Skip to main content

Βιέννη - Μάγιερλινγκ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Βιέννη - Μάγιερλινγκ

4 ημέρες στην Βιέννη σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* & 5*. Εβδομαδιαίες αναχωρήσεις και 28η Οκτωβρίου

ΑΠΟ 495,00 ΤΟ ΑΤΟΜΟ

Μέρα:
Αθήνα – Βιέννη
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και αναχώρηση για τη Βιέννη, που γοητεύει πλήθος επισκεπτών από όλο τον κόσμο. Άφιξη, και στην προγραμματισμένη μας ξενάγηση, θα γνωρίσουμε την πόλη. Θα ξεκινήσουμε από την περίφημη Ρίνγκστράσσε στο κέντρο της πόλης όπου θα θαυμάσουμε την κρατική όπερα της Βιέννης, το Δημαρχείο, τα μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Καλών Τεχνών, το θέατρο της πόλης, το Πανεπιστήμιο, το Κοινοβούλιο με την πλούσια διακοσμημένη πρόσοψη, την εντυπωσιακή Βοτιβκίρχε, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ , τον καθεδρικό του Αγ. Στεφάνου και η ξενάγησή μας κλείνει με την επίσκεψη στα ανάκτορα Σενμπρούν, όπου θα έχετε την ευκαιρία  να περπατήσετε στους κήπους και να επισκεφθείτε τα δωμάτια που ζούσε η αυτοκρατορική οικογένεια. Μετά το τέλος της ξενάγησης μεταφορά και εγκατάσταση στα επιλεγμένα ξενοδοχεία INTERCONTINENTALVIENNA 5* (www.intercontinental.com) ή στο ARCOTELWIMBERGERVIENNA 4* (www.arcotelhotels.co)  και το υπόλοιπο της μέρας στη διάθεσή σας για ψώνια στις αγορές της Βιέννης. Διανυκτέρευση.
Μέρα:
Βιέννη – Δάση Μάγιερλινγκ
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και θα ακολουθήσει εκδρομή στα καταπράσινα Δάση της Βιέννης, όπου ενδιαφέρον θα βρείτε το κυνηγετικό περίπτερο του Μάγιερλινγκ, γνωστό από το ειδύλλιο της Μαρίας Βετσέρα και του πρίγκιπα Ροδόλφου. Ακόμη θα επισκεφθούμε το μοναστήρι Χέιλιγκενκροϊτς και στάση στη γραφική λουτρόπολη του Μπάντεν. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Βιέννη. Διανυκτέρευση.
√Tips : Για το βράδυ προτείνουμε δείπνο στις παραδοσιακές βιεννέζικες ταβέρνες του Γκρίντσιχ, που θα σας μεταφέρουν σε άλλες εποχές, δοκιμάζοντας το φετινό κρασί και τοπικά εδέσματα.
Μέρα:
Βιέννη (Σάλτσμπουργκ ή Μπρατισλάβα)
Πρόγευμα και μέρα ελεύθερη για να κάνετε τα ψώνια σας ή για να επισκεφθείτε τα ενδιαφέροντα μουσεία της πόλης.
Προαιρετική εκδρομή στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας την όμορφη Μπρατισλάβα ή μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια ημερήσια εκδρομή στην γενέτειρα του Μότσαρτ, το πανέμορφο Σάλτσμπουργκ και τις λίμνες της ευρύτερης περιοχής. Το βράδυ θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε την πόλη του βαλς και της κλασικής μουσικής. Η πρωτεύουσα της Αυστρίας είναι μια πόλη που μαγεύει κάθε επισκέπτη με τα αξιοθέατά της, τα θεάματα και την αγορά της. Διανυκτέρευση.
Μέρα:
Βιέννη – Αθήνα
Πρόγευμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο της Βιέννης για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.
 

Σημειώσεις:
Η ανωτέρω ροή των εκδρομών, ξεναγήσεων, επισκέψεων ενδέχεται να αλλάζει για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος & κυρίως εξαιτίας των αργιών. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

Σε περίπτωση διαμονής τριών ενηλίκων στο ξενοδοχείο Intercontinental Vienna σε ένα δωμάτιο (δίκλινο με επιπλέον κλίνη) θα υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση της τάξης των 110 Ευρώ στο δωμάτιο την βραδιά.

Τιμή κατ' άτομο
Αναχώρηση: 13, 27 Σεπτεμβρίου // 4, 10, 11, 18, 25 Οκτωβρίου, 4 μέρες
    
 ARCOTEL WIMBERGER 4*
Εβδομαδιαίες Αναχωρήσεις
ARCOTEL WIMBERGER 4*
28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
INTERCONTINENTAL VIENNA 5*
28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Δίκλινο495510595
3ο ατ. έως 12 ετ.285360415
Μονόκλινο595580730
    

Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων 150 €
Επιβάρυνση από Θεσσαλονίκη 60 € και από άλλες πόλεις 120 € με την AEGEAN.

Περιλαμβάνονται:
     Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσεως ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ – ΑΘΗΝΑ με πτήσεις της AEGEAN AIRLINES.
     Διαμονή (3 διανυκτερεύσεις) στα επιλεγμένα ξενοδοχεία IINTERCONTINENTAL VIENNA 5* & ARCOTEL WIMBERGER VIENNA 4* ή παρόμοιο.
     Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά.
     Μεταφορές από / προς αεροδρόμιο/ξενοδοχείο, εκδρομές/ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
     Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης & Ταξιδιωτική Ασφάλιση έως 75 ετών.
     Ελληνόφωνος ξεναγός / συνοδός στον τόπο προορισμού.
     ΦΠΑ
Δεν περιλαμβάνονται:
     Φόροι αεροδρομίου, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, και ότι δεν αναφέρεται στα προσφερόμενα.