθερες μέρες

Ξεκουραστείτε στο μαγευτικό τοπίο του Ούμπουντ και χαλαρώστε με ένα μασάζ σε κάποιο από τα πολυάριθμα spa της περιοχής. Προαιρετικά, μπορείτε να κάνετε βόλτα πάνω σε ελέφαντες και ράφτινγκ στον διάσημο λευκό ποταμό Αγιούνγκ.

9η,10η μέρα: Ούμπουντ - Σιγκαπούρη, Αγγλόφωνη Ξενάγηση - Πτήση για την Αθήνα

Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Ντενπασάρ και πτήση για Σιγκαπούρη. Απογευματινή επίσκεψη στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης: Fountain of Wealth - ένα από τα μεγαλύτερα σιντριβάνια στον κόσμο - κήποι Ορχιδέας, κήποι Άβαταρ, μυθικός θαλάσσιος λέοντας, Κινέζικη και Ινδική συνοικία, κέντρο διασκέδασης Κλαρκ Κη κ.ά. Στον ελεύθερό σας χρόνο, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το νησί Σεντόσα - μεσημεριανή ώρα για να δείτε το διάσημο σόου - και να επιδοθείτε σε νυχτερινό σαφάρι. Check Out θα γίνει την 10η μέρα το μεσημέρι. Βραδινή μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα.

11η μέρα: Άφιξη στην Αθήνα

Τιμή κατ’ άτομο
11ήμερο (2 Διαν/σεις Γιογκιακάρτα, 2  Διαν/σεις Νούσα Ντούα, 3 Διαν/σεις Ούμπουντ, 1 Διαν/ση Σιγκαπούρη)

Αναχωρήσεις

 29/2, 21/3,16/4

 

Δίκλινο

Επιβάρυνση Μονόκλινου

 

11ήμερο σε ξενοδοχείο 5* στο  Μπαλί και στη Γιογκιακάρτα  και σε ξενοδοχείο 4* Σιγκαπούρη

1490

+625

 

Περιλαμβάνονται:  

  • Αεροπορικά εισιτήρια με πτήσεις της Scoot (θυγατρική της Singapore) με το νέο αεροσκάφος Dreamliner της Boeing, με αποσκευή 20 κιλών και με προ-επιλογή θέσεων εντός του αεροσκάφους για τα group • Δώρο του Γραφείου μας ένα ζεστό γεύμα κατά τη διάρκεια της μεγάλης πτήσης
  •  Διαμονή σε ξενοδοχεία 5* στο Μπαλί και στη Γιογκιακάρτα
  •  Διαμονή στη Σιγκαπούρη σε ξενοδοχείο 4* (1 διανυκτέρευση)
  •  Πρωινά εντός των ξενοδοχείων
  •  Μεταφορές, εκδρομές, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα (2 εκδρομές στο Μπαλί και 1 αγγλόφωνη ξενάγηση στη Σιγκαπούρη)
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν Περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων: € 420
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά και ότι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα

Σημειώσεις:

  • Η εκδρομή αυτή είναι οργανωμένη (όχι ομαδική), με κοινές υπηρεσίες εδάφους, χωρίς συνοδό από Αθήνα. Στο αεροδρόμιο του Μπαλί θα σας περιμένει συνεργάτης του γραφείου μας για να σας εξυπηρετήσει στις μεταφορές και την ξενάγησή σας, αλλά και για να σας συμβουλέψει και να επιλύσει κάθε σας απορία.
  • Το Γραφείο μας έχει προ-επιλέξει θέσεις εντός του αεροσκάφους για τα group
  • Τα δωμάτια σε κάθε προτεινόμενο ξενοδοχείο είναι τα οικονομικότερα. Μπορείτε να ζητήσετε αναβάθμιση με επιβάρυνση (εφ’ όσον υπάρχει διαθεσιμότητα) ακόμα και κατά την άφιξή σας στο ξενοδοχείο, πληρώνοντας τη διαφορά.
  • Απαραίτητο διαβατήριο με 6μηνη ισχύ

Προτεινόμενα Ξενοδοχεία 5*/4* ή αντίστοιχα:

  • Γιογκιακάρτα: Grand Aston Hotel 5*
  • Νούσα Ντούα: Inaya Putri Bali Hotel 5*
  • Ούμπουντ: Visesa Ubud Hotel 5*
  • Σιγκαπούρη: Elizabeth Hotel 4*