Skip to main content

Νεο Πανόραμα Κούβας Μάιος έως Οκτώβριος 2019 από 780,00

Βρείτε εδώ τιμές για Budget , Economy , Standard 5* , και ακόμα και Lux 5* ξενοδοχεία, ξεκινώντας απο 780,00 ευρω (χωρίς φόρους) ! ενα ευέλικτο πρόγραμμα που δινει δυνατότητα να αλλάξετε το τελικό κομμάτι της εκδρομής!

Το Taxidevo.gr προτείνει με έμφαση τα 5 αστερων, καθως η Κουβα ειναι 50 χρόνια πισω σε υποδομές, σπίτια κλπ = ρωτήστε μας αναλυτικά!
Ομως για πιο 'εναλλακτικούς ταξιδιώτες', δείτε και τις φτηνές επιλογες

9 ημέρες (δυνατότητα παράτασης εαν υπάρχουν θέσεις σε λογικές τιμές)

Αναχωρήσεις: 

  • Μαιος στις   2,  8,  18,  29
  • Ιουνιος στις  5,  12,  19,  26
  • Ιουλιος στις  3,  10,  15,  17,  20,  24,  27,  31
  • Αυγουστος στις  3,  7,  11,  15,  17,  21,  24,  28
  • Σεπτεμβριος στις  4,  11,  19,  26 
  • Οκτωβριος στις     7,  21,  24,  28

Αναχωρήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν καθημερινά και με άλλες αεροπορικές εταιρίες , αρκέι να υπάρχει διαθεσιμότητα στον ιδιο ναύλο που είναι κοστολογημένα τα πακέτα μας .Σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρχει έξτρα επιβάρυνση στην τιμή συμμετοχής καθώς & τροποποίηση στην σειρά του προγράμματος.

 

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΟΥΒΑΣ

9 ημέρες / 7 νύχτες

1η μέρα: Αθήνα – Αβάνα
Συγκέντρωση στο διεθνή αερολιμένα Αθηνών Ελ. Βενιζέλος (σημειώστε ότι θα πρέπει να βρίσκεστε στο αεροδρόμιο τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης) και αναχώρηση με προορισμό την Αβάνα. Εκεί θα σας περιμένει ο αντιπρόσωπος του γραφείου μας στην Κούβα που θα σας συνοδεύσει στο ξενοδοχείο σας, τακτοποίηση στα δωμάτια σας και διανυκτέρευση.

2η μέρα: Αβάνα - Ξενάγηση πόλης
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τη μεστή και κατατοπιστική ξενάγηση μας στην πιο όμορφη πόλη της Καραϊβικής. Θα ξεκινήσουμε από την Πλατεία της Επανάστασης με τις τεράστιες προσωπογραφίες του Τσε Γκεβάρα και του Καμίλο Σιενφουέγκος. Θα περάσουμε από το Πανεπιστήμιο της Αβάνας, θα διασχίσουμε τη "σύγχρονη" συνοικία του Βεδάδο με την κεντρική πλατεία Copelia και την περίφημη παραλιακή λεωφόρο Malecón, θα καταλήξουμε στο Καπιτώλιο, πιστό αντίγραφο αυτού στην Ουάσινγκτον των Ηνωμένων Πολιτειών. Η περιήγηση μας αλλάζει ρυθμό και μπαίνουμε στην Habana Vieja ή Παλιά Αβάνα, πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας και προστατευόμενη από την UNESCO από το 1982, η οποία φιλοξενεί μερικά από τα ωραιότερα αποικιακά κτήρια στην Καραϊβική. Θα επισκεφθούμε την Μακέτα της πόλης και κατόπιν ξεναγηθούμε στο μουσείο του ρουμιού, όπου μας προσφέρεται ποτό, θα επισκεφτούμε τη μοναδική ελληνική ορθόδοξη εκκλησία της Καραϊβικής τον Άγιο Νικόλαο.
Στη συνέχεια περπατώντας θα δούμε την Πλατεία του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης (Plaza de San Francisco de Asís) την Παλιά Πλατεία (Plaza Vieja) και την Πλατεία των Όπλων (Plaza de Armas). Είσοδος στην εντυπωσιακή Μικρογραφία της Παλιάς Αβάνας (Maqueta de La Habana Vieja) και τέλος θα συνεχίσουμε προς την Καθεδρική Πλατεία (Plaza de la Catedral), τον «ναΐσκο» Templete και το Castillo de La Fuerza Real. Επίσκεψη στο πειρατικό φρούριο Ελ Μόρο, σε θέση περιωπής στην είσοδο του λιμανιού και με μαγευτική θέα. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε το μεγαλύτερο παζάρι της πόλης .Κλείνοντας θα «κλέψουμε» λίγο ακόμη από τον χρόνο σας, προσφέροντάς σας μία ανεπανάληπτη βόλτα με αυτοκίνητα-αντίκες στο καταπράσινο, εξωτικό δάσος της Αβάνας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο .

