Skip to main content

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ στην ΕΞΩΤΙΚΗ ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ 2022 απο 1580

ΤΡΙΝΚΟΜΑΛΙ - ΓΚΑΛΛΕ  ΠΛΗΡΗΣ ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΕ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΕΛΕΦΑΝΤΩΝ &  ΣΑΦΑΡΙ ΣΤΟ YALA NATIONAL PARK

26 Δεκεμβρίου  2022 – 5 Ιανουαρίου 2023  11 ΗΜΕΡΕΣ   Δωρο το Ρεβεγιον!   

 

ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ

ΚΑΙ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΥΧΤΑ ΠΡΙΝ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΑ ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

  

  • Εξαιρετικές πτήσεις Qatar Airways
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*sup & 5* με ημιδιατροφή. Σε περίπτωση που τα αναφερόμενα ξενοδοχεία δεν έχουν διαθεσιμότητα θα προσφερθούν άλλα αντίστοιχης κατηγορίας
  • Ενδελεχής ξενάγηση στο Κολόμπο
  • Επίσκεψη στο Εθνικό Μουσείο στο Κολόμπο όπου φυλάσσονται οι θαυμάσιοι αρχαιολογικοί θησαυροί Σινγαλέζικης Τέχνης
  • Επίσκεψη στο Ορφανοτροφείο των Ελεφάντων στην περιοχή της Πιναβέλα.
  • Επίσκεψη στην αρχαία πόλη Πολαναρούβα
  • Ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Ανουρανταπούρα
  • Θα θαυμάσουμε τον υπόσκαφο ναό στη Ντάμπουλα και το βράχο-φρούριο στη Σιγκιρίγια
  • Ξενάγηση στην Τρικομαλί στις ανατολικές ακτές του νησιού
  • Επίσκεψη σε φυτεία μπαχαρικών στο Μάταλε
  • Ξενάγηση στον Ναό του Ιερού Δοντιού του Βούδα στο Κάντυ και παράσταση με τοπικούς χορούς και πυροβασία
  • Επίσκεψη στους βοτανικούς κήπους στη Περαντένια
  • Επίσκεψη σε φυτεία τσαγιού και σε εργοστάσιο κατεργασίας τσαγιού
  • Σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο YALA
  • Πλήρης επίσκεψη και στο νότιο νησί, στο Γκάλλε, βασικό λιμάνι και οχυρό, από το οποίο πέρασαν Πορτογάλοι, Ολλανδοί και Άγγλοι ενώ κατά τη διαδρομή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τους ψαράδες που ψαρεύουν ακόμα και σήμερα, παραδοσιακά, αναρριχημένοι στα καλάμια τους
  • Δώρο το εορταστικό δείπνο την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς
  • Εμπειρότατος Αρχηγός – Συνοδός καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού

 

Προσοχή!!! Η άφιξη στο Κολόμπο είναι ξημερώματα της 2ης ημέρας. Το γραφειο, έχει φροντίσει για την άμεση παραλαβή των δωματίων, ώστε οι ταξιδιώτες μας να έχουν το χρόνο να ξεκουραστούν και να απολαύσουν το πρωινό τους πριν την έναρξη της περιήγησής μας.

Η πτήση της επιστροφής είναι ξημερώματα της 11ης ημέρας. Ωστόσο οι ταξιδιώτες μας κρατούν κανονικά τα δωμάτιά τους μέχρι την αναχώρηση για το αεροδρόμιο και φυσικά θα απολαύσουν το βραδινό τους στο ξενοδοχείο.

Σημαντικές διαφορές που άλλα προγράμματα τεχνηέντως παραλείπουν λόγω κόστους!

 

 

ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΑΣ

CINAMMON LAKE SIDE COLOMBO 5*

SIGIRIANA RESORT & SPA 5* DAMBULA

MAHAWELI REACH HOTEL  5* KANDY

ARALIYA GREEN HILLS 4*sup  NUWARA ELIYA

CHAARYA RESORT & SPA 5* YALA NATIONAL PARK

CINNAMON BEY BERUWELA 5*  

 

 

Ημέρα 1η (26 Δεκεμβρίου): Αθήνα/Θεσσαλονίκη – Κολόμπο

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Κολόμπο, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 

