Skip to main content

Μπανγκόκ - Πούκετ - Σιγκαπούρη Καλοκαίρι 2020 από 1299,00

Ειδικό Πακέτο: Προγραμματίζω Ανέμελα

Αναχωρήσεις : 1/8, 15/8

13 ΗΜΕΡΕΣ

 

Ειδικό Πακέτο: Προγραμματίζω Ανέμελα

  1. Οργανωμένα Ταξίδια με ΜΙΚΡΕΣ ταξιδιωτικές ομάδες Διπλανή θέση κενή στο Πούλμαν
  2. Δυνατότητα κράτησης ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΉ, μέχρι να σας πούμε εμείς ότι πρέπει να αποφασίσετε, και αφού οριστικοποιηθούν οι υγειονομικές διατάξεις που θα ισχύσουν σε κάθε χώρα.
  3. Αν προσβληθείτε από τον COVID-19 πριν ταξιδέψετε αναλαμβάνουμε όλα τα ακυρωτικά και μεταφέρουμε το ταξίδι σας οποιαδήποτε στιγμή νιώθετε καλά για να το πραγματοποιήσετε
  4. Όλες οι πληρωμές καθώς και οι διατυπώσεις μπορούν να γίνονται και ηλεκτρονικά χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία.
  5. Αν θέλετε να μας επισκεφτείτε στα γραφεία μας, ενημερώστε μας τηλεφωνικά πρώτα να κλείσουμε ραντεβού για να είστε πιο άνετα χωρίς κόσμο,  και θα είμαστε εδώ τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας που έχει επιβάλει η Πολιτεία!
  6. Ηλεκτρονικό Τσεκ Ιν στις πτήσεις από εμάς!
  7. Αυστηρή τήρηση υγειονομικών πρωτοκόλλων των χωρών
  8. Έχουμε οργανώσει τα προγράμματα έτσι ώστε να αποφεύγουμε τον συγχρωτισμό.
  9. Έχουμε μελετήσει και θεσπίσει νέους κανόνες που θα εφαρμόζονται από την συνάντηση μας στο αεροδρόμιο μέχρι την επιστροφή μας στην Ελλάδα και θα μας προστατεύουν όσο το δυνατόν περισσότερο.

1η - 2η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΜΠΑΝΓΚΟΚ

 

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Μπανγκόκ μέσω Σιγκαπούρης. Κοσμοπολίτικη μεγαλούπολη, χαώδης και εξωτική, η πόλη είναι χτισμένη στον ποταμό Τσάο Πράγια ή Μάε Ναμ (Μενάμ) και ονομάζεται «Βενετία της Ανατολής» από τις πολυάριθμες διώρυγες και κανάλια (κλονγκ), που τη διατέμνουν. Άφιξη την 2η μέρα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΝΓΚΟΚ

 

Η ξενάγηση της πόλης ξεκινάει σήμερα το πρωί με βαρκάδα κατά μήκος του ποταμού με τα αμέτρητα κανάλια. Θα φτάσουμε στο Θόνμπουρι, την 3η κατά σειρά πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης (1767-1782), όπου θα επισκεφτούμε τον παλιότερο ναό της πόλης, το Ναό της Αυγής, που είναι καλυμμένος με κομμάτια κινέζικης πορσελάνης και δεσπόζει θεαματικά στο ποτάμι.

Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Βασιλικό Παλάτι της Μπανγκόκ, που έχει χαρακτηριστεί ως το 8ο Θαύμα του Κόσμου. Χτίστηκε το 1783 και καλύπτει μια έκταση 218.400 τετρ. χλμ. Περικυκλωμένα από ένα ψηλό λευκό τείχος μήκους 1.900 μ., μια συστάδα 100 διαφορετικών, πολυτελών και με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική κτίρια, εκπροσωπούν 200 χρόνια ιστορίας και αρχιτεκτονικού πειραματισμού. Ναοί με πολύχρωμες πορσελάνινες διακοσμήσεις, στούπες, πύργοι, επιβλητικές θεότητες, επίχρυσοι δράκοι, μυθολογικές μορφές και εκπληκτικές τοιχογραφίες συνθέτουν ένα σχεδόν εξωπραγματικό σκηνικό. Ολόκληρο το Ραμαγιάνα (Ramakien), το έπος που γράφτηκε στην Ινδία πριν από 2.000 χρόνια και έγινε παραμύθι από την Κατμαντού έως το Μπαλί, χορός στη Μαλαισία και κουκλοθέατρο στην Ινδονησία, είναι θαυμάσια ζωγραφισμένο στο εσωτερικό μέρος του περιστυλίου. Εδώ βρίσκεται και ο Ναός του Σμαραγδένιου Βούδα με το περίφημο άγαλμα του Βούδα από νεφρίτη (όχι σμαράγδι) πάνω σε χρυσό θρόνο, στολισμένο με πολύτιμα πετράδια, που φυλάσσεται σε μια γυάλινη προθήκη. Είναι η πιο ιερή μορφή της Ταϊλάνδης, προστάτης της χώρας. Συνεχίζουμε για το Ναό Βατ Πο, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ένα από τα πιο εντυπωσιακά αγάλματα του Βούδα σε κεκλιμένη στάση. Ο ναός αυτός αποτελεί επίσης την παλαιότερη και πιο έγκριτη σχολή ταϊλανδέζικου μασάζ στη χώρα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΝΓΚΟΚ

 

Ημέρα ελεύθερη για να απολαύσετε την κοσμική μεγαλούπολη, που προσφέρει άπειρες επιλογές για βόλτες, αγορές και επισκέψεις.