3η μέρα: Ολοήμερη εκδρομή Βινιάλες/Πινάρ δελ Ρίο
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την μαγευτική κοιλάδα Βινιάλες (Viñales) στη δυτικότερη επαρχία της Κούβας, το Πινάρ δελ Ρίο (Pinar del Río), όπου καλλιεργούνται τα καπνά για τα καλύτερα πούρα στον κόσμο. Επίσκεψη σε τοπικό παρασκευαστήριο πούρων για να δούμε από κοντά την επεξεργασία τους. Η βόλτα μας στην κοιλάδα του Βινιάλες θα σας μείνει αξέχαστη: πράσινοι βελούδινοι λοφίσκοι, γνωστοί με το όνομα mogotes (μογκότες) που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στον κόσμο, ξεπηδούν από την κοιλάδα, κατάφυτοι και σχεδόν απόκοσμοι... πανύψηλα φοινικόδεντρα, καταρράκτες και υπόγειες σπηλιές με ποτάμια συνθέτουν ένα μαγευτικό τοπίο. Επίσκεψη στην τεράστια Τοιχογραφία της Προϊστορίας (Mural de la Prehistoria) και στη Σπηλιά Του Ινδιάνου (Cueva del Indio) για να διασχίσουμε με μικρή βάρκα το υπόγειο ποτάμι της. Μεσημεριανό γεύμα σε τοπικό εστιατόριο σ`ένα μοναδικό περιβάλλον με ζωντανή μουσική. Επιστρέφοντας στην Αβάνα, θα κάνουμε μια στάση στο παρατηρητήριο Λος Χασμίνες (Los Jazmines) με τη μαγευτική θέα σε ολόκληρη την κοιλάδα του Βινιάλες. Επιστροφή στην Αβάνα και διανυκτέρευση.

4η μέρα: Αβάνα – Γκουαμά – Κόλπος των Χοιρών – Σιενφουέγκος
Πρωινό και αναχώρηση για τη Χερσόνησο Ζαπάτα το μεγαλύτερο φυσικό πάρκο της Καραϊβικής .Στο Γκουαμά (Guamá), βρίσκεται η «Φάρμα Αναπαραγωγής Κροκοδείλων» που θα επισκεφτούμε. Τα ζώα αυτά, σημαντικό κομμάτι της άγριας πανίδας της Κούβας, προστατεύονται στο φυσικό τους περιβάλλον από το ανεξέλεγκτο κυνήγι. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας μέσα από το μαγκρόβιο δάσος Ζαπάτα, ώσπου να αντικρύσουμε τις δαντελένιες ακτές της Καραϊβικής στον κόλπο των Χοίρων (γνωστός από την ομώνυμη, αποτυχημένη απόβαση των Αμερικάνων στο νησί, το 1961). Στάση σε μια θαλάσσια όαση, όπου τα πεντακάθαρα, γαλαζοπράσινα νερά σχηματίζουν ένα φυσικό "ενυδρείο- πισίνα", ένα μέρος ιδανικό για μπάνιο & snorkeling, για ποτά στο open bar αλλά και για θαλασσινούς μεζέδες - το μεσημεριανό γεύμα περιλαμβάνεται. Συνεχίζουμε για το Σιενφουέγκος, πόλη χτισμένη το 1819 από Γάλλους άποικους και ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια της χώρας. Πανοραμική ξενάγηση στην πόλη με στάση στην κεντρική πλατεία με το κατάλευκο άγαλμα της θεάς Αθηνάς, όπου δεσπόζουν το Θέατρο Tomas Terry, το Δημαρχείο και το κλασικό κτήριο του Πανεπιστημίου. Πάνω στη θάλασσα, στη στενή χερσόνησο της «Punta Gorda» θα επισκεφτούμε το “Palacio del Valle”, ένα άκρως εντυπωσιακό κτήριο 100 ετών, αρχιτεκτονικό αριστούργημα, συνδυασμός ρομαντικής, γοτθικής, ενετικής και μαυριτανικής τεχνοτροπίας. Από τα κελάρια και τα επιβλητικά σαλόνια, θα ανεβούμε στην ταράτσα του Παλατιού, όπου η θέα της πόλης και του ηλιοβασιλέματος μαγεύει. Άφιξη στο ξενοδοχείο σας, τακτοποίηση στα δωμάτιά σας κι ελεύθερο υπόλοιπο της ημέρας. Δείπνο στο ξενοδοχείο.