Ημέρα 2η (27 Δεκεμβρίου): Κολόμπο

Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο μας, θα αφιερώσουμε τη σημερινή ημέρα μας στη μητροπολιτική πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα, το Κολόμπο, εμπορικό και οικονομικό κέντρο της χώρας. Μεγάλο λιμάνι, με κομβική θέση, ένωνε ανατολή και δύση, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν, κυρίως οι Ολλανδοί και οι Άγγλοι. Όπως πολλές μεγαλουπόλεις, στις αναπτυσσόμενες χώρες, το Κολόμπο αλλάζει με ταχείς ρυθμούς το πρόσωπό του. Σχεδόν εν μία νυκτί, εμφανίζονται ουρανοξύστες παίρνοντας τη θέση των παλαιών κτηρίων. Ωστόσο υπάρχουν ακόμα σημεία της πόλης που αναδύουν τη γοητεία του παρελθόντος, καθώς προβάλουν υπέροχα αποικιακά κτίσματα. Κατά την περιήγησή μας θα επισκεφθούμε την κεντρική περιοχή της πόλης, γνωστή με το όνομα «Φρούριο», χτισμένη από τους Πορτογάλους τον 16ο αιώνα. Στη συνέχεια θα δούμε το Εθνικό Μουσείο με θαυμάσιους αρχαιολογικούς θησαυρούς Σινγαλέζικης Τέχνης, το Δημαρχείο, την Πλατεία Ανεξαρτησίας και την περιοχή του Σίναμον Γκάρντες. Τέλος στη  γραφική αγορά του Πέταχ μπορούμε να κάνουμε τις αγορές μας, όπως κοσμήματα από χρωματιστές ημιπολύτιμες και πολύτιμες πέτρες, ενώ για χειροποίητες δαντέλες θα αναζητήσουμε τις “λασέ”, σε τραπεζομάντιλα και σεντόνια. Επιβάλλεται μία στάση για να απολαύσουμε ένα τσάι με κανέλλα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 3η (28 Δεκεμβρίου): Κολόμπο – Ντάμπουλα (Πιναουέλα – Πολοναρούβα)

Η μέρα μας θα ξεκινήσει με επίσκεψη στην περιοχή της Πιναβέλα, που βρίσκεται στην επαρχία Σαμπαραγκάμουβα, κοντά στην πόλη Κεγκάλλε, θα επισκεφτούμε το Ορφανοτροφείο των Ελεφάντων, που θεωρείται από τα μεγαλύτερα στον κόσμο, αφού φιλοξενεί τους περισσότερους ελέφαντες που χρήζουν βοηθείας και είναι επισκέψιμο τόσο από ξένους, όσο και από ντόπιους τουρίστες.

Εκεί εξειδικευμένο προσωπικό παρέχει απλόχερα φροντίδα και περίθαλψη στα εγκαταλελειμμένα μωρά και στους τραυματισμένους ελέφαντες. Μοναδική εμπειρία, να παρακολουθήσουμε τα ζώα να παίρνουν το μπάνιο τους στο ποτάμι, όταν ελέφαντες όλων των ηλικιών πλατσουρίζουν στα νερά και ταΐζουν τα μικρά τους ή παίζουν μαζί τους.  

Συνεχίζουμε με ξενάγηση στην Πολοναρούβα, μία από τις σημαντικότερες πόλεις της Σρι Λάνκα, γνωστή για τα εντυπωσιακά – πεντακάθαρα τοπία της, και τα πάμπολλα, σχεδόν ανέγγιχτα από το χρόνο, που φτάνουν έως τις ημέρες μας, λείψανα της αρχαίας πόλης, των ναών της και του παλατιού. Ιστορικά τοποθετείται στο πρώιμο βασίλειο του νησιού και προστατεύεται από την UNESCO σαν μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς. Εδώ, θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το Βασιλικό Παλάτι, με τα 4 υπέροχα, σκαλισμένα στο βράχο, αγάλματα του Βούδα, την αίθουσα ακροάσεων και τα λουτρά, κάποια ερείπια παλαιών Ναών καθώς και τη μοναδική δεξαμενή Parakrama Samundra, χτισμένη το 1200.

Δείπνο και διανυκτέρευση.

  

Ημέρα 4η (29 Δεκεμβρίου): Ντάμπουλα (Ανουρανταπούρα)

Μετά το πρωινό μας θα μεταφερθούμε στην ιερή πόλη, βαθιά ριζωμένη στη συνείδηση της Βουδιστικής κουλτούρας, την Ανουρανταπούρα. Ορίστηκε ως πρώτη πρωτεύουσα του κράτους από το Βασιλιά Παντουκαμπάγια, τον 4ο π.Χ. αιώνα και παρέμεινε η μακροβιότερη ενεργή πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα έως τον 11 μ.Χ. αιώνα, αποτελώντας κέντρο πολιτιστικής ζωής, δύναμης και εξουσίας για τη Νότια Ασία. Χτισμένη στις όχθες του ιστορικού Malvathu Oya ποταμού, ξεχωρίζει για τους αρχαίους ναούς της, καθώς αποτελεί και αυτή με τη σειρά της μία από τις 8 πόλεις της χώρας που έχει χαρακτηριστεί από την UNESCO ως μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς.

