Skip to main content

Βιέννη - Δάση Μάγιερλινγκ Πασχα και μετα

4 μέρες στην πρωτεύουσα του Βαλς! Με πτήσις της AEGEAN και διαμονή στα πολυτελή ξενοδοχία HILTON VIENA ή INTERCONTINENTAL WIEN 5* με μπουφέ πρόγευμα καθημερινά.

 

Μέρα:
Αθήνα – Βιέννη & Ανάκτορα Σένμπρουν

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για τη Βιέννη, που γοητεύει πλήθος επισκεπτών από όλο τον κόσμο. Άφιξη και προγραμματισμένη ξενάγηση της πόλης. Θα ξεκινήσουμε από την περίφημη κρατική όπερα της Βιέννης, το Δημαρχείο, τα μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Καλών Τεχνών, το θέατρο της πόλης, το Πανεπιστήμιο, το Κοινοβούλιο με την πλούσια διακοσμημένη πρόσοψη, την εντυπωσιακή Βοτιβκίρχε, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ, τον καθεδρικό του Αγ. Στεφάνου και η ξενάγησή μας κλείνει με την επίσκεψη στα ανάκτορα Σενμπρουν, όπου θα έχετε την ευκαιρία να περπατήσετε στους κήπους και να επισκεφθείτε τα δωμάτια που ζούσε η αυτοκρατορική οικογένεια. Μεταφορά & τακτοποίηση στο πολυτελές και κεντρικό HILTON VIENA (www.hilton. com) σε απόσταση περιπάτου από τον Καθεδρικό ναό του Αγ. Στεφάνου ή εναλλακτικά στο εξίσου πολυτελείας INTERCONTINENTAL WIEN 5* (www.ihg.com) απέναντι από το Stadtpark.

 

Μέρα:
Εκδρομή στα Δάση Βιέννης-Μάγιερλινγκ

ανοιξιάτικη εξόρμηση μισής μέρας στα Βιεννέζικα Δάση στην περιοχή του Μάγερλιγκ, για να δούμε το κυνηγετικό περίπτερο γνωστό από το τραγικό φινάλε που είχε το ειδύλλιο της Μαρία Βετσέρα και του Πρίγκιπα Ροδόλφου. Ακόμη θα δούμε την κοσμική λουτρόπολη του Μπάντεν με τον καταπράσινο περίγυρο. Το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετική διασκέδαση στο γραφικό "κρασοχωριό" το Γκρίντσιχ με δείπνο σε χαρακτηριστική βιεννέζικη ταβέρνα με τοπική μουσική.

 

Μέρα:
Βιέννη - (Σάλτσμπουργκ)

Μπουφέ πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη στη διάθεση σας για επίσκεψη σε κάποιο από τα πολυάριθμα Μουσεία ή χώρους με πλούσια ενδιαφέροντα εκθέματα. Εναλλακτικά σας προτείνουμε προαιρετικά (έξοδα ατομικά) ολοήμερη εκδρομή στην γενέτειρα του Μότσαρτ, το Σάλτσμπουργκ με το πολύ γραφικό ιστορικό κέντρο, το Δημαρχείο, τη Γκεντραιντεγκάσσε και το ποτάμι Σάλτσαχ που το διαρρέει. Αργά το απόγευμα επιστροφή στη Βιέννη.

 

Μέρα:
Βιέννη - Αθήνα
Μπουφέ πρόγευμα, παράδοση των δωματίων και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση μας προς Αθήνα

Τιμή κατ' άτομο
Αναχώρηση 3 Μάιου, 21 Ιουνίου, 4 μέρες Κάθε Παρασκευή, 4 μέρες έως 30/6
    
 HILTON VIENA, ΠΡΟΣΦΟΡΑINTERCONTINENTAL 5*ARCOTEL WINBERGER 4, Κάθε Παρασκευή
Δίκλινο495575465
3ο ατ. έως 12 ετ.355390272
Μονόκλινο660710570

Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 150. 
Επιβάρυνση από Θεσσαλονίκη € 60 & από άλλες πόλεις € 120

Περιλαμβάνονται:
     Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΒΙΕΝΝΗ-ΑΘΗΝΑ με AEGEAN AIRLINES
     Τρεις (3) διαν/σεις στα πολυτελή ξενοδοχεία HILTON VIENA ή INTERCONTINENTAL WIEN 5*
     Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
     Μεταφορές, περιηγήσεις και ξενάγηση με τοπικό κλιματιζόμενο πούλμαν, ως πρόγραμμα
     Εκδρομή στα Δάση Βιέννης – Μάγιερλινγκ (εκτός εβδομαδιαίων αναχωρήσεων)
     ΤΟΠΙΚΟΣ Ελληνόφωνος ξεναγός
     Έντυπα - ενημερωτικά και χάρτες
     Ασφάλεια αστικής ευθύνη
     Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται:
     Φόροι αεροδρομίου, είσοδοι σε μουσεία, χώρους, προαιρετικές εκδρομές, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα και ότι δεν αναφέρεται στα προσφερόμενα.
Σημειώσεις:
     Το πρόγραμμα μπορεί να εκτελεστεί με διαφορετική σειρά χωρίς καμία παράλειψη. Η εκδρομή στα Δάση Βιέννης-Μάγιερλινγκ δεν περιλαμβάνεται στις εβδομαδιαίες αναχωρήσεις