Skip to main content

Μαλαισία – Ζούγκλα Βόρνεο – Σιγκαπούρη Καλοκαίρι-Νοέμβριος 2020 από 1399,00

Ειδικό Πακέτο: Προγραμματίζω Ανέμελα

Αναχωρήσεις : 25/6, 3/8, 14/8, 23/8, 29/9, 24/10, 12/11, 29/11

 12 ΗΜΕΡΕΣ

 

Ειδικό Πακέτο: Προγραμματίζω Ανέμελα

  1. Οργανωμένα Ταξίδια με ΜΙΚΡΕΣ ταξιδιωτικές ομάδες Διπλανή θέση κενή στο Πούλμαν
  2. Δυνατότητα κράτησης ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΉ, μέχρι να σας πούμε εμείς ότι πρέπει να αποφασίσετε, και αφού οριστικοποιηθούν οι υγειονομικές διατάξεις που θα ισχύσουν σε κάθε χώρα.
  3. Αν προσβληθείτε από τον COVID-19 πριν ταξιδέψετε αναλαμβάνουμε όλα τα ακυρωτικά και μεταφέρουμε το ταξίδι σας οποιαδήποτε στιγμή νιώθετε καλά για να το πραγματοποιήσετε
  4. Όλες οι πληρωμές καθώς και οι διατυπώσεις μπορούν να γίνονται και ηλεκτρονικά χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία.
  5. Αν θέλετε να μας επισκεφτείτε στα γραφεία μας, ενημερώστε μας τηλεφωνικά πρώτα να κλείσουμε ραντεβού για να είστε πιο άνετα χωρίς κόσμο,  και θα είμαστε εδώ τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας που έχει επιβάλει η Πολιτεία!
  6. Ηλεκτρονικό Τσεκ Ιν στις πτήσεις από εμάς!
  7. Αυστηρή τήρηση υγειονομικών πρωτοκόλλων των χωρών
  8. Έχουμε οργανώσει τα προγράμματα έτσι ώστε να αποφεύγουμε τον συγχρωτισμό.
  9. Έχουμε μελετήσει και θεσπίσει νέους κανόνες που θα εφαρμόζονται από την συνάντηση μας στο αεροδρόμιο μέχρι την επιστροφή μας στην Ελλάδα και θα μας προστατεύουν όσο το δυνατόν περισσότερο.

 

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ

 

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και για την Κουάλα Λουμπούρ  μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Η Μαλαισία αποτελείται από δύο ξεχωριστές περιοχές: το Νότιο τμήμα της Μαλαϊκής Χερσονήσου που αποτελεί επίσης και το άκρο της Ινδοκίνας και το Βόρειο τμήμα του νησιού Βόρνεο, με εξαίρεση το σουλτανάτο του Μπρουνέι. Άφιξη, μεταφορά και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ, ΣΠΗΛΙΕΣ ΜΠΑΤΟΥ)

 

Ξενάγηση της πόλης κατά τη διάρκεια της οποίας θα περάσουμε από το πολύβουο κέντρο της, τμήμα του οποίου αποτελεί η πολύχρωμη Κινέζικη και η Ινδική Συνοικία. Θα δούμε την Πλατεία Ανεξαρτησίας, το Βασιλικό Παλάτι, θα επισκεφτούμε το Εθνικό Μνημείο το οποίο βρίσκεται στο μεγαλύτερο χώρο πρασίνου της πρωτεύουσας που ονομάζεται «Κήποι της λίμνης», το Εθνικό Τζαμί (εξωτερική επίσκεψη) και το Σιδηροδρομικό Σταθμό, που είναι ένας από τους πιο γραφικούς του κόσμου σε ινδο-ισλαμικό στιλ, με πύργους, θόλους και αψίδες. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τις Σπηλιές στο Μπατού, πασίγνωστες ανά τον κόσμο με τα 272 σκαλοπάτια τους, τις οποίες επισκέπτονται κάθε χρόνο πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 

3η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ – ΠΟΥΤΡΑΤΖΑΓΙΑ – ΜΕΛΑΚΑ

 