Εδώ θα δούμε επίσης το περίφημο ιερό δέντρο Jaya Sri Maha Bodhi, το αρχαιότερο στον κόσμο, που φέρεται να φυτεύτηκε το 288 π.Χ., τα ερείπια του Brazen Palace, με τις 1.600 κολώνες του, την πανύψηλη Ruwanveliseya, την πιο φημισμένη Dagοba, τον καθισμένο Βούδα σε στάση περισυλλογής και το Isurumuniya, έναν γραφικό «ναό-βράχο» που χρονολογείται από τον 3ο π.Χ. αιώνα και είναι γνωστός για τα όμορφα πέτρινα γλυπτά του.

Στη συνέχεια θα γνωρίσουμε την ίδια την Ντάμπουλα, έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Σρι Λάνκα, που έχει χαρακτηριστεί από την UNESCO ως μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομίας. Στην ευρύτερη περιοχή της πόλης υπάρχουν πάνω από 80 σπήλαια, τα οποία χρησιμοποιούσαν οι μοναχοί ως τόπο διαλογισμού. Ωστόσο, τόπος κατανύξεως θεωρείται ο «Ναός του Σπηλαίου», χτισμένος κατά το 2ο π.Χ. αιώνα, που στην πραγματικότητα εξαπλώνεται σε 5 διαφορετικά σπήλαια στα οποία μπορεί  κανείς να θαυμάσει 153, εκπληκτικού κάλλους και διαφορετικού μεγέθους, αγάλματα του Βούδα, 4 αγάλματα μοναρχών της χώρας και 4 Ινδουιστικές θεότητες. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

Ημέρα 5η (30 Δεκεμβρίου): Ντάμπουλα (Τρινκομαλί)

Σήμερα θα απολαύσουμε μία ολοήμερη εκδρομή στην παραθαλάσσια Τρινκομαλί, στις βορειοανατολικές ακτές του νησιού. Ιστορικό λιμάνι κατά την εποχή της βρετανικής και ολλανδικής κατάκτησης με θαυμάσια αμμώδης ακτογραμμή αποτελεί σήμερα πόλο έλξης για ντόπιους και ξένους. Εμείς θα ξεκινήσουμε την ξενάγησή μας από το φρούριο Φρέντερικ το οποίο σήμερα αποτελεί στρατιωτική βάση, θα περπατήσουμε στην Παραλία Νιλαβέλι με την ψιλή χρυσή άμμο και θα επισκεφθούμε τον ναό Thirukoneswaram αφιερωμένο στον θεό Σίβα, ένα από τα ιερά προσκυνήματα των ινδουιστών του νησιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Ντάμπουλα. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

Ημέρα 6η (31 Δεκεμβρίου): Ντάμπουλα – Σιγκιρίγια – Φυτεία Μπαχαρικών – Κάντυ

Μετά το πρωινό, αναχωρούμε για ξενάγηση στον εμβληματικό βράχο της Σιγκιρίγια. Ύστερα από την ανάβαση στο βράχο κι αφού φωτογραφήσουμε τις υπέροχες νωπογραφίες των «κυριών» καθοδόν προς την κορυφή, θα ατενίσουμε το μοναδικό πανόραμα της επικράτειας του ομώνυμου βασιλείου. Η εμπειρία μας απογειώνεται κατακτώντας την κορυφή που μας προσφέρει απλόχερα μία ξεχωριστή θέα. Στη συνέχεια της διαδρομής μας θα επισκεφθούμε μια φυτεία μπαχαρικών για να μυρίσουμε το μοσχοβολιστό πιπέρι, το πικάντικο μοσχοκάρυδο, την αρωματική βανίλια αλλά και το δροσιστικό γαρίφαλο! Εξάλλου τη Σρι Λάνκα τη ζει κανείς με όλες του τις αισθήσεις.     

Φθάνουμε στον τελικό μας προορισμό για σήμερα που δεν είναι άλλο από το δημοφιλές και γοητευτικό Κάντυ. Ιδανικό μέρος για να αντιληφθεί κανείς τον πλούτο του πολιτισμού και της ιστορίας της χώρας. Περιστοιχισμένο από λόφους, κοιλάδες, ποτάμια, λίμνες και καταρράκτες, αποτελεί ίσως το κυριότερο πολιτιστικό κέντρο του νησιού και χαρακτηρίζεται από την Unesco ως κέντρο Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Το ιερό λείψανο του δοντιού του Βούδα που βρίσκεται στη Dalada Maligawa και φυλάσσεται σε χρυσοποίκιλτη θήκη, αποτελεί ιερό προσκύνημα για τους απανταχού βουδιστές.

