Skip to main content

ΖΥΡΙΧΗ -ΑΛΠΙΚΟ ΤΡΕΝΟ - ΑΥΣΤΡΙΑ 4 ΗΜΕΡΕΣ 20/12 απο 349,00

ΒΙΕΝΝΗ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΥΣΤΡΙΑΚΕΣ ΛΙΜΝΕΣ – ΖΥΡΙΧΗ

ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΡΗΝΟΥ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ

   ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ   : 20.12.2015

1η ΜΕΡΑ : (20.12) : ΑΘΗΝΑ – ΖΥΡΙΧΗ - ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

   Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και πτήση για Ζυριχη. Περιήγηση της πόλης όπου θα δούμε τον καθεδρικό ναό και το ιστορικό κέντρο της πόλης. Η Ζυρίχη είναι η μεγαλύτερη πόλη της Ελβετίας και πρωτεύουσα του ομώνυμου καντονιού. Είναι οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της Ελβετίας. Εκτείνεται γύρω από το βόρειο άκρο της ομώνυμης λίμνης και τις όχθες του ποταμού Λίματ. Το ιστορικό κέντρο, η παλιά πόλη, βρίσκεται λίγο βορειότερα από το σημείο που ο ποταμός εκβάλει στη λίμνη. Είναι αξιοσημείωτο ότι σύμφωνα με τις έρευνες για τους δείκτες ποιότητας ζωής, βρίσκεται στην πρώτη θέση και έχει τους πλουσιότερους κατοίκους του πλανήτη! Χαρακτηριστικό είναι ότι στη Ζυρίχη εδρεύουν πάρα πολλές τράπεζες και βιομηχανίες. Τακτοποίηση σε ξενοδοχείο της ευρύτερης περιοχής, διανυκτέρευση.

2η (21.12) ΜΕΡΑ : CHUR – ΑΛΠΙΚΟ ΤΡΕΝΟ – ST.MORITZ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ (100km)

   Πρωινό και προαιρετική εκδρομή (€ 50) με το Αλπικό Τρένο στο ST. MORITZ & την Λουκέρνη. Αναχώρηση για το παγκοσμίου φήμης χιονοδρομικό κέντρο ST. MORITZ. Είναι χτισμένο σε υψόμετρο 1.500 μέτρα με γραφικά σαλέ και πολυτελή ξενοδοχεία. Πρώτος μας σταθμός το CHUR από όπου θα πάρουμε το Αλπικό τρένο express με προορισμό το ST. MORITZ. Η διαδρομή είναι μοναδική μέσα απά δάση, λίμνες και παγετώνες. Μετά από περίπου 2 ώρες φθάνουμε στο χωριουδάκι. Ελεύθερος χρόνος και συνεχίζουμε για τη Λουκέρνη. Θα περιηγηθείτε στην ωραιότερη πόλη της Ελβετίας, η οποία βρίσκεται χτισμένη στο σημείο συνάντησης του ποταμού Ροίς και της Λίμνης των τεσσάρων Καντονιών. Θα θαυμάσουμε την πιο ξακουστή γέφυρα, την γέφυρα Σαπέλ, την παλιά πόλη, το Δημαρχείο, το παρεκκλήσι Σεν-Πιερ, το μέγαρο των Μπαλάνς.   Επιστροφή το απόγευμα στη Ζυρίχη. Διανυκτέρευση.

3η (22.12)ΜΕΡΑ :ΖΥΡΙΧΗ–ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΡΗΝΟΥ-ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ-ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