5η μέρα: Σιενφουέγκος – Τρινιδάδ – Σιενφουέγκος
Πρωινό. Ξεκινάμε την ημέρα μας με επίσκεψη στο Δελφινάριο, όπου θα παρακολουθήσουμε ένα εντυπωσιακό show με δελφίνια που θα μας καθηλώσει. Προαιρετικά ( επιπλέον χρέωση), όσοι έχετε αποθέματα αδρεναλίνης και περίσσιο θάρρος, κολυμπήστε και χορέψτε στην κυριολεξία με τα υπέροχα αυτά θαλάσσια όντα – μια μοναδική εμπειρία! Συνεχίζουμε για το παραδοσιακό, μεσαιωνικό Τρινιδάδ, πόλη που ίδρυσαν οι Ισπανοί στις αρχές του 16ου αιώνα, ανακηρυγμένο ως παγκόσμιο μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς από την UNESCO το 1986. Επίσκεψη στην κεντρική πλατεία (Πλάσα δε Άρμας), περιστοιχισμένη από αποικιακά κτίρια, στο «Μουσείο » και στο παραδοσιακό καφενείο La Canchánchara, όπου θα απολαύσουμε το τοπικό ποτό από ρούμι, μέλι και λεμόνι που έδιναν οι αποικιοκράτες στους σκλάβους για να πάρουν δυνάμεις. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στα γραφικά πλακόστρωτα σοκάκια με τα πολύχρωμα μαγαζιά η για ψώνια στα υπαίθρια παζάρια . Στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο και δείπνο.

6η μέρα: Σιενφουέγκος – Σάντα Κλάρα –Βαραδέρο ***(δείτε εναλλακτικές )
Πρωινό. Αναχώρηση για τους εντυπωσιακότερους καταρράχτες του νησιού ( El Nicho ) στην καρδιά της καταπράσινης οροσειράς Escambray. Μπάνιο στα κρυστάλλινα, πεντακάθαρα νερά του που σχηματίζουν μικρές, φυσικές λιμνούλες – σε τρία διαφορετικά επίπεδα - στολισμένες από την μητέρα, ορεινή φύση και θεά από το παραπλήσιο παρατηρητήριο που μαγεύει. Σε μικρή απόσταση, θα επιβιβαστούμε σε σκάφος για βαρκάδα/εξερεύνηση και μεσημεριανό γεύμα στην μαγευτική λίμνη Hanabanilla, περικυκλωμένη από την εξωτική βλάστηση της οροσειράς Escambray, κατοικία πολύχρωμων πουλιών και σπάνιων αμφίβιων ζώων. Συνεχίζουμε για την πόλη του "Che Guevara", Santa Clara, πόλη που σχετίστηκε άμεσα με τον μεγάλο επαναστάτη. Επίσκεψη στο Μαυσωλείο και Μουσείο του Τσε, στο Πάρκο Λεόνσιο Βιντάλ. Η σημερινή αξέχαστη μέρα μας θα τελειώσει στη μαγευτική παραλία του Βαραδέρο (Varadero). Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και δείπνο. Σημειώστε ότι όλα τα γεύματα και τα τοπικά ποτά στο ξενοδοχείο σας στο Βαραδέρο συμπεριλαμβάνονται στην τιμή.