Η μέρα θα κλείσει με παράσταση παραδοσιακών χορών και πυροβασίας σε θέατρο στο κέντρο της πόλης του Κάντυ. Εορταστικό δείπνο πριν την έλευση του Νέου Έτους. Καλή Χρονιά.

 

Ημέρα 7η (1 Ιανουαρίου): Κάντυ – Βοτανικοί Κήποι – Καταρράκτες Ραμπόντα – Φυτεία Τσαγιού – Νουβάρα Ελίγια

Σήμερα, αφήνουμε πίσω μας την ορεινή ιερή πόλη Κάντυ, με κατεύθυνση τη Νουβάρα Ελίγια.  Καθοδόν, θα βρεθούμε στους Βασιλικούς κήπους της Περαντένια. Αυτοί οι εντυπωσιακοί βοτανικοί κήποι αποτελούν ένα μοναδικό αξιοθέατο καθώς φιλοξενούν πάνω από 4.000 διαφορετικά είδη φυτών! Στη συνέχεια της διαδρομής μας, θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τους καταρράκτες της Ραμπόντα.

Πριν την είσοδό μας στην πόλη που περιβάλλεται από φυτείες τσαγιού, ιδανικά ευνοημένες από το υψόμετρο, εμείς θα επισκεφθούμε μία φυτεία και ένα εργοστάσιο κατεργασίας τσαγιού. Θα μάθουμε για τη διαδικασία παρασκευής αυτού του “ευγενούς” αφεψήματος και θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε μερικές από τις πιο σπάνιες ποικιλίες.  

Η κατάφυτη από αρωματικό τσάι Νουβάρα Ελίγια, βρίσκεται στα 1.800 μ. υψόμετρο και κάποτε δέσποζε ως θέρετρο για τις διακοπές των Άγγλων, γεγονός που μέχρι σήμερα αφήνει ανεξίτηλα τα σημάδια της αποικιοκρατίας στην ατμόσφαιρα της περιοχής. Στα 20 χλμ. νοτιότερα βρίσκονται τα λιβάδια Χόρτον Πλέιν, απλωμένα σε οροπέδιο που τελειώνει εντυπωσιακά απότομα σε ένα κενό βάθους 700 μ. γνωστό σαν "Το Τέλος του Κόσμου".

Δείπνο και διανυκτέρευση.   

 

Ημέρα 8η (2 Ιανουαρίου): Νουβάρα Ελίγια – Εθνικό Πάρκο Γιάλα (Σαφάρι)

Νωρίς το πρωί, κατηφορίζουμε τους δροσερούς λόφους της Νουβάρα Ελίγια με προορισμό το ξενοδοχείο μας λίγα χιλιόμετρα έξω από την είσοδο του Εθνικού Πάρκου Γιάλα, ώστε να το εξερευνήσουμε με ένα πλήρες σαφάρι. Πρόκειται για το δεύτερο μεγαλύτερο πάρκο στη Σρι Λάνκα και φιλοξενεί μια μεγάλη ποικιλία άγριων ζώων. Σμήνη πελαργών φτεροκοπούν στις όχθες της Λαγκούνας του Πάρκου υπό το άγρυπνο βλέμμα των κροκοδείλων, ενώ παγώνια απλώνουν τα πολύχρωμα φτερά τους βολτάροντας στη σκιά των συστοιχιών από ακακίες. Μαϊμούδες και ελέφαντες απολαμβάνουν τρυφερά φύλλα και ξερόκλαδα αντίστοιχα, ενώ όλοι οι κάτοικοι του πάρκου έχουν αυτιά και μάτια ανοιχτά για τις - ελάχιστες βέβαια - λεοπαρδάλεις  που καραδοκούν τη λεία τους. Οπλίστε λοιπόν τις φωτογραφικές σας μηχανές κι αναζητήστε τα ωραιότερα ινσταντενέ! Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

Ημέρα 9η (3 Ιανουαρίου): Εθνικό Πάρκο Γιάλα – Παραδοσιακοί Ψαράδες – Γκάλε – Μπερουβέλα Στο σημερινό μας οδοιπορικό θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε τις νοτιοανατολικές παραλίες του νησιού, όπου μας περιμένει ένα μοναδικό θέαμα με τους ψαράδες να ψαρεύουν ακόμα και σήμερα, παραδοσιακά, αναρριχημένοι στα καλάμια τους.