Πρωινή αναχώρηση για τον νότο της Μαλαισίας, με προορισμό την όμορφη πόλη Μελάκα (ή Μάλακκα) με την αποικιακή της αρχιτεκτονική. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας και περίπου μια ώρα έξω από την Κουάλα Λουμπούρ, θα σταματήσουμε στην Πουτρατζάγια. Πρόκειται για μια πόλη-πρότυπο, κτισμένη με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον. Από τη μια η λίμνη και το πράσινο και από την άλλη τα υπέροχα κτίρια Ευρωπαϊκής, Μαροκινής και Κεντρο-ασιατικής επιρροής, ξεπροβάλλουν μπροστά στα μάτια μας σαν κοσμήματα. Μετά την επίσκεψή μας θα συνεχίσουμε για τη Μελάκα. Σύμφωνα με τον θρύλο, ένας πρίγκιπας από τη Σουμάτρα είχε επισκεφθεί την περιοχή για κυνήγι και καθώς ξεκουραζόταν στη σκιά ενός δέντρου, ένα από τα σκυλιά που τον συνόδευαν επιτέθηκε σε ένα ελάφι, το οποίο όμως απέκρουσε τον σκύλο και τον πέταξε με μία μόλις κίνηση στο ποτάμι. Προς τιμήν του θάρρους του ελαφιού αποφάσισε να ιδρύσει μία πόλη. Πολλοί ισχυρίζονται ότι η πόλη έλαβε το όνομά της από το δέντρο "Μέλακα", κάτω από το οποίο ξεκουραζόταν ο πρίγκιπας. Η Μελάκα αποτέλεσε μεγάλο εμπορικό και οικονομικό κέντρο και μία από τις πρώτες πορτογαλικές αποικίες. Η ενσωμάτωση των τοπικών παραδόσεων και των αποικιακών εθίμων που αντικατοπτρίζονται στην αρχιτεκτονική, στις γεύσεις ακόμα και στον καθημερινό τρόπο ζωής, θα σας εντυπωσιάσει. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΜΕΛΑΚΑ (ξενάγηση) – ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ

 

Μετά το πρωινό μας θα περπατήσουμε στο ιστορικό κέντρο της Μελάκα, με τα καλοσυντηρημένα μνημεία του αποικιακού παρελθόντος της, τα οποία της χάρισαν το τίτλο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς από την Unesco. Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στην Κουάλα Λουμπούρ.

Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο, για να εξερευνήσουμε την πόλη είτε με την συνοδεία του αρχηγού είτε μόνοι. Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ – ΚΟΥΤΣΙΝΓΚ

 

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Κουτσίνγκ, την πρωτεύουσα της επαρχίας Σαραβάκ, με το έντονο τοπικό χρώμα. Την πόλη διαρρέει ο ομώνυμος ποταμός, η μία όχθη του οποίου είναι ο σημαντικότερος τόπος συνάντησης των κατοίκων της. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΥΤΣΙΝΓΚ – ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ & ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΩΝ - ΖΟΥΓΚΛΑ ΒΟΡΝΕΟ

 

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για τη ζούγκλα του Βόρνεο και το ξενοδοχείο μας. Η πρώτη μας στάση θα είναι στο διάσημο κέντρο μελέτης και φροντίδας των απειλούμενων με εξαφάνιση Ουρακοτάγκων του Βόρνεο. Εκεί θα έχουμε τη δυνατότητα να τους δούμε και να τους φωτογραφίσουμε από κοντά, στο φυσικό τους περιβάλλον. Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας θα σταματήσουμε στο χωριό Σέριαν με τη σκεπαστή αγορά εξωτικών φρούτων, λαχανικών και ψαριών.  Τελευταία μας στάση θα είναι στο χωριό Λατσάου. Άφιξη στις όχθες της τεχνητής λίμνης Μπάτανγκ Άι, που σχηματίστηκε από το φράγμα της περιοχής για να τιθασεύσει τα νερά του ομώνυμου ποταμού. Εκεί, θα επιβιβαστούμε σε πλοιάριο για μια σύντομη διαδρομή, που θα μας οδηγήσει στην απέναντι όχθη της λίμνης, όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 

7η ΗΜΕΡΑ: ΖΟΥΓΚΛΑ ΒΟΡΝΕΟ, ΦΥΛΕΣ ΝΤΑΓΙΑΚ

Το πρωί θα επιβιβαστούμε σε παραδοσιακές πιρόγες για μια μαγευτική διαδρομή στη λίμνη, που θα μας οδηγήσει στην καρδιά της ζούγκλας και στους ιθαγενείς που την κατοικούν. Κατά την άφιξή μας, μας υποδέχεται ο αρχηγός της φυλής. Εκεί, θα παρακολουθήσουμε τοπικούς παραδοσιακούς χορούς των ντόπιων με πλουμιστές ενδυμασίες, θα επισκεφθούμε την κατοικία τους, ένα παραδοσιακό ξύλινο χτίσμα (longhouse), όπου διαμένουν πολλές οικογένειες μαζί κάτω από την ίδια στέγη, μέσα σε μια παρθένα ζούγκλα. Σας υποσχόμαστε μια αξέχαστη εμπειρία, σαν να παίρνετε μέρος σε κάποια ταινία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 