7η μέρα: Βαραδέρο
Ελεύθερη μέρα για να απολαύσετε μία από τις πιο όμορφες παραλίες της Κούβας. Προσφέρονται διάφορες προαιρετικές θαλάσσιες δραστηριότητες, ή μπορείτε να κάνετε μια βόλτα από το τοπικό παζάρι ή να επισκεφθείτε το δελφινάριο. Εμείς προτείνουμε κρουαζιέρα στο Κάγιο Μπλάνκο (Cayo Blanco) για κολύμπι με δελφίνια: Αναχώρηση με καταμαράν για το Cayo Blanco (ή αλλιώς λευκό νησάκι) – ένα καταπράσινο νησί με χρυσή άμμο και εξωτική παραλία με γαλαζοπράσινα πεντακαθαρα νερά! Στάση καθ’οδόν σ’ έναν κοραλλιογενή ύφαλο, όπου θα σας δοθεί χρόνος και εξοπλισμός (μάσκες, προσωπικοί αναπνευστήρες και βατραχοπέδιλα),για να εξερευνήσετε τον ύφαλο και την πολύχρωμη υποβρύχια φύση γύρω του. Στάση επίσης σε ένα περιφραγμένο χώρο μεσοπέλαγα, όπου φιλοξενούνται δελφίνια και θα σας δοθεί η ευκαιρία να κολυμπήσετε μαζί τους. Στο Κάγιο θα έχετε χρόνο να κάνετε μπάνιο ή ηλιοθεραπεία. Συμπεριλαμβάνεται μεσημεριανό γεύμα σε μπουφέ με φρέσκα ψάρια, αστακούς και άλλα θαλασσινά ψητά στα κάρβουνα. Επιστροφή στο Βαραδέρο με ρούμι, σάλσα και πολύ κέφι και χορό.… Σημειώστε ότι όλα τα γεύματα και τα ποτά στο ξενοδοχείο σας στο Βαραδέρο περιλαμβάνονται στην τιμή.

8η μέρα: Βαραδέρο – αεροδρόμιο Αβάνας
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερο πρωινό για μια τελευταία βουτιά. Στην συνέχεια αναχωρούμε με τη γλυκόπικρη γεύση της επιστροφής για το αεροδρόμιο της Αβάνας , από όπου θα πάρουμε την πτήση μας της επιστροφής

9η μέρα: Άφιξη στην Αθήνα
Άφιξη σε ενδιάμεσο ευρωπαϊκό σταθμό και στη συνέχεια στην Αθήνα.


** Αντί για το Βαραδέρο τις 2 τελευταίες ημέρες/νύχτες ή για επέκταση των διακοπών σας, μπορείτε εναλλακτικά να επιλέξετε με διαφορετικές χρεώσεις:
Α) Στο εξωτικό νησί Cayo Santa Maria
Β) Στο αποικιακό Trinidad
Γ) Στην πρωτεύουσα / βασίλισσα της Καραϊβικής Havana

 

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ  ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΚΟΥΒΑ

       

24/8-31/10

15/7-23/8

   