5η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΝΓΚΟΚ - ΠΟΥΚΕΤ

 

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Πούκετ. Άφιξη , μεταφορά και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο. Το Πούκετ φωλιάζει στα γαλήνια νερά της θάλασσας του Άνταμαν, στις ακτές τις Ταϊλάνδης που βλέπουν στον Ινδικό Ωκεανό. Με τις λευκές παραλίες, τα υπερμοντέρνα αλλά συνάμα και γραφικά ξενοδοχεία, όραμα τροπικού παραδείσου, υπόσχεται πολλά. Η Πατόνγκ, η πιο διάσημη παραλία του νησιού έχει έντονη νυχτερινή ζωή και είναι το βασίλειο του παζαριού.

6η - 9η ΗΜΕΡΑ: ΠΟΥΚΕΤ

 

Ημέρες ελεύθερες στο Πούκετ για χαλάρωση στις πανέμορφες παραλίες του. Το Πούκετ είναι ένας ιδανικός τόπος για ξεκούραση και ευχάριστες διακοπές. Στις ελεύθερες ημέρες σας μπορείτε να απολαύσετε τις παραλίες του ή να συμμετάσχετε σε κάποια προαιρετική εκδρομή, όπως στα παραδεισένια νησάκια Πι Πι, στον υπέροχο Κόλπο Πανγκ Να με το γνωστό νησάκι του Τζέιμς Μποντ κλπ. Οι επιλογές σας είναι πραγματικά πολλές.

10η ΗΜΕΡΑ: ΠΟΥΚΕΤ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ (Ξενάγηση πόλης)

 

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Σιγκαπούρη. Άφιξη και περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα περάσουμε από την συνοικία των Μαλαισίων με το χρυσό τέμενος, θα επισκεφθούμε τον βοτανικό κήπο με τις ορχιδέες, που θα σας αφήσουν άφωνους με την ομορφιά και την ποικιλία τους, θα μπούμε στη συνοικία των Ινδών με τη μεθυστική μυρωδιά των μπαχαρικών και έπειτα στη συνοικία των Κινέζων, ενώ από τον λόφο Φαμπέρ θα θαυμάσουμε τη θέα της πόλης και του λιμανιού της. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

11η ΗΜΕΡΑ: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

 

Ημέρα ελεύθερη για μια βόλτα στην υπερσύγχρονη πόλη ή για τα ψώνια σας στα εμπορικά κέντρα ή ακόμη και για μια προαιρετική εκδρομή στο νησάκι Σεντόζα. Οι επιλογές σας πολλές. Διανυκτέρευση.

12η ΗΜΕΡΑ: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

 

Πρωινό ελεύθερο. Μεταφορά στο αεροδρόμιο το βράδυ και πτήση για την Αθήνα.

13η ΗΜΕΡΑ: ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
3 με 5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  1/8/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 1329€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
Patong Paragon Resort & Spa 4* Double Room 1329 € 335 €
  Twin Room 1329 € 335 €
  Single Room 1758 € 335 €
Burasari 4* Double Room 1389 € 335 €
  Twin Room 1389 € 335 €
  Single Room 1874 € 335 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  15/8/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 1299€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
Patong Paragon Resort & Spa 4* Double Room 1299 € 335 €
  Twin Room 1299 € 335 €
  Single Room 1728 € 335 €
Burasari 4* Double Room 1359 € 335 €
  Twin Room 1359 € 335 €
  Single Room 1844 € 335 €

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης
  • Διαμονή για 3 διανυκτερεύσεις στη Μπανγκόκ στο ξενοδοχείο AETAS 5*
  • Διαμονή για 5 διανυκτερεύσεις στο Πούκετ σε ξενοδοχείο επιλογής σας
  • Διαμονή για 2 διανυκτερεύσεις στη Σιγκαπούρη στο ξενοδοχείο PARK CLARKE QUAY 4*
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα με ελληνόφωνο τοπικό στη Μπανγκόκ και αγγλόφωνο ξεναγό στη Σιγκαπούρη
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά 

Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων  αποσκευή 20 κιλών & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 335 €
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
  • Γεύματα και ποτά  στη διάρκεια των πτήσεων

Σημείωση: Τα τρίκλινα δωμάτια ( δίκλινο με προσθήκη επιπλέον κρεβατιού) είναι κατόπιν ζήτησης

Δεν υπάρχει τρίκλινο στη Σιγκαπούρη για 3 ενήλικες υποχρεωτικά δίκλινο + μονόκλινο σε αυτή την πόλη με επιβάρυνση το μονόκλινο + 150 € από την τιμή του ατόμου σε δίκλινου

Το ξενοδοχείο BURASARI δεν δέχεται τρίκλινο στην κατηγορία δωματίου premier. Σε περίπτωση τρικλίνου κατόπιν ζήτησης σε κατηγορία δωματίου elite.

 

Αριθμός Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ημερομηνία

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα ?φιξης

ΤR 713

ΑΘΗΝΑ-ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

01.08

11.30

03.35

ΤR 608

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ-ΜΠΑΝΓΚΟΚ

02.08

06.30

08.00

TR 659

ΠΟΥΚΕΤ-ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

10.08

09.20

12.20

TR 712

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ-ΑΘΗΝΑ

13.08

02.35

09.05

Αριθμός Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ημερομηνία

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα ?φιξης

ΤR 713

ΑΘΗΝΑ-ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

15.08

11.30

03.35

ΤR 608

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ-ΜΠΑΝΓΚΟΚ

16.08

06.30

08.00

TR 659

ΠΟΥΚΕΤ-ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

24.08

09.20

12.20

TR 712

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ-ΑΘΗΝΑ

27.08

02.35

09.05