Έπειτα αναχωρούμε για το Γκάλλε, μία πανέμορφη αποικιοκρατική πόλη, που απλώνεται στη Νότια ακτή της Σρι Λάνκα. Το Γκάλλε είναι γνωστό για το 300 ετών κάστρο του, χαρακτηρισμένο από την Unesco ως μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Τα 36 εκτάρια που καταλαμβάνει το κάστρο είναι περιστοιχισμένα από τις 3 πλευρές από το ωκεανό, γεγονός που το έκανε απόρθητο. Στα στενά σοκκάκια γεμάτα καφέ και μαγαζάκια με αναμνηστικά θα δούμε και θα φωτογραφήσουμε τον Πύργου του Ρολογιού, τις αναστηλωμένες εκκλησίες της πόλης και φυσικά το σπίτι του διοικητή με το βρετανικό οικόσημο στον εξωτερικό του τοίχο. Μετά από μία γεμάτη ημέρα με υπέροχες εικόνες, καταλήγουμε στο ξενοδοχείο μας το οποίο τοποθετείται στην Μπερουβέλα για να απολαύσουμε τη διαμονή μας σε μία από τις εξωτικές παραλίες του νότου. Δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 10η (4 Ιανουαρίου): Μπερουβέλα – Κολόμπο

Η σημερινή ημέρα είναι στη διάθεσής σας για να απολαύσετε τα ζεστά νερά του Ινδικού με τις αμμώδεις παραλίες του και να χαρείτε τις εξωτικές ομορφιές του νησιού.

Τα δωμάτια θα είναι στη διάθεσή σας μέχρι την αναχώρηση για το αεροδρόμιο. Βραδινό φαγητό λοιπόν στο  ξενοδοχείο μας και μεταφορά στο αεροδρόμιο  για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα/Θεσσαλονίκη, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.  

Προσοχή!!! Η ΠΤΗΣΗ ΑΠΟΨΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΑ! Ωστόσο οι ταξιδιώτες μας κρατούν κανονικά τα δωμάτιά τους μέχρι την αναχώρηση για το αεροδρόμιο και φυσικά θα απολαύσουν το βραδινό τους στο ξενοδοχείο.

 

Ημέρα 11η (5 Ιανουαρίου): Άφιξη στην Αθήνα/Θεσσαλονίκη

Άφιξη στην Αθήνα/Θεσσαλονίκη, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί και με αντίθετη φορά και η ροή του να διαφοροποιηθεί χωρίς ωστόσο να παραλείπεται κάτι.

  

ΤΙΜΕΣ

Ταξίδι

Αναχ/ση

Διατροφή

Διαμονή

2κλινο

1κλινο

Φόροι

Είσοδοι

ΕΞΩΤΙΚΗ

ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ

ΤΡΙΝΚΟΜΑΛΙ 

ΓΚΑΛΛΕ

 

11 ΗΜΕΡΕΣ

26/12

HB

4*sup, 5*

1.580

+650

+995

 

Το ταξιδι σας προσφέρει:

  • Πτήσεις με Qatar Airways
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*sup, 5* ως ακολούθως ή παρόμοια:

Cinnamon Lakeside 5* (Κολόμπο), Sigiriana Resort  Spa 5* (Ντάμπουλα), Mahaweli Reach Hotel 5* (Κάντυ), Araliya Green Hills 4*sup (Νουβάρα Ελίγια), Cinnamon Bay 5* (Μπερουβέλα)

  • Ημιδιατροφή καθημερινά (9 δείπνα)
  • Μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις όπως περιγράφονται
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης/Φ.Π.Α.
  • Δώρο το εορταστικό δείπνο την Παραμονή Πρωτοχρονιάς
  • Έμπειρο Αρχηγό/Συνοδό της εκδρομής

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Βίζα εισόδου στη χώρα 35€ πληρωτέα στην Ελλάδα
  • Ποτά/αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων/δείπνων
  • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα προσφερόμενα ή αναγράφεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ 

Απαραίτητο το διαβατήριό σας με τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημέρα εξόδου από τη χώρα προορισμού και φωτοτυπία αυτού.

 

ΠΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΩΡΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

ΩΡΑ

ΑΦΙΞΗΣ

Αθήνα – Ντόχα

12:40

17:45

Ντόχα - Κολόμπο

18:40

01:45*

Κολόμπο –  Ντόχα

04:00

06:30

Ντόχα – Αθήνα

07:35

11:30