Πακέτο

Διάρκεια

Αναχωρήσεις

Επιλογή διαμονής

Δίκλινο

Επιβάρυνση Μονοκλίνου

Δίκλινο

Επιβάρυνση Μονοκλίνου

Φόροι  Βίζα Ασφάλεια

Αερ/κή  Εταιρεία

Πανοραμα

Κούβας με

Βαραδέρο

9 ημέρες   

7 νύχτες

Δείτε το πλάνο πτήσεων

Budget

780,00 €

       145,00 €

   1.090,00      €

       145,00 €

    654,00 €

Swiss -Air France-Klm- Turkish Airlines- 

Economy

1.045,00 €

       280,00 €

   1.285,00      €

       280,00 €

Standard 5*

1.145,00 €

       350,00 €

   1.345,00      €

       350,00 €

Lux 5*

1.535,00 €

       395,00 €

   1.795,00      €

       395,00 €

Πανοραμα Κούβας με Τρινιδαδ

9 ημέρες   

7 νύχτες

Δείτε το πλάνο πτήσεων

Budget

835,00 €

       140,00 €

   1.115,00      €

       140,00 €

    654,00 €

Swiss -Air France-Klm- Turkish Airlines- 

Economy

1.095,00 €

       265,00 €

   1.315,00      €

       265,00 €

Standard 5*

1.265,00 €

       315,00 €

   1.485,00      €

       315,00 €

Lux 5*

1.515,00 €

       355,00 €

   1.835,00      €

       355,00 €

Πανοραμα Κούβας με Cayo Santa Maria

9 ημέρες   

7 νύχτες

Δείτε το πλάνο πτήσεων

Budget

935,00 €

       145,00 €

   1.285,00      €

       145,00 €

    654,00 €

Swiss -Air France-Klm- Turkish Airlines- 

Economy

1.195,00 €

       280,00 €

   1.495,00      €

       280,00 €

Standard 5*

1.235,00 €

       350,00 €

   1.525,00      €

       350,00 €

Lux 5*

1.625,00 €

       395,00 €

   1.655,00      €

       395,00 €

Πανοραμα Κούβας με Αβάνα

9 ημέρες   

7 νύχτες

Δείτε το πλάνο πτήσεων

Budget

825,00 €

       140,00 €

   1.095,00      €

       140,00 €

    654,00 €

Swiss -Air France-Klm- Turkish Airlines- 

Economy

1.135,00 €

       315,00 €

   1.335,00      €

       315,00 €

Standard 5*

1.175,00 €

       350,00 €

   1.355,00      €

       350,00 €

Lux 5*

1.575,00 €

       435,00 €

   1.855,00      €

       435,00 €

 

Επιλογή διαμονής

Budget

Economy

Stantard 5* Hotels

Lux 5*

Παρατηρήσεις

Αβανα

Ενοικιαζόμενα δωματια χωρίς πρωινό

Hotel Plaza 4* or Similar

Htl Nacional 5*      

Iber.Packard 5* Lux

Διαμονή σε Standard rooms με πρωινο

Cienfuegos

Ενοικιαζόμενα δωματια χωρίς  πρωινό

Hotel Jagua 4*

Hotel Jagua 4*

Hotel Melia San Carlos 4*

Διαμονή σε Standard rooms με ημιδιατροφό

Βαραδέρο

Memories             

Varadero 4*

Memories Varadero 4*

Gr.Me.Varadero 5*

Royalton Hicacos 5* Lux                Junior suite

Διαμονή σε Standard rooms all Inclusive

Τρινιδαδ

Ενοικιαζόμενα δωματια χωρίς πρωινό

Ενοικιαζόμενα δωματια χωρίς πρωινό

Iberostar Trinidad 5*

Iberostar Trinidad 5*

Διαμονή σε Standard rooms με πρωινο

Cayo Santa Maria

Star Fish Cayo       Santa Maria 3*

Mem. Paraiso

Azul 5* Junior suite

Gr.Memories Cayo Santa Maria 5*

Royalton Cayo Santa Maria 5* Lux

Junior suite

Διαμονή σε Standard rooms all Inclusive

Σε περίπτωση που οι πελάτες επιθυμούν να διαμείνουν σε διαφορετικά ξενοδοχεία από αυτά του τιμοκαταλόγου, είναι εφικτό να γίνει με την ανάλογη χρέωση, καθώς επίσης μπορεί να γίνει επέκταση και σε οποιοδόποτε μέρος της Λατινικής Αμερικής εφόσον υπάρχει αεροπορική σύνδεση.

 

 

Σε αυτην την συγκεκριμένη εκδρομη, αναγράφονται 3 ξενοδοχεια Αβανα και Βαραδερο : τα βασικά είναι τα BOLD αλλα ρωτηστε μας για την συγκεκριμένη αναχωρηση σας εαν εχουν οριστικοποιηθει τα ξενοδοχεια!

Τα πακέτα βασίζονται σε ειδικό ναύλο με τις αεροπορικές εταιρείες σε όλους τους προορισμούς που αναφέρονται στον τιμοκατάλογο. Σε περίπτωση που στον συγκεκριμένο ναύλο δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις για την ημερομηνία ταξιδιού που επιθυμεί ο πελάτης, προσφέρεται η δυνατότητα επιβεβαίωσης του πακέτου με την αντίστοιχη επιβάρυνση στον επόμενο διαθέσιμο ναύλο, η οποία καλύπτεται από τον πελάτη.