     Πρωινό και αναχώρηση για τα ελβετό-γερμανικά σύνορα και το Σαφχάουζεν, όπου και θα επισκεφτούμε τους καταρράκτες του Ρήνου. Χρόνος ελεύθερος στους πιο εντυπωσιακούς σε όγκο καταρράκτες της Ευρώπης. Αναχώρηση για το ανεξάρτητο πανέμορφο κρατίδιο του Λίχτενσταιν. Περιήγηση στην πόλη και χρόνος ελεύθερος στην αγορά της. Συνεχίζουμε για Σαλτζμπουργκ όπου φτάνοντας εκεί ξεκινάμε περιήγηση στην γενέτειρα πόλη του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ (27/01/1756) η οποία είναι χτισμένη στις όχθες του ποταμού Σάλτζαχ. Στην περιήγηση μας θα θαυμάσουμε το παλάτι και τους κήπους Μιραμπέλ, το σπίτι του Μότσαρτ, τον Καθεδρικό Ναό, την πλατεία των Ανακτόρων και τον πιο γραφικό δρόμο την Γκεντραιντεγκασσε με το παλιό Δημαρχείο. Επισκεφθείτε το κάστρο του HELLBRUNNκαι την εκκλησία της Αγίας Τριάδας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

4η (23.12)ΜΕΡΑ : ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΒΙΕΝΝΗ - ΑΘΗΝΑ

   Πρωινό και αναχώρηση για Βιέννη (295 χλμ.). Στην διαδρομή θα περάσουμε οπό το γραφικό Σαλτσκάμεργκουτ με τις κρυστάλλινες λίμνες και το καταπράσινα τοπία, περιοχή όπου ο αυτοκράτορας Φραγκίσκος Ιωσήφ και η οικογένεια του έκαναν τις διακοπές τους. Χωριουδάκια με παραδοσιακά σπίτια συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό σαν από παραμύθι. Στο St. Wolfgang θα δούμε το αυθεντικό “πανδοχείο του άσπρου αλόγου” και θα θαυμάσουμε το υπέροχο πανόραμα τις ομώνυμης λίμνης. Ακόμη θα γνωρίσουμε την λίμνη Mondsee με την εκκλησία της «Μελωδίας της Ευτυχίας», στις όχθες της οποίας έτρεχε ανέμελη η Τζούλι Αντριους στην ομώνυμη ταινία. Άφιξη στη Βιέννη, και ξεκινάμε την περιηγησή μας, στα αξιοθέατα της πόλης του μπαρόκ και του βαλς. Θα δούμε τη Ρινγκστράσσε με το εξαίρετο πάρκο, την Όπερα, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο και το Θέατρο. Ελεύθερος χρονος για ψώνια και περίπατο στην Κέρτρστράσσε, όπου θα θαυμάσουμε τον μεγαλοπρεπή Καθεδρικό Ναό του Αγ. Στεφάνου. Μεταφορά στο αεροδρόμιο της Βιέννης ή της Mπρατισλάβα και πτήση για Αθήνα.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις με πολυτελή πούλμαν
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 3* ή 4* με πρωινό
  • Αρχηγός / συνοδός στον τόπο προορισμού
  • Ασφάλεια αστικής /επαγγελματικής ευθύνης TOUROPERATOR
  • ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :
    • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων € 145
    • Δημοτικοί φόροι, είσοδοι σε πόλεις, μουσεία, φιλοδωρήματα, ποτά και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό
    • Έξτρα ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, απώλειες αποσκευών κ.α. (€10) (δείτε στους όρους συμμετοχής του γραφείου).

 

TIMHKAT΄ ATOMO

 

ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

349,00 €

ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ

ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

329,00 €

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ   ΔΩΜΑΤΙΟ

499,00 €

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ :

  1. Απαραίτητα νέα διαβατήρια ή ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες.
  2. Η ανωτέρω ροή των εκδρομών, ξεναγήσεων, περιηγήσεων, ενδέχεται να αλλάξει για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας
  3. Οι προαιρετικές εκδρομές πληρώνονται μόνο στο γραφείο κατά την εξόφληση σας και απαιτείται ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων 25 άτομα
  4. Οι πτήσεις μπορεί να γίνουν και προς την Μπρατισλάβα ή τη Βιέννη

ΠΤΗΣΕΙΣ :    ΑΤΗ-ΖΥΡΙΧΗ SWISS LX-1843 06:30-08:30

                                          BIENNH ή BRATISLAVA-ATH CHARTER   23:30 – 03:00