8η ΗΜΕΡΑ: ΖΟΥΓΚΛΑ ΒΟΡΝΕΟ – ΚΟΥΤΣΙΝΓΚ

 

Αφήνουμε σήμερα τη ζούγκλα και επιστρέφουμε οδικώς στο Κουτσίνγκ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ξενάγηση στην πόλη. Διανυκτέρευση.

9η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΥΤΣΙΝΓΚ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

 

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Σιγκαπούρη, μία από τις πιο ανεπτυγμένες και οργανωμένες πόλεις στον κόσμο. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη. Διανυκτέρευση.

10η ΗΜΕΡΑ: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ (Ξενάγηση)

 

Κατά τη σημερινή περιήγησή μας στην πόλη θα περάσουμε από το διοικητικό της κέντρο, όπου θα δούμε μεταξύ άλλων το Δημαρχείο, το Ανώτατο Δικαστήριο και το Κοινοβούλιο. Στη συνέχεια  θα θαυμάσουμε τον υπέροχο κόλπο της πόλης από το Merlion Park, καθώς και τον βοτανικό κήπο με τις ορχιδέες, που θα σας αφήσουν άφωνους με την ομορφιά και την ποικιλία τους. Αφού επισκεφθούμε τον ναό Thian Hock Keng, έναν από τους παλιότερους της Σιγκαπούρης, θα μπούμε στη συνοικία των Κινέζων και έπειτα στη συνοικία των Ινδών με τη μεθυστική μυρωδιά των μπαχαρικών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

11η ΗΜΕΡΑ: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ (ΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ)

 

Ημέρα ελεύθερη στη Σιγκαπούρη, με τον απαραίτητο χρόνο για βόλτες και ψώνια! Διανυκτέρευση.

12η ΗΜΕΡΑ: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

 

Πρωινό, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  25/6/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 1399€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1399 € 990 €
  Twin Room 1399 € 990 €
  Triple Room 1399 € 990 €
  Single Room 1999 € 990 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  3/8/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα – 12 ημέρες.  - Τιμή από 1399€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1399 € 990 €
  Twin Room 1399 € 990 €
  Triple Room 1399 € 990 €
  Single Room 1999 € 990 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  14/8/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα – 12 ημέρες.  - Τιμή από 1399€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1399 € 990 €
  Twin Room 1399 € 990 €
  Triple Room 1399 € 990 €
  Single Room 1999 € 990 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  23/8/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα – 12 ημέρες.  - Τιμή από 1399€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1399 € 990 €
  Twin Room 1399 € 990 €
  Triple Room 1399 € 990 €
  Single Room 1999 € 990 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  29/9/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα – 12 ημέρες.  - Τιμή από 1399€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1399 € 990 €
  Twin Room 1399 € 990 €
  Triple Room 1399 € 990 €
  Single Room 1999 € 990 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  24/10/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα – 12 ημέρες.  - Τιμή από 1399€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1399 € 990 €
  Twin Room 1399 € 990 €
  Triple Room 1399 € 990 €
  Single Room 1999 € 990 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  12/11/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα – 12 ημέρες.  - Τιμή από 1399€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι
- Double Room 1399 € 990 €
  Twin Room 1399 € 990 €
  Triple Room 1399 € 990 €
  Single Room 1999 € 990 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  29/11/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα – 12 ημέρες.  - Τιμή από 1399€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1399 € 990 €
  Twin Room 1399 € 990 €
  Triple Room 1399 € 990 €
  Single Room 1999 € 990 €

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό
  • Στην Κουάλα Λουμπούρ το ξενοδοχείο Pullman Kuala Lumpur City Centre & Residences 5*, στο Κουτσίνγκ το ξενοδοχείο Hilton 5* στην Σιγκαπούρη το ξενοδοχείο Park Hotel Clarke Quay 4* sup.
  • Πρωινό καθημερινά
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις, επισκέψεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Τοπικός ξεναγός
  • Έλληνας αρχηγός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά 

Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: €990
  • Φόρος διαμονής στη Μαλαισία 10 MYR το δωμάτιο την ημέρα, πληρώνονται τοπικά, στα ξενοδοχεία.