Όλες οι αναχωρήσεις των προγραμμάτων είναι από Αθήνα. Για την εξυπηρέτηση των πελατών της επαρχίας ή από άλλη χώρα , μπορούμε να εξυπηρετήσουμε με έξτρα εισιτήρια όσους το επιθυμούν με την ανάλογη χρέωση.Αν το Add on - domestic (εσωτερικές ελληνικές πτήσεις) δεν ζητηθεί κατά την αίτηση διαθεσιμότητας άλλα με καθυστέρηση, σε περίπτωση που δεν βρεθεί ο αντίστοιχος ναύλος το επιβαρύνεστε σε full fare τιμές. Λόγω ρητής εντολής των αεροπορικών εταιρειών η εταιρεία μας υποχρεούται να κλείνει τις εσωτερικές πτήσεις σε χρονική απόσταση 4 ωρών από τις διεθνείς πτήσεις . Σε περίπτωση που ο πελάτης αλλάξει τις εσωτερικές του πτήσεις και δεν κρατά την ελάχιστη χρονική απόσταση των 4 ωρών τότε αναλαμβάνει την απόλυτη ευθύνη .Αν χάσει τις διεθνείς πτήσεις του τότε θα πρέπει ο ίδιος να καλύψει το αντίτιμο τους.

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικού ναύλου
  • Διαμονή στα ξενοδοχεία του προγράμματος και φόροι ξενοδοχείων
  • Πρωινό καθημερινά και όλα τα γεύματα που αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Όλες οι μεταφορές , ξεναγήσεις και εκδρομές του προγράμματος
  • Ελληνόφωνος ξεναγός καθ ’όλη τη διαμονή στην Κούβα (σημειώστε ότι ο ξεναγός δεν παραμένει μαζί σας κατά τη διάρκεια των ελεύθερων ημερών στην Αβάνα και στο Βαραδέρο, Κάγιο Σάντα Μαρία, Τρινιδάδ

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων, βίζα Κούβας, ασφάλιση ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για περίπτωση ατυχήματος σύμφωνα με τους όρους και τις προδιαγραφές της Κουβανικής κυβέρνησης 654,00 ευρω οπως αναγραφεται.
  • Όλα τα γεύματα και ποτά που δεν αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Προαιρετικές εκδρομές, διασκεδάσεις . Στην περίπτωση συμμετοχής μόνο δύο ατόμων στο πρόγραμμα υπάρχει η αντίστοιχη επιβάρυνση στις τιμές των προαιρετικών
  • Προσωπικά έξοδα
  • (Προαιρετικά ) Φιλοδωρήματα για οδηγούς ,ξεναγούς πληρώνονται τοπικά .


Σημειώσεις:
Οι τιμές ισχύουν και για ελάχιστη συμμετοχή 6 ατόμων , η εκδρομή όμως πραγματοποιείται ακόμα και με 2 άτομα με επιβάρυνση στο πακέτο
Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει, χωρίς όμως να παραληφθεί καμία από τις αναγραφόμενες
δραστηριότητες/εκδρομές.
Εάν απρόβλεπτες ( κυρίως) καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν την πρόσβαση στους καταρράκτες ή το Δελφιναριο δεν λειτουργεί, εναλλακτικά προσφέρονται άλλες δραστηριότητες


Για την έκδοση Βίζας απαιτείται:

  • Απαραίτητη 6μηνη ισχύς του διαβατηρίου μετά το ταξίδι. 
  • Φωτοτυπία διαβατηρίου
  • Ασφάλιση ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης (στα αγγλικά) μόνο για περίπτωση ατυχήματος, σύμφωνα με τους όρους και τις προδιαγραφές της Κουβανικής κυβέρνησης.

 

ΠΛΑΝΟ ΠΤΗΣΕΩΝ  -  ΠΡΟΣΟΧΗ = οι πτήσεις, τελικό πρόγραμμα και διαμονές, στα ομαδικά ταξίδια ανακοινώνονται τις τελευταίες μέρες όπως προβλέπεται απο την νομοθεσία, και το εχετε διαπιστώσει ήδη αν εχετε ξαναταξιδεψει με Ομαδικο προγραμμα. Οι πτήσεις που βλέπετε παρακάτω είναι οι προγραμματισμένες για το Συγκεκριμένο Προγραμμα μονο, και  για το 2019. Εφόσον γεμίσουν ή λόγω ανωτέρας βίας θα χρησιμοποιηθούν και άλλες εναλλακτικές.

 

LX = SWISS AIR μεσω Ζυριχης

AF = Air France μεσω Παρισιου

KL = KLM μεσω Αμστερνταμ

 

 

ΠΛΑΝΟ ΠTΗΣΕΩΝ ΑΠΟ 27/07 - 31/10/2019

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ IOYΛIOY 2019

 
         
 

LX1831 27JUL ATHZRH  1330  1515       

 

LX1843 31JUL ATHZRH  0630  0820       

 

LX8032 27JUL  ZRHHAV  1725  2205

LX8032 31JUL  ZRHHAV  1315  1800

 

LX8033 03AUG HAVZRH  2355  1600   04AUG

LX8033 10AUG HAVZRH  2355  1600  11AUG

 

LX1842 04AUG  ZRHATH  2110  0045   05AUG

LX1842 11AUG ZRHATH  2110  0045 12 AUG      

 
         
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

 
 

AF1033 11AUG ATHCDG1  0610  0840 

 

AF1233 15AUG  ATHCDG  1210  1440       

 

AF 946 11AUG CDGHAV  1640  2035 

AF 946 15AUG  CDGHAV  1640  2035

 

AF 943 18AUG HAVCDG  2255  1405  19AUG

AF 943 22AUG HAVCDG 2255  1405   23AUG

 

AF1032  19AUG CDGATH  2050  0055  20AUG

AF1032 23AUG CDGATH  2050  0055   24AUG

 
     

LX1843 21AUG  ATHZRH  0630  0820         

LX1831 24AUG ATHZRH  1330  1515   

 

LX8032 21AUG  ZRHHAV  1315  1800   

LX8032 24AUG  ZRHHAV  1725  2205 

 

LX8033 28AUG HAVZRH  1955  1155   29AUG

LX8033 31AUG HAVZRH  2355  1600   01SEP

 

LX1838 29AUG  ZRHATH  1320  1700 

LX1842 01SEP ZRHATH  2110  0045   02SEP

 
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

 
         

LX1843 04SEP  ATHZRH  0630  0820         

AF1033 07OCT  ATHCDG  0610  0840 

 

LX8032 04SEP ZRHHAV  1315  1800

AF 946 07OCT  CDGHAV1  1640  2035          

 

LX8033 11SEP  HAVZRH  1955  1155   12SEP

KL 724 14OCT  HAVAMS  1635  0800   15OCT

 

LX1838 12SEP  ZRHATH  1320  1700 

KL1575 15OCT AMSATH  1220  1635

 
     

LX1843 11SEP ATHZRH  0630  0820      

LX1843 21OCT ATHZRH  0630  0820     

 

LX8032 11SEP ZRHHAV  1315  1800    

LX8032 21OCT ZRHHAV  1305  1800       

 

LX8033 19SEP HAVZRH 2015  1155   20SEP

LX8033 28OCT HAVZRH  2100  1130   29OCT  

 

LX1838 20SEP ZRHATH  1320  1700        

LX1838 29OCT ZRHATH  1305  1640 

 
     

LX1843 19SEP ATHZRH  0630  0820     

LX1843 24OCT ATHZRH  0630  0820            

 

LX8032 19SEP ZRHHAV  1325  1825 

LX8032 24OCT ZRHHAV  1325  1825    

 

LX8033 26SEP HAVZRH  2015  1155   27SEP

LX8033 31OCT HAVZRH  2130  1200   01NOV

 

LX1838 27SEP  ZRHATH 1320  1700

LX1838 01NOV ZRHATH  1305  1640

 
     

LX1843 26SEP  ATHZRH  0630  0820    

LX1843 28OCT ATHZRH  0630  0820  

 

LX8032 26SEP  ZRHHAV  1325  1825 

LX8032 28OCT  ZRHHAV  1240  1900        

 

LX8033 03OCT HAVZRH  2015  1155   04OCT

LX8033 04NOV HAVZRH  2000  1130   05NOV

 

LX1838 04OCT  ZRHATH  1320  1700 

LX1838 05NOV ZRHATH 1305  1640